alexandra flaa

Fra Kristins garderobe til min egen 02.04.2017

Good søndag! Har dere hatt en fin og god soldag? Det er ikke så lenge siden jeg kom hjem igjen fra hovedstaden vår. Kristin, aka StyleConnection arrangerte garderobesalg i dag, så da måtte jeg nesten ta turen siden jeg hadde fri. Det var også en fin ting å gjøre når Emma var på besøk, så slang Tirill seg også med. Det var goodiebags til de 30 første som kom, men med mye frem og tilbake og rundt i Oslo for å finne parkering var vi redd vi faktisk ikke rakk det.. Vi rakk det! Og vi tok en kaffe oppi gata først, før i venta utenfor i 40 minutter. Ups. Vi ble blant de ti første, så det var jo litt stas. Emma ble i alle fall superfornøyd med goodiebagen. 

Det tok ett par minutter før butikken var helt stappa av mennesker som kasta seg over stativene.. Jeg hadde sett meg ut noen ting mens vi sto utenfor, så jeg kjempa meg målretta mot noen lekkerbisker! Køen ble fort lang, for å si det sånn. Vi var også innom Robot vintage, og spiste deilig burger på Munchens, før vi besøkte en godteributikk. En helt fantastisk dag, med en del penger som fløy avgårde! Nå er det siste finish på særemne før det leveres innen kl. 23:00 i kveld.. Hjelp!

Hva har du gjort i dag?
Hva syns du om innkjøpene?

Nye piercinger 25.03.2017

God morgen dere! Jeg befinner meg for tiden på jobb, og ha vær her noen timer. Men det stopper ikke meg fra å stå opp litt tidligere for å skrive litt til dere! Jeg må si med en gang at jeg ikke har tatt en ny piercing, selv om jeg har sabla lyst på flere.. Det er bare nye smykker så jeg kan bytte om litt på de jeg allerede har. Disse piercingene ble kjøpt for en billig penge i London, men dagene har flydd avgårde også har de blitt glemt litt bort. Ikke at det egentlig var så dumt, for da slipper bloggen å stå tom helt til jeg er ferdig i ettermiddag!

Nå må jeg nesten løpe sånn at jeg faktisk å åpne butikken til tiden! Ha en super duper lørdag ♥

Har du piercinger?
Hva syns du om disse?

Bikini fra Ebay 23.03.2017

God torsdag! Nå nærmer deg seg endelig helg igjen! Har dere hatt en fin dag? Min har i grunn vært litt spesiell, men jeg tenkte å skrive mer om det senere.. Nå vil jeg bare vise frem bikinien jeg nylig fikk i posten. Den er kjøpt på Ebay, men etter og forhørt meg rundt, så turte jeg altså å kjøpe en. Det er jo en sjanse å ta når man bestiller fra Ebay, men jeg må si jeg ble overrasket. Bikinien var overraskende lik bildene- med andre ord veldig fin! Overdelen passet perfekt, mens underdelen var for liten. Jeg hadde i grunn regnet med at underdelen ville bli for liten, men det var allikevel skuffende. Den skulle jo være med i kofferten på neste ferie! 
Du finner linken HER

Det er jo uansett en fin bikinitopp til en billig penge! Nå skal jeg bare vurdere om jeg vil bestille den enda en gang, bare i større størrelse slik at bikinitrusa også passer... hmm.. 

Hva syns du om bikinien?
Har du kjøpt bikini på Ebay?

Dette ble kjøpt i London 02.03.2017

Nå er det snart én uke siden jeg kom hjem fra London, og veldig på tide å vise dere hva som ble med hjem igjen! Hvis man skal til London for å shoppe, så trenger du kun Oxford Street. Den gata har virkelig alt. Også er det gjerne flere butikker i samme kjede med ulike produkter. I den berømte shoppegata finner du blant annet Primark, Urban Outfitters, River Island, Pull & Bear og Bershka. Victoria's Secret ligger i en sidegate ut fra Oxford Street. Nok prat, nå skal vi se på det som ble med meg hjem! Butikken står under på bildene hvis jeg husker riktig butikk. 


Kat Von D - Debenhams 
 


Mario Badescu - Urban Outfitters
 


Body Shop produkter - Body Shop
Garnier sminkefjerner - Apotek
Lóreal tørrshampoo - Apotek
Colour Fix - Apotek
The Balm maskara - Debenhams
Real Techniques sminkekost - Apotek
Svarte sminkekoste - Primark
Ananas lampe - En butikk i Camden
 


Sandaler - River Island


 


Tee dress - Zara
 


Basic Tee - Zara
 


Skjorte - Primark
 


Ringer - Primark
 


Bikinitruse - Pink, Victoria's Secret
Caps - Butikk på flyplassen
 


Flaske - Primark
Termokopp - Primark
 


Mesh Hoodie - Beyond Retro


 

Dette var vel stort sett det som ble med hjem fra London! Mye fint og litt praktisk! Veldig fornøyd med hva jeg fikk med i alle fall! Sånne enkle ting til personlig hygiene er mye billigere i alle andre land enn Norge føles det som.. Uansett, nå er jeg spent på å høre hva dere syns!

Hva likte du best?
Hva pleier du å shoppe når du er på tur?

Suede cap 27.02.2017

God mandag dere! Har dere hatt en fin start på uka? Klare for å ta fatt på nye utfordringer? For min egen del var jeg tilbake på skola, og det var ganske tøft. Noen lærere har nok ikke helt skjønt at det ikke er bare bare å komme tilbake etter en uke fri. 

Anyways, i dag tenkte jeg å vise dere egentlig ett av favorittkjøpene fra London, men det blir faktisk to av dem. Hovedtingen er som overskriften tilsier suede cap! Da Tirill og jeg var i Camden på torsdag fant jeg plutselig en kul caps på Urban Outfitters som jeg egentlig bare prøvde for gøy. Den var selvfølgelig altfor stor, og det var den eneste, så jeg la den fint fra meg uten å tenke mer på det. Etter at vi forlot denne bydelen og hadde nådd tilbake på hotellet angra jeg skikkelig. Jeg ville ha den slik caps. Jeg måtte ha en slik caps. Dere vet når dere bare har sykt lyst på noe, og alt føles feil og dumt helt til dere får den tingen? Sånn følte jeg det med den capsen.. En caps liksom..

På flyplassen på vei til Norge igjen gikk vi forbi noen butikker hvor de plutselig hadde en del capser. Jeg prøvde litt frem og tilbake, og hadde i utgangspunktet bestemt meg for hvilken jeg vill ha. Helt til jeg tilfeldigvis bøyde meg ned bare for å se en gang til.. Kan dere tenke dere hva som befant seg der nede innerst på hylla!? Oh yes, her snakker vi en perfekt suede caps. Helt perfekt! De andre capsene ble lagt pent tilbake, og jeg kunne reise hjem igjen med ro i sjela og en ny caps! Også ser dere den nye fine mesh hoodien jeg faktisk kjøpte på en vintage butikk. Jeg hadde hverken gått innom denne butikken eller prøvd genseren hvis ikke Tirill hadde bedt meg om det, så tusen takk! Jeg virkelig elsker denne genseren. Også er den blå og ikke for kort!

Hvordan startet uka de?
Hva syns du om capsen og genseren?

Makeup brushes- Ebay 17.02.2017

Endelig fredag og vinterferie!! Ahh gud så deilig det føles. Jeg har enda igjen noen timer med engelsk før jeg offisielt kan ta ferie, men følelsen er der! Uansett, jeg tenkte å bruke denne fredagen til å tipse om noen sminkekoster jeg kjøpte på Ebay for en stund siden. Eller, jeg kan ikke anbefale de 100%, for jeg har ikke prøvd de enda. Det har seg nemlig slik at jeg ville ta bilder av de når de enda var nye, sånn for å være sikker på at de er helt rene. 

Så langt kan jeg si følgende om kostene: de er syntetiske, altså ikke ekte dyrehår, og superduper myke. De er også fint designet! So far so good sier jeg bare! Nå som jeg endelig har fått tatt bilder kan jeg også teste dem, så det vil komme mer info om kostene senere hvis det er ønskelig? Linken til kostene har dessverre utgått, men du kan finne samme selgeren her (link). 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset
 


Har du kjøpt sminkekoster på Ebay?
Har du noen kjøp på Ebay du er fornøyd med? 
(Del gjerne link)

Min adventskalender 13.12.2016

Hei og hopp. Jeg våknet nettopp fra en liten powernap, men føler meg enda like trøtt. Flere som er enig i at de siste dagene før juleferie er grusom? I morgen er siste prøve, og da er det bare å reise på skola de to siste dagene bare for å ikke få fravær. Det er kun naturfag som gjenstår, og jeg kan ikke fatte og begripe hvor denne motivasjonen tar veien.. Flere som kjenner på det? 

Fra skolearbeid til sminke! I går kom nemlig kalenderen min i posen, litt sen, men allikevel tidligere enn den skulle. Noen husker kanskje at jeg hadde Makeup Revolution i fjor, og at jeg ikke var helt fornøyd med den? Det har seg altså slik at jeg bestilte den i år også.. haha. Den var dog på tilbud, og jeg hadde hørt mye mer positivt om denne enn fjorårets utgave. Herlighet så gøy det var å åpne opp hele 12 luker i går! Så langt er jeg veldig fornøyd med innholdet. Tenkte å kjøre i gang en giveaway med de produktene jeg ikke kommer til å få bruk for. Hva syns dere om det?Tilbake til lekser igjen. Dette er den siste prøva, så jeg får finne frem litt motivasjon i godteriskapet tenker jeg, også går det som det går! Det er fullt lov å være sliten og umotivert. 

Hva syns du om kalenderen?
Hvilken kalender har du?

Endelig er du borte, etter 3 år 11.11.2016

God fredag dere! Har dere en fin fredag? Sola skinner i Tønsberg, og det er så vakkert! Det varmer noe i meg. Jeg trenge denne sola, og denne varmen. Nå har jeg akkurat kommet tilbake på skolen etter at jeg måtte forte meg hjem i pausen for å sjekke postkassen.. Etter nesten 3,5 år, fikk jeg endelig av reguleringen!! Det var en veldig rar, men deilig følelse. Tannlegen skulle sende gommen i posten, men den hadde ikke kommet i dag tidlig, så da måtte jeg bare reise hjem i lunsjen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne nydelige, blå genseren unte jeg meg selv før tannlegen! Haha, ironisk. Sier man at man unte seg selv noe, forresten?? Nå skal jeg ha tre timer engelsk før turen går hjemover. Hjem til snøen, og lillebror da. Jeg savner han hver eneste dag♥

Har du hatt regulering før?
Hva skal du i dag?

xoxo

Nytt kamera 05.11.2016

God morgen/formiddag! Starta lørdagen deres bra? Jeg sitter i sofaen med kaffekoppen foran meg, og tenkte jeg skulle vise dere det nye kameraet mitt! På torsdag hadde jeg "fri" på grunn av Operasjon Dagsverk, så jeg fikk tid til å kikke litt i byen. Jeg bestemte meg for å se på et kamera jeg hadde sett mye på nettet, bare for å høre om det var så bra det virka som. Det skulle visstnok være det, og det kom til å bli mye flittigere brukt enn et speilrefleks da det er mye mindre. Dessverre har jeg ikke fått testa det så altfor mye enda, men jeg skal komme med en liten anmeldelse når jeg føler jeg har testa det nok!

Olympus E-PL8 er et ganske nytt kamera, med noen kule funksjoner. Jeg kan koble den opp til wifi og styre det meste fra mobilen, samt bruke mobilen som selvutløser. Jeg kan også vri skjermen oppover i ca 90 grader, og vri den 180 grader ned. Perfekt for selfies! (Haha) Designet er stilfullt. Kameraet er rett og slett vakkert og se på og godt å ha i hendene. Jeg gleder meg virkelig til å teste det ordentlig!

Nå krysser jeg bare fingrene for at overgangen fra mitt kjære Canon kamera går fint! Manuelle innstillinger er liksom manuelle innstillinger uansett. Men nå ser jeg meg nødt til å ønske meg penger til jul!

Hva syns du om kameraet?

Hvilket merke er din favoritt?

xoxo

Ebay lately 29.10.2016

Har dere en fin lørdag? Siden jeg jobber denne helga også, passer det perfekt å vise dere hva som dukket opp i postkassen fra Ebay denne uka. Jeg begynte først og handle på Ebay etter at jeg flytta til Tønsberg, og har heldigvis ikke blitt noen storhandler enda! Alle kjøpene jeg har gjort har også vært bra, men det er bare småting jeg har bestilt også. Jeg ble veldig fornøyd denne gangen også, sett bort i fra at ringene var for store (one size). 


Ringer // Deksel // Black head tool 

Kunne dere tenke dere flere Ebay innlegg senere?

xoxo

Dette ble med hjem fra Oslo! 22.10.2016

Hola! Nå befinner jeg meg på jobb, som jeg blir værende en god stund til! Etter to Osloturer på én uke, kan man nesten tenke seg at det ble med en del hjem igjen, men det ble det ikke denne gangen! Det var selvfølgelig mye fint, som jeg gjerne kunne tenke meg, men når man har bilen på verksted er det viktig å prioritere litt. Vanligvis ville jeg kjøpt mer, så jeg må si meg fornøyd med hvor flink jeg var, som faktisk motstå rangen til å shoppe. Når det er sagt fikk jeg t-skjorta av bestemoren min når vi møttes på torsdag. Tusen takk! Så da var jeg i alle fall flink!

Denne lipscruben fra Lush er så utrolig god! Tidligere har jeg laget selv, men denne her var mye bedre! Også smaker den godt. Bhen er fra BikBok, og fy så deilig den er. Skal rett og slett flytte inn i den! Til dere med små pupper, denne her er elsk. Sitter som et skudd! Beklager dårlige bilder. Tenkte på å lage et innlegg med ulike antrekk hvor denne t-skjorta er hovedplagget, hva tenker dere? Den er forresten fra StyleConnection!

Hva syns du om innkjøpet?

xoxo

Ananas i sølv 14.10.2016

God fredag dere! Nå sitter jeg på skola og er hvert øyeblikk klar til å reise hjemover til Hemsedal en tur! Jeg har virkelig jobba nå for å bli ferdig med en engelsk innlevering, slik at jeg kunne reise litt tidligere. Det var så godt å endelig levere den, så får vi bare se hvordan det gikk. 

Siden jeg snart setter meg i bilen for minst fire timer, tenkte jeg å vise dere en helt fantastisk liten gjenstand jeg kjøpte tidligere i uka. Etter psykologtimen denne uka reiste jeg innom Dag's Marked, bare for å kikke litt. Har hørt at de har litt sånn alt mulig rart, ting man ikke trenger men som egentlig er veldig kjekt. Og der fant jeg to duftlys til hele 20 kr pr. stk, og en helt nydelig ananas i sølv!! Noe av det første som møtte meg når jeg kom inn i butikken var et dekorfat i kobber, med matchende ananas, eple og en ting til. Jeg gikk rundt i hele butikken for å se om de hadde lignende i sølv. De hadde super mange fine dekorgjenstander i sølv, men jeg fant ikke ananasen før jeg var på vei ut igjen. Da måtte den jo selvfølgelig bli med hjem! Jeg er svak for shopping, men enda svakere dersom det er ananas. Det er bare så fantastisk kult, haha! Jeg fikk stokka litt om på bøker og filmer, så resultatet ble ganske så bra, om jeg kan si det selv! Jojo Moyes fikk en egen hylle sammen med denne herlige ananasen. Nå får jeg komme meg avgårde, så snakkes vi senere! Nyt fredagen, god helg♥

Hva syns du om ananasen?
Hva skal du i dag?

xoxo

Jeg kunne ikke dy meg 16.09.2016

Ahh, fredag!!! Den følelsen er og forblir en av verdens beste følelser. Sånn sett bort ifra at det er kortvarig lykke, da jeg skal jobbe i morgen, søndag og mandag igjen. Men det kan vi snakke om siden! Nå skal vi nemlig snakke om noen lekkerbisker som ble med meg hjem fra Oslo i går. Jeg klarte jo ikke dy meg og måtte innom MAC. Det ble med en ny leppestift og en matchende lipliner. Har jeg fortalt dere ta jeg klarte å miste eller glemme igjen den andre MAC liplineren min et eller annet sted i Tyrkia? Heldigvis fant jeg en god erstatter på H&M. Når dette er sagt så må jeg innrømme at jeg får litt dårlig samvittighet når jeg handler MAC produkter. Som mange av dere kanskje vet så selger MAC også i Kina, som betyr at de MÅ teste på dyr.. Produktene som selges i Norge blir ikke testa på dyr, såvidt jeg har forstått.. Men prinsippet er det samme.. De har allerede testa på dyr.Helt ærlig får jeg enda dårligere samvittighet av å skrive ett helt innlegg om dette, men jeg opplyser i alle fall at de tester på dyr. Så derfor avslutter jeg innlegget meg å spørre dere om har noen andre alternativer til MAC, i samme fargegate liksom?

xoxo

De små tingene i hverdagen 08.09.2016

God torsdag! Flere som teller ned til fredag? Jeg har en lang arbeidskveld som venter. Fordelen med torsdag er at jeg kun har to timer, først på dagen. Da kan jeg gjøre masse husarbeid og lekser før jeg eventuelt skal jobbe. Så langt er jeg i rute med husarbeidet, så nå er det leksene som står for tur. Før jeg går løs på leksene skal jeg vise dere noen søte, små ting jeg har kjøpt inn. Et forsøk på mer farger, og en enklere hverdag. Rett og slett de små tingene i hverdagen. De tingene man vanligvis ikke tenker så veldig over. Vel, jeg har kjøpt meg små fargerike blomster, som virkelig fresher opp stua, søte kaffekopper med enda søtere quotes(?) og en søt liten sky fra Ebay. Denne skyen er til for at nøklene kan henge under, så nå slipper jeg å rote bort nøklene mine! 


Blomstene og bollen er kjøpt  på Extra, kaffekoppene fra Europris og skyen er som nevnt fra Ebay (link her). 

Jeg ønsker meg fremdeles Mummi-kopper, hvis noen skulle være i tvil. Nå må jeg gå løs på leksene, for at jeg skal rekke innom dere en tur til før jobb! Ønsker dere en super duper torsdag!

Hva syns du?

xoxo

Get shit done! 05.09.2016

Ahh, har mandagen deres vært bra så langt? Jeg tenkte bare å stikke innom dere før jeg reiser på jobb denne gangen.. Ups. Nå skal jeg nemlig vise dere mitt nyeste innkjøp av trenignstøy, som mildt sagt fikk motivasjonen nesten til topp. I går når jeg la meg var jeg litt fortvila for at jeg ikke fikk trent mer enn en gang denne uka.. Etter litt om og men, og frem og tilbake kom jeg på at jeg har jo faktisk en del timer fri etter skola på torsdag, før jeg skal på jobb, så da får jeg pressa inn en liten økt da. I tillegg til at jeg har satt av onsdag sammen med min forhåpentligvis nye treningspartner, i alle fall en gang i blant! Egentlig var det nok litt dumt at jeg kom på akkurat dette, for alarmen var på grytidlig i dag fordi jeg skulle trene. Etter en uke med underskudd på søvn, så utsatte jeg fint alarmen.. Haha! Men jeg gleder meg i alle fall masse til jeg hår brukt min nye tights fra Stronger! 

Nå må jeg gjør meg klar til jobb, vi snakkes i morgen! Ønsker dere en fortsatt fin mandag♥

Setter du av tid til trening?

xoxo

Om meg

Alexandra Flaa

Jeg er ei 19 år gammel jente fra Hallingdal, som nå er ute på nye eventyr i Tønsberg. Jeg blogger om min psykiske helse, trening og livet ellers. Rett og slett en livsstilsblogg, tror jeg. KONTAKT: alexandraflaa@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no