alexandra flaa

Sesongens siste nyheter! 31.05.2017

// Bloggvenn med me&i

Hei på dere! Nå er onsdagen her igjen, og det er duket for sesongens siste nyhetsslipp fra me&i. Jeg gir lite tegn fra meg for tiden, men jeg kan jo ikke gå glipp av flere nyheter. Eller, dere kan rett og slett ikke gå glipp av disse nyhetene! Nå venter jeg bare spent på en ny kolleksjon, nytt bloggevent og det som ellers måtte finne sted! Jepp, jeg kjører på med enda en sesong som bloggvenn, selv om det er lite blogging i en periode nå. 

Som vanlig er det med en kampanje når det er nyhetsslipp, og denne gang er intet unntak! Denne gangen kan du få med deg hjem lekre badehåndkler, som passer perfekt i det vi går inn i juni i morgen. Dersom du handler for 1200 kr, får du med deg ett badehåndkle, og handler du for 2000 kr, får du med hele to badehåndkler! Ett badehåndkle har en verdi på 355 kr. 

Se på disse lekre sommerfargene! Her kan du style opp både mor, sønn og datter i matchende farger og mønstre! Me&i feirer også at sommeren endelig er her med 20% på en rekke plagg til mor og barn! How great!? Ps, dette varer frem til 13 juni, så vær rask!

Og dere, bruk sommeren på å tenke litt over om kanskje du eller en du kjenner kunne tenke seg å bli selger for me&i, eller vertinne! Dere får oppleve så utrolig mye gøy sammen med et fantastisk team! Du kan lese mer om å bli selger HER, og å være vertinne HER

Hva syns du om sesongens siste nyheter?
Kunne du tenke deg å bli selger eller være vertinne?

Create your own sunshine 07.05.2017

// Bloggvenn med me&i

God søndag dere! Her i Tønsberg har vi hatt noen deilige sommerdager denne uka, men i dag er det grått, trist og vått.. Derfor passer det så bra at jeg deler de nye nyhetene fra m&i, bare litt for sent. Vanligvis kommer det nyhetsslipp første onsdag i måneden, men på grunn av noen overlappinger i teamet, fikk jeg ikke dette til å passe med dagene mine. Bedre sent enn aldri, eller hva?

Create your own sunshine, er navnet på nyhetsslippet, og det er ikke til å legge skjul på at vi nærmer oss sommeren for fullt! Det kommer også klart og tydelig frem i klærne. Herremin så mye fint (som vanlig). Denne gangen er det heldigvis for min del mer klær til dame, enn det var forrige gang. Jeg har så sinnssykt lyst på den nye jumpsuiten!! La oss bare nyte de nye antrekkene til barn og dame, shall we!?Og dere!! Ser dere den nydelige denimveska på bildet over her? Den kan lett bli din! Det eneste du trenger å gjøre er å handle for 1500 kr. Det høres kanskje mye ut, men hvis dere ser på prisen på hvert plagg, og har i bakhodet hvor fantastiske arbeidsforhold klærne blir produsert i, og lønna arbeiderne får, så er det ikke så mye. For min del veier dette lett opp med prisen i alle fall ♥

Har du enda ikke fått kjent på kvaliteten på disse fantastiske klærne? Trykk HER, finn din nærmeste selger, og inviter venninnene dine til en kveld de aldri vil glemme. PS, du får gode fordeler som vertinne, som du kan lese mer om HER

Hva syns dere om denne månedens nyhetsslipp?
Hvilke plagg ble din favoritt? 

HAPPY TOGETHER 05.04.2017

// Bloggvenn med me&i

God onsdag dere! Her har dagen gått i ett, men jeg må ikke glemme kanskje dagens viktigste ting.. Og det er nemlig me&i sitt nyhetsslipp! Dette fantastiske klesmerket har jeg pratet om flere ganger, og som dere også kanskje har fått med dere, så slipper de noen nyheter hver  måned frem til høstkolleksjonen lanseres. Denne gangen er det litt skuffende med få dameklær, men barneklærne er superfine! Det er også en helt fantastisk kampanje ute og går, som jeg kommer tilbake til litt senere! Aller først må vi jo faktisk se nyhetene, både kvinne og barn!


Ovals blouse / Retro flowers dress


Fun sharks / Fun sharks bodysuit with legs


Retro flowers tunic / Dots cropped pants

 


♥ Happy gifts ♥ 
Varer fra 5. april ? 2. mai. Kjøper du 4 plagg får du det 5. gratis. Da velger du mellom gutt/jente/baby og ønsket str. Du får et overraskelsesplagg med i bestillingen!

♥ Free me&i-gift ♥
Alle som handler på ett me&i treff mellom 12. ? 19. april får en gratis me&i-gave.

Kunne du tenke deg å være vertinne for me&i? Klikk HER for å lese mer og finne din nærmeste selger!

 


Denne fine jakka ble min etter forrige nyhetsslipp, men jeg har enda ikke fått brukt den. Tenker nok det kommer seg så fort det blir litt varmere! Du finner den HER (sponset). 

Hva syns du om nyhetsslippet?
Hvilket plagg ble din favoritt?

Mine bloggkollegaer! 07.03.2017

Hei på dere! Her i helga fikk jeg en forespørsel av en annen som også blogger for me&i om ikke vi skulle hjelpe hverandre litt på veien oppover. Forslaget var så enkelt at vi kunne invitere våres facebookvenner til å like hverandres bloggsider på facebook. Jeg følte vel egentlig ikke at jeg fikk bidratt så veldig mye på den fronten der, siden få av mine venner leser blogger. Så da tenkte jeg enkelt å greit at jeg kan dele bloggene deres, facebooksiden og instagrammen deres med dere. For dere leser jo i alle fall bloggen min! Så nå får dere se hvem som faktisk blogger for me&i, utenom meg! Helt ærlig så er jeg usikker på om vi er flere som blogger for me&i, men dette er damene som var på treffet, så vi har kanskje kommet litt nærmere hverandre naturlig uansett?


 


Louise - meg - Monica - KristineLouise er opprinnelig fra Fredrikstad men bor nå i Oslo med mann og deres to sønner. I 2012 fikk hun diagnosen ME, og hun bruker bloggen for å trene opp hennes kognitive svikt og dårlig konsentrasjonsevne som følge av sykdommen. Det er også en fin mulighet til å reflektere rundt hverdagens små perler og annet som skulle dukke opp. Hun har vært bloggvenn  i periodevis for me&i siden våren 2015, men henger fremdeles med! Dette er virkelig en sprudlende dame som sprer mye positiv energi rundt seg! Du finner bloggen hennes ved å klikke på navnet hennes først i avsnittet. Facebooksiden hennes finner du HER, og instagram HER


 


Monica er en ung dame med mange baller i lufta! I tillegg til at hun er kone og mamma til to små, studerer hun til lærer og er veldig glad i å bake. Hun interesserer seg også for gjenbruk og DIY-prosjekter. Utenom dette deler hun selvfølgelig ting fra hverdagen og hvordan hennes liv som småbarnsmor er! En fantastisk flott dame som jeg har inntrykk av at vil ta vare på alle rundt seg. Monica tok i bruk klærne fra me&i i 2014 når eldstejenta ble født, og ble bloggvenn siden mai 2016. Du finner også bloggen hennes ved å trykke på navnet i starten av avsnittet. Facebooksiden hennes finner du HER, og instagram HER


 


Kristine er også som damene over helt fantastisk flott! Hun har ett veldig innholdsrikt liv og det blir nesten litt vanskelig å oppsummere i korte trekk, men jeg skal prøve mitt beste! Hun har utdannelse som allmenlærer og adjunkt hvis jeg forsto det riktig, bodd noen år i Spania, men bor nå i Fredrikstad. Kristine virker som en eventyrlyst og reiseglad dame som også har vært på en jorda-rundt reise i ti uker. På denne turen fant hun kjærligheten i Brasil, som nå er hennes mann og har sammen en sønn. Du finner bloggen hennes ved å trykke på navnet hennes først i innlegget. Facebooksiden hennes finner du HER, og instagram HER. Hun har vært bloggvenn siden våren 2016, og er svært fornøyd med klærne både til henne selv, men også sønnen!


 


Alle bildene er fra bloggtreffet og tatt av fotograf Camilla Bratt. 

Nå kjære lesere håper jeg dere tar turen innom disse flotte, herlige damene! Det fortjener de helt klart! Ellers må dere nyte denne fantastiske dagen!

Har du sett bloggene før?

- All you need - 01.03.2017

// Bloggvenn med me&i

God dag dere! Har dere en like fin og solfylt dag som jeg har i Tønsberg? Jeg våknet opp til snø, men den har heldigvis forsvunnet igjen. Siden sola skinner passer det perfekt med en gledelig og fargerik nyhet! Det er vel aldri feil det? I dag har jeg gleden av å meddele at me&i har kommet med enda flere nyheter etter at vårkolleksjonen ble lansert! Det er en ting jeg i alle fall syns er veldig fint med me&i, at de fyller på med nyheter etter at kolleksjonen er lansert. Disse nyhetene her blusser over av farger og glede! 


Short jacket // Dotty ropes dress // Classic straight pants
Draped turtle neck top // Circle dots perfect dress // Culotte pants


Personlig likte jeg Short jacket og Draped turtle neck top aller best! Det er nok også det som passer stilen min aller best. Men så vet dere også hvor mye jeg elsker peerfect dress, den svarte vet dere? Det er den samme kjolen dere ser på bildet over her, bare i farger og mønster. Se for dere de fine fargene sammen mot solbrun hud!! Ahh, jeg lengter etter sol, sommer og mer klær kjenner jeg! 

Sånn helt til slutt dere, me&i en kampanje de har kalt "All you need is dots". Det vil si at hvis du handler for 1400 kr får du med den lekre dots hats du ser under her, men enda bedre er det hvis du handler for 1800 kr-- da får du nemlig lua og dots scarf! For å få dette tilbudet må du handle i tidsrommet 1. - 26. mars, og må gjøres av en me&i selger. Dette tilbudet gjelder ikke hvis du handler i webshopen, og kun ett tilbud per ordre. Du finne enkelt din nærmeste selger på nettsiden deres. Kunne du selv tenke deg å bli selger? Da kan du klikke HER (link).  

Hva syns dere om nyhetene?
Hvilken var din favoritt?

Om meg

Alexandra Flaa

Jeg er ei 19 år gammel jente fra Hallingdal, som nå er ute på nye eventyr i Tønsberg. Jeg blogger om min psykiske helse, trening og livet ellers. Rett og slett en livsstilsblogg, tror jeg. KONTAKT: alexandraflaa@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no