alexandra flaa

Mine favoritter fra Victoria Secret 31.10.2015

Det nærmer seg London for fullt og jeg skal selvfølgelig på Victoria Secret. Nå har jeg sett på nettet på alt det fine jeg kan forvente og se når jeg skal dit. Det blir nok veldig dyrt for lommeboka mi og gå innom denne butikken tenker jeg. Samtidig så er jeg ganske sikker på at det er verdt det! Spør du meg så er pent undertøy et must. Føler meg mye bedre så fort jeg har fint undertøy.. Rart det der altså! Mesteparten av det jeg har funnet er fra PINK, men noe er også fra selve VS. 


Jeg kommer til og føle meg så fresh når jeg er ferdig i denne butikken! 

xoxo

High on life 31.10.2015

Siden Halloween er i dag er det vel mange som skal kle seg ut og feire litt. Jeg skal på jobb i morgen, så jeg skal ta denne kvelden veldig med ro og slappe av. Jeg skal være med lillebroren min og gå litt etterpå, men ellers skal jeg rydde og vaske på rommet og badet. Kanskje må jeg gjøre litt lekser også. 

Men tilbake til poenget! Siden mange skal ut i dag tenkte jeg og tipse men en herlig artist med super behagelige sanger. Rex er en norsk artist, som akkurat har gitt ut en ny låt. Sangen hans heter som overskriften "High on life". Jeg kan garantere deg en skikkelig feel good sang! Perfekt til kveldens festligheter. Du finner også Rex på spotify. Der har han også andre sanger. Han har en som heter "Yesterday". Den er jeg personlig veldig glad i og hørte på den hele tiden når den kom ut. Jeg vil anbefale deg og legge den til i spillelista de med en gang, enten om det er party liste eller slappe av liste. Den passer godt inn i begge. 

Nyt kvelden! Husk at du enda kan melde deg på GIVEAWAY'en som jeg har på bloggen HER. Og hvis du er usikker på kostyme til i kveld kan du se mitt HER

xoxo


#rex #highonlife 

 

Friday night 31.10.2015

Å gud. Jeg var ute i går og feira halloween, noe om var utrolig gøy! Egentlig var hele dagen i går full av stress. Jeg var tidlig ferdig på jobb og ble fremskyndt i køen hos legen og frisøren. Jeg fikk noen tips hos legen så nå skal jeg prøve ut basiron for å se om huden min blir bedre. Det var egentlig veldig bra at jeg fikk komme til legen før, for da fikk jeg reist til frisøren når jeg egentlig skulle til legen. Noe som kom utrolig godt med når lærlingen bruker over 3 timer på og klippe tuppene. Jeg merket mens jeg satt der at jeg ble mer og mer psykisk sliten. Jeg ville bare vekk derifra. Det er nemlig ikke kult og sitte og se på seg selv så lenge, spesielt når man ikke blir fornøyd.. Jeg måtte krølle håret på nytt når jeg kom hjem derifra, noe som gjorde det litt bedre. 

Jeg måtte også få i meg litt mat under alt dette stresset. Siden jeg ikke hadde planlagt og være så lenge hos frisøren hadde jeg ikke spist siden frokost. Skal si den tacoen smakte! Festen begynte klokka 20, og jeg hadde ca 1.5 timer på og sminke meg selv og en annen. Det sier seg selv at det tar sin tid, haha. Jeg rakk ikke halvparten av det jeg egentlig hadde planlagt at jeg skulle rekke, så det ble som det ble. Jeg er en vampyr. Prøvde og etterligne Katherine Pierce. Noen som ser likheten? Hahah. 

Det var en super bra fest med god stemning. Noen drakk selvfølgelig for mye, men sånn er det vel alltid? Jeg koste meg masse i godt selskap av gode venner. Det merkes i dag, på både hodet og stemmen. Man skal være litt hes etter å synge for full hals mens du danser som en idiot, spør du meg! Det er i alle fall et godt tegn på at jeg har kost meg.

Uheldigvis endte ikke kvelden like godt som den starta. Jeg fikk en liten breakdown kan man si. Noe som er resultatet av hvordan jeg har hatt det den siste tiden og at livet mitt består av mye stress. Jeg gråt og vrei meg. Jeg vrei meg i smerter uten at jeg hadde fysiske smerter. Det var bare utrolig mye vondt inne i hodet mitt akkurat da. Men jeg har verdens beste mennesker rundt meg som tar vare på meg♥ Evig takknemlig for det!

Kameraet ble igjen hjemme og jeg hadde dessverre ikke tid til og ta bilder av det ferdige resultatet, men dere har i alle fall noen bilder!

xoxo

GIVEAWAY 30.10.2015

Siden det er fredag i dag tenkte jeg og ha en liten giveaway! Jeg fant noen øyenskygger jeg aldri har brukt eller åpnet, så hvorfor ikke? Det blir to vinnere, en til hver. Syns det er så koselig og kunne gi bort noe, selv om det ikke er allverdens. Det er vel uansett bedre enn ingenting?

Siden jeg vil gi noe til dere, håper jeg at dere kan gi meg noe først. Jeg vil derfor at du liker facebook siden min HER for å bli med i trekningen♥ Jeg trekker vinneren i løpet av neste uke alt ettersom hvor mange som blir med! Du må også skrive hvilken av øyenskyggene du kunne tenke deg og få!xoxo

 


#konkurranse #giveaway #sminke #makeup #vinn

Sneak peak på Halloween sminke 29.10.2015

Egentlig var planen for kvelden og jobbe med lekser, men jeg fant ut at jeg heller burde prøve ut sminka til halloween. Veldig kjipt og ikke prøve ut på forhånd! Plutselig står du der og ser helt jævlig ut. Jeg er i alle fall veldig glad for at jeg prøvde ut det ut i kveld, for jeg har allerede endra en del ting. Jeg fikk heldigvis noen tips og forslag jeg ikke hadde tenkt på, så nå er jeg forberedt! Fremdeles litt usikker på antrekk og sko, men det finner jeg nok ut av i løpet av kvelden. Se bort i fra løsvippene! Det er første gang jeg har tatt det på, og jeg tok selvfølgelig for lite lim..

Hva skal du kle deg ut som? :*

xoxo

5 tips for å få en bedre blogg 29.10.2015

Jeg tenkte og dele mine tips til hvordan man kan få en bedre blogg og flere lesere. Det er nok ingen fasit på dette, men jeg skal i alle fall nevne de tingene jeg legger først merke til når jeg går inn på en blogg. Det er førsteinntrykket som bestemmer om jeg blir på bloggen en stund, blir fast leser eller går rett ut igjen. 

Header ♥
Dette er vel det aller første man ser når man kommer inn på en blogg. Jeg har valgt og kun ha navnet mitt, rett og slett fordi jeg syns det passet best inn og jeg ikke følte for å ha et stor bilde av meg selv på forsiden. Pass på og ha god kvalitet på bildet/bildene du skal bruke og ha en pen og ryddig bakgrunn. Det kan være fint med natur i bakgrunnen, men ikke hvor som helst. Det samme gjelder rommet ditt. Hvis det er en hvit vegg som bakgrunn går det greit, men ikke ha mye rot. 

Bloggnavn ♥
Velg et enkelt navn. Dersom du kaller bloggen din "jegborlangtoppepaafjellet8374.blogg.no", tror jeg veldig få klarer og huske dette navnet. Jeg har valgt navnet mitt, noe som i alle fall ikke er vanskelig og huske for de som kjenner meg! Dersom du ikke vil bruke navnet ditt kan du bruke et kallenavn eller lignende. En blogg jeg hadde før kalte jeg "anf98.blogg.no". Kort og enkelt. 

Lyst og ryddig design ♥
Jeg HATER virkelig når det er et mørkt design med lys skrift eller masse rare farger. Jeg syns en blogg virker mer seriøs dersom man finner et enkelt design. For meg er det nesten viktigst og se hva som står, så hvis du har lys skrift så kommer jeg nok ikke igjen. Designet behøver ikkevære hvitt eller grått, andre lyse farger er også fint! 

Bilder ♥
Siden jeg er glad i og ta bilder, velger jeg og bruke mer tid på dette enn andre kanskje gjør. Uansett om man er glad i og ta bilder eller ikke er det en veldig stor del av bloggen. Bruk tid på bildene dine, pass på at det er god kvalitet og ikke for mye "støy". Støy på bildet kan både være rot i rommet eller at det er kornete. Man behøver absolutt ikke ha et dyrt speilreflekskamera for å få gode bilder! 

Oppdater ofte ♥
Når jeg startet bloggen tenkte jeg og poste ca et innlegg om dagen, siden jeg har veldig mye annet på agendaen. Jeg fant fort ut at jeg ville skrive mer, derfor poster jeg nå alt fra 2-3 innlegg om dagen. Når du oppdaterer ofte har leserne dine mest sannsynlig noe nytt og lese på når de kommer innom. Du kan også bruke andre sosiale medier til å få flere lesere, men det handler først og fremst om innholdet i innleggene dine og de andre punktene over. Et ekstra tips kan være og lese gjennom innlegget før du poster, for å se om du har fått frem poenget ditt og om du har skrivefeil.  


// T-skjorte - StyleConnection // Cardigan - Nelly.com

xoxo

Gøy så lenge det varer 29.10.2015

Først og fremst må jeg bare si tusen takk til alle som leste innlegget mitt i går! Det er utrolig gøy og se at bloggen går oppover. Jeg visste at sånne type innlegg er populære, men ikke SÅ populære!? Jeg tenkte og komme med noen tips til hvordan man kan bli en bedre blogger, er det av interesse? Jeg håper i alle fall for det, uansett så skal jeg skrive et innlegg! Det er helt sykt at jeg ligger på plass 47. på topplista. Jeg har ikke hatt bloggen en måned en gang! Jeg nyter hvert sekund av dette, for jeg frykter det fort går ned igjen. Det er viktig og sette pris på de små gledene i livet, selv om dette er veldig stort :) 

Ellers har jeg snart helg! Vi har OD-dag i morgen, så vi flyttet fredagstimene våres til torsdag. Det betyr at jeg er ferdig på skola om ca 30 min. Det blir utrolig deilig, selv om jeg har en del lekser som jeg skal prøve og få gjort i dag. Dagen i morgen er egentlig veldig travel. Jeg skal jobbe for OD-dagen, til legen for å sjekke huden min. Den oppfører seg ganske så merkelig.. Og sist men ikke minst skal jeg til frisøren! På en måte så vil jeg klippe meg og gjøre en forandring, men jeg har spart i så mange år.. Derfor er jeg livredd for at jeg kommer til å angre. Uansett så skal jeg klippe i alle fall 3 cm av tuppene, for det er ganske så slitt. Kanskje mer, hvem vet? Jeg savner denne hårfargen.. Jeg vil ikke anbefale noen og farge det i utlandet.. 


// Foto: Hanne 

xoxo

10 ting jenter elsker at gutter gjør 28.10.2015

Jeg vet at sånne innlegg som dette er veldig godt lik, så jeg tenkte derfor å lage ett selv. For at de ti tingene jeg skriver skulle stemme best mulig spurte jeg i en gruppe på facebook om hva de elsker at gutter gjør. Det kom mange forslag, men det er de samme som gjentar seg! Det er veldig gøy og se at det er så mange engasjerte. Bildene har jeg funnet på weheartit.

Han gir deg kompliment♥ 
Det trenger absolutt ikke være en lang melding som både tar en halvtime og skrive og å lese. Det holder med "du er vakker". 

Klemmer deg bakfra♥ 
Dette er en av de tingene som gjentar seg mest. Det tar virkelig ikke lang tid og gi henne en klem bakfra, men det betyr veldig mye. Dersom hun lager mat eller ordner seg er det en perfekt anledning til og gjøre dette. Eller om dere skal møtes et sted og du kommer bak henne. Hun smelter, lover deg. 

Ta henne på rumpa♥
Trenger jeg og si mer?

Vis henne frem♥ 
Det trenger ikke være noe så voldsomt som å ta henne med på en stor scene eller noe. Det holder lenge og ta henne med når du skal møte kompiser eller skal til byen/sentrum. Bare ta henne med ut på offentlige steder så andre kan se dere sammen. 

Holde hender♥
Denne kan også henge sammen med punktet over. Dersom dere er ute sammen et sted og går, hvorfor ikke ta hånda hennes for å vise at du er stolt? Eller gjør det enda enklere og bare hold hånda hennes når dere er alene eller kjører bil. Bare gjør det. 

Still opp for henne♥ 
Uansett hva det er, så trenger henne din støtte. Det kan være alt i fra noe veldig lite som hva hun skal ha på seg eller hun står ovenfor en vanskelig situasjon eller har en dårlig periode. Vær der for henne. 

Han starter samtalen♥
Noen ganger (veldig ofte) så tenker vi jenter veldig mye. Dersom vi er den som starter samtalen hele tiden kan vi begynne og føle oss masete eller plagsomme. Vi setter veldig stor pris på det dersom dere starter den en gang i blant! 

Han tar initiativ♥
Denne er ganske lik den over. Spør om hun vil være med på noe. Enten om dere skal se film, gå en tur eller om du er med henne på et kjøpesenter. Dette er små og enkle ting og gjøre som kommer til og gjøre henne veldig glad. 

Kos med håret hennes♥
Dette slår aldri feil. Kos/lek med håret hennes. Det er utrolig godt og behagelig. Selv blir jeg veldig rolig av det. Bare vær forsiktig så du ikke lugger. 

Låner bort klærne sine♥
Lån bort en genser dersom hun fryser. Ikke si noe om at du må få den igjen, la hun ha den. Eller så kan du låne bort en joggebukse hvis dere skal ha kosekveld og hun kommer i jeans. 

Del gjerne hvis du kjenner deg igjen♥

xoxo

Alt for mye arbeid 28.10.2015

I dag var jeg veldig tidlig ferdig i barnehage (praksis). Så langt syns jeg det er best å begynne tidlig og være ferdig tidlig enn og komme senere og være der lenger. Jeg får mye mer ut av dagene når jeg har mer tid hjemme. Derfor skal jeg benytte denne dagen så godt jeg kan! Jeg har fremdeles litt lekser igjen jeg må gjøre, dagens logg skal skrives og jeg tenker og begynne så smått på noen av oppgavene jeg har mens jeg er ute i praksis. Ellers skal jeg rydde og vaske rommet mitt litt. I går fikk jeg også endelig mitt etterlengta Bahama Mama. Problemet nå er at jeg har en sminkekost for lite.. Jeg har nemlig brukt Blush Brush til pudderet mitt, men det kan jeg ikke nå, så hvis du har en bra sminkekost og anbefale til BareMineral så blir jeg veldig glad! Selv har jeg ikke så veldig mye peiling på hudsminke. Jeg holder meg mer til bryn enn så lenge :)

xoxo

Å ikke føle seg forstått 27.10.2015

Jeg vet egentlig ikke helt hvordan jeg skal forme dette innlegget. Jeg regner med at dere hat skjønt at livet mitt ikke er på topp for tiden. Jeg nevnte i dag tidlig at jeg skulle til BUP og det gikk akkurat sånn jeg trodde det skulle gå. Psykologen min hører ikke på meg og fortsetter og mase om samme ting utrolig mange ganger. Jeg prøver og si at jeg kommer ikke frem til et svar selv om du maser mer. Dette er tydeligvis veldig vanskelig og forstå. Jeg er en sånn person som blir fort irritert når folk skal mase om noe, nesten hva som helst, og det går fort over til sinne. Saksbehandleren min i barnevernet var med på møtet og tok faktisk nesten over ordet etter at psykologen maste og maste. Det var egentlig utrolig deilig. Psykologen er en mann, saksbehandleren er en dame. 

Det er utrolig vanskelig og ikke føle seg forstått, men jeg tror faktisk det er verre og ikke bli hørt. Sånn føler jeg det. Psykologen min tar lydopptak av hele samtalen, samtidig som han skriver ned notater i hytt og pine. Jeg begynner og lure på hva han egentlig skriver ned? Siden saksbehandleren min var med på møtet i dag, forklarte han hele historien min. Altså, jeg kan den historien og vil slippe og høre den alt for mange ganger. Og jeg hadde et to timer langt møte med saksbehandler for en stund tilbake. I tillegg kjenner hun til omstendighetene fra før av, om man kan si det sånn. 

Mamma hadde møte med både psykologen og saksbehandleren etter meg, så jeg håper han i alle fall kan høre på det mamma sier. Hun er vel i alle fall den personen som burde kjenne meg og mine behov best. Hun ga beskjed om at han ikke kun kan snakke om traumer, men må ta tak i det som faktisk skjer nå. I tillegg til dette skal jeg også møte en veileder fra familievernkontoret eller noe. Enda flere mennesker og enda flere møter. Jeg orker ikke mer av dette nå. Jeg vil ta en pause fra alt som heter psykolog, møter og nye mennesker. Er det for mye og be om?

xoxo

Lange morgener 27.10.2015

Jeg liker de dagene som jeg ikke skal på skolen og kan sove litt lenger. Som jeg nevnte i går så skal jeg på BUP i dag. Det tar ca 45 min og kjøre hjemmefra. Når jeg skal ting litt ut på morgningen liker jeg og beregne god tid til og ordne meg og slappe litt av. Når jeg skal på skolen stresser jeg med og sminke meg ferdig, også må jeg forte meg og lage frokost og lunsj før jeg nesten løper til bussen. Da sier det seg jo selv at det er godt med i alle fall en halvtime lenger? Da rekker jeg også innom bloggen for å si god morgen til dere!


// Bildet er fra i sommer

Ta gjerne en tur innom disse innleggene: HER og HER

xoxo

Jeg består kun av traumer 26.10.2015

Jeg merker veldig på meg selv at vi nærmer oss den mørke tiden alt for fort. Jeg gruer meg alltid til denne tiden. Alt blir så mye vanskeligere. Jeg tror virkelig mørket påvirker meg så mye at jeg nå er på vei inn en skikkelig dårlig periode. Jeg vil bare kle meg i svart. Når jeg kommer hjem fra skola vil jeg sove og gråte om hverandre. Jeg er ikke helt sikker på hvorfor, men en ting er at BUP spiller veldig inn. Tror jeg. Skal tilbake dit i morgen. Jeg gruer meg skikkelig. For tiden er jeg kun et eneste stort traume menneske. Altså, består jeg ikke av mer enn bare traumer? Jeg føler jeg har viktigere ting og få orden på, men jeg er kun traumer. 

Det er slitsomt. Jeg føler ikke jeg blir møtt sånn jeg håpet på når jeg endelig fikk hjelp. Endelig får jeg noen og snakke med. Men det hjelper ikke. Jeg har opplevd og bli ledd av to ganger for så og få kommentarer som "oi, nei da var det kanskje ikke så lurt av meg og le". No shit? Du burde vel ikke le av pasientene dine uansett? Jeg har hele veien fått høre at jeg er flink til og prate og at jeg klarer og sette ord på ting. Det er greit nok det at jeg kanskje er flink til og prate, men jeg føler ikke jeg får sagt noe. 

Noen ganger er det bare så deilig og la hodet skrive uten og tenke. Kanskje blir det rotete, men det gjør ingenting. Jeg trenger absolutt ikke skrive i detaljer for at det skal hjelpe for meg. Det er kanskje plagsomt for dere, men jeg skriver for meg selv. Noen ganger trenger jeg bare og reflektere for meg selv. Få ut alt jeg har på hjertet. Nevnte jeg at jeg har begynt og skrive ned alt jeg tenker på? Vel, det hjelper det også. Og jeg finner ut hva jeg er nødt til og prioritere. Det som står øverst på min liste er og finne ut hvilken personer jeg ønsker og ha i livet mitt og hvem som ikke er bra for meg. Jeg skal ta opp dette med psykologen min i morgen så får vi se om han er enig, eller om jeg enda kun er traumer. 

xoxo

Musikk tips 26.10.2015

Mandag igjen og nok en hektisk start på uka er i gang. Skole, fysioterapeut og gitar. For tiden er jeg veldig lei all musikken jeg har på spotify. Jeg finner ferdige lister som virker bra i starten, men så ender det opp med at jeg blir lei over halve lista og bare bytter sang. Egentlig er jeg for lat til og lage egne lister, men det skal jeg prøve på nå. Så langt har jeg hele tre sanger. Alle er forsåvidt ganske så nye. Astrid S, Julie Bergan og Justin Bieber. Jeg trenger sårt flere sanger som ligner de nyeste sangene til disse menneskene. Dersom du har noen så blir jeg veldig fornøyd!

Jeg har forresten laget en facebook-side til bloggen. Jeg hadde blitt utrolig glad hvis du likte den! Du finner den HER

En siste ting, hvis det er noen av dere som kan fortelle meg hvordan jeg legger inn sponsor banner i designet mitt blir jeg veldig glad! Jeg husker ikke hvordan jeg gjør det fra forrige gang jeg blogget.. 

 

Hvis du vil bli linket, må du sjekke DETTE innlegget!

xoxo

Linke din blogg? 25.10.2015

God kveld folkens! Egentlig hadde jeg bestemt meg for å ikke blogge mer i dag, men jeg har veldig lite og gjøre så hvorfor ikke. Alle liker vel og bli linka her og der. Og jeg regner med at ingen av dere sier nei takk til flere lesere! Jeg kommer til og se gjennom alle bloggene som kommenterer og linker dem i morgen. Tenkte og gi dere en liten utfordring samtidig: skriv en ting du er fornøyd med på bloggen din, og en ting du kan bli bedre på! For en ekstra stor mulighet kan du også like facebook siden min HER.


// Bildet fra starten av September

xoxo

DIY smykkehenger 25.10.2015

Det regner. Jeg vil heller ha snø enn regn. Snøen gjør det litt lysere i den mørke tiden. Uansett, humøret er som det er. Dessverre. Jeg har rydda i klesskapet mitt i dag. Klassen min skal ha loppemarked i Desember til inntekt til skoletur. Jeg har lagt ut noe for salg i grupper på facebook, og det som ikke blir solgt innen loppemarked tar jeg med meg dit. Jeg må ha plass til min nye garderobe jeg tar med meg hjem fra London. 

Jeg har vært veldig kreativ i dag. Lenge har jeg tenkt på og lage en smykkehenger. Alt utstyr har vært klart, så det har bare stått på meg. Hva annet skal man bruke søndager til? Denne er utrolig enkel og lage og super billig. Jeg har brukt en liten kleshenger, det får du kjøpt på blant annet Clas Ohlson. Også har jeg kjøpt 5. meg skruekroker på biltema. Du får nok kjøpt dette på andre butikker også. Jeg har brukt ni skruekroker, med 4 cm mellomrom fra den i midten. Jeg brukte en tang til og skru dem inn for det ble litt tungt. 

Utrolig lett og lage, men ikke forvent at skruene blir i lik vinkel. Jeg tenkte ikke over det, så mine ble ikke det. 

#StinabloggDIY

xoxo

Om meg

Alexandra Flaa

Jeg er ei 19 år gammel jente fra Hallingdal, som nå er ute på nye eventyr i Tønsberg. Jeg blogger om min psykiske helse, trening og livet ellers. Rett og slett en livsstilsblogg, tror jeg. KONTAKT: alexandraflaa@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no