alexandra flaa

Påfyll med inspirasjon 30.11.2016

Da har vi kommet helt til onsdag allerede, og siste dag av november. Hvor ble denne måneden av? Jeg tror ærlig ikke at november har gått så fort før.. Tiden flyr jo avgårde, og jeg er redd jeg går glipp av så mye, eller ikke klarer å holde fast på de små øyeblikkene. Denne uka her ser ikke ut til å bli så ille som det så ut som i helga. Jeg var på en måte heldig som hadde norsk presentasjonen min på mandag, for det betyr at jeg kan jobbe hjemme resten av norsken hele uka. Altså, hvor deilig er ikke det når jeg har 10 timer norsk i uka!? Denne uka har gitt meg en del energi og inspirasjon, selv om jeg er sliten etter to arbeidsdager. Bloggen går endelig riktig vei igjen, nemlig oppover! Det er så gøy å se, og det gir meg motivasjon!

Haha, jeg kjøpte meg også litt inspirasjon og motivasjon i stad.. For den flinke dama bak designet mitt, kvdesign.no, har ikke bare design, men forskjellige tilbehør til bloggen, som planlegger og forslag til blogginnlegg. How great? Hun har 50% ut dagen, så jeg klinka til med "Blog about it". Dette var en PDF-fil, men jeg fikk skrevet den ut før jeg dro fra skola, så nå skal jeg bruke tiden på å se igjennom den, gjøre litt husarbeid og lese til historie, før jeg må tilbake til skola om litt under to timer!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg spise opp klementinen min, drikke te og få ting gjort! Herfra skal ting bare gå en vei, og det er oppover! Noen dager er det ikke mer som skal til enn litt materialistisk lykke for 27 kr, selv om du bare går enda mer over budsjettet.. ehhe. 

Hva skal du i dag?

xoxo

Den perfekte kåpa 29.11.2016

Har dere hatt en fin tirsdag så langt? Nå har jeg kommet meg hjem fra en kort skoledag, på tre timer, og videre på jobb. Jeg nevnte så vidt at jeg var tidlig oppe i dag, selv om jeg ikke begynte før kl. 10:30, så da rakk jeg og ta noen antrekksbilder til dere. Endelig har jeg funnet meg en kåpe jeg virkelig liker. Til min store flaks var denne faktisk på halv pris på Black Friday, så jeg må si jeg gjorde ett kupp der! Haha, dett blir litt mye "perfekt" på bloggen i dag ser jeg, men både julegaven jeg skrev om tidligere i dag, og denne kåpa her er ganske så perfekt. Genseren er også ett av mine Black Friday kupp, men dere skal få se alt på torsdag tenker jeg. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ Jakke- Bik Bok ♥ Genser- Bik Bok ♥ Bukse- Gina Tricot ♥ Sko- Converse ♥


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haha, det som er dritt med selvutløser på mobilen er at du ikke kan ta flere bilder når mobilen dine er så kald at den skrur seg av.. Jepp, det er kaldt her selv om gresset enda er grønt! Jeg vil ha snø jeg.. Vi snakkes i morgen, da har jeg fri fra jobben♥ Nyt resten av dagen, dere!

Hva syns du om antrekket?
Hva skal du i dag?

xoxo

Den perfekte julegaven til en som betyr noe 29.11.2016

// Sponset

God morgen dere! Har dere det bra? Jeg var oppe før sola, og sitter nå hjemme og slapper av med en kopp kaffe. Heldige meg som starter litt senere på skola i dag, grunnet en presentasjon jeg hadde i går. Siden jeg da er hjemme og har en del tid til overs skal jeg tipse dere om en veldig koselig julegave. For det er vel ikke for tidlig å snakke om julegaver enda? Desember er bare to dager unna! Det får være innafor! 

Det er fort når man kjøper julegaver at man tenker litt for mye på hva man selv ønsker seg eller liker. De fleste gjør nok dette ubevisst! Vi har jo alle ulik smak og ønsker. Noen kjøper nok bare en ting, bare for å ha noe å gi, for penger er jo så kjedelig. En ting er sikkert.. Hvis du kjøper julegavene på Pictureit.no, vil gaven garantert falle i smak! Her finner du tøyposer, putevare, plakater og mer, med veldig koselige definisjoner av en person. 


MAMMA
[?mɑmɑ] Subst. m. En mamma gir uendelig av sin kjærlighet og omsorg uten å kreve noe tilbake. Synonymt med mor, mamsen, mutter?n, moder?n og engel i hverdagsklær. Kjennetegnes som en trygg og kjærlig person, som kan få superkrefter for å beskytte sitt barn. En høyt elsket person man av og til tar litt for gitt.Jeg vet ikke med dere, men jeg kan vedde på at min mamma ville blitt veldig glad og takknemlig for en poster med innholdet over. PictureIt har ikke bare standardposterne som mamma, pappa, søster, bror, men både store- og lillebror, store- og lillesøster, bestemor og bestefar, tante og onkel, venninne, bonusmamma. Altså er du nærmest garantert en perfekt gave! Og skulle du være så uheldig å ikke finne en tittel som passer, ja da har de også andre typer posters å tilby. Har vedkommende en spesiell kjærlighet for en by? Da er problemet løst allikevel, for de tilbyr et bredt utvalg av byer, kart og dialekter

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg syns denne plakaten var så koselig, så den ble med meg hjem! Og hvem vet? Kanskje dette blir jul- og bursdagsgave fremover? Nå skal jeg finne den perfekte plassen for å henge den opp, slik at jeg kan se på den hver eneste dag♥ Nyt tirsdagen, og slutten av november!

Hva syns du om plakatene?
Har du begynt med julegavene?

xoxo

Tiden leger ikke alle sår 28.11.2016

I dag er en dag det stikker litt ekstra i hjertet. Et hull som aldri vil gro.. Man sier at tiden leger alle sår, men det tror jeg ikke noe på. Jeg tror ikke at man kan lege det hullet i hjertet, i sjela, etter at en person brått ble revet bort. Det er ikke mulig. Den sorgen  man sitter igjen med, vil på en eller annen måte alltid være der. Du vil alltid kjenne savnet, uansett hvor lang tid det går. Du vil alltid kjenne på det hullet du sitter igjen med, uansett hvor lang tid det går. Jeg tror aldri du kommer over tapet av en person. Jeg tror vi bare lærer oss og leve med tapet, med savnet, og med hullet du kjenner på. 

I dag kjenner jeg litt ekstra på dette savnet, hullet i hjertet. Smerten og sorgen. 28. november. Datoen kommer alltid til å lyse mot meg. Den skiller seg ut. Allerede i starten av november lyser denne datoen opp. Den treffer meg. Blender meg. Utmatter meg. Vet hva som kommer, men allikevel aldri helt forberedt. Du kan tro du er det, men den tar deg like mye hvert eneste år, i alle fall for min del. Hva vet vel jeg om deg?

Kjære Bestefar♥ 
Jeg savner deg så inderlig. Jeg savner deg hver dag. Jeg blir alltid litt ekstra stolt hvis jeg gjør det bra på skola, for det er liksom du og jeg som gjorde det bra på skola. Du har gitt meg så mye.. Så mye du ikke rakk å se selv. Jeg er så stolt av at du var min bestefar. Så stolt av å være født på din bursdag. Tenk det, du fikk ditt første barnebarn i bursdagsgave, du. Fem år har gått så fort, men savnet er like stort. Tiden leger ikke alle sår, dessverre. Jeg vil fortsette å gjøre deg stolt, bestefar♥

Avslutter uka med en ben- og rumpeøkt 27.11.2016

God kveld dere! Hvordan har søndagen deres vært? Akkurat nå sitter jeg på kjøkkenet og skal egentlig jobbe med norsk. Starter morgendagen med en muntlig høring om hele pensumet så langt.. Motivasjonen er lik null, og tilbakemeldinger fra læreren gjør det ikke bedre akkurat. Dere vet den følelsen når dere ikke kjenner dere igjen i tilbakemeldinger? Når du har jobba så hardt, også føles alt bare feil og dritt når du får tilbakemelding.. 

Æsj, kjenner jeg blir skikkelig lei meg av å tenke på det, så jeg går over til ukens første og siste treningsøkt. Dessverre har denne uka vært veldig prega av migrene, så jeg har ikke ville pushe meg selv for mye, for at det bare skal bli verre. Migrene har vært på det stadiet hvor jeg fungerer, og det bare er veldig hodepine, eller ekstrem hodepine, men ikke nok til at jeg har orka å ta medisinen min, for bare å ligge som et slakt på sofaen dag inn og dag ut.. I dag derimot var det  litt bedre og jeg kom meg på trening! Det var veldig godt å få det gjennomført. Føler meg som regel alltid litt bedre etter en liten økt. I dag prøvde jeg for moroskyld og makse i beinpress.. Overraskende nok klarte jeg 70 kg! Veldig fornøyd med det. Prøvde på 79 kg, som var neste, men der rørte det ikke på seg i det hele tatt.. Haha! Første gang jeg prøvde å makse beinpress klarte jeg vel bare 61 tror jeg, så det er en stor bedring!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♦ Kettlebell sving 10x3 ♦ Beinpress 10x3 ♦ Bulgarsk utfall 10x3 (hver fot) ♦
♦ Markløft 10x3 ♦ Knebøy 10x3 ♦ Hoftehev på benk 10x3 ♦ Eselspark 10x3 ♦

 

Nå er jeg virkelig nødt til å bite i det sure eplet og jobbe.. Det er utrolig krevende med såpass mye norsk i år, men nå er jeg halvveis.. så jeg kan ikke gi meg nå! Teller ned uker til juleferien! 

Hva har du gjort i dag?
Har du trent denne uka?

xoxo


Husk å følge meg på instagram @alexandratrener, og bli med i facebook gruppa Styrketrening for jenter

#fitness #trening #freshfitness 

Denne ukens.. 27.11.2016

God søndag dere! Har dere hatt en fin morgen? Her er frokosten inntatt allerede, og vi er klare for denne solfylte søndagen. Jeg tenkte å begynne med noe nytt, eller hive med på "trenden". Det er ingen hemmelighet at mange bloggere har denne ukes oppdateringen på søndag eller mandag. Selv er jeg veldig glad i de innleggene på bloggene jeg selv leser, så jeg tenkte å prøve det jeg også! Hva tenker dere om dette? Høres det bra ut? Nå har jeg leita i arkivet til Kristin Gjelsvik aka StyleConnection for tips til hva jeg kan ha med i dette innlegget. Det blir nok ingen fasit eller mal på innholdet, men noen av punktene kommer til å være faste, mens noen varierer mer. Variasjon er vel også bra?

Ukens høydepunkt...
Denne uka har vær veldig bra på ulike måter. Det var både black friday og en koselig tur på IKEA og Sandvika storsenter i går. Himmelen har også vist fantastiske farger, som alltid er et høydepunkt!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Ukens nedtur...
Dagene blir mørkere og mørkere, kaldere og tristere. Det regner mye her nede.. Skal heller ikke legge skjul på at det ble en ganske blakk lørdag! Men dere skal få se alt det fine jeg kjøpte. 

Ukens serie...
Uten tvil Blacklist! Dere er bare nødt til å se på denne serien.. Spenning, glede, action, sorg.. Den har alt! Denne uka har det virkelig blitt mange episoder.. Nå krysser jeg bare fingrene for at Netflix får lagt ut sesong 3 og 4 snart....

Bilde: her
 

Ukens wanderlust...
Jeg lengter tilbake til solfylte, varme Tyrkia. Tror virkelig jeg må ta en tur så fort jeg får muligheten.. Eller, jeg skal reise dit så fort jeg får muligheten!


 

På denne dagen i fjor.. 
Viste jeg frem mine få Black friday kupp, som viste seg å være en forferdelig concealer, et grått skjerf og telys.. Haha, for noen innkjøp! Og for et bilde.. Grusomt lys og redigering! Håper jeg har blitt bedre på dette til nå!Det var en kort oppsummering av denne uka! Hva tenker dere om slike innlegg? Er det noe jeg skal prøve litt flere ganger? Et fast innlegg på søndagene? Let me know!

Hva skal du i dag?

xoxo

Blakk lørdag.. 26.11.2016

Hei dere! Har dere hatt en fin lørdag så langt? Denne dagen har gått i ett siden jeg sto opp i dag tidlig. I dag var det duket for en dobbel-date på IKEA og Sandvika Storsenter. Heldigvis hadde jeg og Tonje skrevet en liten liste på hva vi skulle ha, men det blir vel alltid litt mer når man først er der? Vi var uansett ute igjen av IKEA etter to timer, inkludert mat! Sandvika derimot.. Der var vi i nesten tre timer. Tenkte å vise dere både innkjøpene fra i går og de mest spennende fra i dag. En veldig fin dag, men nå en veldig sliten gjeng!

Og dere, hva skjer med himmelen for tiden! Alle sosiale medier er spammet med den vakre himmelen. Ikke at det er en negativ ting, for den er rett og slett bare så fascinerende å se på.. Nå er det duket for Black List og kos!

Hva har du gjort i dag?

xoxo

Everything is black 25.11.2016

// Innlegget er i samarbeid med Rabble.no

FREEEEDAG!! Og ikke hvilken som helst fredag heller.. Det er Black Fridayyyy! Hvor mange andre har gledet seg til denne dagen? Jeg tørr å påstå at veldig mange der ute ser frem til denne dagen. Selv håper jeg og sikre meg noen kupp, og kanskje enda flere julegaver? På Rabble.no har de samlet alle de beste Black Friday tilbudene. Det betyr at du slipper å bruke så lang tid på å lete etter de beste tilbudene, for å spare mest mulig! How great? 


Noen butikker har også Black Weekend. Da har de lave priser og rå tilbud hele helga! Personlig må jeg si at jeg er mer fan av Black Friday. Det er liksom litt spennende på en måte. Du må virkelig jakte på godbitene, og ikke glem å være tidlig ute! Er butikken utsolgt, så er de utsolgt.. Det er jo en risk, hvis du virkelig har sett for deg noe du ønsker deg! Jeg har nemlig sett på noen ting, så gjett om jeg skal være tidlig. 


Uansett hvor lave prisene i Norge blir, så kan de nok ikke måles med Black Friday i for eksempel USA. Der står folk i kø og nesten sloss for produktene.. Snakker vi shoppemani på et høyt plan da eller? Noen av dere har kanskje hørt om Cyber Monday også? Men vet dere egentlig hva baktanken med denne dagen var? Cyber Monday var nettbutikkenes svar på Black Friday, men nå blir det bare vanligere å vanligere at de slenger seg på Black Friday og Black Weekend. 


// Bilde fra We Heart It

Dere skal selvfølgelig få se mine kupp fortløpende. Dersom jeg faktisk får noen kupp.. hehe. Nei det blir nok bra! Jeg krysser fingrene for at jeg blir feig med enda flere julegaver i løpet av helga, i alle fall. Det er jo deilig å både spare penger, og være tidlig ute!

Skal du shoppe noe i dag?
Hva syns du om Black Friday?

xoxo

Today has been cancelled 24.11.2016

God torsdag dere! Har dere hatt en fin dag så langt? I dag var jeg virkelig så trøtt at jeg egentlig bare ville bli liggende under dyna, og ikke gjøre noe av det som sto på agendaen. Jeg fikk allikevel dratt meg ut av senga, og kom meg omsider på skolen.. Til min flaks skulle vi bare se film i engelsktimene, så skoledagen ble fort ferdig. Det resulterte uansett i at jeg måtte legge meg en times tid i stad pga. migrene. Jeg hater migrene! Det er så typisk at det kommer igjen mot tentamener, prøver, jobb og alt.. Sorry liksom, men det passer litt dårlig å bli sengeliggende nå! 

Er det bare her det var en veldig spesiell farge på himmelen i dag? Dette er tatt rundt kl. 11. Jeg syns det var så stilig, at jeg måtte stoppe for å ta bildet! Nå må jeg få i meg noe mat og fortsette å rydde her hjemme. Vi snakkes senere!

Hva har du gjort i dag?
Hva syns du om himmelen?

xoxo

 

Planter gjør livet komplett 23.11.2016

God kveld dere! Har dere hatt en fin onsdag? Denne dagen har flydd avgårde. Tonje ble med hjem etter skola, og da lagde vi en superdeilig pizza av søtpotet. Tror aldri jeg har smakt søtpotet før, men ble positivt overrasket! Skal dele oppskrift med dere snart. Etter god mat og en del prat, hehe, tok vi turen på Plantasjen. Veldig koselig å gå rundt for og se på alle de fine plantene de har! Gleder meg sånn til jeg kan pynte til jul for aller første gang. Kjøpe inn blomster helt alene, og julepynt. Dette blir spennende!

Tonje kjøpte denne nydelige glitrende, grønne planta over her, mens jeg fikk meg en ny rosebukett til å pynte opp litt hjemme. Friske blomster med nydelige farger gjør sitt i heimen! Nå er jeg klar for helg!

Hva har du gjort i dag?

Hva syns du om blomstene?

xoxo

Dette treffer meg 22.11.2016

Jeg nevnte i forrige innlegg at jeg skulle dele noe fantastisk vakkert med dere, og her kommer det. Hvorfor har ingen fortalt meg om denne instagram-kontoen før? Hvorfor fant jeg den først i går? Noe så nydelig fortjener faktisk ett helt innlegg! En jeg følger reposta ett av bildene fra denne kontoen, og jeg takker deg! Dere er bare nødt til å sjekke ut @enkel_poesi (link). Denne jenta er så fantastisk flink til å sette ord på følelser. Det mest utrolige er at mye av dette er skrevet på bestilling! Altså, jeg vet ikke hvor gjennomført eller ekte det hadde blitt hvis jeg skulle skrevet på bestilling, men denne jenta her klarer det med glans! Jeg lå lenge og leste på alt det fine hun har skrevet, og det traff meg. Jeg kjente meg igjen i så mye! For deres egen del så bør dere bare ta en liten kikk. Dette er bare noe av det hun har skrevet, og hvor vakkert er ikke dette? Jeg skal være evig glad for at vedkommende delte ett av hennes dikt i går. Dikt er så utrolig vakkert. Enkelt, og vakkert. 

Hva syns du om diktene?

xoxo
 

Antrekk på en tirsdag 22.11.2016

God tirsdag dere! Har dere hatt det fint så langt i dag? For min del har denne dagen vært veldig varierende. Ting har skjedd fort, og humøret mitt deretter. Jeg har egentrening, ehhe, så jeg er tidlig hjemme i dag! Det passer jo ypperlig når jeg skal på jobb om en liten time uansett. Og ja, jeg skal utføre egentreningen, men jeg bestemmer selv når det blir. Nå skal jeg kose meg med kaffe, og føre inn i budsjettet mitt før jeg må reise. Føler meg litt tom akkurat nå, men jeg skal dele noe så utrolig vakkert med dere mens jeg er på jobb. Så det må jeg også skrive ferdig nå.. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♦ Jakke- Cubus ♦ Genser- H&M ♦ Bukse- Bershka ♦​

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg ble forresten ferdig med Etter Deg i går. For en bok! Dere bør virkelig lese både Et helt halvt år og denne som er oppfølgeren. Jeg følte meg absolutt helt tom når jeg var ferdig med siste side. Boka var absolutt ikke slik jeg hadde sett for meg. Det er en av tingene jeg elsker med bøker! Nå har jeg begynt såvidt på Sophie Elise sin Forbilde. Jeg kan allerede nå si at jeg liker skrivemåten hennes! Ha en fortsatt fin dag dere♥

Hva syns du om antrekket?
Har du lest noen av bøkene?

xoxo
 

Vipper i fokus 21.11.2016

// Sponset behandling

Endelig var det mandag igjen, dere! Har dere hatt en fin start på uka? Det ser ikke ut til at det blir trening i dag, siden Tonje er syk- med mindre jeg får veldig mye energi i løpet av ettermiddagen.

Jeg har uansett en annen gladnyhet til dere, på en ellers lang mandag! På torsdag var jeg hos Monika på Permanent Beauty, som ligger omtrent midt på torget i Tønsberg. Der var jeg så heldig å få super fine vipper. Monika var veldig flink og brukte 4D/5D teknikk, og de ble heldigvis ikke for lange! Jeg har hatt vippe extensions en gang før, men da ble jeg absolutt ikke like fornøyd som jeg ble nå. Det var dog en annen behandler, og et annet selskap. 

Perrmanent Beauty ligger altså ganske sentralt, noe som alltid er en fordel. Det er heller ikke vanskelig å finne frem til for de som akkurat har flytta til byen (hehe). Lokalet var utrolig hyggelig, og et sted der man kunne senke skuldrene. Absolutt i trygge hender! 

Sjekk også ut Facebook siden til Permanent Beauty her, for flere bilder! Hun utfører mye mer enn bare vippe extensions. For en oversikt over alle behandlingene hun tilbyr og priser kan du sjekke ut nettsiden hennes her

Høydepunktet med dette innlegget er helt klart at dere nå får 20% i avslag på fullt sett med vippe extensions. Dere som allerede har vipper, men som gjerne vil fylle på får 10% avslag. Det eneste dere trenger å gjøre er og nevne bloggen min når dere skal betale! OBS: Kun gyldig frem til 5. desember. 

Hva syns du om vippene?
Har du hatt vippe extensions før?

 

Summer bodies are made in the winter 20.11.2016

// Innlegget er i samarbeid med Rabble.no

Oioi, for et sent innlegg! Denne dagen har gått i ett, men viktigst er vel egentlig trening og taco, heh. Jeg er litt nysgjerrig på en ting dere.. Hvor mange av dere kan ærlig si at dere trosser snø, regn og kulde for å ta en liten økt på senteret? Eller mørketiden hjemme? Det veldig mange glemmer er "dessverre" (?) at denne såkalte "sommerkroppen" er skapt i løpet av vinteren. Jeg skal ikke lyve og si at det ikke hjelper å trene de to siste månedene før sommerferien, for det kan gi noen resultater. Hvor raskt disse resultatene kommer, vil uansett variere fra person til person! 


Poenget er at det heller er viktigere å trene jevnt gjennom hele året, enn å ha siste innspurt før man skal på sydenferie. Men hvor lett er det å få motivasjonen og inspirasjonen til dette? Personlig hater jeg mørketiden. Det er mørkt stort sett hele tiden når jeg er hjemme, og da kommer også trøttheten snikende. Jeg har nevnt dette flere ganger før, og det blir absolutt ikke siste gangen, men for min del så hjelper det med freshe farger på treningstøyet mitt. Ellers i hverdagen er det ekstremt lite farger, så det er gøy med litt ekstra farger på treningssenteret! På Rabble.no har de samla alt jeg vil ha og trenger av motivasjon, i kategorien "Helse og Trening.  Jeg drømmer meg bort hver eneste gang jeg besøker Sportamore via Rabble. Akkurat nå får du faktisk fri frakt på alle bestillinger, men bare når du går inn på Rabble først!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg håper at jeg kan bidra med litt inspirasjon ved hjelp av Rabble, men også av mine innlegg som handler om trening. Disse innleggene kommer jevnlig, og i dag var det bein og rumpe som sto for tur! I morgen kjører vi på med armer, rygg og mage. Gleder meg til å dele masse inspirasjon med dere i løpet av vinteren!

Hva motiverer og inspirerer deg til å trene?
Har du sjekket ut Rabble før?

xoxo

Sunday morning 20.11.2016

God morgen dere! Jeg rakk dessverre ikke innom dere igjen i går, før jeg reiste på jobb.. Men i dag er jeg sterkere tilbake! Man kan vel si det sånn at jeg fikk unna det meste av husarbeid, så det var nok på tide at jeg tok grep. Denne søndagen skulle jeg gjerne vært hjemme med en kaffekopp og lest de siste sidene av boka mi. Nå er jeg snart ferdig med Etter deg, og kan snart begynne på Forbilde. Kanskje det er hva jeg skal gjøre etter jobb og trening? Vi får se hva dagen bringer senere. Det er også nyåpning av en vegansk restaurant i Tønsberg i dag, så det hadde jo vært gøy å ta turen innom, hvis jeg får muligheten. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva skal du i dag?
Har du lest noen av bøkene?

xoxo

Om meg

Alexandra Flaa

Jeg er ei 19 år gammel jente fra Hallingdal, som nå er ute på nye eventyr i Tønsberg. Jeg blogger om min psykiske helse, trening og livet ellers. Rett og slett en livsstilsblogg, tror jeg. KONTAKT: alexandraflaa@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no