alexandra flaa

Hver gang du forlater meg 21.06.2017

Happy lillelørdag! Sola har steika i Tønsberg i hele dag, som har ført til noen deilige timer i sola. Det er jo aldri godt å si hvor mange slike dager vi får, så det er bare å benytte seg av de når man kan! Med sol, varme og sommer kommer også mer tid til å lese. Endelig. Jeg orker aldri å sette meg ned med en bok om vinteren når det er mørkt ute, men nå har jeg mer enn nok av overskudd til å lese. Leselysten kom heldigvis tilbake etter at jeg leste Engletreet, så nå er jeg i full gang med en annen bok.

Her for noen uker siden fikk jeg en bok, som ei venninne har skrevet i et prosjekt på skola. Den ble fort lest ferdig, og nå er jeg snart halvveis i den nyeste boka til Linnéa Myhre; Hver gang du forlater meg. Dere har virkelig gått glipp av noe dersom dere ikke har lest noen av bøkene hennes. De er vakre, tøffe og ærlige. De handler om spiseforstyrrelsen hennes, psykisk helse, terapi og kjærlighet. En god dose av alt, egentlig. Bøkene hennes er lette å lese, og før du vet ordet av det, er du ferdig. 

Processed with VSCO with a5 preset

Nå skal jeg nyte sola enda litt til, sammen med boka mi. Håper dere har en fantastisk fin kveld, og at sola skinner like mye hos dere! 

Har du lest noen av bøkene hennes?

Engletreet, en gripende roman 17.04.2017

Happy monday! Har dere hatt en fin dag? Jeg har egentlig ikke gjort stort, og det trengte jeg i dag. Lover dere, det er så deilig men en fridag før skola begynner igjen.. Skal jobbe nok fremover allikevel! Mens jeg sitter hjemme og sløver, (les; snart gjøre mer skolearbeid), tenkte jeg å tipse om en god bok jeg har begynt å lese. Engletreet ble med til Mallorca, men jeg begynte ikke på den før flyturen hjem igjen.. Om jeg angrer på at jeg ikke startet tidligere? Gjett om!

Det er en vakker og gripende fortelling hvis man interesserer seg for litt kjærlighet, drama og etterkrigstiden faktisk. Romanen handler om Greta som flykter fra mor og stefar til London, hvor hun får seg jobb, finner en amerikansk marinesoldat og blir gravid. Greta hadde uheldigvis løyet om arbeidet sitt, som hennes store kjærlighet så fant ut. Det endte med at han reiste tilbake til Amerika uten å si adjø, og hun fant en ny ektemann som bare ville oppfostre tvillingene slik at det var en arving til eiendommen hans. 

Nå får jeg bite tenna sammen en stund og gjøre noen skoleoppgaver, før jeg forsvinner ned i boka senere. Den anbefales virkelig,og er like lettlest som Jojo Moyes sine bøker. Det er faktisk hovedgrunnen til at jeg begynte å lese den, fordi de skulle være litt like. 

Har du lest noen av bøkene hennes?
Hva skal du i dag?

Babies behind bars 03.04.2017

Har dere en fin mandag? Det har vært en skoledag utenom det vanlige, og det ser ut til at resten av uka blir lik. Tirill og jeg har akkurat sett dokumentaren "Babies behind bars", som handler om kvinner som er gravide mens de soner. Det var en superfin dokumentar som alle burde se! De fleste som blir eller er gravide når de soner, må gi fra seg barnet til en slektning, men i denne dokumentaren fikk vi se hvordan en delstat i USA har gjort at noen kvinner får beholde barnet og sone ferdig dommen. Det var sterkt og se både reaksjoner for de som fikk beholde barnet, men også de som ikke fikk beholde det. Syns det er veldig fint at de prøver ut ulike løsninger, og ser om det faktisk har noe å si på kvinnene når de slipper ut av fengsel. 
Bildet er funnet her.

Nå gjenstår det å øve til historieprøve resten av kvelden, og opplegget jeg skal ha i gymtimen i morgen. Jeg rakk fristen på særemne i går, så nå gjenstår kun selve presentasjonen... Wish me luck!
Og dere, gjør dere selv en tjeneste og se denne dokumentaren. Du finner den på Netflix!

Har du sett dokumentaren?
Hva skal du i dag?

Mine beste tips for en vellykket valentine 10.02.2017

God fredag dere! 

Morsdag på søndag, valentine på tirsdag- kan det ble bedre? So much love ♥ I går kom jeg med mine tips til hva du kan gjøre for din kjære mamma, og i dag skal jeg ta for meg valentine. Jeg må vel på forhånd si at alle er forskjellige, og det er ikke sikkert disse tipsene er noe stas i det hele tatt. Men én ting dere, valentine er kjærlighetens dag. Det betyr ikke at du er nødt til å tilbringe den med en kjæreste.. Du kan også bruke dage og kvelden på å vise hvor mye du setter pris på dine nærmeste venner! Husk at man viser kjærlighet til flere enn bare en eventuell kjæreste, ehhe. Det var dagens moralpreken fra meg, så nå kjører vi bare i gang!


 ♥ Blomster- du får kjøpt billige roser på Plantasjen ♥ Kort med søte ord ♥ Kino eller film hjemme ♥
♥ Lag middag sammen - eller spis ute ♥ Sofakos og is ♥ Si noen gode ord til hverandre ♥ 
♥ Lag noe fint og personlig ♥ Gjør noe for partneren du vet betyr mye ♥
♥Finn på noe med vennepar eller venner ♥
♥ Lag en overraskelse ♥


  

Det koster ingenting å vise litt ekstra kjærlighet og omsorg i en ellers hektisk hverdag! Personlig syns jeg valentine er koselig, kjæreste eller ikke. Kjærlighet er en fin ting, selv om den også kan være vond. Benytt dere av denne dagen til å gjøre noe fint for én eller flere du bryr deg om!

Hva skal du på valentine?
Hva syns du om tipsene?


#valentine #valentinesday #kjærlighet

Piken på toget 06.01.2017

God fredag! Hvordan har dere det i dag? Klare for helg? Det er i alle fall jeg! Før jeg reiser på skola, tenkte jeg å skrive litt om filmen jeg og Tonje så på kino forrige fredag. "The girl on the train". Dette er i utgangspunktet en bok, men nå spilt inn som film. Jeg har både hørt om boka og filmen før vi dro på kino, og alt har vært positivt! 

Filmen inneholdt mye psykisk. Jeg tror muligens flere vil forstå fortrenging og traumer, etter å ha sett denne filmen. Det er tre kvinnelige hovedroller, som sliter med hvert sitt psykiske. En er alkoholiker, den andre lever i et veldig usunt forhold, den tredje lever "det perfekte livet". Handlingen er i grunn at en av disse kvinnene tar tog hver dag, og hun legger merke til to hus hver eneste reise. "You don't know her. But she knows you."

Måten filmen er produsert på er helt fantastisk. Det tok litt tid før vi forsto noe som helst, men det kommer ganske fort. For min del var det en film jeg kjente på min egen psyke. Det å lete etter svar, prøve desperat å huske en handling- frustrasjonen som oppstår. Jeg skal love dere jeg følte mye med den ene kvinnen! Under store deler av filmen hadde jeg spent kroppen. Mot slutten merket jeg at jeg plutselig slappet mer av. Leggene gjorde vondt.. Jeg hadde nemlig presset de tilbake mot setet jeg satt på. 


Bildet er lånt her (link)
 

Dere må nesten bare se filmen for å forstå hvor bra den er. Mens jeg hadde bilen på verksted i Sandefjord på onsdag, fant jeg også boken. Jeg hadde igrunn tenkt til å vente med å kjøpe boken, og lese noen andre først. Men jeg kunne altså ikke dy meg! Boka ble med meg hjem, på engelsk. Det er en av tingene jeg vil gjøre mer av i 2017- lese flere engelske bøker. 

Har du sett filmen?
Har du lest boka?

Bli kvitt "ghost" followers 14.12.2016

Hei og hopp! Nå tenkte jeg å dele et lite tips med dere. Det er egentlig ikke jeg som kom på det, men vi kan jo late som? Jeg har lenge vært klar over at jeg har mange ghost followers på instagram. Det vil si brukere som ikke blir brukt,eller bare er spam. Disse brukerne gir verken likes eller kommentarer. Selv syns jeg det var veldig dritt å ha over 1800 følgere, men ikke kunne få 100 likes, så jeg bestemte meg for å fjerne disse ghostene. J

Jeg søkte som en gal rundt på nettet for å finne artikler eller apper som kunne gjøre jobben enklere, men jeg fant ingenting.. De appene jeg fant kostet penger, og det gadd jeg ikke. Derfor begynte jeg å gå inn på alle følgerene mine for å blokkere hver og en som kunne være ghost follower.. Det sier seg selv at det tar sin tid.. En liten fugl hvisket meg noe i øret, et fint lite tips, som dere også skal få. 


 

Hvordan finne ghost followers?
Er profilen uten profilbilde, bio og mangler følgere? Et rart brukernavn og at brukeren følger hinsides mange er også tegn du kan se etter. Vær obs på at ikke alle ghost followers følger like mange.

Hvordan blir man kvitt dem?
♥ Sett brukeren din som privat, dersom den ikke er det allerede. Da kan du lettere fjerne dem, istedenfor å blokkere dem.
♥ Start i alfabetisk rekkefølge. En super oppdatering gjør at du kan søke på følgerene dine, så start på A, og jobb deg nedover. 

Nå har jeg fått fjernet rundt 1000 følgere, og er endelig kvitt flesteparten. Helt verdt det! 

Hva syns du om tipsene?
Har du ghost followers?

Selvskryt VS selvhat 11.06.2016

God morgen alle sammen! Har dere sovet godt? Det er ikke så lenge siden jeg sto opp, så i dag har jeg virkelig fått sovet ut!

For en liten ukes tid siden var jeg endelig ferdig med en ny bok. Ja jeg skriver endelig fordi det var en bok med mye stoff og en del repetisjoner. Boka jeg snakker om er Selvskryt av Cathrine Heienberg, eller bloggeren Cath in the city. Boka handler om hennes spiseforstyrrelse, hvor hun var avhengig av avføringstabletter. Hun skriver om hvordan dette påvirket hverdagen hennes, og hvordan hun kom seg ut av det. Fokuset ligger veldig på at vi skal bli vår egen heiagjeng, og snakke hverandre opp. Jeg tipper at du er flink til å gi kompliment til venner, men hvor flink er du til å gi deg selv kompliment? 

Det er en veldig fin bok, og jeg angrer ikke på at jeg leste den, men det kan bli litt mange ukjente ord og forklaringer. Du må hele tiden følge med, og det fungerer dårlig å skippe en setning eller to.. Jeg liker best når jeg kan la tankene vandre i mens jeg leser, det å kunne slappe av, og det kunne jeg ikke i denne boka. Du må følge med. Selv om det var godt å bli ferdig med den, kan jeg virkelig anbefale den videre! Jeg tror virkelig ingen har vondt av å lese den! Jeg sitter i alle fall igjen med en tanke om at jeg har lært noe!Ahh jeg elsker bøker! Nå skal jeg lage meg en kopp kaffe, spise frokost og sette meg i sola med boka Paper Towns. Nyt dagen fininger!!

Har du lest boka før?

xoxo

"Et lite menneske" 04.04.2016

Tiden går så utrolig fort når man "øver til prøve". Jeg er skikkelig umotivert selv om jeg vet at dette er en avgjørende prøve for min del.. Hva bruker jeg tiden til? Jo se på klær og sminke på nettet.. Jeg skal være effektiv å øve frem til bloggerne etterpå, hvis jeg orker.. men først må jeg bare vise dere en utrolig fin sang som en venninne sendte for andre gang i stad. Altså, wow. Denne sangen traff meg virkelig rett i hjertet og den er rett og slett nydelig på alle mulige måter! Den må høres for å kunne beskrives. 

 
Sangen ble enda sterke når det var video til!
 
Hva syns du om sangen?
 
xoxo

Tre bøker du bør lese! 20.03.2016

Sånn egentlig er det veldig rart at jeg skriver såpass lite om bøker og anbefalinger, med tanke på hvor mye jeg faktisk leser.. Når jeg først prioriterer det. Derfor var det jammen meg på tide å komme men noen anbefalinger her syns jeg! Er veldig spent på ressponsen deres, og om dere ønsker lignende innlegg senere. 

Jeg kjører i gang hele greia med Fifty Shades of Grey. Dissde bøkene har vel alle hørt om? Eller i alle fall filmen? Det er tre bøker, og så vidt jeg har forstått så er filmen basert på den første boka. Jeg har utrolig nok enda ikke sett filmen, men sta som jeg er skulle jeg absolutt lese bøkene først. Nå har jeg endelig klart det og skal prøve å se filmen snart. Altså, jeg har hørt at filmen er utrolig dårlig, men jeg føler jeg må se den bare for å se den.. Litt sånn det er med PH.. 

Den første boka leste jeg på ett par dager i Tyrkia i fjor sommer, og jeg fikk vel begynt på bok nummer to når jeg kom hjem. Dessverre ble denne alt for lite prioritert når sommeren var over. Jeg fikk faktisk ikke lest den ferdig før jeg var tilbake i Tyrkia i vinterferien. Det betyr med andre ord at den ikke er noe dårligere enn den første, jeg bare "glemte" den bort. Jeg fikk også begynt på den siste boka, og ble ferdig med den for ett par dager siden. Nå venter jeg i spenning på pocket boka som heter Grey. Så vidt jeg har forstått kommer denne ut 20. mai og er Christians versjon. Jeg gleder meg virkelig! 

Jeg skal ikke si så mye om innholdet i bøkene eller gå for detaljert inn i hvordan bøkene er skrevet, for det høres bare feil ut på alle mulige måter.. Forfatteren er utrolig dyktig og skriver på en måte som gjør at du ikke kan legge fra deg boka når du først er i gang. Hvis du ikke har lest bøkene enda, vil jeg virkelig anbefale deg det! 

Ei venninne har lånt første boka, men her har dere i ale fall nummer to og tre. Som dere kan se er det veldig tjukke bøker, men det føles ikke sånn ut når man først setter i gang. Jeg har betalt 149,- og 169,- for disse to, som er i pocket format og det er absolutt en bra pris for bøker! Grey boka koster 299,- (ikke pocket), og det er en pris jeg ikke kan bruke på en bok.. så jeg får smøre meg med tålmodighet!

Har du lest bøkene? Hvis ja, hva syns du?
Hva er favoritt boka de?

xoxo

13 ting jenter ønsker seg til valentine 05.02.2016

// Inneholder annonselenker

Nå er vi godt i gang med Februar allerede og valentines day er like rund hjørnet. Dette er dagen hvor man virkelig kan skjemme bort sin kjære uavhengig om det er gutt eller jente. Når det er sagt så har vel jenter generelt litt mer forventninger til kvelden enn gutta.. Eller tar jeg helt feil? Det er ikke sikkert det er så lett å finne noe som man kan glede kjæresten sin med, så jeg har funnet noen tips. Noen er billige eller gratis, mens andre koster litt mer. Noe for alle og enhver med andre ord!

Roser♥ 
Dette slår aldri feil og står i alle fall høyest på min ønskeliste. Det er ikke sikkert din kjære ønsker seg roser, men en helt annen blomst så det kan være lurt å spørre litt rundt på forhånd! 

Middag♥
Dette er også en klassiker. Man kan enten gå ut og spise på en restaurant, eller man kan lage en middag hjemme og skape en romantisk stemning med te-lys og dempe lyset.

Oppmerksomheten din♥
Ikke alle jenter (og gutter) er like kravstore, så for noen holder det med din fulle oppmerksomhet hele kvelden og litt kos i armkroken. 

Daniel Wellington klokke♥
Dette er nok ett tips for de som ønsker å bruke litt mer penger. Jeg kan si at dette er virkelig populære klokker, men det er nok en fordel å være glad i klokker for å bruke en. Den fåes i mange modeller, så undersøk litt før du kjøper. Du finner det blant annet HER og HER

Calvin Klein♥
Her er enda ett tips som koster litt mer, spesielt hvis man ønsker å kjøpe ett sett. Her også fins det mange ulike modeller og farger, så det kan være lurt å forhøre seg litt før man kjøper! Du finner det blant annet HER, HER og HER


HER // HER

Homemade with love♥
Lag et hjemmelaget kort og skriv noen søte ord. Beskriv hva han eller hun betyr for deg og hva du liker aller best med partneren din. Bruk fantasien din for alt den er verdt! Kanskje du kan skrive om ett minne og legge ved et bilde eller skrive om noe du har lyst til å oppleve?

Gavekort♥
Det er vel ingen hemmelighet at vi jenter (spesielt(?)) er glad for å få gavekort, men hvorfor ikke gjøre det litt mer personlig? Dersom du har en samboer kan du lage et gavekort der du vasker leiligheten, støvsuger eller lager middag. Det er som sagt ikke så mye som skal til for oss! 

Sminke♥
Veldig mange av oss jenter er utrolig glad i sminke og kan bruke utrolig mye penger på dette (sjokk- not!). Hvorfor ikke overraske henne med litt ny sminke? Kanskje begynner hun å gå tom for favorittmascaraen eller ønsker seg ett nytt palett eller leppestift? Deksel♥
For tiden er det utrolig populært med marmor. Det skal være marmor bord, marmor deksel ditt og marmor datt. Dersom partneren din er av typen som ønsker seg dette er det virkelig ett supert tips! Det behøver heller ikke være av marmor, men et deksel i seg selv. 


HER // HER 

Smykker og tilbehør♥
Gi henne ett fint halssmykke eller annet tilbehør hun vil få bruk for, som for eksempel vesker, solbriller og andre smykker.  

Ben & Jerrys♥
Dette er en utrolig god is, og jeg tørr nesten å påstå at alle vil like den, bare de finner riktig smak. Kjøp en boks til partneren og spis av boksen sammen. Det blir ganske sikker enda større stjerne i boka dersom du kjøper med litt sjokolade også!

Bamse♥
Noen jenter ønsker seg inderlig en gigantisk bamse som er like stor som henne selv, eller enda større. For noen holder det med en liten bamse som kanskje har en søt tekst på seg? (Stor bamse ligger høyest- for noen.)

Kino eller film♥
Kino er alltid en klassiker, eller bare se en film hjemme. La henne bestemme eller så kan du på forhånd velge en film du vet henne ønsker å se eller en romantisk komedie. 

 

♥LIK OG DEL HVIS DU ØNSKER DEG NOE AV DETTE♥ 
Send den til partneren din for å hjelpe han litt på veien!

Ny favorittserie 13.01.2016

Goood lille lørdag♥ Nå er vi halvveis i uka allerede, tenk det så fort tiden går! Denne uka skulle jeg egentlig tilbake til praksis, men det blir utsatt til neste uke i og med at jeg har "bykjøring" i dag og i morgen er det ett møte på skola jeg skal delta på. Utrolig trist egentlig, men sånn blir det bare noen ganger!

Husker dere jeg nevnte for litt siden at jeg hadde begynt å se på Gossip Girl? Vel, nå har jeg kommet til sesong 2, og jeg liker den virkelig. Jeg faller fort for serier der man kan kjenne seg igjen, og det kan man absolutt i denne serien! Gutter, fester, drama og skole. Serien er veldig aktuell i dagens samfunn på egentlig alle måter. Den største forskjellen vil kanskje være mobilene? Haha.. Jeg ser denne serien uten tekst, for å håpe det kan bedre mitt engelske språk. Det er virkelig et fag som blir prioritert enda mer fremover!

Har du sett Gossip Girl?

xoxo 

Julegavene til de som har alt 06.12.2015

// Inneholder annonselenker

God søndag til dere! En perfekt dag til å få unna noen julegaver, sant?? Jeg tenkte derfor at jeg skulle komme med enda flere julegave tips til dere. Denne gangen er det for de som har alt. På Coolstuff.no finner du ting du ønsker deg som du faktisk ikke var klar over at du ville ha! De har et veldig stort utvalg til en billig penge, og det liker vi?? De har også laget en JULEGAVEGENERATOR som gjør det lettere å finne gaver til den aktuelle og hvor mye du er villig til å betale. Sjekk den ut!! Under ser dere kun et lite utvalg de har, så jeg ville brukt litt tid inne på siden!

Objektivkrus - Fifty days of play - Tøfler - Sukkerspinnmaskin - Emoji pute - Ice shoots - Flyvende alarm - Kjærlighetspiller - Drone - Scratch map - Rudolf kostyme til bil - Dødningshode shotglass - Rudolf-krus - Blåseape negltørker - Polaroid kamera - Piggy Wiggy microbacon

Fant du noe stilig? Har du handlet på Coolstuff.no før?

xoxo

Musikk tips 26.10.2015

Mandag igjen og nok en hektisk start på uka er i gang. Skole, fysioterapeut og gitar. For tiden er jeg veldig lei all musikken jeg har på spotify. Jeg finner ferdige lister som virker bra i starten, men så ender det opp med at jeg blir lei over halve lista og bare bytter sang. Egentlig er jeg for lat til og lage egne lister, men det skal jeg prøve på nå. Så langt har jeg hele tre sanger. Alle er forsåvidt ganske så nye. Astrid S, Julie Bergan og Justin Bieber. Jeg trenger sårt flere sanger som ligner de nyeste sangene til disse menneskene. Dersom du har noen så blir jeg veldig fornøyd!

Jeg har forresten laget en facebook-side til bloggen. Jeg hadde blitt utrolig glad hvis du likte den! Du finner den HER

En siste ting, hvis det er noen av dere som kan fortelle meg hvordan jeg legger inn sponsor banner i designet mitt blir jeg veldig glad! Jeg husker ikke hvordan jeg gjør det fra forrige gang jeg blogget.. 

 

Hvis du vil bli linket, må du sjekke DETTE innlegget!

xoxo

Favoritt serier 19.10.2015

Mandager blir de mest travle dagene fremover, derfor er dette innlegget skrevet i går kveld. Da jeg egentlig sa jeg skulle vaske ut olaplexen, men bestemte meg for og sove med den istedenfor. Jeg starter ukene med en lang skoledag, fysioterapi og gitar. Etter dette blir det eventuelt trening, lekser eller det og være sosial på planen. Over til det innlegget egentlig skal handle om, nemlig serier. Jeg har en del serier som jeg ser på, som jeg aldri blir ferdig med fordi jeg begynner på en ny når jeg venter på en  ny sesong. Regner med at jeg ikke er den eneste?

One Tree Hill
Dette er virkelig serien over alle serier! Den består av hele 9 sesonger, med ca 20 episoder i hver sesong. Det betyr at det er mye og se på. Serien handler egentlig veldig mye om "det virkelige livet", dersom man kan si det sånn? Det er drama, kjærlighet, action og alle mulige livssituasjoner. Det er noe av det jeg liker aller best med serien. Den er så ekte, så jeg kjenner meg ofte igjen i det som skjer. 

The Vampire Diaries
Jeg vet ikke helt hva det er med vampyrer, men jeg elsker det i alle fall! Det er ikke bare vampyrer som faller i smak, egentlig alle sånne skapninger som tilhører "myter"(?). Jeg er egentlig en skikkelig stor pyse når det kommer til filmer og serier, men denne klarer jeg faktisk og se alene. Selvfølgelig er det litt skummelt innimellom, men jeg tror det hadde vært kjedelig uten! 

Awkward. 
Enda en "det virkelige livet" serie. Jeg syns at hendelser i denne serien er satt litt på spissen noen ganger, men man må vel overdrive litt for å lage bra show? I tillegg til og være svak for vampyrer, varulver, hekser and you name it, så elsker jeg sånne type serier. Det er gossip, drama og kjærlighet. Akkurat som i det livet jeg lever. Noen mennesker er dessverre uheldige og får alt "dritt", mens andre flyter gjennom det. 

Pretty Little Liars
Trenger jeg si så mye om denne? Altså, jeg mener at ALLE jenter (i alle fall) burde se denne serien. Den er også fullt opp med livets opp- og nedturer. Denne er egentlig mer skummel enn TVD, men den også kan jeg se alene (med lav lyd og liten skjerm). Er det noen som vet om det kommer flere episoder? Hvis ikke er det utrolig dårlig slutt på en så bra serie!

Teen Wolf
Varulver og andre spennende skapninger. Jeg liker og drømme meg bort, eller fantasere blir kanskje bedre og si. Denne er skummel. Verre enn de andre, men det går på hengende håret. Det beste med serien må være Dylan O'Brian og hans herlige kommentarer! 

Glee
Jeg elsker sang og musikk, og vet ikke om en serie som passer bedre enn denne. Til tross for at det kan bli litt for mye av det gode, så er det en serie som absolutt er verdt og se! Men jeg tror du virkelig burde være i alle fall litt interessert i musikk, for å kunne se hele. Selv har jeg akkurat begynt på sesong 3. Tror dette er den nyeste serien jeg har begynt på. 

Under The Dome
Det var faktisk ei venninne som begynte og se denne serien og da tenkte jeg at jeg ALDRI skulle begynne på den, fordi den så utrolig skummel ut.. Men så blir man frista siden den viser seg og være ganske så bra, også blir du hekta. Denne serien er skummel på en annen måte enn overnaturlige skapninger. Det eneste overnaturlige her er selve handlingen. 


Har du noen serier og anbefale?

xoxo

Om meg

Alexandra Flaa

Jeg er ei 19 år gammel jente fra Hallingdal, som nå er ute på nye eventyr i Tønsberg. Jeg blogger om min psykiske helse, trening og livet ellers. Rett og slett en livsstilsblogg, tror jeg. KONTAKT: alexandraflaa@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no