alexandra flaa

Den siste dagen 31.12.2015

God morgen alle vakre♥ Håper dere koser dere masse i ferien, og bruker tiden på å slappe av og være med gode venner! Nå har vi faktisk kommet til den siste dagen i året.. Altså hvor blir tiden av? Jeg har allerede blogget i snart 3 måneder. Høres kanskje ikke lenge ut, men det blir noen blogginnlegg for det. I dag hadde jeg ikke på alarm, så jeg sov til jeg våkna av meg selv. Når jeg har drikki opp kakaoen min skal jeg prøve de nye kjolene mine. Håper først og fremst de passer og at jeg finner den jeg vil bruke i kveld. Tror faktisk jeg skal krølle håret også.

Ønsker deg en nydelig dag!

xoxo

Alt jeg vil er å sove 30.12.2015

I dag har jeg tatt Melatonin igjen. Det begynner å bli en stund siden forrige gang. Jeg kjenner at den begynner å virke, men jeg tørr ikke legge meg. Ikke egentlig.. De neste nettene blir enten fylt opp med mareritt, eller så våker jeg utrolig mange ganger. Hvorfor skal det være så vanskelig å bare kunne sove litt? Sove uten bekymringer. Vanligvis bruker jeg søvnen til å slippe unna stressende situasjoner eller komfortable ting. I perioder vil jeg sove fra jeg kommer hjem fra skola til jeg skal på skola igjen neste dag. Nå kan jeg ikke bruke søvnen på samme måte.. Jeg finner ikke ro når jeg skal sove. Ofte når jeg legger meg, er det med hjertebank. Men hvorfor? Hva frykter jeg? Og hvorfor? Hvorfor kan ikke søvnen være mitt "gjemmested", som det var før? Det var deilig. Nå har jeg ingenting som gir meg denne roen. Kroppen er anspent selv til siste sekund før jeg sovner, hvis ikke under hele søvnen.. Går det egentlig an? Ikke vet jeg. Bare la meg sove- uten bekymringer. 

 

(Nope.. Not anymore..)

Back home 30.12.2015

Nå har jeg endelig kommet meg hjem igjen etter en lang dag! Jeg rakk å stikke innom H&M i Drammen før jeg skulle ta toget videre. Der kjøpte jeg en toalettmappe hvor jeg kan oppbevare sminkekostene mine, så jeg håper den passer. Ellers kjøpte jeg en kaffe på Starbucks jeg klarte å søle over hele meg.. Kaffen var overraskende nok ikke veldig god, så kanskje det ikke gjorde så stor skade? Anyway, jeg har henta en pakke fra Nelly jeg gleder meg til å vise dere! Et av antrekkene skal nok brukes i morgen, men er usikker på hvilket. Først og fremst krysser jeg fingra for at de passer!Drammen er virkelig en nydelig by- selv om det regner.. Nå skal jeg hjelpe mamma med tacoen! Jeg er sååå sulten.. 

Hva har du gjort i dag?

xoxo

En god nummer to 29.12.2015

Nå har jeg akkurat kommet "hjem" igjen etter et koselig besøk! Jeg har som nevnt besøkt min aller beste venninne som har flytta til Frankrike for å gå på skole. Det er ikke bare koselig å se henne, men hele familien hennes! De er virkelig som en god familie nummer to. Det er så behagelig med venninner der du kan senke skuldrene helt og du vet at du alltid er velkommen- til og med hvis venninna de ikke er tilstede.. I dag har virkelig vært en bra dag hvor vi har snakket om alt og ingenting. Vi har spist masse sjokolade og gjort absolutt ingenting. Sånne venninner som du ikke trenger å gjøre noe spesielt med er gull verdt! Dere nyter bare hverandres selskap og lytter til hverandre.

Nå tror jeg vi snart skal se Harry Potter her hjemme. Er litt spent på hvordan det blir.. Forrige gang jeg så Harry Potter ble jeg ganske redd- jeg var liten og hater skumle greier.. Krysser fingrene for at je ser filmen denne gangen!

Ønsker deg en super kveld!

xoxo

Aldri mer buss... 29.12.2015

Jeg kom meg omsider trygt frem i går, til slutt. Det ble utrolig mye frem og tilbake i forkant av turen. Toget jeg hadde tenkt å ta, var fullt. Så var det og finne busstider. Det er verre enn som så når man bor langt oppe på fjellet.. Jeg fant uansett en buss til slutt, men problemet var ikke løst av den grunn. Busstidene på billetten stemte ikke overens med tidene bussen faktisk reiste. I tillegg til dette hadde bussen fått ett nytt stopp, noe jeg ikke var klar over. Jeg skulle egentlig ta buss eller tog videre fra Drammen, men det var ikke lett når busstoppen var ved motorveien. Alt ordnet seg til slutt- heldigvis. Neste gang jeg skal reise noe sted blir det uansett ikke buss. Da venter jeg heller på et forsinket tog..

Nå har kusina mi og jeg akkurat laget frokost som vi spiste med resten av familien. Om ikke veldig lenge går turen til Svelvik og min aller beste venninne.

xoxo

I dag lar jeg tankene vandre 28.12.2015

Nå er det ikke lenge igjen. Ikke lenge igjen til vi ses igjen. Til jeg kan gi deg den største klemmen du kan se for deg. Snart reiser jeg, og da skal jeg bare la tankene vandre. Hele bussturen skal jeg tenke. Jeg skal ikke tenke på at jeg ikke må tenke, for det kommer jeg uansett til å gjøre. Jeg skal tenke, og lese. Hvis jeg er smart begynner jeg med lesinga. Det blir fort mørkt, og jeg vil ikke være hun plagsomme på bussen som bare må ha på lyset.. 

Noen ganger er det godt å la tankene vandre. Andre ganger er det helt forferdelig. Det er skummelt og det verste jeg kan gjøre. Men i dag er tanker bare bra. Jeg skal la de komme. De gjør alltid det enten det er buss eller tog. Jeg er en tenker, og det vil jeg nok alltid være. I dag skal jeg tenke på deg, og alt vi kan gjøre i morgen. Jeg skal planlegge det viktigste jeg må fortelle deg, og det som kan spares til meldinger. Jeg skal tenke på hvor mye jeg savner deg, hvor mye du betyr for meg og hvor mye jeg setter pris på deg. 

xoxo

Gossip? 27.12.2015

Hvordan har dagen deres vært? Jeg håper den har vært helt fantastisk! Min har vært slitsom, men hva kan man forvente når man er på jobb i høysesongen? Det er uansett greit å jobbe, da får jeg penger ooog ett steg nærmere lappen.. Alle pengene går nesten dit for tiden. Etter jobb har jeg slappet av litt. Begynte å se på Gossip Girl. Har  sett en episode enda og den virker grei. Litt vanskelig å henge med, men det kommer vel etter hvert? Skal uansett se en episode til før jeg må pakke. Jeg tar turen til byen i morgen for å møte familie og bestevenninna mi som har flyttet til Frankrike..

Har du sett Gossip Girl?

xoxo

Let's talk about brows 27.12.2015

Håper dere har hatt en fin helg så langt! Jeg reiser snart avgårde på jobb en tur, men ville først stikke innom å fortelle litt om hva jeg syns om Anastasia Dipbrow Pomade. Jeg var så heldig å få denne i julegave av to venninner, og jeg er urolig fornøyd! De som kjenner meg vet hvor mye jeg bryr meg om bryna mine.. Bryn er den ene tingen jeg føler jeg mestrer når det kommer til sminke. Jeg har spart fra å ha runde bryn til nå og ha noen jeg er ganske fornøyd med. Et tips til dere alle: aldri la noen som ikke har peiling på bryn, nappe bryna dine!! Det var dagens lekse fra meg. Et tips kan være å reise til frisør eller andre profesjonelle, og nappe dem de første gangene. Da får du en form du selv kan nappe etter senere. Uansett, tenkte å vise dere forandringen på mine bryn. Fra da de var runde - til i dag. 

Mine naturlige bryn fra 2010 (venstre) og 2011 (høyre). Takk gud for at jeg har forandret meg sier jeg bare!

I 2012 (venstre) begynte jeg å farge håret, men bryna? Pøh, nei.. Når vi har kommet til 2013 (høyre) derimot.. ja da kan man se hvor forferdelige bryn jeg hadde. Ingen ting passer sammen og det ser rett og slett helt jævlig ut. 

Begge bildene er fra 2014. Det var her ting (endelig) begynte å skje! Det første bildet er fra juni, mens det siste er i desember. Jeg brukte fremdeles ikke sminke på bryna, men jeg farget dem innimellom. Hvorfor sa ingen i fra til meg før!? 

2015 var året dere.. Her har dere bilder fra starten av året til nå for ikke så lenge siden. Jeg har byttet på ulike produkter- pudder, penn og brynsgelé med farge. Jeg trodde aldri jeg skulle klare å velge meg en favoritt, men det har jeg nå gjort. Og det er ingen av de nevnte! La meg presentere dere for dipbrow...

Her har dere første- og andre forsøket. Jeg trodde det skulle være mye vanskeligere å ta på, men det er det absolutt ikke! Jeg har fargen "Dark brown", og syns den virkelig passer perfekt! Det eneste som er vanskelig er å få begge "halene" like i og med at jeg sparer ut den ene enda.. 

Hva er ditt favorittprodukt til bryna? 

xoxo

Mine favorittkjoler 26.12.2015

// annonselenker

Nå som det er så mye salg rundt om kring, tenkte jeg å dele mine favorittkjoler. Kanskje fikk du ikke alt du ønsket deg til jul, eller du bare vil unne deg noe nytt? Selv er jeg en sånn person som kan kjøpe mange kjoler fordi de er utrolig fine, men jeg finner ingen anledning til å bruke dem. Det er ikke i alle anledninger det passer å pynte seg med kjole, mens andre ganger skiller du deg veldig ut fordi ingen andre har kjoler. Plutselig dukker den perfekte anledningen opp til å bruke kjole uansett! Jeg finner alltid mye fint på Nelly.com. Faktisk bestilte jeg to kjoler derifra i går.

HER - HER - HER 

HER - HER - HER

HER - HER 

Håper du får en fin lørdag♥

xoxo

Varm sjokolade 26.12.2015

God morgen♥ Nå har jeg vært oppe i en time allerede. Egentlig våkna jeg én time før jeg skulle, så da kunne jeg sove litt til. Det er så deilig når du finner ut av at du kan sove lenger... Nå må jeg snart ordne meg litt. Om en times tid er jeg på jobb. Jeg syns det er behagelig å stå opp i god tid før jeg skal noe. Da slipper jeg stress og jeg rekker å si hei til dere! Stress er noe av det absolutt verste jeg vet om, så jeg står heller opp 30 minutter tidligere!

Ønsker dere alle en fantastisk lørdag! Bruk tiden med mennesker som bare vil deg godt♥

Hva skal du i dag?

xoxo

White Chirstmas 25.12.2015

Da var julemiddagen inntatt for andre dag på råd, og den smakte minst like godt som i går. Kanskje enda bedre til og med? Nå sitter jeg her oppe på fjellet i mørket og skriver. Det jeg skriver nå gir ikke så mye mening, men noen ganger er det deilig å bare skrive akkurat det som faller seg inn i hodet mitt. Tanken som befinner seg der nå er at det utrolig nok ble en hvit jul i år også. Jeg hadde faktisk liten tro om dette. Det har jo regna de siste dagene!? Regn i desember er så langt i fra innafor som man bare kommer... 

Nå tror jeg faktisk jeg skal lage meg en kopp kakao med masse krem. Jeg har fått to nye kopper til jul, så nå må jeg velge hvilken som passer best til kakao.. Kanskje det er på tide og prøve ut dipbrow'en også? 

Fikk du en hvit jul?

xoxo

Julefrokost 25.12.2015

Hei og god morgen alle sammen♥ Jeg håper dere har fått sovet lenge i dag og nyter denne dagen. Nå har jeg akkurat spist en deilig julefrokost med familien min. Det er så koselig å bruke lang tid på et måltid sammen med de man er glad i. Da gjør det fort ingenting å sitte rundt bordet i nærmere én time. Denne julen skal jeg nyte selskapet med familien og andre rundt meg. Jeg håper dere alle sammen fikk en koselig feiring i går, med god mat og godt selskap. Det hadde i alle fall jeg. Gavene betyr så lite i forhold til de du feirer med. Bare så jeg har sagt det med en gang: det blir ikke et eget innlegg med alle gavene jeg fikk. Det er fordi ikke alle får de dyreste og fineste gavene. Jeg selv får ikke de dyreste gavene, men i år har jeg fått ting jeg trenger. Det betyr fremdeles ikke at det ikke dukker opp nye ting på bilder fremover!

Hvordan var din julefeiring? 

xoxo

Julemorgen 24.12.2015

God morgen alle sammen♥ I dag er dagen  mange har gledet seg til lenge. For min del er nok høydepunktet det å sove lenge de dagene jeg ikke skal jobbe, og tilbringe tid med familien min. Jeg skal nyte tiden. Denne morgenen er brukt til å lakke negler, farge øyenbryn og finne antrekk til julegrøten som er om halvannen time. Det har blitt en tradisjon at vi inviterer noen til julegrøt på formiddagen. Et antrekk er klart og jeg skal snart gå i gang med napping av bryn og sminke. Antrekket til i kveld er det verre med.. Jeg har så mange kjoler, men vet ikke hvilken jeg ønsker å bruke enda. Legger ved gamle bilder under, så kanskje dere kan hjelpe?

Min vakre lillebror og jeg etter at treet var pynta i går♥ Han her er virkelig hjerteknuseren min! Det mest koseligste av alt er at det var han som ville ta bilder. Jeg satt opp kameraet til å ta bilde av det fine treet og da spurte han om jeg kunne ta bilde av han også. Heldigvis fikk jeg være med på noen♥

 

Tilbake til kjolene.. Jeg trenger virkelig hjelp, så kommenter den du syns var finest!


Ja bildet nr. 1 var på Halloween, men jeg hadde dessverre ikke annet bilde av kjolen!

Hvilken kjole burde jeg velge?

HÅPER DU FÅR EN FANTASTISK JUL! TA VARE PÅ HVERANDRE♥

xoxo

 

Julen er ødelagt 23.12.2015

Julen er ødelagt, trodde jeg. Hvordan skulle jeg få kjøpt gaver til alle, når jeg ikke hadde penger? Jeg ikke en gang hvilken kjole jeg vil bruke. Humøret mitt har vært mye dårlig den siste tiden.. Det har vært alt for mange tanker. Hvem skal få gave? Hvem får jeg gave av? Hva ønsker jeg meg? Hvordan skal jeg få løst alle problemene mine? Julefølelse.. Hva er det for noe? Alle planene jeg hadde lagt for ferien ble stokka om på. Min aller beste venninne er hjemme fra Frankrike, og jeg jobber.. Har jeg i det hele tatt råd til togbillett for å besøke hun?

Jeg fikk til slutt penger. Julegavene er i boks! Noen større og andre mindre.. Jeg jobber og tjener penger. Til å gå fra at julen er ødelagt, tenker jeg nå at det kan bli en ok jul. Den blir ikke perfekt på noen måter, men jeg skal kose meg med de aller nærmeste i familien. Jeg skal smile, le og spise masse god mat. Julefølelsen er fremdeles borte, men jul blir det allikevel. I år er første gang på så lenge jeg kan huske at jeg ikke har noen forhåpninger eller forventninger, og det er så deilig! Jeg slipper å bli skuffa, men heller utrolig glad. Det ser ut til at jeg får møtt venninna mi allikevel, selv om det bare blir to dager istedenfor tre. Det er uansett bedre enn ingen ting.. eller? Jeg skal bruke tiden på å slappe av og omgås med bra folk! De menneskene som gjør meg godt♥ 

En sliten jente som har jobba fra 8:00-16:30. Nå skal jeg slappe av bittelitt før jeg skal hjelpe min gode, fine mamma med å vaske og rydde huset. Det blir uansett jul! Akkurat nå snør det faktisk, og hvis det er noe som gir meg julestemning- ja da er det snø!

Jeg håper du koser deg masse i jula. Ikke bruk tid og energi på negative mennesker. Ikke ha for høye forhåpninger om gavene dine, og ikke stress dersom ikke alle gavene er i boks. Man kan alltids ordne det i romjula også. Ta vare på hverandre♥

xoxo

Rektors juleglede 22.12.2015

I dag fikk endelig jeg juleferie! Det er så kjipt de siste dagene før jul når du vet at mange andre allerede har ferie. Det tapper litt ekstra for energi og motivasjon, men jeg klarte det. Nå skal jeg prøve å senke skuldrene etter et vel gjennomført halvår. Håper virkelig jeg klarer å jobbe like bra når vi begynner på igjen! Siste skoledag er veldig kort og ganske så koselig. Det er tradisjon med volleyball turnering frem mot jul, og i dag var det tid for semifinale og finale. Deretter var det masse kos i klasserommet. I min klasse hadde vi lagd en deilig lunsj. Det var en ganske så bra avslutning på dette året! 

Det aller siste vi gjør denne dagen er å samles i gymsalen for å høre på rektor si noen kloke ord. Han har en tradisjon, hvor han deler ut en liten blomst til en eller flere som har gjort han ekstra glad denne høsten. Den eller de som mottar prisen fortjener den lille blomsten de får med seg. Husker jeg syns det var en veldig fin ting å gjøre forrige år. Tenk å få høre så mye fint og koselig av rektor siste skoledag.. Vel, i dag var det min tur. Men jeg var ikke alene. I år var vi to som fikk den. Hun andre er en veldig god venninne av meg og jeg syns virkelig vi fortjente den begge to! Hun er leder i elevrådet, og jeg er leder i skolemiljøutvalget. Rektor hadde så mye fint å si om oss og det arbeidet vi har gjort så langt! Ikke nok med at jeg måtte opp foran hele skolen for å hente denne blomsten, så skulle jeg også si noen ord. Jeg skal love dere jeg var nervøs og grua meg veldig, men alt i alt gikk det greit. Jeg hadde manus dersom det skulle gå rett vest, men jeg prata litt mer fritt.

Nå skal jeg pakke inn de siste gavene i håp om litt julestemning.. Så er det på tide å legge seg! I morgen er det jobben som kaller. Blir godt å endelig få litt penger igjen! Håper dere koser dere masse♥

Når begynte du ferien?

xoxo

Om meg

Alexandra Flaa

Jeg er ei 19 år gammel jente fra Hallingdal, som nå er ute på nye eventyr i Tønsberg. Jeg blogger om min psykiske helse, trening og livet ellers. Rett og slett en livsstilsblogg, tror jeg. KONTAKT: alexandraflaa@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no