alexandra flaa

Glitter and glam 31.10.2016

God mandag dere! Har dere hatt en fin dag? Denne mandagen var for min del ganske så bra, så langt. Skoledagen gikk overraskende raskt over, selv om mye av kvelden skal brukes til lekser. Snart er det duket for å feire Halloween med søskenbarna mine, så jeg oppdaterer dere senere i kveld!

Nå skal jeg vise dere de nye neglene mine, som jeg fikk på fredag. Denne gangen prøvde jeg en ny fasong, som er litt smalere foran enn tidligere. Føler de ble litt mer "feminine" om man kan si det sånn? Jeg ble i alle fall veldig fornøyd, som alltid!

Husk å følge tante på instagram @mariasnegldesign for flere bilder! Søk opp Marias Negldesign på Facebook også!

Hva syns du om neglene?

xoxo

Er du interessert i styrketrening? 30.10.2016

Hola! Enda en arbeidsdag er godt i gang. Som mange av dere vet prøver jeg å trene to ganger i uka, og trives med det. Trening er noe som betyr veldig mye for meg, og gjør at jeg kommer meg gjennom hverdagen litt lettere. Jeg har erfart at det kan være vanskelig eller nærmest umulig og finne en gruppe på Facebook som er for jenter som liker styrketrening. Du trenger ikke nødvendigvis trene for å være medlem, det eneste kravet er at du er jente. Gruppa er ment som inspirasjon, motivasjon, dele erfaring, og få frem at jenter også kan trene styrke! Fuck janteloven! Til nå har gruppa over 100 medlemmer, men jeg ønsker flere jenter velkomne! Bli med i gruppa du også. Og legg gjerne til venninner også. Jo flere vi blir i gruppa, jo lettere blir det å få svar eller respons på det man legger ut! 


Trykk her for å komme til gruppa. 

Vil du være med i gruppa?
Trener du?

xoxo

Vinneren ble.. 30.10.2016

God moren dere! Så deilig å kunne sove en time lenger, uten å miste noe mer av dagen. Har dere husket å stille klokka? Nå sitter jeg her med kaffekoppen, og har akkurat skrevet et innlegg jeg skal publisere en av de neste dagene. Kommende uke blir det en del jobb, så da er det greit å ha noe i bakhånd. Siden jeg var så flink her hjemme i går, har jeg tenkt meg en tur ut med kameraet i dag. Sola skinner enda! Nå er det nok snakk, og på tide og kåre vinneren av den lille giveawayen! Ved hjelp av Random.org ble vinneren nr to som hadde kommentert... Det er bare å gratulere til Linda♥

Hva skal dere i dag?
Vil dere ha flere giveaways? 
Kom gjerne med forslag til premie!

xoxo
 

Ebay lately 29.10.2016

Har dere en fin lørdag? Siden jeg jobber denne helga også, passer det perfekt å vise dere hva som dukket opp i postkassen fra Ebay denne uka. Jeg begynte først og handle på Ebay etter at jeg flytta til Tønsberg, og har heldigvis ikke blitt noen storhandler enda! Alle kjøpene jeg har gjort har også vært bra, men det er bare småting jeg har bestilt også. Jeg ble veldig fornøyd denne gangen også, sett bort i fra at ringene var for store (one size). 


Ringer // Deksel // Black head tool 

Kunne dere tenke dere flere Ebay innlegg senere?

xoxo

Den nydelige høsten 29.10.2016

God morgen/formiddag dere! Jeg tillot meg selv å sove helt til kl. 10 i dag, og det var utrolig deilig! Nå sitter jeg her og drikker en kopp kaffe og skal snart lage frokost. Det var dessverre et strømbrudd i går, så blogg.no var nede til langt utpå kvelden. Når det omsider var oppe igjen satt jeg i skogen og grilla marshmallow med Tirill og Susanne. Denne formiddagen er jeg bare nødt til å bite tennene sammen, og gjøre alt husarbeid jeg makter å gjøre før jeg reiser på jobb kl. 15. Jeg har allerede fått unnagjort to klesvasker, så jeg er godt i gang! Mens jeg styrer på hjemme, kan dere nyte disse bildene fra Drammen. Nå må jeg fortsette her hjemme, så snakkes vi senere! Nyt en vakker lørdag♥

Hva skal du i dag?
Hva syns du om bildene?

xoxo

Et fantastisk syn 27.10.2016

God dag dere! Nå sitter jeg på pauserommet og venter til jeg skal begynne å jobbe. Jeg kom faktisk rett fra Drammen, etter å ha vært med lillebror, mamma og stefar en tur i Drammen. Lillegutt skal få seg briller og måtte derfor på en grundig sjekk av synet! Det tok egentlig hele dagen, i alle fall de timene jeg var i Drammen. Tok noen bilder av det vakre stedet som dere skal få se senere. På skola hadde jeg en engelsk presentasjon som gikk rett vest.. Har tenkt å skrive litt mer om denne senere. Nå er jeg bare nødt til å vise dere denne fantastiske naturen vi har i Norge! Endelig kom sola frem!

Altså se på det her! De vakre fargene! Ja, jeg har redigert bildene for å få de så like virkeligheten som mulig. Selv om det bare var magisk! Nå er det ikke lenge igjen før vakta mi begynner, så vi snakkes i morgen. :)

Hva syns du om bildene?

Hva skal du i dag?

xoxo

Dagens rumpeøkt 26.10.2016

God onsdag dere! Dagene flyr avgårde selv om uka i seg selv snegler seg avgårde. I dag var det uansett tid for en treningsøkt igjen. De to siste gangene jeg har trent, har formen virkelig ikke vært på topp. Den ene gangen ble jeg veldig svimmel, men det var nok pga. lite mat den dagen. I dag aner jeg virkelig ikke hva det var som skjedde. Kroppen orker ikke vektene.Tror jeg skal kutte vekk en øvelse som bare går på låra, så jeg heller får fokusert bedre på rumpa, som er det jeg virkelig ønsker. Uansett, her har dere dagens opplegg!

Processed with VSCO with a5 preset

Leg extensions 10x3
Beinpress 10x3 
Tåhev 10x3 
Bulgarsk utfall 10x3 (hver fot)
Markløft 10x3 
Knebøy 10x3 
Hoftehev på benk 10x3
 

Nå blir jeg sittende resten av kvelden med lekser og husarbeid.. Det er kjedelig, og jeg er ganske så lei, men det må gjøres! Drikke kaffe og høre på P6 rock. Nyt kvelden dere!

Har du trent i dag?
Hva skal du i kveld?

xoxo
 

Mat, dessert, vin, film, powernap 25.10.2016

God kveld dere! Litt sen oppdatering i dag grunnet besøk av Tirill, matlaging, dessert, film og en powernap. Vi prøvde ut Oumph sin Pulled, som ikke falt i smak for min del.. Hvorfor må jeg være så forbanna kresen!? Etter mat satt vi på filmen "100 åringen som klatret ut av vinduet og forsvant". Det tok ikke lang tid før begge sovna på sofaen. For en dag! Jeg slet meg gjennom hele skoledagen, og sovna altså på ettermiddagen. Nå skal vi i gang med film nummer to: "Et helt halvt år". Jeg har sett den før, men den er fantastisk fin! Gleder meg til å se den igjen!

Hva har du gjort i dag?

xoxo

Hva tenkte jeg på!? 24.10.2016

Okei, nå skal jeg fortelle dere om et virkelig svakt øyeblikk jeg hadde på fredag.. Jeg skjønner enda ikke i dag hvordan jeg klarte å få dette til. Som nevnt tidligere er det noen produkter jeg har kuttet ut av kostholdet etter at jeg flytta for meg selv. Da kunne jeg endelig ta valget om å kutte ut meieriprodukter og kutte ned på kjøtt. Tenkte å komme med en oppdatering på dette litt senere, men nå er det snakk om meieriprodukter...

Jeg var på jobb fredagskveld, veldig sliten egentlig. Hendene mine var så tørre at de sprakk opp, og jeg hadde glemt salven min hjemme, selvfølgelig. Når jeg allikevel måtte kjøpe en håndkrem, tok jeg med meg en sjokolademelk som var nedsatt til 40% grunnet dato. Jeg ante fred og ingen fare.. Smurte inn hendene mine og tok noen slurker av melka før jeg skjønte hva det var jeg faktisk drakk. KUMELK. Jeg har ikke fått i meg kumelk siden jeg flytta, omtrent.. Når jeg innså hva jeg hadde gjort, ble jeg grusomt kvalm. Æsj. Aldri igjen. Aldri ren melk. Dette gjorde at jeg ville kutte enda mer ned på kjøtt, men dette skal jeg ta i ett eget innlegg. Bare, aldri mer melk i alle fall... (Ren melk). 


Bilde: her 

Fakta om melkekuer og produksjonen:  (KILDE: Dyrevennlig (link)

  • Melkeproduksjon har vært den viktigste delen av jordbruket i flere tusen år. Melkekyr er i dag avlet spesielt for å produsere store mengder melk. Så store ytelseskrav er ikke gunstig mtp. helse eller dyrevelferd.
  • I Norge melker vanligvis ei ku fra 4000 -10000 liter i året. Gjennomsnittskua i Norge melker ca 6000 liter, dvs. nesten 20 liter melk per dag. Hvis de hadde produsert akkurat nok til å mate kalvene, som i naturen, ville dette være ca 4 liter om dagen.
  • Melkekyr må føde en kalv i året for å fortsette å produsere melk. De blir derfor kunstig inseminert innen tre måneder etter fødselen. De melkes under hele drektighetsperioden.  

Ikke mer melk på meg!

Milkshake tee 24.10.2016

Endelig mandag igjen! Det har vært en lang og slitsom dag så langt, og jeg er veldig frista til å legge meg litt på sofaen. Før jeg kan få gjort det måtte jeg ha litt mat, si hei til dere, også må jeg gjøre en del lekser. Planen var i utgangspunktet å gjøre noe av det i går, men da ble jeg brått med kusina på på håndballcup. Spørs om jeg bare må hive innpå med en god dose kaffe, så jeg faktisk kommer meg i mål! Det er så greit å ligge på forskudd av pensum, eller i alle fall med pensum. Orker ikke ligge bak.. Nok prat for denne gang, nå er jeg bare gira på å vise dere antrekket mitt (les: t-skjorta). Love it!!

Milkshake Tee fra StyleConncetion // Mom Fit Jeans fra Bershka. 

Haha, jeg syns disse bildene ble så latterlig dårlige og komiske at jeg tok de med jeg! Kvaliteten er helt forferdelig, men jeg har dessverre ikke mer lys hjemme.. Noen som har fotolys å anbefale? 

Hva skal du i dag?
Hva syns du om t-skjorta?

xoxo

GIVEAWAY 23.10.2016

God søndag dere! Jeg er opptatt hele dagen og farter rundt, så jeg kjører i gang en liten giveaway. Det er ikke store greiene denne gangen, men hvis det slår an kan det bli større senere!

For å være med i trekningen må du følge meg på instagram @alexandraflaa, og legge igjen en kommentar med brukernavnet ditt og mailen din slik at jeg får gitt beskjed dersom du vinner! Dekselet er fra The Stars in our fault (Faen ta skjebnen) og passer iPhone 5.

Er du med?

Hva skal du i dag?

xoxo

Dette ble med hjem fra Oslo! 22.10.2016

Hola! Nå befinner jeg meg på jobb, som jeg blir værende en god stund til! Etter to Osloturer på én uke, kan man nesten tenke seg at det ble med en del hjem igjen, men det ble det ikke denne gangen! Det var selvfølgelig mye fint, som jeg gjerne kunne tenke meg, men når man har bilen på verksted er det viktig å prioritere litt. Vanligvis ville jeg kjøpt mer, så jeg må si meg fornøyd med hvor flink jeg var, som faktisk motstå rangen til å shoppe. Når det er sagt fikk jeg t-skjorta av bestemoren min når vi møttes på torsdag. Tusen takk! Så da var jeg i alle fall flink!

Denne lipscruben fra Lush er så utrolig god! Tidligere har jeg laget selv, men denne her var mye bedre! Også smaker den godt. Bhen er fra BikBok, og fy så deilig den er. Skal rett og slett flytte inn i den! Til dere med små pupper, denne her er elsk. Sitter som et skudd! Beklager dårlige bilder. Tenkte på å lage et innlegg med ulike antrekk hvor denne t-skjorta er hovedplagget, hva tenker dere? Den er forresten fra StyleConnection!

Hva syns du om innkjøpet?

xoxo

Lørdagsmorgen 22.10.2016

God dag dere! Her har det vært fullt kjør siden jeg sto opp litt før kl. 9. Det var mildt sagt litt husarbeid som måtte gjøres før jeg skal på jobb i ettermiddag. Hadde vært deilig å få slappe av litt før jobb også, kanskje lese litt mer i boka mi, eller se en episode av et eller annet. Forresten, så er det veldig gøy at dere likte innlegget i går! Skal prøve å få til flere lignende innlegg senere.

Nå har jeg brukt litt tid på å bestille hjem noe fra et samarbeid, som jeg virkelig gleder meg til å vise dere! Gleder meg ikke fullt så mye til å hente det på postkontoret, haha! Det ble nemlig en del..Fikk et akutt savn etter sol når jeg så dette bildet på minnekortet..  Ahh, det var en nydelig solnedgang! 

Hva skal du i dag?

xoxo

7 ting som irriterer meg 21.10.2016

Hei på dere! Hvordan går det med dere? Jeg fikk spørsmål av en leser her i forrige uke om ikke jeg kunne lage et innlegg med ting som irriterer meg, og det passer jo perfekt denne uka her! Perfekt innlegg og forhåndsskrive når man er høyt og lavt, og hit og dit på en gang.. Kom gjerne med forslag til lignende innlegg, eller andre innlegg dere ønsker dere! Så kjører jeg bare på med noen av tingene som irriterer meg. 

Tregt internett.. Altså det er vel ikke vits å si noe mer om den saken? Dessverre så er internettet hjemme nærmest ubrukelig! 


 

Sminkegrupper på facebook.. Det er ikke selve gruppa som irriterer meg, heller de jentene som legger ut full makeup og skriver "jeg er bare 13 år og har ikke så mye erfaring". Altså, du er 13 år, greit nok du kanskje interesserer deg for sminke, men du trenger ikke skrive hvor gammel du er eller hvor mye du har holdt på med sminke. 

Sjåfører som ikke bruker blinklys.. Er det så forbanna vanskelig å dytte borti spaken litt ut av rundkjøringen eller et kryss? Nei, det er ikke det..

De som kjører 20 km/t under fartsgrensa.. Ja jeg irriterer meg over sånt, fordi det er så slitsomt å kjøre bak disse. Da varierer ofte farta veldig opp og ned. 


 

Lærere som gir ekstra oppgaver til de som faktisk jobber på skola og blir ferdig med det de skal. Hvorfor skal jeg bli straffa med flere oppgaver når jeg er pliktoppfyllende og gjør det jeg skal? 

Mennesker som tror de er så forbanna mye bedre enn alle andre.. Nei, bare nei!

De innleggene i facebookgrupper som inneholder grammatiske spørsmål. "Sier dere en eller et strikk?". Slå det opp i ordboka eller spør norsklæreren din!

Dette var noen av de tingene som irriterer meg, som jeg kom på i farten! Vil dere ha oppfølger senere?

Hva irriterer deg?
Hva skal du i dag?

xoxo

Oslo through my phone 21.10.2016

Fredag og endelig helg!! Jeg skal jobbe tre dager på rad nå, men resten av tiden skal jeg slappe av og kose meg hjemme. Skal ikke stresse med noe, bare ta tiden som den kommer. Heldigvis har ikke uka blitt så stressende som jeg faktisk hadde trodd! Jeg fikk tatt noen bilder i Oslo i går, når jeg var på vei tilbake til togstasjonen. Jeg er svake for slike bygninger!

Ønsker dere en super helg! Nå skal jeg gjennom en muntlig presentasjon i engelsk før jeg skal tilbringe resten av kvelden på jobb!

Hva syns du om bildene?

Hva skal du i helga?

xoxo

Om meg

Alexandra Flaa

Jeg er ei 19 år gammel jente fra Hallingdal, som nå er ute på nye eventyr i Tønsberg. Jeg blogger om min psykiske helse, trening og livet ellers. Rett og slett en livsstilsblogg, tror jeg. KONTAKT: alexandraflaa@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no