alexandra flaa

Spar penger med Rabble 14.01.2017

// Innlegget er i samarbeid med Rabble.no

Hvordan har lørdagen deres vært så langt? Min har vært helt super! I dag tenkte jeg å komme med noen supre sparetips. Hvem vil vel ikke spare mer penger liksom? Jeg vet ikke med dere, men lommeboka mi fikk kjørt seg hardt i jula.. Gaver her, og gaver der. Litt ny sminke her, og litt ny sminke der. Dere skjønner greia? Så hvordan kan man bli flinkere til å spare, når det enda er så utrolig mye man vil ha. For noen så er ikke 300 kr for et klesplagg så mye i ny og ne, men det gjør vel ingenting å få det enda billigere? 
 

Svaret er egentlig ganske så enkelt, skjønner dere. 

Først kan du tenke igjennom om dette virkelig er noe du trenger. Enda et skjørt? Som er nesten identisk med to andre du har? Enda en strikkagenser? Du har jo tros alt fem andre i skapet. Du må altså skaffe deg oversikt over hva du faktisk har, og hva du bruker, og ikke bruker! 

Prøv å selg de klærne du ikke bruker lenger. Det fins utallige mange grupper på facebook, og nå også apper hvor du kan selge klær du ikke bruker. How great?

Nå har jeg virkelig spart det beste tipset til slutt.. Nemlig å kikke innom Rabble! Hver gang det klør i lommeboka bør du stikke innom Rabble.no, for å sjekke ut kampanjer og rabatter! Hva er vitsen med å kjøpe noe til full pris, når du kan få det billigere bare av å klikke innom Rabble først? Spør du meg, så spør jeg deg! 


Bildet er lånt: her
 


RABBLE.NODersom du husker på dette alle ganger du handler på nettet, kan du faktisk spare en del i løpet av 2017! Det er jo bare fordeler! 
Nå må jeg løpe, jobben kaller. 

Hva er dine beste sparetips?
Bruker du Rabble.no?

Julegavetipsene- i siste liten 17.12.2016

// Innlegget er i samarbeid med Rabble.no

Okei dere, hvor mange er enda ikke ferdig med julegavene? Selv skal jeg bare pakke inn de siste, så er jeg klar. Er dere like tidlig ute, eller har det blitt en uvane å vente med julehandelen til siste liten? Akkurat nå håper jeg det er en del av dere, for jeg tenkte å komme med noen tips til fantastiske gaver du enda kan få tak i. For du har vel fått med deg at siste frist for levering med posten ble satt til 16. desember, altså i går? Æsj da.. Don't worry!

Rabble har laget en helt genial kategori til alle dere som enda ikke er ferdig, nemlig "julegavetips". Her snakker vi to fluer i en smekk altså. Tilbud, kampanjer, rabattkoder og gavetips, på ett og samme sted! Dette må vel være lykkedagen? Men hva kan du faktisk gi i gave, som ikke må sendes i posten? Her kommer det noen tips! 


Gavekort ♥
Hvor kjipt er det ikke å åpne pakker med klær du egentlig ikke liker? Joda, det er tanken som teller, og man skal bli glad for det man får. Jeg liker nå i alle fall og føle meg vel i klærne mine, og med et gavekort så blir jeg i alle fall garantert fornøyd. Gavekort er 100% fornøydgaranti. 

Weekend getaway ♥ Roadtrip
Jeg satte disse to sammen jeg, for de også går litt hånd i hånd. Inviter en venninne, vennegjeng, familie med på roadtrip og weekend getaway. Det trenger ikke koste så mye, også kan man gå sammen om å dele på utgiftene! Dette er også en sikker gave, mener nå jeg.

Abonnement ♥ 
Er du som meg, og aldri setter seg ned med et blad og faktisk leser igjennom det? Dersom jeg hadde fått et abonnement på favorittbladet mitt, ville jeg på en god måte bli litt tvunget til å sette meg ned og lese den nye utgaven som dumper ned i postkassa. 

Hjemmelaget ♥ 
Finn frem fantasien og la kreativiteten snakke for seg selv. Lag noe fint til en du er glad i! Hva med noen julekaker? 

Gaver under 150 kr ♥ 
Dersom ingen av tipsene falt i smak, kan du sjekke ut kampanjen Nelly har nå, for gaver under 150 kr. Gavene trenger ikke alltid være så dyre!

Rabble ♥ 
Sjekk ut Rabble.no for enda flere tips!Hvordan ligger du an med gavene?
Hva syns du om tipsene?

Her finner du julepynten 03.12.2016

// Innlegget er i samarbeid med Rabble.no

Nå blir det litt mye mas om jul og julepynt, men det er bare en gang i året. Tiden flyr jo bare avgårde, så da må jeg i alle fall benytte meg av muligheten jeg har til å snakke mest mulig om det. Jeg skal jo klare å overleve ett helt år før det er sosialt akseptert å snakke om denne fine tiden igjen. Eller tar jeg feil? Please si at jeg tar feil. Uansett da, så har jeg jakta byen rundt etter julepynt i andre farger enn hvit. Akkurat i jula syns jeg faktisk det skal være lilla i adventstiden, og rødt når vi nærmer oss, men dette har jeg jo sagt før i uka, haha. Det jeg derimot ikke har sagt (tror jeg), er at jeg liker et hvitt juletre. Ikke selve treet, men pynten. Derfor består mitt lille tre kun av hvit og sølv! 

Dersom dere går inn på Rabble.no, kan dere finne mange fine tilbud! Det er vel alltid greit å spare litt penger nå i juletidene? Hvis man legger litt mer penger inn i julepynten, holder den kanskje lenger også? Under kategorien "Hjem og innredning" finner dere mange fine tilbud på mange butikker! Personlig er Kitch'n min favoritt, både butikk og på nett! Akkurat nå har de fri frakt. 


// Bildene er lånt av kitch'n. 

Dette er bare noe av de fine tingene dere får tak i hos kitch'n. Selv likte jeg nok adventsstaken best, bare med lilla lys så klart, hehe. Nå må jeg løpe her! Tiden går altfor fort når man finner noe fint å se på. Nå er det jobb som står for tur! Nyt resten av lørdagen i godt selskap, så snakkes vi!

Hva syns du om produktene?
Har du hørt om Rabble før?

xoxo
 

Everything is black 25.11.2016

// Innlegget er i samarbeid med Rabble.no

FREEEEDAG!! Og ikke hvilken som helst fredag heller.. Det er Black Fridayyyy! Hvor mange andre har gledet seg til denne dagen? Jeg tørr å påstå at veldig mange der ute ser frem til denne dagen. Selv håper jeg og sikre meg noen kupp, og kanskje enda flere julegaver? På Rabble.no har de samlet alle de beste Black Friday tilbudene. Det betyr at du slipper å bruke så lang tid på å lete etter de beste tilbudene, for å spare mest mulig! How great? 


Noen butikker har også Black Weekend. Da har de lave priser og rå tilbud hele helga! Personlig må jeg si at jeg er mer fan av Black Friday. Det er liksom litt spennende på en måte. Du må virkelig jakte på godbitene, og ikke glem å være tidlig ute! Er butikken utsolgt, så er de utsolgt.. Det er jo en risk, hvis du virkelig har sett for deg noe du ønsker deg! Jeg har nemlig sett på noen ting, så gjett om jeg skal være tidlig. 


Uansett hvor lave prisene i Norge blir, så kan de nok ikke måles med Black Friday i for eksempel USA. Der står folk i kø og nesten sloss for produktene.. Snakker vi shoppemani på et høyt plan da eller? Noen av dere har kanskje hørt om Cyber Monday også? Men vet dere egentlig hva baktanken med denne dagen var? Cyber Monday var nettbutikkenes svar på Black Friday, men nå blir det bare vanligere å vanligere at de slenger seg på Black Friday og Black Weekend. 


// Bilde fra We Heart It

Dere skal selvfølgelig få se mine kupp fortløpende. Dersom jeg faktisk får noen kupp.. hehe. Nei det blir nok bra! Jeg krysser fingrene for at jeg blir feig med enda flere julegaver i løpet av helga, i alle fall. Det er jo deilig å både spare penger, og være tidlig ute!

Skal du shoppe noe i dag?
Hva syns du om Black Friday?

xoxo

Summer bodies are made in the winter 20.11.2016

// Innlegget er i samarbeid med Rabble.no

Oioi, for et sent innlegg! Denne dagen har gått i ett, men viktigst er vel egentlig trening og taco, heh. Jeg er litt nysgjerrig på en ting dere.. Hvor mange av dere kan ærlig si at dere trosser snø, regn og kulde for å ta en liten økt på senteret? Eller mørketiden hjemme? Det veldig mange glemmer er "dessverre" (?) at denne såkalte "sommerkroppen" er skapt i løpet av vinteren. Jeg skal ikke lyve og si at det ikke hjelper å trene de to siste månedene før sommerferien, for det kan gi noen resultater. Hvor raskt disse resultatene kommer, vil uansett variere fra person til person! 


Poenget er at det heller er viktigere å trene jevnt gjennom hele året, enn å ha siste innspurt før man skal på sydenferie. Men hvor lett er det å få motivasjonen og inspirasjonen til dette? Personlig hater jeg mørketiden. Det er mørkt stort sett hele tiden når jeg er hjemme, og da kommer også trøttheten snikende. Jeg har nevnt dette flere ganger før, og det blir absolutt ikke siste gangen, men for min del så hjelper det med freshe farger på treningstøyet mitt. Ellers i hverdagen er det ekstremt lite farger, så det er gøy med litt ekstra farger på treningssenteret! På Rabble.no har de samla alt jeg vil ha og trenger av motivasjon, i kategorien "Helse og Trening.  Jeg drømmer meg bort hver eneste gang jeg besøker Sportamore via Rabble. Akkurat nå får du faktisk fri frakt på alle bestillinger, men bare når du går inn på Rabble først!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg håper at jeg kan bidra med litt inspirasjon ved hjelp av Rabble, men også av mine innlegg som handler om trening. Disse innleggene kommer jevnlig, og i dag var det bein og rumpe som sto for tur! I morgen kjører vi på med armer, rygg og mage. Gleder meg til å dele masse inspirasjon med dere i løpet av vinteren!

Hva motiverer og inspirerer deg til å trene?
Har du sjekket ut Rabble før?

xoxo

Få rabattene direkte på mobilen 06.11.2016

// Innlegget er i samarbeid med Rabble.no

God kveld dere! Har dere hatt en fin søndag? Gjorde dere noe gøy i helga? Jeg håper dere uansett har kost dere, slappet av og kanskje shoppa litt? Det må vel være lov å skeie ut en gang i blant vel? Med shopping altså. For min egen del har jeg jo egentlig shoppe-stopp, spesielt etter at jeg kjøpte meg ett nytt kamera.. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke har gjort det så lett for meg selv når jeg nå får rabatter og kampanjer i hytt og pine, direkte på mobilen.. 

Jeg har snakket om Rabble.no mange ganger tidligere, men nå har de faktisk en ganske så stor nyhet. Bare for å oppsummere litt så er jo Rabble en nettside som samler rabattkoder, kampanjer og tilbud på ett sted. Genialt, sant? Ikke nok med at de nå har nytt design på nettsiden sin, slik at det blir enda enklere og finne tilbudene du leter etter, så har de altså lansert en app! Hvor genialt er ikke det? Appen er like enkel å bruke som nettsiden, så det er bare å laste den ned. Per dags dato er den dessverre kun tilgjengelig i Appstore, men den blir lansert til Google Store om ikke så altfor lenge! Klikk her for å komme direkte til appen. Her har dere en liten smakebit på denne fantastiske appen, med rabatter, kampanjer og tilbud på samme sted. Jeg tror virkelig ikke man kan få det enklere enn dette! Last den ned du også, og se hvor mange tilbud du kan få bruk for. Penger spart, er penger tjent. Er det ikke det man sier? En ting er i alle fall sikkert, det blir lettere å oppdatere seg på tilbud!

Skal du laste ned appen?
Hva har du gjort i helga?

xoxo

Jeg skal endelig ut å reise 21.09.2016

// Innlegget er i samarbeid med Rabble.no

God onsdag dere! Vi nærmer oss helga, som jeg gleder meg utrolig mye til! Nå har jeg mast så mye om hvor lyst jeg har til å reise og min enorme trang til å oppleve nye steder. Guess what!? Jeg reiser på en liten roadtrip til Kragerø på lørdag, og kickstarter høstferien med en tur til Polen!! Jeg er virkelig helt i ekstase. Jeg reiser med to herlige jenter jeg går i klasse med! Turen til Kragerø tror jeg blir veldig koselig. Jeg har ikke vært der siden leirskola i 7. klasse, så jeg gleder meg enormt mye!

Høstens soleklare høydepunkt er uansett Polen. Vi satt og kikka veldig mye på ulike destinasjoner og dager vi kunne reise før vi endte opp på Gdanks. Jeg så også på tilbud Rabble.no hadde annonsert for Norwegian, men det var dessverre ingen turer som passet oss. Kanskje det passer bedre for deg? Det vanskeligste med turen var nok å finne et sentralt sted å bo. Det ble ikke akkurat enklere når det var så mange ulike muligheter bare på Booking.com. Rabble.no har også mange andre tilbud og rabattkoder på reiseselskaper og booking sider, så sjekk dem ut før du bestiller din tur! 

Så langt har vi jentene bestemt oss for å reise på Galeria Bałtycka shopping center, hvor de har blant annet Sephora og Bershka. Ellers har vi sett på noen restauranter, både vegetar og vegan. Det er jo spennende å utforske litt! Dette blir så fantastisk. 


Bildet er lånt her (link).

Jeg gleder meg virkelig til å ta dere med på denne reisen og dele mange bilder med dere! Dersom dere planlegger en tur til Polen kan jeg anbefale dere å sjekke ut denne bloggen: Besøk Polen (link).

Har du vært i Polen før?
Skal du reise i høst?

xoxo

De beste sommersalgene finner du her! 18.06.2016

// I samarbeid med Rabble.no

Hvor blir det av sola og varme dager nå som vi faktisk nærmer oss sommerferie med stormskritt? Jeg har i alle fall ikke bestilt hverken regn eller skyer. Bare sol. Det ser ut til at det blir litt bedre vær i Tønsberg, så jeg får pakke med meg litt sommerklær til i morgen! Det er så slitsomt med det varierende sommerværet i Norge. Det kan være knallsol og regne om hverandre. Det kan være varmt, men allikevel ikke sol. Jeg krysser virkelig fingrene for at jeg får reist en uke til Tyrkia i løpet av sommeren. Da skal jeg sjekke innom Apollo, for å se etter gode tilbud! En uke er bedre enn ingenting, så jeg krysser virkelig fingrene for at jeg får til en liten tur! Det trenger jeg virkelig akkurat nå. 


Mitt ferieparadis♥

Litt senere i kveld har jeg tenkt til å prøve meg på en liten joggetur, hvis jeg orker. Og som jeg har nevnt sikkert hundre ganger før, så føler jeg meg i alle fall mye bedre! Jeg finner alltid mye fint av både treningsklær og utstyr til en fantastisk pris på Sportamore.no.  Kunne faktisk tenke meg en ny overdel eller to.. Det er farlig med gode tilbud merker jeg! 


 

Også har vi min all-time favoritt, nemlig Nelly.com! Her handla jeg seinest i forrige uke, som dere skal få se litt senere. Jeg kan bruke evigheter inne på Nelly hver eneste gang jeg er innom! De har alltid mye fint som jeg skulle ønske jeg kunne klikke hjem. Her er det også bredt utvalg til gode priser. Nesten farlig gode priser, som blir enda bedre hvis du sjekker ut Rabble.no først! 

Pleier du å handle mye på nettet?
Sjekker du ut Rabble.no for gode tilbud og rabattkoder?

xoxo


SJEKK UT RABBLE.NO FØR DU HANDLER PÅ NETT

VINN GAVEKORT PÅ 1000 KR HOS NELLY 18.04.2016

// Innlegg i samarbeid med Rabble.no 
// Inneholder annonselenker 

Gjett hva!? Jeg har en fantastisk konkurranse å meddele dere! Det er en litt annerledes konkurranse, men jeg tror virkelig den vil falle i smak hos alle mine shoppeglade lesere, eller hva? Jeg har skrevet om Rabble.no sikkert hundre ganger før, men det er altså de som holder denne konkurransen. Her er det ingen krav om å følge verken meg eller Rabble på instagram eller facebook. Det kan allikevel være en fordel om du velger å følge @rabbleofficial på instagram, og hvorfor finner du ut av nå. 

Torsdag 21. april kommer Rabble til å legge ut en rabattkode hos Nelly på 1000 kr (link her). Denne koden vil bli lagt ut en gang mellom 15:00-18:00. Her er nemlig fordelen med å følge de på Instagram. Kanskje det kommer ut ett lite hint? Det gjelder uansett og være rask, for den første som skriver inn gavekortkoden får den. Så enkelt og greit er det faktisk.  sandaler // øyebrynspudder // deksel // Adidas bukse // øyenskygge // Nike Thea // kjole

Sett av torsdag 21. april, med tidsrommet 15-18. Da kan du stikke av med gavekort på 1000 kr! 

Alt dere ser over her, finner du på Nelly. +

xoxo


#konkurranse #gavekort #giveaway #rabbleno

Er du den nye ambassadøren til Rabble.no? 06.04.2016

// Innlegg i samarbeid med Rabble.no

Dere har kanskje fått med dere at jeg har skrevet en del innlegg om Rabble.no, selv om det begynner å bli en stund siden sist? Rabble er nemlig en nettside som samler opp rabattkoder og kampanjer på alle mulige nettsider! Noen ganger er det gratis frakt, en kampanje hos en butikk eller en rabattkode. 

"En samlingsplass for smartere shopping, inspirasjon, kampanjer og rabattkoder på nettet.
Akkurat nå over 4019 koder og lenker til kampanjer på nettet."

Akkurat nå er Rabble på utkikk etter nye ambassadører som kalles Rambaer. Din oppgave blir og tipse leserne dine om nye rabattkoder og kampanjer. Hva du får igjen for dette? Du kan stolt kalle deg Ramba, og du konkurrerer om premier for blant annet beste innlegg. Ofte er premien gavekort som du kan bruke på blant annet Nelly og Bik Bok. Hvor fantastisk er ikke det? Høres dette interessant ut? Vel, da kan du sende inn søknadskjema HER. Jeg håper å få nettopp deg på laget!

Du kan også følge Rabble på instagram → @Rabbleofficial  (link)

xoxo


#rabbleno #rabble #ramba #ambassadør #søknad 

Dette kan du gi i morsgave 12.02.2016

// I samarbeid med Rabble.no

Nå er det fredag og helg dere! I alle fall for noen av oss. Denne helga er virkelig så full som det går an å få det. Jeg har jobb både i morgen og søndag, i morgen er det klart for UKM og jeg må være tilstede der hele dagen.., jeg har lekser som skal gjøres, og sist men ikke minst er det både morsdag og valentine. Min mamma har allerede fått en gave som hun ble veldig fornøyd med, men det er ikke alltid like lett å vite hva man skal gi til sin kjære mamma, derfor har jeg plukket ut noen ting. Husk å kikk innom Rabble.no før du handler- du kan spare mye! 

Dersom moren din er glad i å lese, sånn som min er, bør du ta turen innom Adlibris. Her finner du blant annet pocket bøker fra 19 kr og inntil 80%. Adlibris har alle mulige slags bøker- alt fra strikkeoppskrifter til romaner. Det er virkelig tatt en titt! (Kanskje finner du noe til deg selv også, siden det er valentine!). PS: De har også diverse hobbyutstyr. 

Dersom moren din ønsker seg noe av interiør eller tilbehør til huset, bør du virkelig ta deg en tur innom Christiania Glasmagasin. Akkurat nå finner du blant annet ulike bestselgere til 40%- og det er virkelig penger svart! Gi mammaen din noe hun fortjener. 

Det siste tipset jeg har tenkt å komme med nå er---- *trommevirvel* ---- sminke. Jeg tror mødrene våre også setter pris på og dolle seg opp litt innimellom, selv om det kanskje ikke er hver eneste dag. For noen kan en leppestift være mer enn nok, mens andre kjører på! Det trenger ikke nødvendigvis være sminke, men på douglas har du et stort utvalg av sminke, hårprodukter og parfyme. Du vil garantert finne noe til mamma!Hva skal du gi mammaen din?

xoxo

Alle jenter ønsker seg dette 26.01.2016

// I sammarbeid med Rabble.no

Goood tirsdag vakre mennesker! For det er det dere er. Dere er virkelig vakre på hver deres måte♥ Jeg håper dagen har vært helt super så langt, og hvis ikke håper jeg kvelden blir mye bedre. Selv startet dagen min med ett skikkelig dårlig humør som heldigvis ble bedre utover dagen, jeg hadde time hos optikeren kl. 10 for at jeg kunne bestille oppkjøring (ææææ) og skoledagen ble avsluttet av skyss hjem fra en dame i barnevernet/familie et eller annet. Uff, nå snakker jeg meg bort igjen, men det er dessverre sånn det blir når jeg har så mye på hjertet!

Jeg tørr nesten og påstå at flesteparten av alle jenter ikke får nok sminke. Mange av oss klarer oss ikke med bare én maskara, vi må jo minst ha fem. Og når det kommer til sminkekoster, hudsminke, øyenskygger, neglelakk og leppestifter tror jeg det ikke går an å få nok. Noen som kjenner seg igjen? Haha- jeg gjør. Hvis det er en ting jeg virkelig ønsker meg må det være ett abonnement hos Glossybox. Var det et kjent navn? Hvis ikke du har hørt om det før skal jeg fortelle kort om det nå. Glossybox er en eske fylt med 5 skjønnhetsprodukter du får hjem hver måned. Du kan velge om du kun vil kjøpe en eske, ett abonnement på 6 måneder eller for ett helt år. Dette er noe jeg virkelig ønsker meg når jeg får mer penger. Det må være utrolig kjekt å få produkter hjem hver måned, også kan man utforske mer innenfor sminke! Esken koster kun 179 kr til vanlig og inneholder produkter av kjente merkevarer! Jeg har ett tips til dere som syns dette hørtes interessant ut. På Rabble.no finner dere nå en eksklusiv rabattkode til denne smashe Gossyboxen- den er på hele 20% og DET er penger spart det! Altså for et tilbud..  Hvis du, som jeg, har lyst på Glossybox har du en gyllen mulighet nå. 

Har du prøvd Glossybox før?

xoxo


 

#Glossybox #rabatt #salg #Rabble.no #tilbud #kampanje #sminke #skjønnhet

Buy now or cry later 19.01.2016

// Innlegg i samarbeid med Rabble.no

Hvordan har uka deres vært så langt? Min har vært helt ok. Jeg var ute i går og spiste sammen med kollegene mine noe som var veldig koselig. I dag derimot har vi fått igjen karakterer, som ikke var fullt så bra om jeg hadde håpa på.. Da er det bare en ting og gjøre, nemlig å jobbe enda hardere! Nå blogger jeg faktisk fra skolen i og med at jeg skal en tur på jobb etterpå. Prøver virkelig å presse inn minst ett innlegg om dagen.

Anyway, dette innlegget skal ikke handle så veldig mye om sånne kjedelig hverdagsgreier. Vi skal nemlig snakke om klær og mote, for det er jo aldri kjedelig!? Jeg har jo skrevet om Rabble.no utallige mange ganger før, og det kommer jeg til å gjøre flere ganger. For folkens, har dere spart noe på shopping så langt i år? Ikke det nei.. Vell, da kan du ta turen innom Rabble.no for rabattkoder og kampanjer. Under her ser dere noen kollasjer fra ulike nettbutikker. Alle kollasjene inneholder ting jeg virkelig ønsker at jeg hadde i garderoben. Alt fra sko til vesker. Takket være Rabble har jeg mulighet til å få godbiter som gratis frakt eller andre rabattkoder. 
Jeg virkelig elsker disse veskene fra Mikael Kors. Ja, det er mange som har de, men de er så classy og passer egentlig til det meste. I tillegg får du plass til ganske mye forskjellig oppi. Du finner alle disse på Zalando, men husk og gå innom Rabble for å sjekke rabattkoder! De har blant annet fri frakt. 

Noen av disse produktene her tror jeg at jeg har lagt ut før. De er fra Nelly, og der er det så utrolig mye fint. Jeg har siklet etter alt i kollasjen aalt for lenge.. Det gjelder også veskene fra Mikael Kors. Hvis du klikker deg inn på Nelly via Rabble - HER - vil du også finne kampanjer som kan være aktuelle. De har også gratis frakt. 

Sist men ikke minst- en god dose treningstøy fra Cubus! Denne tightsen har jeg faktisk selv, og den er utrolig behagelig. Dersom du vurderer denne selv vil jeg anbefale deg å gå ned en størrelse sånn at du ikke mister den eller at den sklir under økta. Husk å ta turen innom Rabble neste gang du skal handle, kanskje du sparer litt :)

Har du shoppet noen skatter så langt i år?

xoxo

Let's go anywhere 10.01.2016

// I samarbeid med Rabble.no

Nå er vi godt i gang med alt det nye. Det nye året, de nye nyttårsforsettene, de nye målene, de nye planene, den nye motivasjonen og nye tilbud og kampanjer fra Rabble.no. Alle er klare for alle målene de har satt seg og tar kanskje for mye under armen. Når man skal begynne med noe er det allikevel viktig å tilrettelegge og ikke ta alt på en gang. Man må fordele litt utover hele året for å ikke ta på seg for mye. Selv har jeg mange planer og masse motivasjon, men hvor kommer alt dette fra? Dette året skal jeg bli flinkere til å spare penger. Jeg skal lære meg at jeg ikke behøver å kjøpe ting for å føle meg bra. 

 

Man trenger ikke nødvendig vis kjøpe noe hele tiden, men det er en god følelse for det. Dette året vil jeg ikke bruke såå mye penger på klær, men heller sjekke ut på nettet hvordan jeg kan bruke ulike klesplagg sammen. Flaks for meg er det flere nettsider som viser ulike måter å bruke et og samme plagg på. En av disse sidene er Bik Bok. En del av klærne fra Bik Bok er for dyre for min lommebok, men jeg kan allikevel få tips til å style opp og ned de plaggene jeg allerede har! 

Reising er bra for oss alle. Det å kunne reise til et nytt og ukjent sted, eller reise tilbake til et sted du har vært før. For meg er det utrolig behagelig å reise vekk noen ganger. Bare kunne koble helt ut.. Etter noen dager koblet av, er motivasjonen for det meste på plass igjen. Du er klar til en ny start og inspirasjonen er like bra som motivasjonen. Hvorfor ikke nyte denne reisingen på et vakkert og beroligende hotell fra Hotels.com?

 

 

Reising i seg selv er jo motivasjon til ulike ting, og for meg er det motivasjon til trening også. Hvem vil vel ikke føle seg litt fresh når man først er på tur? Som noen av dere vet er jeg mye i Tyrkia, spesielt i løpet av sommeren. Min treningsmotivasjon begynner på denne tiden av året og ut sommeren, så slakker den uheldigvis litt av igjen. Jeg skal faktisk til Tyrkia i vinterferien, så nå må jeg snart begynne med treningen igjen! Som jeg har nevnt før er treningstøyet viktig for meg. Føler jeg meg ikke bra, blir heller ikke økta bra! Sportamore har stort utvalg av utrolig mye bra og fresht tøy. Du finner både de kjente og litt dyrere merkene, men også litt billigere merker! 

I Tyrkia har de faktisk noen treningsapparater lang stranda og andre steder! Se for dere en skikkelig økt her, med den utsikten da (sett bort i fra mannfolka!!!!).. *Drømmer meg bort*..

Hva gir deg motivasjon? 

xoxo

En FRESH start på året 03.01.2016

// I samarbeid med Rabble.no  // Inneholder annonselenker

Nå nærmer det seg vanlig hverdag igjen med stormskritt! Julen og et helt år er lagt bak oss og vi er igjen klare for ett nytt år med masse shopping!? I år skal jeg virkelig bli flinkere til å spare.. Jeg er nødt til å spare alt jeg kan mens jeg enda bor hjemme. En måte jeg skal spare penger på er shoppingen. Det blir kanskje ikke så mye sparing når jeg allikevel bruker penger, men det blir ikke så mye penger som det kanskje ville blitt. Jeg skal bli mye flinkere til å sjekke Rabble.no for oversikt over salg og tilbud før jeg handler på nett. Penger "spart" er penger tjent. Her har dere en liten oversikt over de butikkene jeg i alle fall bruker mest når jeg handler på nett! 

BIK BOK finner du utvalgte varer på 50%. Her er det i alle fall mye å spare! Toppen jeg har på her kjøpte jeg faktisk på 50%. 

Visste du at man kan kjøpe Anastasia Beverly Hills på Ellos? Det gjorde faktisk ikke jeg heller.. Du får opptil 70% på Ellos på en kampanje via Rabble. Det samme gjelder også Nelly! Hvor kjekt er ikke det?? Kanskje du også kan få tak i noen lekre kjoler? Min finner du HER

Siden vi er inne i det nye året er det sikkert mange som setter seg nyttårsforsetter der de skal bli spreke og trene mer. For at jeg skal ha motivasjon er det viktig at jeg føler meg fresh når jeg trener.. Det vil med andre ord si at treningstøyet har mye å si! Jeg er ganske sikker på at dette gjelder flere enn meg, så jeg vil anbefale dere å sjekke ut Sportamore

Til dere som skal tilbake på skola i morgen- nyt den siste fridagen!

xoxo

Om meg

Alexandra Flaa

Jeg er ei 19 år gammel jente fra Hallingdal, som nå er ute på nye eventyr i Tønsberg. Jeg blogger om min psykiske helse, trening og livet ellers. Rett og slett en livsstilsblogg, tror jeg. KONTAKT: alexandraflaa@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no