alexandra flaa

Havet 30.07.2017Mens jeg tok disse bildene mimret jeg tilbake til natta før, og hvor store bølgene hadde vært. Det var vakkert. Bølgene slo inn mot sanden, sjøsprøyten sto i været. De som arbeidet på stranda måtte flytte på to rader med solsenger for at de ikke skulle forsvinne med bølgene. Det røde flagget var hevet, men allikevel var det noen som tok sjansen på å bade. Dumme, sa jeg. Dumme som i det hele tatt ville risikere noe så verdifullt som sitt eget liv, bare for å ha det litt gøy i noen store bølger, sammen med kraftige understrømmer. 

Vakkert. Lyden av bølger er avslappende. Skuldrene senker seg samtidig som hvilepulsen sakte men sikkert kommer frem. Nyt synet. De hvite, lyse og høye bølgene som slo hardt inn mot sanden under stjernene. Så fascinerende. Denne planeten er utrolig. Mens jeg sto her og tok disse bildene, tenkte jeg på hvor farlige de er. Dette synet som jeg syns er så vakkert, kan være andres dødsårsak. Der og da håpet jeg at det ikke var noen flyktninger på tur over Middelhavet. Jeg håpet uskyldige mennesker slapp å oppleve disse vakre, drapsmaskinene av noen bølger. 

Om meg

Alexandra Flaa

Jeg er ei 19 år gammel jente fra Hallingdal, som nå er ute på nye eventyr i Tønsberg. Jeg blogger om min psykiske helse, trening og livet ellers. Rett og slett en livsstilsblogg, tror jeg. KONTAKT: alexandraflaa@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no