alexandra flaa

Sesongens siste nyheter! 31.05.2017

// Bloggvenn med me&i

Hei på dere! Nå er onsdagen her igjen, og det er duket for sesongens siste nyhetsslipp fra me&i. Jeg gir lite tegn fra meg for tiden, men jeg kan jo ikke gå glipp av flere nyheter. Eller, dere kan rett og slett ikke gå glipp av disse nyhetene! Nå venter jeg bare spent på en ny kolleksjon, nytt bloggevent og det som ellers måtte finne sted! Jepp, jeg kjører på med enda en sesong som bloggvenn, selv om det er lite blogging i en periode nå. 

Som vanlig er det med en kampanje når det er nyhetsslipp, og denne gang er intet unntak! Denne gangen kan du få med deg hjem lekre badehåndkler, som passer perfekt i det vi går inn i juni i morgen. Dersom du handler for 1200 kr, får du med deg ett badehåndkle, og handler du for 2000 kr, får du med hele to badehåndkler! Ett badehåndkle har en verdi på 355 kr. 

Se på disse lekre sommerfargene! Her kan du style opp både mor, sønn og datter i matchende farger og mønstre! Me&i feirer også at sommeren endelig er her med 20% på en rekke plagg til mor og barn! How great!? Ps, dette varer frem til 13 juni, så vær rask!

Og dere, bruk sommeren på å tenke litt over om kanskje du eller en du kjenner kunne tenke seg å bli selger for me&i, eller vertinne! Dere får oppleve så utrolig mye gøy sammen med et fantastisk team! Du kan lese mer om å bli selger HER, og å være vertinne HER

Hva syns du om sesongens siste nyheter?
Kunne du tenke deg å bli selger eller være vertinne?

Mesh top x Denim skirt 27.05.2017

God lørdag dere! I dag er det duket for personalfest, som jeg har gledet meg til helt siden vi planla den! Det blir veldig rart å møte kollegaene på en arena enn arbeidsplassen, men det blir nok fint også. Det er ei som slutter nå ganske snart, så det kan hende det blir litt trist også, men jeg krysser fingrene for at det blir en super duper kveld! Her har dere kveldens antrekk, babes♥


 

 


Topp - H&M
Mesh genser - Wish
Denim skjørt - Zara


Nyt sola, varmen og dagen dere! Nå skal jeg snart ta fatt på cruiserbordet mitt og komme meg avgårde. Måtte dette bli en herlig kveld!! God stemning og godt selskap er nesten garantert!

Hva skal du i dag?
Hva syns du om antrekket?

Lillesøsters konfirmasjon 18.05.2017

Hei på dere! Forrige helg var full av konfirmasjoner, og på søndag var det endelig lillesøster sin tur. Broren min og jeg kom akkurat for sent til kirka, så vi måtte gå inn en annen dør for å i det hele tatt komme inn.. De låste faktisk dørene presist.. Det gikk heldigvis fort i kirka, og vi kunne reise videre for fotografering. Jeg hadde ansvar for bilder, og tok nesten 800 bilder på bare noen timer.. Hvordan er det mulig!? Victoria var så vakker, og jeg var virkelig en stolt storesøster ♥Victoria fikk felles gave fra meg og Jahn Christian, nemlig en tur til London. Jeg tenkte det ville blitt kjedelig å bare skrive en lapp hvor hun får turen, derfor bestemte jeg meg for å lage en rebus. Den blå kofferten på gavebordet er fra oss, første hint! Videre måtte hun gjette på noen spørsmål, før hun faktisk skjønte at hun skulle på tur! ♥

Konfirmasjon inspirert av friluftsliv og fiske 15.05.2017

God mandag dere! Hele denne helga har vært full av konfirmasjoner, så jeg tenkte å dele noen bilder med dere. Jeg starter med konfirmasjonen som var på lørdag, for min kjære fetter ♥ Her var jeg ikke med i kirka, men det var utrolig koselig med middag, gaveåpning og kaker! Sander er veldig glad i både friluftsliv og fiske, derfor var dekoren også med hint av dette. Rett og slett vakkert! Høydepunktet var nok kakene (ups).De hadde også en sjokoladefontene, men jeg var for tidlig ute med å ta bilder, så den kom selvfølgelig ikke med! Det var uansett ingen tvil om at den virkelig slo an! Og dere, kakene var så gode som de ser ut som! Spesielt Super-Mario kaka som tanta til Sander lagde og pavlovaen. Jeg får nesten vann i munn!

Hva syns du om dekoren?
Var du i konfirmasjon i helga?

Hva har jeg gjort!? 12.05.2017

Nå sitter jeg og kjenner på en enorm frustrasjon.. Som dere kanskje vet så valgte jeg samfunnsfaglig engelsk. Dette skulle vise seg å være noe jeg skulle angre bittert på. Jeg valgte å ta engelsk av én grunn; jeg ville bli bedre. Jeg ville benytte med av den siste muligheten jeg hadde til å bli så god og trygg i engelsk som overhode mulig.. Men det har jeg absolutt ikke blitt. 

Karakterene har gått ned, og jeg har kjent på en enorm angst for å snakke engelsk. Det er ikke noe problem å snakke engelsk i utlandet, eller til engelsktalende som handler på jobben, men i timen, og til nordmenn generelt, går det bare ikke. Det låser seg. Skal jeg være ærlig, så syns jeg ikke at jeg er så ille når det kommer til muntlig tale på språket, men små kommentarer av kjente og bekjente, kan gjøre meg enda mer usikker. Det å ha muntlige fremføringer i smågrupper og foran læreren alene har for meg blitt et mareritt. Det går ikke. Jeg får det ikke til.. 

Selvfølgelig måtte jeg jo da komme opp i eksamen, skriftlig. Jeg har alltid vært svakere skriftlig, enn muntlig.. Men hvordan skal jeg vise dette for læreren når angsten tar overhånd hver jævla gang jeg skal si noe!? Stemmen skjelver, svikter. Tårene presser seg på, jeg stammer. Umulig. Jeg føler meg teit, for jeg klarer jo å snakke engelsk, selv om det absolutt ikke er flytende.. 


 

Jeg føler meg helt ærlig tom, lost, frustrert og forbanna. Forbanna på meg selv fordi jeg faen ikke klarer å hverken skrive eller prate godt nok (i forhold til mine krav til meg selv). Ordforrådet er for lite, og formelt kan jeg bare glemme å skrive.. For en håpløs oppgave. 

Piercing mot migrene? 10.05.2017

Hei på dere! Nå har jeg snart kommet meg til veiens ende når det gjelder sluttvurderinger, for denne gang. Det gjenstår kun i historie og eksamener. På denne tiden av året, både til jul og mot sommeren, stresser jeg litt ekstra mye. Jeg er utrolig anspent og hjernen jobber alltid på høygir. For min del resulterer dette i en konstant migrene som hverken blir bedre eller verre samma pokkern hva jeg gjør.. Den er akkurat på grensa til at det ikke går an å fungere på skole, men for liten til at jeg får et ordentlig migreneanfall og det blir borte.. Medisinen min er nok ikke helt optimal, for den gjør det sabla mye verre når den kicker inn, og gir liten effekt.. Én ting er i alle fall sikkert... Jeg orker ikke ta en mastergrad hvis jeg skal få en slik periode med migrene to ganger i året.. Men hva hjelper egentlig mot migrene?

I det siste har jeg hørt noe om en piercing som kalles daith. Denne er i øret, hvor det kjent er mange nerver. Det er dessverre ingen forskning eller tester på at en slik piercing vil minske migrene, men for noen gjør den nettopp det. Hvordan kan en piercing fungere mot migrene, tenker du kanskje nå? Vel, etter en del research har jeg funnet ut at den piercingen vil ødelegge en nerve, slik at det løsner opp et eller annet for migrene.. Det høres helt sykt ut, I know.. Men kanskje det er verdt det? Og om det ikke skulle fungere, så sitter man i alle fall igjen med en fancy piercing! 

Jeg kom også over noe annet i mine research, nemlig noe som faktisk er forsket på. Er det noen av dere som vet hva migrene egentlig kommer av? Da tenker jeg ikke på triggere eller slik, men hva som forårsaker migrene? En nyere forskning viser til at de med ingen eller for liten mengde av ett enzym, som skal bryte ned andre stoffer i kroppen, kan være forårsaket av migrene. Du kan lese mer om det HERAltså, se hvor fint det er da! Og i morgen allerede skal jeg få en slik piercing! Jeg gruleder meg veldig, og krysser fingrene for at den kan hjelpe, om så bare bittelitt.. Dere med migrene skjønner hva jeg snakker om!

Har du hørt om det før?
Har du migrene?

Create your own sunshine 07.05.2017

// Bloggvenn med me&i

God søndag dere! Her i Tønsberg har vi hatt noen deilige sommerdager denne uka, men i dag er det grått, trist og vått.. Derfor passer det så bra at jeg deler de nye nyhetene fra m&i, bare litt for sent. Vanligvis kommer det nyhetsslipp første onsdag i måneden, men på grunn av noen overlappinger i teamet, fikk jeg ikke dette til å passe med dagene mine. Bedre sent enn aldri, eller hva?

Create your own sunshine, er navnet på nyhetsslippet, og det er ikke til å legge skjul på at vi nærmer oss sommeren for fullt! Det kommer også klart og tydelig frem i klærne. Herremin så mye fint (som vanlig). Denne gangen er det heldigvis for min del mer klær til dame, enn det var forrige gang. Jeg har så sinnssykt lyst på den nye jumpsuiten!! La oss bare nyte de nye antrekkene til barn og dame, shall we!?Og dere!! Ser dere den nydelige denimveska på bildet over her? Den kan lett bli din! Det eneste du trenger å gjøre er å handle for 1500 kr. Det høres kanskje mye ut, men hvis dere ser på prisen på hvert plagg, og har i bakhodet hvor fantastiske arbeidsforhold klærne blir produsert i, og lønna arbeiderne får, så er det ikke så mye. For min del veier dette lett opp med prisen i alle fall ♥

Har du enda ikke fått kjent på kvaliteten på disse fantastiske klærne? Trykk HER, finn din nærmeste selger, og inviter venninnene dine til en kveld de aldri vil glemme. PS, du får gode fordeler som vertinne, som du kan lese mer om HER

Hva syns dere om denne månedens nyhetsslipp?
Hvilke plagg ble din favoritt? 

Russens dag på Tusenfryd 05.05.2017

God fredagsmorgen dere! Nå er det helg igjen ♥ Jeg sitter her og nyter en kopp kaffe, mens jeg skal oppdatere dere litt. Det har skjedd så utrolig mye, så veldig mye jeg også vil skrive, men nå skal jeg først ta for meg russens dag på Tusenfryd som var på onsdag. Jeg er ikke typen som liker karuseller eller berg- og dalbaner, så man kan jo lure på hvorfor jeg gadd å bruke 400 kr på en billett.. For min del var det vel bare for stemninga, være sosial og spise sukkerspinn. De to jeg var med ville ta noen berg- og dalbaner, så da sto jeg tålmodig og venta mens de sto i kø i over én time på hver av berg- og dalbanene. Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor noen gidder å stå så lenge i kø, for noe som kun varer ett par minutter.. Er det bare jeg som tenker sånn??

Mot slutten av kvelden tok vi en barnekarusell med hester, huskene og radiostyrtebiler- så da var jeg fornøyd! Siste halvtimen ble brukt til å danse foran scena, og herregud så mye jeg tenkte på hvor kleint det kom til å bli med tanke på at ingen av oss hadde promille. Men, her er det ett stort men- det var ikke kleint eller flaut i det hele tatt! Vi tre sto og hoppa som alle andre og hadde det sinnssykt gøy! 

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with b5 presetDet var ikke mye bråk eller ufine handlinger som fant sted, i alle fall ikke som jeg fikk med meg. Heldigvis var det mye politi, vakter og frivillige som gjorde sitt for at russen skulle få det så bra og trygt som mulig!

Var du på Tusenfryd?
Hva skal du i dag?

Om meg

Alexandra Flaa

Jeg er ei 19 år gammel jente fra Hallingdal, som nå er ute på nye eventyr i Tønsberg. Jeg blogger om min psykiske helse, trening og livet ellers. Rett og slett en livsstilsblogg, tror jeg. KONTAKT: alexandraflaa@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no