alexandra flaa

Peel of mask 30.11.2015

Gjett hva som har kommet i posten til meg i dag?? Highlighteren og peel of mask'en jeg bestilte på fredag! Jeg hadde ikke trodd det skulle komme så fort, så jeg ble veldig overrasket. Nå skal jeg ta contouring til et høyere nivå. Veldig usikker for om jeg tørr å prøve den i morgen. Tenk om jeg feiler skikkelig og må gå sånn på skola.. Haha, jeg tror ikke det gitt. En ting jeg ikke hadde problemer med å prøve var peel of mask. Det er en maske som skal rense huden og fjerne hudormer. Jeg er veldig spent på hvor effektiv den er! Har hørt at mange er veldig fornøyde og andre som ikke er så fornøyde. Ellers tror jeg at jeg skal bruke kvelden på å rydde og vaske. Kanskje litt lekser også hvis jeg orker.. Har du prøvd sånn maske før? Hva skal du bruke kvelden din på?

xoxo

Play on my guitar 30.11.2015

Heihei søtinger!

Nå er jeg ferdig med ukas gitartime. Jeg sitter og venter på at skyssen min skal komme, og hva passer vel bedre enn og oppdatere dere? Det var uansett nå det måtte skje for at det ikke ble for sent.

Jeg rakk akkurat å bli ferdig med en engelsk innlevering i dag tidlig. Egentlig følte jeg at det gikk skikkelig dårlig. Blir det egentlig bra når man spiller inn seg selv snakke engelsk? Jeg tror ikke det. Når jeg kommer hjem må jeg jobbe på spreng for å bli ferdig med en norsk innlevering som egentlig var til i dag. Jeg har jobbet lite med den fordi jeg har vært borte en del fra de timene, dessverre. Det verste er nok nesten teksten i seg selv. En gammel tekst jeg nesten ikke klarer og lese.. Også skal den analyseres- tror jeg. Nesten i alle fall..

Jeg beklager forresten at det kun ble ett innlegg i går! Jeg hadde besøk til sent på kveld, så da måtte jeg bare hoppe i seng.

xoxo

Julegavene er nesten i boks 29.11.2015

I år har jeg vært veldig tidlig ute med julegaver egentlig. For noen år tilbake var jeg en av de som stressa rundt i siste liten, men nå i seinere tid har jeg blitt tidligere og tidligere ute. I år er det nok mye på grunn av at jeg var i London og handlet en del gaver da. Jeg tror faktisk jeg er ferdig med alle gaver til venninner, med mindre det dukker opp et par til. Gaven til mamma er i boks, så da gjenstår egentlig bare resten av familien. Hvordan ligger du an med julegavene i år? Vil du ha flere "gavetips"-innlegg? :)

xoxo

Kjære bestefar 28.11.2015

I dag savner jeg deg ekstra mye. Tenk at du har vært borte i 4 år.. Det er helt utrolig at det har gått så fort, når jeg enda husker så godt hvordan det var å se deg for siste gang. Det var så vondt å tenke at dette er faktisk siste gang jeg skulle se deg. Denne dagen er også en påminnelse på at du faktisk ikke er her når jeg fyller 18. Du ringer meg ikke for å gratulere meg, etterfulgt at jeg gratulerer deg. Du var alltid først. Jeg rakk aldri ringe deg først for å gratulere deg, unnskyld. Jeg savner deg. 

Jeg får nesten dårlig samvittighet for at jeg ikke tenker på deg hver dag, men jeg vet at det går opp i opp med hvor mye jeg savner deg hver eneste dag. Det er dager jeg savner deg så mye at jeg kan gråte i timevis. I dag er egentlig en sånn dag, men jeg har klart meg bra så langt. Selv om jeg merker at det presser deg på mens jeg skriver. Jeg har så mange tanker, så mye jeg gjerne skulle visst. Jeg skulle ønske vi kunne hatt enda flere skiturer sammen, og at du alltid sa i fra om at det var så mye fint på Glitter, så nå måtte jeg ta meg en tur. Jeg så faktisk på nye ski i dag. Jeg gruer meg til den dagen jeg faktisk får nye ski. Da kan jeg ikke bruke de jeg fikk av deg lenger. Ja, jeg har de enda. De har jeg hatt veldig lenge, så de har også vært for små i mange år. 

Jeg håper jeg rakk å gi deg mange grunner til å være stolt av meg før du ble borte. Men jeg håper også du hadde hatt enda flere grunner til å være stolt av meg nå. Du hadde nok blitt glad hvis du visste hvor flink jeg var på skolen og hvor hardt jeg jobba. Det er nok noe jeg har arvet fra deg. Jeg kan ikke helt se hvor ellers det skal komme fra at jeg er så flink på skola. Jeg skulle ønske du visste hvor mye jeg jobber med meg selv hver eneste dag, for å kunne bli en enda bedre versjon av meg. Uansett, så skal du vite at jeg er stolt av deg og alt du har gjort. Du er virkelig et stort forbilde for meg, bestefar. 

Jeg savner deg så masse♥

NYTT DESIGN 28.11.2015

Nå har jeg endelig et feilfritt design på bloggen! Jeg har irritert meg skikkelig over sånne småting andre sikkert ikke har lagt merke til.. Det forrige designet fant jeg på nettet og la inn resten av det jeg ville, noe som førte til en del feil jeg ikke klarte å rette opp i. Men nå har jeg faktisk kjøpt et design til 29 kr. Og for meg er ikke det store pengene når det kommer til bloggen! Jeg har brukt mine egne penger, men vil allikevel tipse dere om at du finner mange fine design og andre "blogg-ting" på KVDESIGN.NO. Det eneste jeg har gjort med dette designet er å legge inn HTML-koder i de ulike "innleggene", lagt inn egne Facebook og Instagram link og itillegg lagt til sånn at det nyeste bildet mitt fra Instagram syns i sidemenyen min. Resten ordna seg selv! 

Her har dere FØR bilder av designet mitt ♥


Og her har dere ETTER, altså det nye designet ♥
Hvilket design likte du best? Har du noen gang kjøpt et design før?

xoxo

Nydelig lørdag 28.11.2015

God morgen alle vakringer! Nå er det nesten en time siden jeg sto opp. Gud så godt det var å ikke ha på noen alarm i dag, og bare våkne når enn jeg hadde våkna. Jeg har tatt meg en dusj og må snart løpe for å ordne meg. Det blir en liten tur til Gol i dag også. Mamma hadde noen småting hun måtte ordne, så da kan jeg like gjerne være med istedenfor å sitte inne på rommet mitt hele dagen. Det blir et kort innlegg nå, men jeg måtte bare ta turen innom for å ønske deg en god lørdag!

Nå skal jeg også få prøvd den nye concealeren min, det blir spennende! 

xoxo


 

HUSK AT DET FREMDELES ER MASSE SALG UTE 

HER - HER - HER 

Mine black friday kupp! 27.11.2015

Nå er snart Black Friday over og vi kan begynne og se frem til Cyber Monday. Fredagstacoen er inntatt for en god stund siden og jeg skal snart se på Norske Talenter med mamma og Lillebror. Jeg har egentlig ikke fulgt med så veldig mye, men det er allikevel koselig å tilbringe litt tid med familien. I går kjøpte jeg faktisk nytt bloggdesign. Ja du leste riktig, jeg kjøpte. Vi får se om jeg rekker å endre det i dag før Norske Talenter eller om jeg venter til i morgen.. I morgen har jeg planer om å poste bilder fra London, som jeg enda ikke har gjort! Hva skjer med meg? Jeg har jo gleda meg SÅ mye til å vise dere for fantastisk den byen er! Anyway, her er mine kupp fra dagen! Uten om en julegave, adventspakke og det som er handlet på nettet. Det skal jeg vise dere når det kommer i posten. 

Noen som har erfaring med denne concealeren? Har du kjøpt noe fint i dag?

xoxo

BLACK FRIDAYYYY 27.11.2015

// I sammarbeid med Rabble.no

Black Friday er endelig her og vi kan alle sammen handle med GOD samvittighet! Det er jo trossalt på salg, så det er det lov å unne seg litt ekstra, eller? Jeg har allerede shoppa litt sminke, men det blir nok mer senere i dag. Jeg har en del timer på Gol etterpå. Uansett så tenkte jeg å tipse dere om noen nettbutikker som har ellevilt BF-salg!! Det sier dere vel ikke nei takk til?

NIKE ♥ Björn Borg ♥ Members ♥ CDON 

Skal du kjøpe noe spennende i dag?

HAPPY SHOPPING!!!

xoxo

JEG FØLER MEG MISLYKKA NÅR JEG IKKE KAN KJØPE ALT JEG ØNSKER MEG 26.11.2015

Jeg føler meg mislykka når jeg ikke har penger nok til å kjøpe noe jeg ønsker meg. Spesielt når det er så billig at nesten alle har råd til det. Selv om jeg egentlig ikke tror det er så normalt i min alder å ha råd til å kunne kjøpe hva som helst, når som helst- sitter jeg fremdeles igjen med følelsen av å være mislykka. Kanskje er det fordi jeg er vant til å leve i et press der merkeklær er det du må ha for å være noe. Jeg har aldri hatt noe særlig mye merkeklær, og mye av det jeg har hatt er det jeg selv som har betalt for. For meg trenger ikke jakker eller vesker ha et bestemt merke. Det viktigste er at jeg faktisk liker det. 

I morgen er det Black Friday. Dette er en dag jeg egentlig gruer meg til, nettopp fordi jeg ikke har råd til å kjøpe meg alle de tingene jeg har hatt på ønskelista mi så lenge.. Enten så har jeg ikke råd, eller så er det utsolgt. Og hva skal jeg egentlig prioritere å kjøpe meg? Nytt produkt til bryna, bare fordi jeg vil prøve ut Anastasia Dipbrow, eller Mary-lou fordi jeg ikke har en highligher? 

Dette er noe jeg faktisk syns er skikkelig flaut å si. Herregud er det sikker mange som tenker. Mislykka fordi du ikke har penger? Jaha, er det mulig? Det er faktisk det.. Og det er ikke så rart hvis du syns det høres rart. Det gjorde nemlig psykologen min også. Han lo av meg. Men jeg føler meg faktisk så mislykka at jeg kan gråte av det. Derfor må jeg finne ut eksakt hva jeg skal kjøpe og hvor jeg skal kjøpe det. Også vil jeg helst ha noen penger igjen. 

Har du noen gang kjent på den følelsen? Er det forresten noen som har erfaringer med "Makeup Revolution?" :)

xoxo

Wants from Nelly 26.11.2015

// Inneholder annonselenker

Heihei alle sammen! Nå som det nærmer seg jul tenkte jeg egentlig å vise dere noen ting jeg ønsker meg fra Nelly.com. Altså, denne nettsiden har ALT, og jeg finner alltid noe jeg kunne tenke meg. I denne anledning trenger jeg nye sko jeg kan bruke til ballkjolen min og jeg ønsker meg spesielt noen nye bukser. De kjolene dere ser har jeg siklet på alt for lenge! Syns det er helt utrolig at de faktisk har dem enda. Kanskje de bare venter på at jeg skal klikke de hjem?? 

Treningstights - Skinnbukse - Hvit bukse - Tshirt dress - Turtleneck kjole - topp og skjørt - svarte sko - beige sko

Hva ønsker du deg til jul? 

xoxo

God morgen 26.11.2015

God morgen, eller nå er det vel kanskje på tide å si god dag? Jeg valgte å bli hjemme fra praksisplassen i dag siden formen min ikke ble noe bedre i løpet av natta. Vil ikke akkurat smitte barna i barnehagen, så da tenkte jeg at jeg burde holde meg hjemme i dag. Jeg har også en prøve i morgen og noen andre greier jeg må ordne på skola i morgen, så da tenkte jeg at det var like greit å være hjemme i dag og prøve å bli frisk istedenfor å være hjemme i morgen og ta opp igjen prøva. Det er noe av det verste som fins. 

Jeg prøver så godt jeg kan for å være effektiv i dag. Jeg har en prøve jeg må lese på- tre kapitler.. Logger som må oversettes til engelsk. Nå har jeg igjen fire ettersom jeg oversatte en i går. Jeg har en muntlig innlevering i engelsk på mandag, den må nok finpusses på i helga uansett. Også er det alle de andre praksisoppgavene. Akkurat nå er jeg skikkelig lei av alt som heter lekser, prøver og innleveringer og jeg merker at det sliter meg ut. Jeg klarer ikke komme så godt i gang, derfor bruker jeg mye lengre tid på disse tingene. 

Jeg skal også skrive et innlegg som kommer ut i morgen om Black Friday salg, så stikk innom! Eller kanskje det kommer i kveld? Hvem vet?

Hva gjør du denne torsdagen?

xoxo

Tilbake på BUP? 25.11.2015

De siste dagene har jeg tenkt litt på om det kanskje er på tide og komme meg tilbake til BUP, eller om jeg skal vente litt lenger. Jeg har gitt meg selv en pause derifra en stund nå, rett og slett fordi jeg ikke orka. Jeg følte jeg ikke fikk noe mer ut av det enn at jeg ble verre. Jeg ble mer sliten og mindre tolerant for å nevne noe. Dette var jo så klart veldig slitsomt både for meg og garantert de rundt meg. I alle fall de aller nærmeste som faktisk merka dette. 

Er jeg klar for å gå tilbake nå? Hva skal jeg si til psykologen min og hvor mye skal jeg "oppdatere" han på livet mitt siden sist? Hva ønsker jeg og snakke om fremover og hva vil jeg sette litt på sidelinja? Egentlig har jeg vel vært ganske klar på dette hele tiden, men opplevde å ikke bli hørt. Det var vel egentlig derfor jeg tok en pause derifra. Fordi jeg ikke fikk snakka om ting jeg virkelig trengte å snakke om og andre ting som var aktuelt i dag. Klarer jeg å kombinere BUP med skole, praksis, lekser, prøver, innleveringer, jobb 1 og jobb 2, sosialitet og meg selv? 

Mamma var i møte med psykologen min i dag, og han ville veldig gjerne at jeg skulle komme dit en tur på fredag. Det trengte ikke være mer enn 20 minutter, men han vil gjerne høre litt om hvordan det har gått i det siste og kanskje vi (han) skal prioritere å prate om litt andre ting. Dette er altså det jeg har prøvd å få frem i en god stund nå. Så kanskje det faktisk går denne gangen? Jeg vil ikke være en som bare gir opp når jeg endelig får hjelp, men jeg ønsker å få hjelp til det jeg faktisk trenger hjelp til. Hvem vil jeg ha i livet mitt, og hvordan kan jeg kutte kontakten med de jeg ikke ønsker at skal ta en del av mitt liv? 

Du kan lese mer om hvorfor jeg er på BUP- HER

Hva tenker dere? Bør jeg vente litt til, eller bør jeg gi det en sjanse til?

xoxo

En vakker dag 25.11.2015

I dag har virkelig vært en vakker dag. Jeg syns Hemsedal er et nydelig sted om vinteren, men om sommeren er det veldig kjedelig. Jeg har vært i praksis i dag, men formen var ikke helt på topp, så nå er jeg helt utslitt. Dersom formen er lik i morgen må jeg vurdere å bli hjemme. Jeg har virkelig ikke tid til å bli syk nå.. Spesielt ikke med tanke på alle oppgavene jeg har som ligger på onedrive.. Men folkens! Jeg kom faktisk inn nå, så da er alt redda mest sannsynlig. Jeg må bare prioritere helga til lekser og oppgaver.. I og med at jeg ikke har hatt tilgang siden helga.. I dag gjelder det virkelig å stå på! Jeg må bare bestemme meg for om jeg skal prioritere lesing til prøve eller oppgaver.. Loggen må uansett skrives. 

Hva liker du å lese om? Hva er dine planer for dagen?

xoxo

Nede enda?? 24.11.2015

Jeg håper du får en fantastisk kveld! Selv har jeg brukt kvelden til å øve til en prøve jeg holdt på å glemme. Den er på fredag, men hadde vært kjipt å glemme bøkene hjemme når jeg ikke skal tilbake før freda.. Onedrive er fremdeles nede, i hele Buskerud har jeg skjønt? Jeg har absolutt alt skolearbeid der inne, så i dag kan man si det var vanskelig å få gjort noe. Det eneste positive som kom ut av dette er at jeg fikk gjort noen lekser, men ikke praksisoppgavene som jeg burde fått gjort. Jeg har skrevet svarene fra leksene og sendt til meg selv på it'slearning.. Tungvindt, men sånn blir det dessverre noen ganger! Håper virkelig det er tilbake i morgen, sånn at jeg får loggen på plass! 

God natt søtinger! Håper morgen dagen bringer masse glede og latter :D Jeg vet i alle fall at min dag blir fullt opp med det!

xoxo

Er du en kopi? 24.11.2015

Er du en av de bloggerne som legger mye tid og arbeid ned i bloggen? Er du en av de som hele tiden tenker på og fokuserer på bloggen din? Uansett hvor du er tenker du på hva du kan blogge om og hva du kan ta bilder av? Skriver du opp forslag til innlegg du kan skrive når du mister motivasjon? Gjør du så mye du kan ut av bloggen din og prøver å spre den ut til flest lesere? Jobber du effektivt for å skaffe deg lesere, som forhåpentligvis blir? Er du en som svarer på kommentarer, selv om det ikke er så mye å svare på? 

Jeg er en blogger som dette. Det ser kanskje ikke ut til at det er mye arbeid bak en blogg, men det er det. Du må hele tiden ha noe å skrive om, og helst ha minst to innlegg hver dag for å kunne bygge opp lesertallet. Jeg lå langt oppe på topplista før jeg datt ned igjen. Selv om jeg datt ned var ikke det fordi jeg slutta og blogge eller skrev annerledes. Det var rett og slett fordi jeg fikk god PR. Altså at bloggen ble delt og jeg fikk mange lesere. Jeg planlegger innlegg flere dager i forveien. Jeg må hele tiden være klar over at jeg har et innlegg i tilfelle det dukker opp noen planer jeg ikke hadde forventa. Det er kjipt om du reiser på besøk til noen uten å ha noe å poste her..

Men, så er det noen bloggere som absolutt ikke legger så mye arbeid i bloggen sin, og som faktisk kanskje ikke "passer" helt til å blogge. Misforstå meg rett, alle kan nok bli gode bloggere med rett innstilling og stå på vilje! Dessverre tror jeg blogging er lettere enn det er og man forventer og komme høyt oppe uansett. Sånn er det ikke! For at noen skal lese bloggen din må det være noe unikt med deg, det er i alle fall det som skal til for at jeg leser en blogg. 

Er du en som skiller deg ut? Tenk deg nøye om. Det er veldig lite kult for en som legger mye arbeid i innleggene sine, også får man se at noen nesten har kopiert hele greia.. Det kan være selve innlegget, en liten detalj i innlegget eller overskriften. Du får ikke flere lesere av å kopiere noen andre! Du må skille deg ut og jobbe for det. Vær deg selv- for du er unik! Folk leser bloggen din på grunn av deg og innholdet, ikke for innholdet av noen andre. Da kan man vel bare lese den bloggen? 


Selvfølgelig er det greit å ha noen bloggere man kan se opp til, så lenge det ikke blir en etterligning. Jeg har selv flere bloggere jeg ser opp til og som inspirerer meg! En av disse er Kristin Gjelsvik. Hun har gjort meg mer glad i farger og jeg blir veldig inspirert av hennes bilder. Siden jeg digger nettshoppen hennes og har en del ting derifra, tar jeg bilder som minner litt om hennes når jeg bruker noe fra StyleCnnection. Dette er noe jeg gjør bevisst. Ting som dette syns jeg bare er veldig bra. Men dersom jeg skulle kopiert flere av hennes innlegg eller "stjelt" hennes kjennetegn, som at du for eksempel kan se veldig at jeg henter ting derifra. Jeg formulerer innleggene mine akkurat som henne, har helt like bilder, like overskrifter og avslutter innlegget likt- altså det blir for mye! Ikke gjør dette, vær så snill. Tenk deg hvordan du hadde følt deg dersom du var i denne situasjonen. Hva ville du gjort? 

xoxo

Om meg

Alexandra Flaa

Jeg er ei 19 år gammel jente fra Hallingdal, som nå er ute på nye eventyr i Tønsberg. Jeg blogger om min psykiske helse, trening og livet ellers. Rett og slett en livsstilsblogg, tror jeg. KONTAKT: alexandraflaa@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no