alexandra flaa

Russens dag på Tusenfryd 05.05.2017

God fredagsmorgen dere! Nå er det helg igjen ♥ Jeg sitter her og nyter en kopp kaffe, mens jeg skal oppdatere dere litt. Det har skjedd så utrolig mye, så veldig mye jeg også vil skrive, men nå skal jeg først ta for meg russens dag på Tusenfryd som var på onsdag. Jeg er ikke typen som liker karuseller eller berg- og dalbaner, så man kan jo lure på hvorfor jeg gadd å bruke 400 kr på en billett.. For min del var det vel bare for stemninga, være sosial og spise sukkerspinn. De to jeg var med ville ta noen berg- og dalbaner, så da sto jeg tålmodig og venta mens de sto i kø i over én time på hver av berg- og dalbanene. Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor noen gidder å stå så lenge i kø, for noe som kun varer ett par minutter.. Er det bare jeg som tenker sånn??

Mot slutten av kvelden tok vi en barnekarusell med hester, huskene og radiostyrtebiler- så da var jeg fornøyd! Siste halvtimen ble brukt til å danse foran scena, og herregud så mye jeg tenkte på hvor kleint det kom til å bli med tanke på at ingen av oss hadde promille. Men, her er det ett stort men- det var ikke kleint eller flaut i det hele tatt! Vi tre sto og hoppa som alle andre og hadde det sinnssykt gøy! 

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with b5 presetDet var ikke mye bråk eller ufine handlinger som fant sted, i alle fall ikke som jeg fikk med meg. Heldigvis var det mye politi, vakter og frivillige som gjorde sitt for at russen skulle få det så bra og trygt som mulig!

Var du på Tusenfryd?
Hva skal du i dag?

Russedåp 28.04.2017

God fredag, og god helg! I går var det endelig vår tur til å døpes. Jeg tror vi er noen av de siste om blir døpt, og vi begynte med buksa på mandag.. Litt rart at buksa blir tatt i bruk før dåpen, men det var nå en gang slik det var. I utgangspunktet hadde jeg ikke tenkt til å drikke, men heller kjøre, men jeg ombestemte meg i siste liten. Selv om mange advarer meg mot alkohol og angst, så gikk det veldig bra i går. Dette er nok veldig individuelt, så vær bevisst på dette dersom du sliter med angst!

Vi møttes på en grusbane, hvor dåpen skulle finne sted. En etter en, måtte vi frem til presidenten, få tildelt navn, styrte nedpå med det vi hadde av drikke, før resten ble helt ut i håret. Mmm, det var nok deilig! "Heldigvis" for min del hadde jeg vinflaske, som ikke var full. Det var uansett grusomt å styrte vin på 10 sekunder.. Men jeg klarte det som var igjen av flaska, og fikk dermed ingenting i håret! Jeg hadde seriøst nekta uansett, siden jeg akkurat hadde vært hos frisøren og farga håret.. haha. 


Mathilde ble døpt Bakerkvinnen siden hun jobber i bakeriavdelingen på Meny.
 

Når alle var døpt, ble det en liten stafett. Mitt lag vant, for å si det sånn! Første runde var å spise 10 mariekjeks, så feste en tampong rundt livet og treffe en flasketut, styrte mer dikke og løpe 10 runder rundt en flaske, før siste runde (som jeg hadde), var å løpe ned alle og sprekke ballongen Tirill holdt foran rumpa. Vi kan vel si det sånn at jeg løp litt for fort, og det endte med jeg rett og slett løp ned Tirill og begge fikk kose litt med grusen på bakken. Ballongen ble til slutt sprukket, og vi måtte plutselig løpe hele veien tilbake igjen også. Vi dro inn seieren til tross for knall og fall! 

Kanskje ikke så vanskelig å forstå hvorfor jeg ble døpt "Blogg.no"? Haha, det blir nok gøy å se tilbake på uansett! Jeg ønsket ikke et navn som spiller på meg selv eller latterliggjør meg, siden jeg rett og slett er elendig på selvironi- med mindre det kommer fra meg selv.. Hva syns dere om navnet? Nå skal jeg gjøre ferdig noen oppgaver i gym, før jeg tar helg fra skolearbeid. Har dere spennende helgeplaner?

Er du russ?
Hva ble ditt russenavn når du ble døpt?

Om meg

Alexandra Flaa

Jeg er ei 19 år gammel jente fra Hallingdal, som nå er ute på nye eventyr i Tønsberg. Jeg blogger om min psykiske helse, trening og livet ellers. Rett og slett en livsstilsblogg, tror jeg. KONTAKT: alexandraflaa@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no