alexandra flaa

2017 31.12.2016

Endelig er dagen her! Siste dagen i 2016. For min del er denne dagen neste like stor som julaften, om ikke større. 2016 har ført med seg så sinnssykt mye, og jeg er klar for å se hva 2017 har å by på. Det føles så deilig og legge dette året bak seg. Jeg kunne i grunn tenke meg å sette lås over hele dette året. For en reise. For en berg- og dalbane.

Jeg er klar for nye eventyr!

En dag fri 30.12.2016

God fredag dere! Nå er det snart helg igjen. Faktisk er det den siste helga i 2016. Jeg har arbeidshelg, men det gjør ingenting når vaktene er så korte. Uansett, som dere sikkert la merke til, så tok jeg en dag fri i går. Jeg var veldig sliten og ville bruke den siste tiden sammen med familien min. Nå er jeg hjemme igjen i Tønsberg og klar for en fin feiring inn i det nye året! I 2017 skal jeg prøve å ikle stresse så mye.. Allerede i dag har jeg stressa fra Sande, og nå til Farmandstredet for å bytte noen julegaver før jeg skal på jobb om en time.

Nå må jeg løpe, så snakkes vi senere! God fredag!!!

Hva skal du i dag?

Christmas dress 28.12.2016

Lillelørdag! Tiden går så fort, men samtidig sakte. Nå har det allerede gått fire dager siden julaften, men dagene i seg selv går sakte. Snegler seg forbi. Kjenner det skal bli godt å begynne og jobbe litt igjen. Det er alltid fint med struktur og rutiner! For min del blir det altfor mye dødtid, noe jeg ikke er så fan av. De dagene det er mye å gjøre er de beste! 

Nå skal dere få se noen bilder fra selve kvelden. For å ikke være for usosial, ble det ikke for mange bilder. Jeg ville uansett vise dere julekjolen min, som ble brukt for første gang. Den er så fin at jeg vurderer å bruke den på nyttårsaften også! Eller er ikke det innafor? Hva tenker dere?

Etter å ha sminka meg to ganger, ble jeg endelig fornøyd! Det skulle neimen ikke være lett på en slik kveld.. Og se på denne kjolen da!!! Hvor nydelig er den ikke? Og den er blå, som er noe nytt for min del. Dere vet jo hvor lite fan jeg egentlig er av farger, men jeg prøver og det blir jo bedre! Det kan vi juble for!!

Hva syns du om kjolen?
Hvordan var din julefeiring?

Baby, it's cold outside 27.12.2016

Hei og hopp! Hvordan går det med deg i dag? Jeg kom akkurat hjem fra en liten snartur til Gol for å bytte noen gaver. Greit å få gjort det før det plutselig er for sent! Et av høydepunktene med å være på fjellet i jula, må helt klart være at det faktisk er snø her. Det har snødd litt nesten hver dag siden jeg kom, og det er så koselig! Vi har nok ikke merket mest til uværet Urd, men vinden stakk innom en liten tur i alle fall. 


♦ Jakke- Bik bok ♦ Skjerf- Cubus ♦ Bukse - Bershka ♦ 
♦Genser- Bik bok ♦ Veske- Tyrkia ♦


Kjenner det var godt med en annen bakgrunn på disse outfit bildene mine! Hva er vel bedre enn snø og fjell? Nå skal jeg lage meg litt mat og ta en antibiotika til, før butikken, middag og muligens kino litt senere. Nyt resten av dagen, skjønninger!

Hva syns du om antrekket?
Hva skal du i dag?

Året som gikk: januar - april 26.12.2016

Hvordan går det med dere? Jeg ser ingen grunn til å spare på oppsummeringen lenger, så jeg kjører vel egentlig bare i gang. Innlegget blir delt opp, for at det ikke skal bli så langt. Dette året har jeg vært igjennom så utrolig mye! 2016 har virkelig vært en reise som ikke kan sammenlignes med noe. En skikkelig psykisk berg- og dalbane, som trolig aldri vil ta slutt. En av grunnene til at jeg i det hele tatt begynte å blogge, var for å dele min psykiske reise. Jeg ville stå opp for noen, om så bare én der ute. Og det vet jeg at jeg har klart! 

Min første psykiske nedtur skjedde ganske tidlig i min nye jobb. Det ble altfor mye vekt på skuldrene, og altfor mye som skulle gjøres. Skole hver enste dag, og jobb i helgene. Hver eneste helg i 8 uker før kroppen min sa stopp. Jeg lærte vel forhåpentligvis litt, og jobber nå annenhver helg i tillegg til varierende vakter i ukedagene. Man lærer vel bare på den harde måten? Jeg har skrevet mange personlige innlegg etter dette, som du finner i kategorien "Personlig".

I starten av januar var det fullt opp med kjøretimer, og på toppen av det hele skulle jeg endelig på ball igjen. Dette gledet jeg meg veldig til, til tross for stresset før selve ballet.  

Jeg var også med på UKM for aller første gang, og kom faktisk videre til fylkesmønstringa med bildet av min kjære venninne Veronica♥ Gud så stolt jeg var da!


 

Etter mye nedtur og slit på skolen, var det godt med en tur til Tyrkia i vinterferien. Late, solfylte dager! Denne ferien trengte jeg, selv om jeg dagene i forveien var på klassetur i Oslo. Det ble ikke så avslappende for min del, som sto for mye planlegging av turen. 


 

Jeg vokset bryna for første gang hos Brow Rehab, mens jeg venta på mamma når vi skulle til Tyrkia. Det ble så fint, og helt verdt både pengene og smerten! Selv om jeg ikke ble helt fornøyd første gang. Da kjøpte jeg fort inn castor oil, og jeg må si det har fungert for min del!

I mars fylte jeg 18 år og endelig fikk jeg lappen! Det var så utrolig etterlengta. Enda en byrde fra skuldrene. Endelig var jeg fri, og kunne cruise rundt i min fine bil..


 

Som myndig kvinne kunne jeg også få være med på det berømte Slarverennet. Skirennet bare for damer! Det var så sinnssykt gøy, selv om jeg fikk gnagsår og fikk førstehjelp av ordføreren i Gol. (skryte skryte).

Jeg syns det er litt koselig å gå igjennom året jeg! Da får jeg påminnet meg selv på hvor langt jeg har kommet, og hvor jeg aldri skal tilbake.. 

Husker du noen av hendelsene?
Hvordan var disse månedene for deg?

Denne ukens 26.12.2016

Tenk at end en uke er over! I dag går vi inn i den siste uka i 2016, uke 52. Dette året har gått så fort! Jeg tenkte å bruke romjula til å se over året som gikk. Hadde det vært noe? Let me know. Gårsdagen fløy avgårde, så jeg rakk dessverre ikke innom dere igjen for å oppsummere uka, men jeg tar det igjen i dag! Jeg vil være litt sosial også, når jeg først er hjemme. La oss bare se på uken som gikk, shall we?

Ukens høydepunkt♥
Denne uka har generelt sett vært veldig bra, men jeg vet ikke hva som står høyest av å komme hjem til jul, eller det å faktisk feire jul. Selve juletiden er et eneste stort høydepunkt!! 

Ukens nedtur♥
Jeg kan enkelt si at det var utrolig kjipt å ligge med feber når jeg endelig kom meg oppover.. Men jeg fikk begynt på antibiotika, så jeg er vel på god vei til å bli frisk nå!

Ukens giveaway♥
Jeg vil gi noe tilbake til mine herlige lesere! Du kan melde deg på her (link).


 

På denne dagen i fjor♥
Drakk jeg kakao før jeg skulle på jobb, og viste dere mine favorittkjoler fra Nelly. Kanskje det er noe med denne dagen å drikke kakao? 

Ukens tanke og følelse♥
Jeg blir rett og slett kvalm av at såpass mange skal skryte av alle gavene de fikk til jul. Hvor dyre gaver, store gaver eller noe helt sinnssykt. Er det virkelig nødvendig å presse dette inn i trynet på alle andre? Tenk heller på de som kanskje ikke fikk noen julegaver! Eller de som ble evig takknemlige for ett eneste par med sokker! Tror kanskje jeg vil skrive litt mer om dette senere... Nå skal jeg se på tv med lillebror før vi kanskje tar en liten tur på skøytebanen senere i dag. Jeg har jo tross alt kjøpt inn skøyter for anledningen, haha! Skal prøve å overtale lillebror her til å se på en julefilm, for nå er jeg mildt sagt lei av Nickelodeon..

Hvordan var din uke?
Hva skal du i dag?

Julefrokost 25.12.2016

Jeg har sett mange dele bilder av julefrokosten sin på selve julaften. Her i hus er det tradisjon med deilig julefrokost først juledag. Den ble dog litt senere enn ellers, da mamma måtte jobbe i natt. Dette er virkelig en fin tradisjon hvor alle som opprinnelig bor i dette huset samles. For min del er høydepunktet lefser meg egg, mmm. 

Hvordan var forresten julefeiringen deres i går? Var det koselig, eller kunne det vært bedre? Jeg ønsker dere uansett en herlig romjulstid med bra mennesker♥ Du fortjener kun det beste!

Når spiser dere "julefrokosten"?

Julemorgen 24.12.2016

Endelig er dagen her! Dagen vi venter på hele desembermåned. Endelig er familien samlet, og snøen daler så vidt det er. Lillebror er ute og leker, mamma gjør siste innsats i hjemmet, stefar måker snø og her sitter jeg. Så fort jeg har skrevet til dere nå skal jeg gå og ordne meg. Her i hus er det nemlig tradisjon å invitere til julegrøt. Om et par timer kommer gommo og goffa på deilig julegrøt. Da blir det mandel i grøten, så krysser jeg fingrene for at jeg blir den heldige! I går kveld pyntet vi treet, og det ble så fint. Snart kommer vel pakkene på plass også. 

Jeg ønsker dere en god jul♥ Ta vare på hverandre, og husk å sett pris på de som er rundt deg! Hvis omtanke og kjærlighet til dine medmennesker. Det er nemlig ikke alle som gleder seg til jul, dessverre. God jul dere! Gode tanker til dere alle!

GIVEAWAY- marmorklokke og ringer 23.12.2016

Snart er dagen endelig her. Den dagen hvor julekosen og stresset er forbi. Jeg gleder meg mye til i morgen, og det tror jeg mange andre gjør også! Som jeg nevnte tidligere i uka, vil jeg gi bort noe mer i jula. Dette er en helt ny og ubrukt klokke, sammen med noen nye ringer. Dessverre så passet ikke ringene meg, men de passer kanskje noen av dere! Så mye vi har vært gjennom dette året, opp- og nedturer, så vil jeg gi noe tilbake. 

For å bli med i trekningen av denne fine klokka og ringene, må du like Facebooksiden min (link) eller følge meg på instagram (link). Du velger selv hva du ønsker å gjøre, men du må si ifra hva du har gjort! Husk også å legge igjen mailadressen din i kommentaren. Hvor lekker er ikke denne klokka? Hadde jeg bare brukt klokker, så skulle jeg nok brukt den selv. Neida, dere lesere fortjener den så absolutt! Nå skal jeg pynte ferdig pepperkaker, og se på Snekker Andersen som surrer i bakgrunnen! Lykken ble evig stor når mamma fant den på dvd i stad. Det går jo nemlig ingen av disneyklassikerne på tv... Ikke en eneste kanal!!

Vil du ha klokka og ringene? 
Hva syns du om disneyfilmene?

Starter jula med antibiotika 23.12.2016

Hei hei dere! Det er så deilig å være hjemme igjen. I går snødde det, og i dag skinner sola. Perfekt julestemning! Mamma kom inn å vekket meg i dag, og da bar det rett på legevakta. Etter å ha venta tålmodig på denne halsen min, samt prøvd Zyx fra apoteket, fant jeg ut at jeg bare måtte ta en tur for å undersøke halsen. Spesielt når jeg hadde feber i går.. Testen slo ut positivt på streptokokker, men resultatene var allikevel ikke så høye. Det resulterte i at jeg kunne få antibiotika, og se an om jeg skulle begynne eller vente noen dager. Så da blir det antibiotikakur på meg resten av året. Nå får jeg ordne meg litt, så kanskje jeg føler meg litt bedre i alle fall! Det hjelper jo på det også. Vi skal vel snart følge tradisjonen i huset om å bake pepperkaker og pynte juletre i dag. Nå er det bare en dag igjen, og jeg tror jeg gleder meg minst like mye som lillebror♥

Har du noen juletradisjoner?

Driving home for christmas 22.12.2016

God morgen! Har dere det fint? Halsen min er enda sår, men jeg knasker halspastiller som bare pokkern. Ahh, så lenge jeg har gledet meg til denne dagen her! Endelig reiser jeg hjem igjen. Herregud, jeg kan faktisk ikke huske sist gang jeg gledet meg så mye. Jeg tror nesten jeg gleder meg mer til i dag, enn selve julaften. Men bare nesten altså! Nå skal jeg vært øyeblikk komme meg ut i bilen og setter kurs mot graven til bestefar for å pynte litt til jul, og tenne lys som brenner i 100 timer. Da er jeg i alle fall garantert at lyset brenner på julaften!

Nyt denne vakre bitte lille julaften, så snakkes vi senere ❤

Hva skal du i dag?

Instalately 21.12.2016

Mens jeg forhåpentligvis løper rundt på jobb, tenkte jeg å ha en liten instalately igjen. Jeg vet ikke med dere, men jeg liker i alle fall å oppsummere ting, litt sånn som "denne ukens". Instagram er vel den appen jeg bruker aller mest, og er innom flest ganger i løpet av dagen. Dessuten liker jeg også enormt mange bilder, faktisk nesten alle som dukker opp, bare fordi jeg syns det er gøy. Helt ærlig dere.. Hvor kjedelig er det ikke med følgere som ikke liker bilder? Jeg syns i alle fall det er kjipt, men så er vel ikke likes det viktigste her i verden heller. 
Legg gjerne igjen brukernavnet ditt i kommentarfeltet, så tar jeg en titt! Dere er også hjertelig velkomne til å følge meg ♥

Hva heter du på instagram?
Følger du meg?

Grøt, husarbeid, apotek 21.12.2016

God lillelørdag dere! Hvordan går det? Jeg sto opp før kl. 8 i dag, for å rekke alt som skulle rekkes før avreise. Nå er jeg ganske så klar, tror jeg. De siste posene skal ut i bilen, etter litt frokost. Til nå har jeg tatt litt oppvask, og skal snart ta resten. Jeg vil at leiligheten skal være så strøken som overhode mulig før jeg reiser. Hvor deilig er det ikke å komme hjem igjen til en nyvasket leilighet? Før jobb må jeg reise innom apoteket å få noe for denne halsen min. Fy som det røsker og river! Heldigvis er jeg i fin form utenom denne halsen her.. Nå fikk jeg akkurat solgt kameraet også, så nå kan jeg ta juleferie med god samvittighet. Etter jobb så klart. Nå må jeg løpe og få resten av tingene mine i bilen og en rask tur på plantasjen for mamma♥ 

Hva skal du i dag?

Ingen jul uten 20.12.2016

Fire dager igjen til julaften♥ Herregud som jeg gleder meg! I år er virkelig julefølelsen på topp. Tror dette skyldes at jeg nå ikke bor sammen med familien min, og verken ser dem eller snakker med dem hver eneste dag. En del av meg tenker vel at jeg setter mer pris på de nå, når jeg faktisk har sett hvor mye de har gjort for meg i alle disse årene jeg bodde hjemme! Uansett, nå skal jeg dele mine favorittjulesanger med dere! Disse sangene skal garantert spilles av i bilen, mens "I'm driving home for christmas", for real!! For min del blir det ingen jul uten disse sangene♥


All I want fo christmas is you- Mariah Carey
Last christmas- Wham!
Himmel på jord- Kurt Nilsen
Happy Xmas- Céline Dion
Skomaker-vise- Henki Kolstad (Jul i skomakergata)
Jon Blund- Henki Kolstad (Jul i skomakergata)
Hark! The herald angels sing- Mahalia Jackson
En stjerne skinner i natt- Siv Oda Hagerupsen
Home for christmas- Maria Menda
Di første jul- Tone Damli
Jul i svingen- Ingebjørg Bratland 
En stjerne skinner i natt- Oslo Gospel Choir
Kviskre ei bønn- Oslo Gospel Choir 
Mary's boy child- Boney M.
Have yourself a merry little christmas- Christina Aguilera 
Shake up christmas- Train
Mistletoe- Justin Bieber 
Himlen i min famn- Carola 


 Jeg syns nesten det er litt ironisk at jeg har så mange julesanger med budskap om kristendommen, når jeg absolutt ikke er kristen. Det har vel noe med tradisjoner å gjøre, vil jeg tro. Ellers så tenker jeg som så at det må være helt fantastisk å kunne tro på en gud. Ha en fantastisk kveld!

Hvilke julesanger er dine favoritter?

Nytt design- Feminine 20.12.2016

God morgen! Jeg skal drikke masse te i dag kjenner jeg. Og så fort jeg kommer meg på jobb skal jeg kjøpe honning, ellers kan det blir svært utfordrende å stå i kassa med svak stemme.. Det hadde jo vært litt gøy også da! Jeg bestemte meg for å bare slappe av i går kveld, så det gjorde jeg også. Da tok jeg meg tid til å endre design på bloggen, forandring fryder. Både det forrige designet, og det nye er av KVdesign. Dersom du er ute etter et nytt design bør du virkelig sjekke ut nettsiden hennes her. Nei, dette er på ingen måte reklame, men jeg føler varmt for å anbefale henne videre! Det var også her jeg kjøpte "blog about it", så hun har andre produkter enn bare design. Det nye designet mitt heter Feminine. 


Bildet er lånt her // Kjøp designet her

Nå får jeg drikke opp teen og komme i gang med dagens gjøremål. I dag er det nemlig julevasken som står for tur! Det er bare to dager til jeg reiser, og fire dager igjen til jul♥ Jeg tenkte forresten å ha en giveaway til på fredag, hvor du kan vinne noen ringer og en klokke i marmor. Hva syns dere om det?

Hva syns du om det nye designet?
Hva skal du i dag?
Vil du ha ny giveaway?

Om meg

Alexandra Flaa

Jeg er ei 19 år gammel jente fra Hallingdal, som nå er ute på nye eventyr i Tønsberg. Jeg blogger om min psykiske helse, trening og livet ellers. Rett og slett en livsstilsblogg, tror jeg. KONTAKT: alexandraflaa@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no