alexandra flaa

About last week 30.09.2016

Oioi! Dagene flyr avgårde før jeg rekker å følge med. Nok en fredag har kommet, og enda en dag nærmere Polen! Denne fredagen er litt ekstra deilig av flere grunner. Selvfølgelig siden jeg skal reise tidlig på søndag, men også fordi vi beveger oss inn i høstferien. Som bare skal brukes på kos, avslapning og lesing. Sånn sett bort i fra jobb da! I dag skal jeg faktisk reise til en familie som har kjent med stort sett hele livet, så det blir veldig koselig! Det blir litt reising frem og tilbake, men det kommer garantert til å være verdt det! Uka som snart er forbi har bare vært stress, mens kommende uke skal bare være rolig. 

Jeg nevnte også det forrige uke at jeg hadde noen antrekksbilder jeg skulle dere med dere i løpet av den helga, men det fikk jeg altså ikke gjort.. Heldigvis for meg at jeg kan dele det nå! Alltid deilig å ha noen bilder på lur, spesielt når man skal oppleve så mye. Da er det greit å ha noen forhåndskrevne innlegg.. Så jeg hadde satt stor pris på forslag til hva jeg kan skrive om mens jeg er i Polen. Hva skal du i helga?
Hva syns du om antrekket?

xoxo

Happiness 30.09.2016

God morgen dere! Det er endelig fredag igjen, og høstferie for noen også? Jeg har i alle fall ferie nå som er full av planer. Akkurat sånn det skal være! Nå har jeg fått i meg dagens første kaffekopp, god frokost og hører på NRJ i bakgrunnen. Det er enda en liten halvtime før jeg må reise på skola, så jeg må nok være litt effektiv å rydde opp siste rest før jeg skal bort en tur i dag, og Polen på søndag. Det er jo mye bedre å komme hjem igjen til et ryddig hjem! I dag skal jeg slite med gjennom norsk, matte og samfunnsfaglig engelsk før jeg tar ferie med GOD samvittighet!Ha en fantastisk fin fredag dere♥ Nyt helga, ferien, livet. Og reis mye! Opplev ting! 

Hva skal du i dag?

xoxo 

Dette skremmer meg.. 29.09.2016

Har dere hatt en fin torsdag? Jeg tror ikke min kunne blitt så veldig mye verre, uten at jeg skal gå mer inn på det nå. Nå tenkte jeg nemlig å snakke litt om en ting som skremmer meg. En ting som foregår i Norge. Det landet som liksom skal være helt likestilt for kvinner og menn. Hvor det verken er undertrykkelse av kvinner eller menn. 

Mannegruppa Ottar. En del vil nok muligens skjønne hva jeg sikter til, andre ikke. Neste stikkord: Sophie Elise. Jeg blir rett og slett flau. Noen meninger skremmer meg virkelig. Denne gruppa skremmer meg! Gruppa normaliserer undertrykkelse både for kvinner, men også de som ikke er "ekte mannfolk". Hvordan kan mennesker ha så sterke og syke meninger om medmennesker? Hvorfor er det greit å spre bilder av andre kvinner på nett? Rate de opp og ned som om vi var et objekt. Ett trofé. 

Grove babyvitser og kjønnsdiskriminering er ikke kult.. Jeg er helt for likestilling mellom begge kjønn, men reagerer selvfølgelig på mine medmennesker. Den hetsen og kommentarene blant annet Sophie Elise fikk bare det hun delte på bloggen er ikke kult. Ikke spre bilder videre. Jeg så at jeg har over 30 venner på facebook som er medlem i gruppa, og jeg håper virkelig de melder seg ut.. Plutselig er det en kvinne du kjenner som blir omtalt i denne gruppa. Hadde det vært kult?

A ticket away 28.09.2016

Jeg drømmer meg bort. Drømmer om en enveisbillett til å reise. Hvor som helst, når som helst. Akkurat nå teller jeg ned dager, timer og minutter til jeg sitter på flyet til Polen. Det blir deilig. Jeg trenger det. Trenger at noe fyller opp tomrommet jeg føler. Det er nøyaktig 4 dager til jeg reiser. I skrivende stund er det faktisk 4 dager og 5 minutter til jeg og jentene reiser. Dette er skrevet i mattetimen. Jeg trengte en liten pause. Veldig dumt. Men jeg drømmer meg bort. Gdansk er nydelig. Jeg gleder meg til å fylle opp minnebrikka med mange bilder fra dette stedet. 


Alle bildene er henta fra Pinterest. Du kan finne mappen min her (link). 

Har du vært i Gdansk før? Eller et annet sted i Polen?

xoxoI det innlegget publiseres er det bare 3 dager, 18 timer og 45 minutter igjen til avreise fra Gardermoen. 

Work harder 26.09.2016

Mandag! En absolutt favorittdag som har flydd avgårde! Jeg hadde et enormt behov for å slappe av litt ekstra i går, så jeg pakket med meg det mest nødvendige og reiste til Sande en tur. Det var akkurat det jeg trengte! Selv om kjøkkenbenken enda står full av oppvask.. 

Det ble en enda bedre start på uka når man tar en tur på treningssenteret etter skola. Denne gangen ble det en ordentlig deilig økt for armer, rygg og mage. Selv syns vi det er litt lite på magen, så kom gjerne med innspill til øvelser! Vi økte også litt på vekter, så vi fikk større utbytte av treningen og det ble også lettere å utføre øvelsene riktig! 

♥ Biceps curl 10x3
♥ Skulderpress 10x3
♥ Benkpress 10x3
♥ Pushdown 10x3
♥ Nedtrekk 10x3
♥ Sideplanke 20 sek pr side
♥ Planke 30 sek
♥ Mage med medisinball 20x3
♥ Sittende roing 10x3Husk å følge meg på Instagram @alexandratrener (link) for flere oppdateringer! 

Nå må jeg drikke opp kaffen og ta litt oppvask resten av kvelden tror jeg.. Vi snakkes senere da!

Hva har du gjort i dag?
Har du planer om å trene denne uka?

xoxo

 

Drop it like a squat 25.09.2016

Hola!

En søndag med mye farting frem og tilbake. Litt mye stress, derfor stikker jeg egentlig bare innom for å vise dere dagens treningsøkt. Endelig tid for litt bein og rumpe igjen!

Leg extensions 10x3

Beinpress 10x3

Tåhev 10x3

Bulgarsk utfall 10x3 (hver fot)

Markløft 10x3

Knebøy 10x3

Prone leg curl 10x3

Hva har du gjort i dag?

Har du trent i dag?

xoxo

Skuffende roadtrip 24.09.2016

God kveld dere! Har dere hatt en koselig lørdag? Vi har akkurat kommet hjem igjen fra vår lille roadtrip, og kunne vel egentlig konkludere med at Kragerø var litt skuffende. Det var like fint som begge huska det, men det var utrolig lite og ingenting spesielt å se på. Vi slo av halvannen time der før vi satte kursen hjemover. Da valgte vi å slå av en stund i Larvik også, men det var ikke så mye mer å skryte av det heller. Det har absolutt vært en koselig og fin dag! Vår lille roadtrip ble avsluttet med deilig pizza på brygga i Tønsberg. Nå skal vi se en film og kose oss til vi tar kvelden.

Det var god temperatur og sola stakk så vidt frem bak alle skyene! Sommeren er ikke helt over enda. Jeg er absolutt ikke klar for å gi slipp på sommeren, men det blir jeg aldri.

Hva har du gjort i dag?

xoxo

Breakfast in bed 24.09.2016

God morgen❤ Har dere hatt en fin lørdagsmorgen? Jeg var så heldig og få frokost på senga. Deilige pannekaker og juice! Små ting i hverdagen. Nå er vi klare her hjemme for å sette kursen mot Kragerø. Satser på fint vær så det går an å gå ute og kikke. Gleder meg veldig! Det er så deilig å bare kunne reise på en roadtrip til fine plasser, når man bor mer sentralt! Alt er mye lettere da!

Nå var kaffen inntatt, så nå setter vi kursen mot Kragerø etter mange år! Vi snakkes senere i dag. Nyt lørdagen med folk som vil deg vel!!

Hva skal du i dag?

xoxo

Fredagskos 23.09.2016

Nå nærmer vi oss mørke, koselige høstkvelder med te, kaffe, kakao og kos. Jeg venter overnattingsbesøk før vi skal avgårde på en liten tur til Kragerø i morgen. Jeg har som jeg nevnte tidligere ikke vært der siden leirskolen i 7. klasse, så jeg gleder meg masse! Håper det er like fint der om sensommeren/høsten som det er på de varme sommerdagene!

I skrivende stund står jeg på kjøkkenet og spiser pannekaker like fort som jeg steker dem. Ble så innmari sulten mens jeg sto der, så da måtte jeg spise noen også. Resten av kvelden skal jeg bare slappe av med besøket mitt, og endelig skal jeg se Fifty Shades of grey. Sta som jeg var skulle jeg absolutt vente til jeg hadde lest alle tre bøkene, og siden jeg brukte så lang tid på de tre bøkene, rakk det også å komme ut enda en.. Det ble derfor fire Fifty Shades bøker før jeg fikk sett filmen! 

Har du sett Fifty Shades før?
Hva skal du i kveld?

xoxo

Microblading- endelig resultat 23.09.2016

// Delvis sponsa behandling

FREEEEDAG! Litt ekstra deilig med fredag i dag når vi fikk gå litt tidligere fra skola, ahh så deilig! Har dere hatt en fin fredag så langt? Nå har det gått akkurat over en uke siden jeg var i Oslo og tok microblading på bryna mine hos Beauty House, så jeg tenkte det var på tide og komme med en liten oppdatering. Det er jo først nå jeg ser resultatet! Jeg skrev et veldig utfyllende innlegg forrige uke som du kan lese HER (link). 

Jeg tror jeg har vært veldig heldig i ettertid, med tanke på eventuelle problemer. Alt har gått smertefritt og det har heller ikke klødd noe særlig! Det er alltid litt styr med vaske og smøre, men det er noe man bare må gjennom.Bilde 1- før
Bilde 2- samme dag som behandling
​Bilde 3- i dag 

Dersom du har flere spørsmål om behandlingen må du gjerne legge igjen en kommentar, eller sende mail til Beauty House Oslo: post@beautyhouse.no eller ring 21686810. Jeg er veldig fornøyd og gleder meg til refill om 4 uker!

Hva syns dere om resultatene?
Kunne du tenkt deg å utføre microblading?

xoxo

It's workout time 22.09.2016

Hola folkens! Har dere hatt en fin torsdag? Jeg har fått unnagjort 80% av husarbeidet som sto for tur i dag. Også har jeg endelig fått trent igjen! Woho! Det tok litt tid før vi kom i gang siden Tonje var på elevrådsmøte som tok litt lengre tid enn planlagt. Men vi fikk også en liten økt uansett! Denne gangen prøvde vi å fokusere på noe annet enn bein og rumpe, så vi kjørte litt armer, rygg og mage. (Jeg juksa da, siden jeg venta en time. Derfor tok jeg noen øvelser for beina mens jeg venta.) Dette er ikke fullstendig program enda, men vi finner nok ut av det neste gang det er overkroppen som står for tur!

♥ Beinpress 10x3
♥ Leg extension 10x3
♥ Biceps curl 10x3
♥ Skulderpress 10x3
♥ Triceps 10x3
♥ Nedtrekk 10x3
♥ Roing 10x3
♥ Benkpress 10x3
♥ Mageøvelse med medisinball 10x3
♥ Sideplanke 20 sek pr side
♥ Planke 30 sek
♥ Situps 10x3Nå må jeg gjøre litt lekser før jeg skal lese litt mer om trening og se om jeg finner øvelser som gir oss resultatet vi ønsker oss! Ha en fortsatt fin dag da dere♥

Har du noen forslag til øvelser?
Har du trent i dag?

xoxo

What a great morning 22.09.2016

Hola! Vi har igjen kommet oss til torsdag som betyr at jeg allerede har vært ferdig på skola en time. Nå er det litt lettere å følge med i engelsktimene, når vi nærmer oss mer og mer 2000-tallet. Herregud, dette skal jeg klare! Jeg må jo det? Skal lese litt om den kalde krigen og andre viktige hendelser i Amerikas historie etterpå, så jeg har noe å bidra med til morgendagens timer. Torsdager blir nok en fast lekse og husarbeid dag. Spesielt de dagene jeg ikke skal på jobb! Det er jo deilig å ta det litt med ro også, når man nesten har en dag fri. Også er det jo enda morgen når jeg har kommet hjem fra skola, syns i alle fall jeg! Her har dere en smakebit på dagens antrekk som kommer ut i løpet av de neste dagene! Mens vi først er inne på klær, så tror jeg faktisk at jeg skal rydde opp litt i klesskapet mitt og prøve å selge noen av klærne jeg ikke bruker lenger. Regner med ta det blir med noe nye klær hjem fra Polen, så da er det greit å ha plass! Noen som er interessert i at jeg skal legge ut klærne på bloggen?

Hva skal du i dag?

xoxo

Jeg skal endelig ut å reise 21.09.2016

// Innlegget er i samarbeid med Rabble.no

God onsdag dere! Vi nærmer oss helga, som jeg gleder meg utrolig mye til! Nå har jeg mast så mye om hvor lyst jeg har til å reise og min enorme trang til å oppleve nye steder. Guess what!? Jeg reiser på en liten roadtrip til Kragerø på lørdag, og kickstarter høstferien med en tur til Polen!! Jeg er virkelig helt i ekstase. Jeg reiser med to herlige jenter jeg går i klasse med! Turen til Kragerø tror jeg blir veldig koselig. Jeg har ikke vært der siden leirskola i 7. klasse, så jeg gleder meg enormt mye!

Høstens soleklare høydepunkt er uansett Polen. Vi satt og kikka veldig mye på ulike destinasjoner og dager vi kunne reise før vi endte opp på Gdanks. Jeg så også på tilbud Rabble.no hadde annonsert for Norwegian, men det var dessverre ingen turer som passet oss. Kanskje det passer bedre for deg? Det vanskeligste med turen var nok å finne et sentralt sted å bo. Det ble ikke akkurat enklere når det var så mange ulike muligheter bare på Booking.com. Rabble.no har også mange andre tilbud og rabattkoder på reiseselskaper og booking sider, så sjekk dem ut før du bestiller din tur! 

Så langt har vi jentene bestemt oss for å reise på Galeria Bałtycka shopping center, hvor de har blant annet Sephora og Bershka. Ellers har vi sett på noen restauranter, både vegetar og vegan. Det er jo spennende å utforske litt! Dette blir så fantastisk. 


Bildet er lånt her (link).

Jeg gleder meg virkelig til å ta dere med på denne reisen og dele mange bilder med dere! Dersom dere planlegger en tur til Polen kan jeg anbefale dere å sjekke ut denne bloggen: Besøk Polen (link).

Har du vært i Polen før?
Skal du reise i høst?

xoxo

Dette er så gøy!! 20.09.2016

God tirsdag dere! 

Jeg måtte reise på jobb rett etter skola i går, så jeg rakk dessverre ikke innom dere.. Det er allikevel gøy å se at såpass mange stikker innom og lesere om bryna mine! Også gir dere så utrolig gode tilbakemeldinger, som er akkurat hva man trenger i blant. Det gjør det ekstra gøy å blogge, når så mange er innom i løpet av en dag. Et bevis på at hardt arbeid lønner seg. Dersom du enda ikke har fått med deg innlegget, kan du lese det HER (link).

Denne dagen her har vært enda en berg- og dalbane, som har gått mer nedover enn oppover. Kjenner jeg blir så forbanna utslitt av det. Heldigvis så har jeg noe annet som fyller opp tomrommet. Det ene er bøker. Hvorfor har jeg latt bøkene stå stille så lenge?? Det er jo så gøy og behagelig å lese! Den andre tingen har jeg tenkt til å fortelle dere om litt senere, og jeg gleder meg!! Jeg jubler inni meg av glede!

Disse bøkene står for tur, sett bort i fra Quick reads- Paris for one. Jeg elsker bøkene til Jojo Moyes! Tips meg gjerne hvis hun har flere bøker.

Har du lest noen bøker av Jojo Moyes?
Hva skal du i dag?

xoxo

Mine tatoverte øyenbryn- resultat 18.09.2016

// Delvis sponset behandling

Endelig er innlegget her som jeg vet mange har venta på! Dette inkluderer også meg selv. Jeg har gleda meg til å fortelle dere om min erfaring og vise dere resultatet av microblading. Først tenkte jeg å fortelle litt om hva microblading er, for det er jo greit å vite hvordan det foregår hvis man vurderer å gjøre dette selv! Mange tenker nok på det som en vanlig tatovering, men det er det ikke. Microblading er en permanent løsning. Når man utfører denne behandlingen er det et tynt blad bestående av mange nåler som snitter opp i huden og det blir påført farge. Disse tynne snitta vil se ut som hår, og lages i samme retning som hårene dine vokser. Det er dette som gjør det så naturlig! 

Jeg utførte behandlingen hos Beauty House Oslo (link), hos søte Astri. Jeg var der en halvtime før jeg egentlig hadde time, men det førte til at vi faktisk begynte 15 min før den opprinnelige tiden! Lokalene var utrolig fine. Jeg måtte ta et bilde av det ene bordet der liksom, det sier vel litt? Haha. Astri var utrolig flink til å informere meg underveis og fortelle om behandlingen og hele prosessen. Jeg følte virkelig at jeg var i trygge hender! Vi prata om alt fra microblading til fraværsgrensa mens jeg lå der. 

Var det vondt? Ja. Fy søren så vondt det var.. Jeg tenkte jo at det ikke kom til å gjøre så vondt siden jeg allerede hadde tatt tatoveringen på skulderen hvor det var mye bein, men der tok jeg rimelig feil! Det er jo også nærmere tårekanalene, så øya rant og rant.. Mot min vilje! Følte meg passe dum når øya bare rant uten at jeg fikk gjort noe med det, men det er nok ganske vanlig! 

Hårene blir tatovert i flere omganger. Etter første omgang fikk jeg bedøvelse, noe som hjalp veldig! Dette var dråper som ble påført de områdene hvor det var tatovert. Neste omgang gjorde ikke i nærheten så vondt en gang. Jeg kjente jo selvfølgelig at noe foregikk, men det var ikke vondt på samme måte. Det ble totalt tre omganger. På forhånd måler hun opp etter ansiktet ditt med tilpassede redskaper. Hun kontrollerer også i en app for å dobbeltsjekke at det er symmetrisk.

Det var satt av to timer til behandlingen, men jeg var ute igjen etter totalt 1.5 time. Da hadde vi også gått nøye gjennom hva jeg måtte passe på den kommende uka. Det var veldig mange ting jeg ikke kunne gjøre, blant annet trene. Jeg må også smøre bryna mine flere ganger om dagen. Microblading kan vare fra 6 mnd til 1.5 år, men dette er veldig individuelt og påvirkes av hvordan man behandler bryna. Jeg skal tilbake om 5 uker for å fylle på igjen og evnt finjustere litt. 

Okei, er dere klare for bilder? Bildene under er tatt samme dag. 

 

Disse bildene er fra i dag:

Sånn så jeg altså ut på fredag! Det hvite er kremen jeg skal smøre med, men jeg må nok si jeg tok et veldig tykt lag.. Haha! 

For mer informasjon eller timebestilling send mail til: post@beautyhouse.no eller ring 21686810. 
Følg også Beauty House på Instagram (link) for inspirasjon og makeup looks! 

Hva syns dere?
Kunne dere tenke dere dette selv?

xoxo

Om meg

Alexandra Flaa

Jeg er ei 19 år gammel jente fra Hallingdal, som nå er ute på nye eventyr i Tønsberg. Jeg blogger om min psykiske helse, trening og livet ellers. Rett og slett en livsstilsblogg, tror jeg. KONTAKT: alexandraflaa@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no