alexandra flaa

Skjulte skatter i bakgatene 14.04.2017

Fredag ♥ Jeg bare ber om at denne fredagen ikke blir så lang når jeg kommer meg på jobb! Haha, så dere det dårlige forsøket på litt humor? Heldigvis holder vi åpent hele påsken, så jeg får jobba og tjent penger, som alltid kommer godt med! Mens jeg er på jobb resten av kvelden, tenkte jeg å vise dere de fine skattene fra smågatene i Palma De Mallorca. Hvis du ikke ha vært der, men har planer om å besøke byen, bør dette absolutt stå høyt oppe på lista over ting du skal gjøre! Jeg lar bare bildene prate for seg selv!Ha en fortsatt fin påske dere ♥ Gjør dere noe gøy denne påsken?

Hva syns du om bildene?
Har du vært i Palma før?

Katedralen i Palma De Mallorca 13.04.2017

Den ene dagen vi var på Mallorca tok vi turen til nabobyen, Palma de Mallorca. Her var det første som møtte oss en nydelig katedral som vi brukte god tid på å studere. Den var rett og slett så vakker! Det var også fantastisk utsikt derifra, siden den lå høyere enn havnivå. Vi gikk rundt hele katedralen og vandret rundt i bakgatene, som også var fantastisk fine. Menneskene som bor der er veldig flinke til å pynte med fine blomster på deres lille balkong, eller utenfor døra. Tirill er jo enda mer opptatt av blomster og planter enn jeg er, hun kan også mye mye mer, så hun ble nok om mulig enda mer fascinert enn det jeg ble! Dette var vel litt bedre enn dagens første innlegg? Håper jeg har gjort opp for meg nå! Jeg sparer bildene av de vakre gatene og husene til et annet innlegg, så slipper dere å bla milevis for å se noen sommerlige bilder. Høres det bra ut?

Hva syns du om bildene?
Har du vært der og sett katedralen?

Solnedgang på Mallorca 12.04.2017

Første kvelden på Mallorca var vi så heldige og få med oss den vakre solnedgangen! Vi så at sola var på vei ned, så vi nærmest løp for å kjøpe jordbær og noe søtt å drikke på. Vi rakk det! I løpet av få minutter var sola nede, men da la igjen en vakker farge over himmelen. I stunder som da kan jeg sitte og drømme meg bort. Det er så store kontraster i livet, og det er vakkert. Samme dag hadde jeg vært på skola, venta på et forsinket fly, også satt jeg der i varmen og bare kunne nyte himmelen, sola, stranda. Nyte det hele, og leve i nuet.

Altså hvor vakkert er ikke dette? Det må jo bare være umulig å ikke nyte et øyeblikk som dette? Mulig dette blir litt klisjé, men det er så ubeskrivelig vakkert. Så deilig å kunne nyte inn alt uten og stresse med et eller annet hele tiden. Jeg elsker og reise, og jeg elsker solnedganger! 

Hva syns du om bildene?
Er du flink til å leve i nuet?

Øl på McDonalds!? 11.04.2017

God tirsdag dere! Det ble en bloggfri dag i går med god grunn. Når man er på ferie er det deilig og koble litt av også. Men når det er sagt er hovedgrunnen at jeg har brukt altfor mye Internett her nede, så det blir en skummel telefonregning (unnskyld mamma).. Jeg tok mange bilder i går som dere skal få se, samt at både Tirill og jeg gjorde noe helt fantastisk gøy!! Jeg skal være så jævlig og holde dere på pinebenken litt til! Jeg vil nemlig få ordentlig fine bilder før dere får se noe som helst!

Nå sitter vi altså på McDonalds på flyplassen og er mange mange timer for tidlig ute. Heldigvis var det planlagt! Tirill og jeg har kødda med det flere ganger på turen at det skulle jo vært øl på McDonalds og andre fast food kjeder, ikke at jeg drikker øl, men ja dere skjønner. Her har de også sånne kule maskiner du legger inn orderen på selv, og der vet dere.. der var det hele to forskjellige øltyper. Altså, hvor gøy er det ikke!? Det er sånt som er morsomt! Men det er vel kanskje bare på Mallorca? Selv om det er gøy at det er øl på McDonalds her, håper jeg allikevel ikke det kommer til Norge. Alkoholen hjemme er allerede så lett tilgjengelig!

Nå skal vi nok kikke litt mer rundt på hele flyplassen før vi kanskje setter oss ned ett annet sted og spiser mer. Vi har jo tros alt tid til det! Flyet går ikke før om to timer..

Vil du ha øl på McDonalds? Hvorfor/hvorfor ikke?

Mallorcas gater 09.04.2017

God søndagskveld dere! Er det deilig med påskeferie? Her hadde vi egentlig rigga oss til på stranda i dag, men etter to timer kastet vi bokstavelig talt inn håndkle. Vinden ble for kald, så det var ikke noe koselig å ligge der når man bare frøys. Vi gikk heller hjem for å spise deilig lunsj og ta beina fatt. Selv om det blåser var det godt å gå en tur, også fant vi ett lunt sted hvor vi ble sittende en stund.

I går derimot var været helt fantastisk, og vi tilbragte dagen i Palma. Det var helt fantastisk fint å se på katedralen, samt gå i de små bakgatene. Alle tre var helt fascinert over de søte vinduskarmene med fantastiske fine planter! Skal si dere vi ble smålig misunnelig der altså! Jeg tok så mange bilder, så dere får se så fort jeg har tilgang på PC igjen.

Se så fantastisk fint da!? Det kommer ikke til uttrykk gjennom bildene, dere må bare reise inn til Palma og se det med egne øyne! I morgen går turen tilbake til Palma for noe helt spesielt som både Tirill og jeg har gleda oss til hele ferien, samt at vi skal kikke rundt i gamlebyen. Ta livet med ro, rett og slett. Klarer noen å gjette hva vi skal!?

Hva syns du om bildene?

Har du vært i Palma og sett katedralen før?

Dino minigolf 08.04.2017

Sola skinner og varmer helt fantastisk på Mallorca i dag! Nå har vi akkurat spist pizza til frokost på verandaen. Selv om utsikten ikke er den beste, så har vi i alle fall sola når vi står opp. Det er bare å sette seg rett ut i sola!

I går kveld bestemte vi oss for å prøve ut Dino minigolf vi hadde gått forbi første dagen. Vi valgte så mye som 54 hull, istedenfor 18. Det var veldig gøy, men dæven så lang tid det tok! Vi orket ikke spille ferdig, men vi tok langt over halvparten av banene. Jeg var den eneste som ikke fikk hole in one, men jeg hadde generelt sett færre slag, så jeg tror nok jeg dro inn seieren. Hele minigolfen bar preg av mye latter og underholdning!

Nå skal vi snart gjøre oss klare for en dag i Palma. Tirill ble litt solbrent i går, så da krysser vi fingrene for at en dag uten sol betyr med sol på stranda i morgen! Eller, jeg håper i alle fall på det, Tirill derimot er nok like glad om hun slipper!

Hvordan er det hjemme? Skinner sola? Er det deilig med påskeferie??

Har du spilt minigolf før?

Hva skal du i dag?

When in Mallorca 07.04.2017

God morgen fra solfylte Mallorca! Jeg skal ikke juge og å si at det har vært en fantastisk natt eller at alt gikk etter planen. Vi kom nemlig til en ganske så fin leilighet i går, og det var heller ikke vanskelig å finne frem, men leiligheten var helt tom. Det var ikke så mye som ett glass her.. Ingen av oss er så veldig glad i å klage på ting, men vi var jo nødt til å ha noe for å faktisk lage noen måltider hjemme som planlagt. Vi fikk til slutt det minimale og mest nødvendige vi trengte, så det ble en god salat i går. Det er dog ikke noe aircondition som fungerer, eller varme, så det er iskaldt i leiligheten.. vi våknet flere ganger i natt av at vi frøs, så da får vi si ifra om det også..

Det å finne et ordentlig lokalt supermarked her, så vi endte opp med å gå fra El Arenal og nesten helt inn til Palma. Vi tok bussen tilbake siden vi handlet mat for flere dager, og da kjørte vi selvfølgelig forbi flere supermarked i samme kjede.. irriterende, men vi kan ikke annet enn å le av det! Vi fikk oss en herlig gåtur langs stranda, så det gjorde opp for seg!

Jeg har ikke tatt med PC, så dere får mer enn nok bilder fra turen når jeg kommer hjem! I dag er planen å ligge strakt ut opp stranda, også får vi se hva vi finner på i kveld! Akvarium og minigolf er i alle fall to ting vi skal gjøre mens vi er her!

Har du vært på Mallorca før?

Hva skal du i dag?

At the airport 06.04.2017

Hola! Direkte inne fra Torp lufthavn Sandefjord. Vi rakk fint to timer på skola før det var straka vegjin til flyplassen! Hah, klarer dere å gjette hvilken beskjed vi møtte på flyplassen!? FLYET ER FORSINKET... igjen. Hvordan er det mulig..? Det var jo forsinket til London også.. Det er heldigvis bare 30 min denne gangen, men med ny beskjed nylig ser det ut til at flyet kun er 10 minutter forsinket. Vi kommer dog ikke gjennom passkontrollen, og det ser ikke ut til at noen vet hva som skjer.. så utrolig bra start!

Vi krysser fingrene for at noe skjer fortløpende, slik at vi snart lommer oss på flyet til Palma! ☀ Snakkes videre fra sol og varme!

Har du opplevd lignende på reise?

Hva skal du i dag?

Pakkeliste - Mallorca 06.04.2017

God morgen!! Har dere det bra i dag? Klare til å ta fatt på dagen? Nå er jeg så sabla reiseklar som jeg kan få det! Alt er klart, det eneste som gjenstår er to timer på skola, før turen går direkte til Torp. Dette har vært en grufull skoleuke, så det blir helt himmelsk med noen late dager på stranda. Vi skal være flinke til å senke skuldrene og ikke stresse. Hva pokker skal vi stresse for i Mallorca!? Ikke få nok brunfarge? Oh well, vi har da selvbruning hjemme hvis det skulle være krise. Nå krysser jeg bare fingra for at jeg ikke har glemt igjen noe hjemme, eller at noe blir gjenglemt på Mallorca... Hvor typisk er ikke det?


Penger ∇ P-piller ∇ Pass
Bok ∇ Toalettsaker ∇ Kamera
Bikini ∇ Shorts ∇ Topper ∇ skjørt 
Sandaler ∇ Høye hæler ∇ Ladere


 


-alle bildene er fra we heart it-

Skriver du pakkeliste før ferier?
Har jeg glemt noe viktig?

Om meg

Alexandra Flaa

Jeg er ei 19 år gammel jente fra Hallingdal, som nå er ute på nye eventyr i Tønsberg. Jeg blogger om min psykiske helse, trening og livet ellers. Rett og slett en livsstilsblogg, tror jeg. KONTAKT: alexandraflaa@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no