alexandra flaa

Hjemmetrening - bein 11.07.2017

Hola! Jeg lovte jo å komme med flere "hjemmetrening"-innlegg, men dagene flyr rett og slett forbi når jeg jobber.. Derfor sparer jeg på det lille jeg har av overskudd, også kommer jeg plutselig tilbake, som nå. For nå er jeg tilbake med enda ett innlegg om hjemmetrening! Som jeg har sagt utallige ganger, det hjelper ikke bare trene om vinteren.. Eller, joda, alt hjelper.. Men er det ikke bedre å fordele treningen jevnt utover året, istedenfor å ta skippertak i ny og ne? Forrige gang skrev jeg om øvelser du kan gjøre for armer- hvis du ikke har lest det kan du klikke HER. Denne gangen er det duket for bein, som er noe jeg virkelig elsker å trene. 

Som jeg også nevnte forrige gang, må man nesten bare prøve seg frem når det gjelder repetisjoner og sett. Ikke lås deg til ett hvis tall, og prøve å variere. Hvis du tar 10x3 i en øvelse, betyr ikke det at du ikke kan ta 8x4 i en annen øvelse. Push deg selv- du klarer mer enn du tror!! Jeg har funnet flere øvelser til bein enn hva jeg gjorde til armer, så her kan du plukke ut noen av øvelsene du vil gjøre, også kan du prøve noen andre øvelser neste gang du trener bein. 

 


Dette kan du få bruk for under økta
stol, benk
noe tungt å holde i (flaske med vann, bøker) 


 

Eselspark
Bilderesultat for donkey kick exercise

 

Glute bridge 
Bilderesultat for glute bridge exercise

 

Utfall
Bilderesultat for utfall

 

Bulgarsk utfall
Bilderesultat for bulgarian squat

 

Knebøy
Bilderesultat for knebøy uten vekter

 

Wall sit
Bilderesultat for wallsit

 

 

Jeg hadde en beinøkt tidligere i dag, hvor jeg brukte en del av disse øvelsene. Det er også veldig mange andre øvelser man kan gjøre, så det er egentlig bare å finne frem google hvis dette ikke var nok. Fremover vil jeg fokusere mer på kondisjonstrening også, og prøve å jogge minst én gang i uka, så lenge det er bra vær. Jeg klarer kun å løpe ute i regn hvis jeg er i et spesielt humør.. Hvem løper vel frivillig i regnet?

Har du trent i dag?
Hva syns du om øvelsene?


#trening #fitness #workout #hjemmetrening #rumpe

Hjemmetrening - armer 30.06.2017

God fredag dere! Har dere noen spennende planer på agendaen? Noen av dere er vel kanskje på Palmesus? Jeg startet denne fredagen med en tur på treningssenteret. Det ble en god og hard økt på de stakkars armene mine.. Noen flere som har planer om å bruke helga til å trene? Nå som sommeren er her, er det kanskje ikke like fristende for alle å reise på et treningssenter for å få kjørt kroppen litt, og det er sikkert ikke alle som har mulighet til å trene på senter heller.. Derfor tenkte jeg å dele noen øvelser med dere som dere enkelt kan gjøre hjemme- uten utstyr. Eller, du kan bruke noe utstyr for at det skal bli tyngre, men det kan være ting du allerede har i hus! Siden jeg trente armer i dag, har jeg bestemt meg for å starte med armer her også, så kommer mage/rygg og bein/rumpe i nær fremtid! Høres det bra ut? 


Dette kan du få bruk for under økta
stol, benk
noe tungt å holde i (flaske med vann, bøker) 


 

Noe av det vanskeligste med å starte og trene var å finne ut av hvor mange repetisjoner og set man skulle ta av hver øvelse. Jeg låste meg en periode på å bare kjøre 10 repetisjoner av hver øvelse, 3 ganger.. Nå stiller jeg meg mer fritt til det, og kjører heller til jeg er sliten. I utgangspunktet vil jeg ta minst 10x3, men klarer jeg mer, så kjører jeg på. Hvis det er en øvelse jeg har økt i vekter, kan jeg heller gå ned til 6 eller 8 repetisjoner, og gjøre øvelsen i 4 omganger. Du må altså kjenne litt på dette selv, og se hva du klarer- men husk, du skal bli sliten og pushe deg selv! Vi kjører videre til øvelsene, shall we?

Push up (kan også gjøres på knærne)


Dips på benk

 

Skulderpress
SKULDERPRESS

 

Biceps curl 
BICEP CURLS

 

Push up på benk 
Bilderesultat for push up på benk

 

Triceps 
Bilderesultat for triceps øvelser med manualer

Da er det bare å prøve seg frem! Der det er brukt manualer på bildene, kan du fint utføre øvelsen uten manualer eller med andre ting for at øvelsen skal bli litt tyngre. Hvis du er usikker på hvordan øvelsen gjøres, er det bare å google øvelsen, så finner du mange gode forklaringer, videoer og bilder på hvordan du skal gjøre det, og hvordan du ikke skal gjøre det! Ingen grunn til å ligge på latsiden selv om det er ferie. Jeg skal i alle fall gjøre mitt for å holde formen igjennom sommeren! 

Hva syns du om innlegget? Vil du ha flere lignende?
Skal du trene i sommer?


#trening #hjemmetrening #armer #workout #sommerkroppen 

Årets første joggetur 26.04.2017

Årets første joggetur er gjennomført. Det var skummelt lett å fullføre, enda formen var elendig siste gang jeg tok samme joggerunde. Det er bare nok et bevis på at styrketrening hjelper. Man trenger styrke i beina for å kunne løpe. Selv om det ikke er en veldig land tur, så er det bedre enn ingenting. Jeg kommer garantert til å kjenne det i morgen, til tross for at jeg faktisk er støl etter jobb i går.. Lang eller kort distanse har lite å si, hodet fikk slappe av og jeg fikk sortert en del tanker. De er det nemlig mange av for tiden. 

Sluttvurdering- og eksamensperioden er i gang.. Derfor har jeg konkludert med at jeg heller skal prøve å få inn noen joggeturer, istedenfor å stresse ned på treningssenteret oppi alt. Jeg må virkelig holde igjen meg selv, slik at jeg ikke kjører meg rett på grunn. Det samme gjelder også bloggen fremover.. Til det roer seg vil jeg poste innlegg når jeg har overskudd og virkelig har noe på hjertet jeg må dele. Denne dagen har vært evig lang, men fy så effektiv jeg har vært også. I dag kan jeg legge meg med god samvittighet og unne meg en god frisørtime i morgen! Jeg håper det går bra med dere alle, og setter stor pris på at dere tar turen innom♥

Liker du å løpe ute?
Hva har du gjort i dag?

Dårlig dag, dårlig økt 13.04.2017

En dårlig dag går nok hånd i hånd med en dårlig økt, og det er så forbanna frustrerende. Været i dag er grått, kaldt og kjipt.. men jeg kan ikke skylde på det heller. For i dag er en sånn dag hvor i alle fall jeg bare vil sitte inne, under pleddet med en kopp kakao toppet med krem, og en god bok. Til tros for det, så reiste jeg altså ut på trening. Jeg trodde ærlig at ferien skulle virke mer motiverende på trening, men det slo feil i dag i alle fall. I dag var også en dag jeg gjerne skulle ha litt mer energi i form av pre-workout, men det hadde jeg heller ikke tilgang på. De få øvelsene jeg gjorde, ble i det minste gode, og det komme jeg nok til å kjenne litt i morgen. 

 


♦ Biceps curl 10x3 ♦ Pushdown 10x3 ♦ kneeling cable rope pulldown (behind neck) 12x3 ♦
♦ Benkpress 15-8-6 ♦ Dips på benk 8x3 ♦

 

Dette ble et altfor negativt innlegg, som jeg i grunn hater.. Nå skal jeg leite frem noen deilige bilder av palmer og solskinn som kommer ut senere i dag, kose meg med jordbær og kakao samt den nye boka jeg begynte på i Mallorca. Det blir bedre stemning her senere i dag, jeg lover!

Har du mye eller lite motivasjon når det kommer til trening?
Hva er dine beste tips for å finne motivasjon?

Ingenting hindrer meg fra trening 30.03.2017

Det er ingenting som holder meg borte fra treningssenteret! Ikke engang to fingre som er teipet sammen. Da bytter vi bare ut noen øvelser, så kjører vi på allikevel. Det fins stort sett alltid øvelser du kan gjøre, selv om man har en liten skade ett sted. Og ja, grunnen til at jeg har måtte teipe fingrene er nok muligens av en ting bare jeg får til- nemlig å sparke meg selv i fingeren. Det er nok ikke verre enn en liten forstuelse, men et er greit å hole det samla i noen dager. 

Processed with VSCO with a5 preset

 


♦ Beinpress 10x3 ♦ Knebøy 8x3 ♦ Bulgarsk utfall 5x3 (hver fot) ♦
♦ supersett med cable hip pull through og cable squat 10x3 ♦ Utfall 20 pr fot ♦ Hoppende squats 15 ♦
♦ Glute bridge 10x3 ♦
Processed with VSCO with a5 preset

Vi økte alle settene på glute bridge, så jeg var ganske ferdig etter siste sett! Jeg har en stund følt at bein- og rumpeøkta har hatt liten fremgang, noe som i lengden kan bli umotiverende.. Etter jeg begynte å variere mer i repetisjoner og vekter har det gått oppover! Endelig har jeg økt i beinpress, og jeg føler for å yte mer i markløft, som jeg ikke tok i dag. Sånn generelt sett føler jeg meg sterkere nå enn når jeg begynte, men ting tar tid.  

Har du trent i dag?
Hva har du gjort i dag?

Mandagstrening 27.03.2017

God mandag! Har dere hatt en fin start på uka? Skoledagen var evig lang og tung, men jeg er ett steg nærmere å bli ferdig med særemnet, og det er jo noe å rope hurra for! Det ble nesten like fint vær i dag, som i går, selv om det ikke så sånn ut i dag tidlig. Jeg kunne gå i skjørt i går, uten å fryse! Altså, jeg tror aldri det har skjedd på bursdagen min før.. 

Til tross for en lang skoledag var jeg full av energi på trening. Spørs om det ikke var den herlige mandagskaffen de serverer på fresh. Ahh, jeg skulle ønske de hadde en gratis kaffemaskin der.. Fresh, ta notater! Vi kjørte på med en god armøkt, og nå er de virkelig helt gelé etter at jeg også har malt litt mer på soverommet (bilder kommer). Det er uansett helt fantastisk å starte uka med trening. Er dere ikke enige!?

 


♦ Biceps curl 10x3 ♦ Pushdown 10x3 ♦ kneeling cable rope pulldown (behind neck) 10x3 ♦
♦ Benkpress 10-7-8-5 ♦ Nedtrekk 8x3 ♦ Sittende roing 10x3 ♦ Assisterende pull up 5x3 ♦
Nå skal jeg jobbe litt mer forberedelse av gymtimen jeg og en medelev skal ha om én uke.. Herregud, det skjer så sabla mye frem til påsken! Hvorfor skal alltid lærerne ta alle prøver og innleveringer samtidig, og hvorfor må det være rett før ferier!? 

Har du trent i dag?
Hva skal du i dag?

Kickstart helga med trening 24.03.2017

Endelig var helga her igjen, og for første gang på lenge spør jeg meg selv hva jeg skal bruke kvelden på. Jeg har gjort overraskende mye husarbeid de siste dagene, så jeg kan egentlig bare slappe av.. Men siden det er så sjeldent jeg har mulighet til å slappe av, så blir jeg sabla fort rastløs. Man skulle vel egentlig trodd at treningsøkta etter skola skulle gjøre meg litt sliten, og jeg er vel forsåvidt det også, men jeg føler jeg må gjøre noe. Nå skal jeg jo på jobb i morgen tidlig, så jeg kommer vel til å takke med selv for en rolig kveld. Til tross for lite energi før trening, så ble det en relativt god økt. Det er noen greier som gjør at økta ikke blir like bra som den kunne vært, men vi kom oss igjennom det. Dere vet jo hvor glad jeg er i å trene i løpet av helga! Jeg tror helt ærlig det ikke fins noe som er bedre enn det.. Bildet er fra økta i går, hvor vi kjørte på med armer og overkropp. I dag ble det derfor bein, med økning i noen av øvelsene. Kjenner dette er en periode med lite framgang, så da må jeg være flink til å variere øvelser, vekter, sett og repetisjoner. Tenkte også jeg skulle bla litt i bildearkivet for å se om det faktisk er noen fremgang... 


♦ Kettlebell sving 10-12-20 (økning) ♦ Beinpress 8-10-15 (økning) ♦
♦ Markløft 10x3 ♦ Knebøy 10x3 ♦ Hoppende utfall maks rep ♦ Hoppende squats 10 rep ♦Nå er det på tide å finne frem boka i særemne og bli ferdig. Jeg vedder på at dere er like lei av å høre om det, som jeg er til å skrive om det, men det er ett faktum at jeg bare må komme i gang.. Så da vet dere jo hva kvelden min blir brukt til, før det blir en tidlig kveld!

Har du trent i dag?
Hva skal du i helga?


#trening #fitness #workout

Styrkeøkt- armer og øvre rygg 16.03.2017

Hei og god morgen! Er det innafor å si morgen når klokka har blitt 11? Jeg har uansett vært oppe i noen timer, vært på skola og tatt en tur på fresh. Det er så deilig å reise rett på trening etter skola, for da føler jeg at mye er unnagjort på kort tid. Det beste av alt er at jeg har mye igjen av dagen! Siden Tonje og jeg trente mage i går, tok jeg armer, øvre delen av ryggen og litt skuldre i dag. Planen var egentlig en økt til senere i dag, men det ser ut som at den blir før skola i morgen istedenfor. Dette var en god økt og jeg føler endelig at jeg har fått litt større biceps. Jeg har også blitt mye flinkere til å variere med repetisjoner i hver eneste øvelse, og vekter. Øktene blir fort veldig like og ensformige, som kroppen da fort venner seg til.. Derfor er det super viktig med variasjon, folkens!  


♦ Biceps curl 10x3 ♦ Pushdown 10x3 ♦ kneeling cable rope pulldown (behind neck) 10x3 ♦
♦ Benkpress 10-6-6-8 ♦ Nedtrekk 8x3 ♦ Sittende roing 8x3 ♦
Ser dere den lille antydningen til en synlig biceps eller? Haha, jeg er superfornøyd! Det viser jo bare at hardt arbeid lønner seg, bare at det tar litt tid. Forresten, jeg makser alltid på siste set. Det vil si at jeg gjør øvelsen så mange ganger jeg klarer på siste runde. Jeg føler i alle fall at jeg får mer ut av det. 

Skal du trene i dag?
Hva liker du best å trene?

 

Six pack in the making 15.03.2017

Gooood lillelørdag! Himmelen er blå og sola skinner. Hvor fantastisk er ikke det? Det er i grunn ganske perfekt, hadde det bare ikke vært så mye vind.. Derfor står i alle fall vinduene oppe for å bytte ut med litt frisk luft. Krysser fingrene for at plantene mine tåler det (ups). Vi hadde aktivitetsdag på skola i dag, hvor jeg spilte volleyball. Selv om laget mitt kun vant én kamp, så hadde vi det gøy! Vi kom lengre enn vi hadde trodd, men det ble med det.

Vi valgte enkelt og greit å reise hjem etter at vi hadde spilt siste kamp. Tonje og jeg benyttet oss av sjansen til en liten økt før hun skulle på jobb. Det ble en sabla god mageøkt! Vi valgte å fokusere på én muskelgruppe siden vi måtte være litt effektive, så tar vi en litt lengre økt i morgen. Dette er uansett en økt jeg kommer til å kjenne i morgen.. Nå sitter jeg inne og koser meg med en deilig smoothie! Hjemmelaget så klart. 

 


♦ Liggende beinhev 15-15-40 ♦ Liggende sykling 30x3 ♦ Planke 20-30-30 ♦
♦ Medisinball 20x3 ♦ Crossover 20-20-30 ♦ Rygghev 15-15-20 ♦
Nå er jeg bare nødt til å skrive på særemnet mitt! Det skal leveres på søndag,og jeg har virkelig ikke planer om å bruke helga på det.. Også skal jeg prøve å lese noen sider til i boka til særemnet i norsk. Halleluja for en dag! Og bare sånn at vi har avklart det, så er ikke målet mitt på noen måte å få en six pack, selv om jeg syns det kan være veldig fint på enkelte! Jeg ønsker bare en flat mage med muskler. 

Har du trent i dag?
Vil du ha oppskrift på smoothien?

En forferdelig økt 11.03.2017

Jeg hadde noen ærend før jobb, så jeg tenkte å kombinere dem med en treningsøkt siden jeg først var ute av huset. Etter at jeg ordna alt jeg skulle kom jeg meg omsider på Fresh, med armbånd denne gangen! Men kroppen og hodet fulgte ikke med i det hele tatt. Vanligvis ville en treningsøkt vært akkurat det som skulle til for at jeg skulle få det litt bedre og ikke tenke så forbanna mye, men i dag var det nok for mye å tenke på i utgangspunktet. Jeg fullførte fem øvelser før jeg kasta inn håndkle, så får jeg heller prøve igjen i morgen.. Utrolig slitsomt og frustrerende... Men sånn er det vel bare noen dager? 
 


♦ Biceps curl 10x3 ♦ Pushdown 10x3 ♦ kneeling cable rope pulldown (behind neck) 10x3 ♦
♦ Nedtrekk 6x3 ♦ Sittende roing 10x3 ♦


 

Har du trent i dag?
Hva gjør du hvis verken hodet eller kroppen henger med?

Derfor bør du trene i helga 06.03.2017

Mandag, ny uke og nye muligheter! Sola skinner og himmelen er blå ♥ Er det bare jeg som får skikkelig påskefølelse når været er slik på denne tiden? Det betyr at våren ikke er langt unna! Nå tenkte jeg å starte uka med litt treningsinspirasjon, eller motivasjon, alt ettersom hvordan man ser det. Dere sier vel ikke nei til det? Én av de mange tingene jeg ikke kan forstå er hvorfor det ikke er flere som trener i helgene, så da deler jeg rett og slett mine grunner til at du bør trene i helga! 

♦ Det er færre folk på treningssenteret, som igjen betyr mindre eller ingen ventetid når du skal bruke manualer og apparater. 

♦ Når det er tilnærmet tomt for mennesker er det heller ingen som kan se litt halv dumt på deg hvis du står og flexer foran speilet, eller tar en etterlengta treningselfie. 

♦ Du har som regel mer energi, som følger av at du hverken har vært på jobb eller skole tidligere på dagen, eller etter økta. Legg all energi inn i økta for en litt ekstra god og tung økt! 

♦ Bedre samvittighet når du bruker helga på noe fornuftig, mens du kan se hvordan instagram og snapchat florerer av fyllebilder. 

♦ Du får en ekstra god økt uten å måtte stresse over alle steder du burde vært eller alt som skulle vært gjort. Det er helg, og du kan bruke helga til akkurat det du ønsker! Trening eller ei.  

Husk at du også kan melde deg inn i Styrketrening for jenter på facebook, samt følge treningsbrukeren min på instagram @alexandratrener. Jeg håper dette innlegget ga om så bare én av dere litt mer motivasjon til å trene i helgene! Er ikke dette nok motivasjon? Da kan du også følge Fitness kolleksjonen min på we heart it og Pinterest

Har dere noen planer i dag, fantastiske mennesker?
Skal noen av dere starte uka med en treningsøkt?


#fitness #trening #workout
 

Perfekt viljestyrke 26.02.2017

Har dere hatt en fin fastelaven, eller vanlig søndag? Mine fastelavensboller står nå til etterheving, og jeg gleder meg sånn til å kose meg med bolle fylt med søt krem. Mmmm! Det tar bare så sabla lang tid med gjærbakst, siden det skal heve ikke bare én, men to ganger.. Jeg har ikke så god tålmodighet... 

Jeg kom meg på trening etter jobb, og det var virkelig godt! Det gir i grunn ikke mening hvorfor flere ikke trener i løpet av helga.. Det er jo så god plass på treningssenteret! Slipper å vente på vekter og apparater eller irritere seg over at det er så sabla fullt! Jeg kjenner i dag at gårsdagens økt var god. Man kan vel mildt sagt si at jeg er støl.. Det kommer jeg nok også til å være i morgen, for armene og magen fikk virkelig kjørt seg i dag!

Processed with VSCO with a5 preset

 


♦ Biceps curl 10x3 ♦ Pushdown 10x3 ♦ kneeling cable rope pulldown (behind neck) 10x3 ♦
♦ Benkpress 10-10-5-10 ♦ Nedtrekk 6-6-20 ♦ Sittende roing 8x3 ♦ Mage med medisinball 20x3 ♦
♦ Rulle på yogaball 10x3 ♦ Sykle i lufta 10x3 ♦ Planke 15 sekunder x 3 ♦


 

Jeg håper dere får en fantastisk avslutning på uka! I morgen er det tilbake på skola for min del.. Så nå må jeg vel lese litt i boka til særemnet, og ikke bare se på serier.. Selv om det frister mye mer!

Har du trent i dag?
Har du hatt vinterferie enda?


#trening #fitness #workout #fit

Fra shopping til trening 25.02.2017

Lørdag og brått tilbake i hverdagen! Alarmen ringte kl 5.45, og det var en trøtt Alexandra som måtte krabbe ut av senga. Det er duket for nok en arbeidshelg. Jeg har ikke hatt mange vakter hvor jeg har åpnet på lørdager, men det gikk veldig bra og vakta gikk overraskende fort! Rett etter jobb dro jeg på Fresh for en skikkelig beinøkt. Det var ett savn å ikke trene i løpet av turen, men hvis jeg virkelig ville så hadde jeg fått det til. Det ble dog mye gåing gjennom alle dagene, og siden Tirill kun hadde én arm, ble det til at jeg også tok mesteparten av posene. For å snike inn litt mer aktivitet tok jeg flere ganger trapp istedenfor rulletrappa. 

Processed with VSCO with b5 preset

 


♦ Kettlebell sving 15x3 ♦ Supersett- donkey kick og fire hydrant 10x3 ♦ Supersett- glute bridge og ettbeinds glute bridge ♦
♦ Knebøy 10x3 ♦ Markløft 10x3 ♦ Supersett- cable hip pull through og cable squat 10x3 ♦


 

Nå er bein og rumpe helt utkjørt og jeg skal ingenting annet enn å ligge i sofaen med Vampire Diaries på skjermen resten av kvelden. Det har jeg fortjent nå! Hadde tenkt å avslutte økta med beinpress, men det kunne jeg bare glemme! Beina skalv og klarte ikke presse imot.. 

Har du trent i dag?
Hva skal du i dag?


#trening #workout #fitness

Ekte treningsglede 13.02.2017

Happy monday! 

Har dere fått en fin start på uka? Her har det gått slag i slag i deg, og jeg har fått utført ett ærend. Det er litt som skal gjøres i disse kjærlighetsdagene, haha. Man kan vel bare si det sånn at ting tar tid.. Jeg kan uansett stryke av ukas første treningsøkt fra lista. Men dere, jeg er bare nødt til å fortelle noe fra dagens økt. Det er kanskje ikke sånn veldig interessant for dere, men herregud så gøy jeg syns det var! For ca ett år siden hadde vi styrketest i gymmen, hvor vi måtte klare 40 kg i benkpress for å få 6'er. Hah, det kunne jeg bare glemme for å si det sånn! Jeg stoppa nemlig på 27,5 kg.. Nå skal det sies at jeg ikke klarte 40 kg i dag heller, ikke at jeg prøvde men- jeg tok 30 kg to ganger. Bare det i seg selv er ett bevis på at jeg er blitt omså bare litt sterkere på ett år! Det var uansett en sabla mestringsfølelse, så her ifra går det bare oppover!

Processed with VSCO with hb1 preset

 


♦ Biceps curl 8x3 ♦ Pushdown 10x3 ♦ kneeling cable rope pulldown (behind neck) 10x3 ♦
♦ Benkpress 8x3 ♦ Nedtrekk 8x3 ♦ Sittende roing 8x3 ♦
♦ Assistert chin up3x3 ♦ Liggende beinhev 20x3 ♦


 

En deilig økt på starten av uka! Virkelig ekte treningsglede ♥ Nå må jeg lese historie. Snakkes!

Har du trent i dag?
Har du noen lignende mestringer?


#trening #fitness #workout

Noen kjappe øvelser 08.02.2017

Hei dere! Hvordan har dere det i dag? Har dere gjort noe spennende? Tonje og jeg tok noen raske øvelser på Fresh etter skolen. Kort fortalt hadde jeg gym både i går og i dag, hvor vi i dag brukte mesteparten av tiden til å spille håndball. Det ble mye løping, høy puls og armer og bein overalt. Neida, men det kunne føles sånn ut! Med mye energi reiste vi rett på treningssenteret, men innså fort at vi var ganske slitne. Herregud, vi kunne jo ikke bare reise heller, så vi tvang oss igjennom noen øvelser. Litt er vel bedre enn ingenting? Jeg stemmer for det!  


♦ Beinpress 10x3 ♦ Supersett med cable hip pull through og cable squat 10x3 ♦ 
♦ Glute bridge 10x3 ♦ Eselspark 15x3 ♦ Rygghev 15x3 ♦
Processed with VSCO with b1 preset

Nå skal jeg fortsette med litt husarbeid før jeg slapper av resten av kvelden. I morgen skal jeg for det meste sitte med lekser og øve til prøve. Det er viktig å fokusere på dette halvåret også! Jeg skal også dele ting man kan gjøre på valentine og morsdagen, så skrik ut hvis du har forslag som kan hjelpe! 

Har du trent i dag?
Hva skal du gjøre på morsdagen og valentine?


#trening #fitness #workout #fit #valentine #morsdagen

Om meg

Alexandra Flaa

Jeg er ei 19 år gammel jente fra Hallingdal, som nå er ute på nye eventyr i Tønsberg. Jeg blogger om min psykiske helse, trening og livet ellers. Rett og slett en livsstilsblogg, tror jeg. KONTAKT: alexandraflaa@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no