alexandra flaa

Musikken jeg hører på 18.02.2017

Løøørdag. Siden jeg nå befinner meg på jobb tenkte jeg å dele mine favorittsanger med dere. Er det noe som skifter veldig fort, så er det sanger jeg hører på. Det blir liksom bare radio når jeg kjører så mye bil, også har jeg heller ikke spotify premium, så da blir det fort radio hjemme også. Jeg vet ikke med dere, men jeg føler i alle fall at dette året har startet bra med tanke på musikken som har kommet. 


 


Believer - Imagine Dragons
It ain't me - Selena Gomzes og Kygo
Chained to the rytm - Katy Perry
Issues - Julia Michaels 
So good - Zara Larsson
Despacito - Luis Fonsi 
Human - Rag'n'Bone man
Paris - The Chainsmokers 
Make me (cry) - Noah Cyrus og Labrinth
Scars to your beautiful - Alessia Cara
Bildene er fra We Heart It

 

Nyt resten av kvelden vakre skapninger ♥ Husk å ta vare på dere selv! Ikke noe "jada", helt seriøst. Sett deg ned og pust. Slapp av. 

Hører du på noen av de samme sangene?
Hva er dine favorittsanger for tiden?


 

Ingen jul uten 20.12.2016

Fire dager igjen til julaften♥ Herregud som jeg gleder meg! I år er virkelig julefølelsen på topp. Tror dette skyldes at jeg nå ikke bor sammen med familien min, og verken ser dem eller snakker med dem hver eneste dag. En del av meg tenker vel at jeg setter mer pris på de nå, når jeg faktisk har sett hvor mye de har gjort for meg i alle disse årene jeg bodde hjemme! Uansett, nå skal jeg dele mine favorittjulesanger med dere! Disse sangene skal garantert spilles av i bilen, mens "I'm driving home for christmas", for real!! For min del blir det ingen jul uten disse sangene♥


All I want fo christmas is you- Mariah Carey
Last christmas- Wham!
Himmel på jord- Kurt Nilsen
Happy Xmas- Céline Dion
Skomaker-vise- Henki Kolstad (Jul i skomakergata)
Jon Blund- Henki Kolstad (Jul i skomakergata)
Hark! The herald angels sing- Mahalia Jackson
En stjerne skinner i natt- Siv Oda Hagerupsen
Home for christmas- Maria Menda
Di første jul- Tone Damli
Jul i svingen- Ingebjørg Bratland 
En stjerne skinner i natt- Oslo Gospel Choir
Kviskre ei bønn- Oslo Gospel Choir 
Mary's boy child- Boney M.
Have yourself a merry little christmas- Christina Aguilera 
Shake up christmas- Train
Mistletoe- Justin Bieber 
Himlen i min famn- Carola 


 Jeg syns nesten det er litt ironisk at jeg har så mange julesanger med budskap om kristendommen, når jeg absolutt ikke er kristen. Det har vel noe med tradisjoner å gjøre, vil jeg tro. Ellers så tenker jeg som så at det må være helt fantastisk å kunne tro på en gud. Ha en fantastisk kveld!

Hvilke julesanger er dine favoritter?

High on life 31.10.2015

Siden Halloween er i dag er det vel mange som skal kle seg ut og feire litt. Jeg skal på jobb i morgen, så jeg skal ta denne kvelden veldig med ro og slappe av. Jeg skal være med lillebroren min og gå litt etterpå, men ellers skal jeg rydde og vaske på rommet og badet. Kanskje må jeg gjøre litt lekser også. 

Men tilbake til poenget! Siden mange skal ut i dag tenkte jeg og tipse men en herlig artist med super behagelige sanger. Rex er en norsk artist, som akkurat har gitt ut en ny låt. Sangen hans heter som overskriften "High on life". Jeg kan garantere deg en skikkelig feel good sang! Perfekt til kveldens festligheter. Du finner også Rex på spotify. Der har han også andre sanger. Han har en som heter "Yesterday". Den er jeg personlig veldig glad i og hørte på den hele tiden når den kom ut. Jeg vil anbefale deg og legge den til i spillelista de med en gang, enten om det er party liste eller slappe av liste. Den passer godt inn i begge. 

Nyt kvelden! Husk at du enda kan melde deg på GIVEAWAY'en som jeg har på bloggen HER. Og hvis du er usikker på kostyme til i kveld kan du se mitt HER

xoxo


#rex #highonlife 

 

Om meg

Alexandra Flaa

Jeg er ei 19 år gammel jente fra Hallingdal, som nå er ute på nye eventyr i Tønsberg. Jeg blogger om min psykiske helse, trening og livet ellers. Rett og slett en livsstilsblogg, tror jeg. KONTAKT: alexandraflaa@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no