alexandra flaa

Den nye kolleksjonen er her! 16.08.2017

// Bloggvenn med me&i

Hola dere! Vi har atter en gang kommet oss til onsdag, men denne onsdagen er ikke som alle andre! Jeg var jo som nevnt på bloggevent med me&i i Oslo forrige helg, men har ikke fått skrevet mer om det, da pcen har valgt å tulle veldig.. Derfor fikk jeg ikke sett igjennom og redigert bildene før i dag.. Jeg vet liksom ikke helt hvor jeg skal begynne, for det er så mye jeg vil dele med dere! Det kommer flere innlegg fra helga, blant annet min første gang på catwalken. 

Det hele startet med et evig stress på fredag, siden jeg var på jobb (selvfølgelig), og det plutselig sa stopp i rushtrafikken på vei til Oslo. Da jeg omsider kom frem og ble møtt av de andre herlige blogggvennene, var det duket for en presentasjon av den nye kolleksjonen og hvor designerne hentet inspirasjonen sin fra. Vi fikk også se bilder fra stedene klærne blir produsert, og litt sånn generelt om produksjonen. Det som er så fint med me&i er at alle klærne er laget av mennesker, og ikke maskiner. Hvert eneste plagg er ekte håndverk!

Vi fikk se på antrekkene vi skulle gå med på catwalken, etterfulgt av en god middag med dessert. Jeg valgte å slå to fluer i en smekk, og benytte sjansen til å besøke selgeren min, Camilla, og familien hennes mens jeg først var i strøket, så jeg overnattet ikke på hotell slik de andre bloggerne gjorde. Jentene møttes igjen tidlig på lørdag for sminke og hår. Fotografen ble dessverre syk over natta, så da måtte jeg ty til plan b, nemlig Camilla! Photoshooten er et stort høydepunkt for oss, siden vi får bilder vi kan bruke til bloggen og andre sosiale medier, så det var veldig kjipt. Jeg merket dog at det var lettere å "posere" foran ei jeg kjenner, enn en fotograf. Bildene ble som de ble, men humøret var det ikke noe i veien med! Jeg tenker å runde av her, også sparer jeg moteshowet til helga, også får dere se noen av plaggene fra den nye kolleksjonen til me&i ♥

Ta gjerne turen innom de andre, herlige bloggerne: Christina // Monica // Kristine // Louise ♥ (link ved å trykke på navnet deres).

 Tusen takk til Lene for sminke og Karoline får styling av hår ♥
Tusen takk til Camilla for bildene ♥


 

 


 

knitted long cardigan // tie blouse // cropped melange pants

 


 

 

Ahh, kanskje ikke vanskelig å skjønne at den lekre cardiganen ble min favoritt!? Jeg gleder meg i alle fall til  å bruke den utover høsten og vinteren! Litt senere i høst skal jeg også ha et nytt me&i treff/party hjemme hos meg, hvor det kommer en selger med alle klærne fra kolleksjonen og eventuelle nyhetsslipp. Du kan også enkelt booke ditt eget treff eller lese mer om det hele, ved å trykke her (link). Der finner du kort og enkelt alt du trenger og vite om det å være vertinne! 

Hva syns du om bildene?
Har du hørt om me&i før?


#meandi #meandiinternational 

Bloggevent i Oslo 12.08.2017

God morgen dere! Har dere det bra? Jeg starter helga med masse stress, og føler det kommer til å fortsette sånn til jeg er ferdig på jobb i morgen. Etter tidligvakt på jobben i går var jeg bare nødt til å kaste meg rundt å sette kursen mot Oslo. Jeg hadde i utganspunktet klart å bytte bort dagens kveldsvakt, men endte opp med å måtte jobbe allikevel. Det er veldig kjipt med tanke på at jeg er i Oslo for å være med på kick-off for høstkolleksjonen til me&i. Derfor blir det litt mye stress, men jeg får prøve å bevare roen på utsiden!

Vi møttes i går på hotellet hvor eventet finner sted. Jeg kom jo selvfølgelig for sent siden jeg ble stående i kø.. Igjen har jeg fått det bekrefta, rushtrafikk og bykjøring er absolutt ikke noe for meg! I går fikk vi litt informasjon av direktøren i me&i og hun ene som holder på med design. Etter det fikk vi utdelt antrekkene vi bloggerne skal bruke på et lite moteshow foran selgerne, etterfulgt av middag og dessert.

Jeg tok tidlig kvelden i går, siden jeg heller ville overnatte hos min me&i selger, Camilla, og familien hennes. Nå setter vi snart kursen innover mot Oslo igjen for å ordne hår og sminke før vi skal gå på mini catwalk!

Du kan følge meg på Instagram @alexandraflaa, for oppdateringer igjennom dagen!

Hva skal du i dag?

Sesongens siste nyheter! 31.05.2017

// Bloggvenn med me&i

Hei på dere! Nå er onsdagen her igjen, og det er duket for sesongens siste nyhetsslipp fra me&i. Jeg gir lite tegn fra meg for tiden, men jeg kan jo ikke gå glipp av flere nyheter. Eller, dere kan rett og slett ikke gå glipp av disse nyhetene! Nå venter jeg bare spent på en ny kolleksjon, nytt bloggevent og det som ellers måtte finne sted! Jepp, jeg kjører på med enda en sesong som bloggvenn, selv om det er lite blogging i en periode nå. 

Som vanlig er det med en kampanje når det er nyhetsslipp, og denne gang er intet unntak! Denne gangen kan du få med deg hjem lekre badehåndkler, som passer perfekt i det vi går inn i juni i morgen. Dersom du handler for 1200 kr, får du med deg ett badehåndkle, og handler du for 2000 kr, får du med hele to badehåndkler! Ett badehåndkle har en verdi på 355 kr. 

Se på disse lekre sommerfargene! Her kan du style opp både mor, sønn og datter i matchende farger og mønstre! Me&i feirer også at sommeren endelig er her med 20% på en rekke plagg til mor og barn! How great!? Ps, dette varer frem til 13 juni, så vær rask!

Og dere, bruk sommeren på å tenke litt over om kanskje du eller en du kjenner kunne tenke seg å bli selger for me&i, eller vertinne! Dere får oppleve så utrolig mye gøy sammen med et fantastisk team! Du kan lese mer om å bli selger HER, og å være vertinne HER

Hva syns du om sesongens siste nyheter?
Kunne du tenke deg å bli selger eller være vertinne?

Create your own sunshine 07.05.2017

// Bloggvenn med me&i

God søndag dere! Her i Tønsberg har vi hatt noen deilige sommerdager denne uka, men i dag er det grått, trist og vått.. Derfor passer det så bra at jeg deler de nye nyhetene fra m&i, bare litt for sent. Vanligvis kommer det nyhetsslipp første onsdag i måneden, men på grunn av noen overlappinger i teamet, fikk jeg ikke dette til å passe med dagene mine. Bedre sent enn aldri, eller hva?

Create your own sunshine, er navnet på nyhetsslippet, og det er ikke til å legge skjul på at vi nærmer oss sommeren for fullt! Det kommer også klart og tydelig frem i klærne. Herremin så mye fint (som vanlig). Denne gangen er det heldigvis for min del mer klær til dame, enn det var forrige gang. Jeg har så sinnssykt lyst på den nye jumpsuiten!! La oss bare nyte de nye antrekkene til barn og dame, shall we!?Og dere!! Ser dere den nydelige denimveska på bildet over her? Den kan lett bli din! Det eneste du trenger å gjøre er å handle for 1500 kr. Det høres kanskje mye ut, men hvis dere ser på prisen på hvert plagg, og har i bakhodet hvor fantastiske arbeidsforhold klærne blir produsert i, og lønna arbeiderne får, så er det ikke så mye. For min del veier dette lett opp med prisen i alle fall ♥

Har du enda ikke fått kjent på kvaliteten på disse fantastiske klærne? Trykk HER, finn din nærmeste selger, og inviter venninnene dine til en kveld de aldri vil glemme. PS, du får gode fordeler som vertinne, som du kan lese mer om HER

Hva syns dere om denne månedens nyhetsslipp?
Hvilke plagg ble din favoritt? 

HAPPY TOGETHER 05.04.2017

// Bloggvenn med me&i

God onsdag dere! Her har dagen gått i ett, men jeg må ikke glemme kanskje dagens viktigste ting.. Og det er nemlig me&i sitt nyhetsslipp! Dette fantastiske klesmerket har jeg pratet om flere ganger, og som dere også kanskje har fått med dere, så slipper de noen nyheter hver  måned frem til høstkolleksjonen lanseres. Denne gangen er det litt skuffende med få dameklær, men barneklærne er superfine! Det er også en helt fantastisk kampanje ute og går, som jeg kommer tilbake til litt senere! Aller først må vi jo faktisk se nyhetene, både kvinne og barn!


Ovals blouse / Retro flowers dress


Fun sharks / Fun sharks bodysuit with legs


Retro flowers tunic / Dots cropped pants

 


♥ Happy gifts ♥ 
Varer fra 5. april ? 2. mai. Kjøper du 4 plagg får du det 5. gratis. Da velger du mellom gutt/jente/baby og ønsket str. Du får et overraskelsesplagg med i bestillingen!

♥ Free me&i-gift ♥
Alle som handler på ett me&i treff mellom 12. ? 19. april får en gratis me&i-gave.

Kunne du tenke deg å være vertinne for me&i? Klikk HER for å lese mer og finne din nærmeste selger!

 


Denne fine jakka ble min etter forrige nyhetsslipp, men jeg har enda ikke fått brukt den. Tenker nok det kommer seg så fort det blir litt varmere! Du finner den HER (sponset). 

Hva syns du om nyhetsslippet?
Hvilket plagg ble din favoritt?

Mine bloggkollegaer! 07.03.2017

Hei på dere! Her i helga fikk jeg en forespørsel av en annen som også blogger for me&i om ikke vi skulle hjelpe hverandre litt på veien oppover. Forslaget var så enkelt at vi kunne invitere våres facebookvenner til å like hverandres bloggsider på facebook. Jeg følte vel egentlig ikke at jeg fikk bidratt så veldig mye på den fronten der, siden få av mine venner leser blogger. Så da tenkte jeg enkelt å greit at jeg kan dele bloggene deres, facebooksiden og instagrammen deres med dere. For dere leser jo i alle fall bloggen min! Så nå får dere se hvem som faktisk blogger for me&i, utenom meg! Helt ærlig så er jeg usikker på om vi er flere som blogger for me&i, men dette er damene som var på treffet, så vi har kanskje kommet litt nærmere hverandre naturlig uansett?


 


Louise - meg - Monica - KristineLouise er opprinnelig fra Fredrikstad men bor nå i Oslo med mann og deres to sønner. I 2012 fikk hun diagnosen ME, og hun bruker bloggen for å trene opp hennes kognitive svikt og dårlig konsentrasjonsevne som følge av sykdommen. Det er også en fin mulighet til å reflektere rundt hverdagens små perler og annet som skulle dukke opp. Hun har vært bloggvenn  i periodevis for me&i siden våren 2015, men henger fremdeles med! Dette er virkelig en sprudlende dame som sprer mye positiv energi rundt seg! Du finner bloggen hennes ved å klikke på navnet hennes først i avsnittet. Facebooksiden hennes finner du HER, og instagram HER


 


Monica er en ung dame med mange baller i lufta! I tillegg til at hun er kone og mamma til to små, studerer hun til lærer og er veldig glad i å bake. Hun interesserer seg også for gjenbruk og DIY-prosjekter. Utenom dette deler hun selvfølgelig ting fra hverdagen og hvordan hennes liv som småbarnsmor er! En fantastisk flott dame som jeg har inntrykk av at vil ta vare på alle rundt seg. Monica tok i bruk klærne fra me&i i 2014 når eldstejenta ble født, og ble bloggvenn siden mai 2016. Du finner også bloggen hennes ved å trykke på navnet i starten av avsnittet. Facebooksiden hennes finner du HER, og instagram HER


 


Kristine er også som damene over helt fantastisk flott! Hun har ett veldig innholdsrikt liv og det blir nesten litt vanskelig å oppsummere i korte trekk, men jeg skal prøve mitt beste! Hun har utdannelse som allmenlærer og adjunkt hvis jeg forsto det riktig, bodd noen år i Spania, men bor nå i Fredrikstad. Kristine virker som en eventyrlyst og reiseglad dame som også har vært på en jorda-rundt reise i ti uker. På denne turen fant hun kjærligheten i Brasil, som nå er hennes mann og har sammen en sønn. Du finner bloggen hennes ved å trykke på navnet hennes først i innlegget. Facebooksiden hennes finner du HER, og instagram HER. Hun har vært bloggvenn siden våren 2016, og er svært fornøyd med klærne både til henne selv, men også sønnen!


 


Alle bildene er fra bloggtreffet og tatt av fotograf Camilla Bratt. 

Nå kjære lesere håper jeg dere tar turen innom disse flotte, herlige damene! Det fortjener de helt klart! Ellers må dere nyte denne fantastiske dagen!

Har du sett bloggene før?

- All you need - 01.03.2017

// Bloggvenn med me&i

God dag dere! Har dere en like fin og solfylt dag som jeg har i Tønsberg? Jeg våknet opp til snø, men den har heldigvis forsvunnet igjen. Siden sola skinner passer det perfekt med en gledelig og fargerik nyhet! Det er vel aldri feil det? I dag har jeg gleden av å meddele at me&i har kommet med enda flere nyheter etter at vårkolleksjonen ble lansert! Det er en ting jeg i alle fall syns er veldig fint med me&i, at de fyller på med nyheter etter at kolleksjonen er lansert. Disse nyhetene her blusser over av farger og glede! 


Short jacket // Dotty ropes dress // Classic straight pants
Draped turtle neck top // Circle dots perfect dress // Culotte pants


Personlig likte jeg Short jacket og Draped turtle neck top aller best! Det er nok også det som passer stilen min aller best. Men så vet dere også hvor mye jeg elsker peerfect dress, den svarte vet dere? Det er den samme kjolen dere ser på bildet over her, bare i farger og mønster. Se for dere de fine fargene sammen mot solbrun hud!! Ahh, jeg lengter etter sol, sommer og mer klær kjenner jeg! 

Sånn helt til slutt dere, me&i en kampanje de har kalt "All you need is dots". Det vil si at hvis du handler for 1400 kr får du med den lekre dots hats du ser under her, men enda bedre er det hvis du handler for 1800 kr-- da får du nemlig lua og dots scarf! For å få dette tilbudet må du handle i tidsrommet 1. - 26. mars, og må gjøres av en me&i selger. Dette tilbudet gjelder ikke hvis du handler i webshopen, og kun ett tilbud per ordre. Du finne enkelt din nærmeste selger på nettsiden deres. Kunne du selv tenke deg å bli selger? Da kan du klikke HER (link).  

Hva syns dere om nyhetene?
Hvilken var din favoritt?

Om meg

Alexandra Flaa

Jeg er ei 19 år gammel jente fra Hallingdal, som nå er ute på nye eventyr i Tønsberg. Jeg blogger om min psykiske helse, trening og livet ellers. Rett og slett en livsstilsblogg, tror jeg. KONTAKT: alexandraflaa@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no