alexandra flaa

Sparkling nails 31.05.2016

En av grunnene til at det ble alt for sent hjem i går var at min snille tante la gele negler på meg. Vi begynte ca. kvart over 6, så det ble sent nok. Det var veldig deilig å ordna opp i neglene igjen, spesielt nå som de bare har knekt uansett hva jeg har gjort.. Sånn er det vel bare å jobbe i butikk? Uansett så er jeg like fornøyd som alltid! Når jeg flytter til Tønsberg blir det lettere å opprettholde neglene, enn når jeg bor langt oppe på fjellet. Det var litt morsomt at de faktisk matcha dekselet mitt, sånn helt tilfeldig! 

Hva syns du om neglene?

xoxo

Bilder fra helga 31.05.2016

Hvordan har dere det i dag? Jeg er supertrøtt, da jeg kom hjem 23:30 i går.. Det tok ekstra lang tid hjem siden jeg brukte 30 min på å pynte grava til min kjære bestefar♥ Det så dessverre helt forferdelig ut, så det kommer til å bli min prioritering når jeg flytter til Tønsberg. Bestefar fortjener, og skal ha en fin grav til enhver tid! Ellers har det vært en dag med både regn og sol. 

Helga var helt super! Det var så deilig å komme ned til solfylte (og litt regn) Tønsberg. Fredagen ble brukt på Peppes Pizza, mens lørdagen var fullt kjør på Farmandstredet, IKEA og kino hvor vi så Bad Neighbours 2. Virkelig en film jeg kan anbefale! Søndagen var en slappe-av/ordne resten dag, før vi mista toget i Drammen og kjørte til Noresund. Det var jo greit det også da! Gårsdagen har dere allerede fått høre om, så jeg tenker vi bare kjører på med bilder jeg!En fin blanding av Tønsberg, Drammen og Oslo! Nå må jeg føre alle mine kvitteringer inn i budsjettet og jobbe med bloggen resten av kvelden. Nyt kvelden da dere! 

Hva har du gjort i helga? 

xoxo

Back to Brow Rehab 30.05.2016

God mandagsmorgen alle sammen! I skrivende stund sitter jeg på tog på vei til Oslo. Jeg har fått en ny time hos Brow Rehab som jeg også var på i februar. Timen min er ikke før 11.30, så jeg skal en tur innom Oslo s og Karl Johan for å kikke litt. Syns det er greit å benytte seg av flere butikker enn Cubus når jeg først har muligheten! Ellers kommer dagen til å gå slag i slag.. Heldigvis har jeg god tid i Oslo før timen min, så jeg får bruke den tiden godt og huske veien tilbake slik at jeg rekker toget tilbake til Drammen. Da kjører vi på med enda mer smerter hos tannlegen. Eneste som gjør at jeg holder ut er tiden som gjenstår i forhold til tiden jeg har gått med reguleringen. Det skal bli så deilig å endelig bli ferdig! Som om ikke dette var nok slag i slag, skal jeg også tilbake til Tønsberg for å rekke et møte.. Innimellom her må jeg huske å få i meg litt mat.. Reminder for meg selv!

Denne gangen håper jeg at jeg blir 100% fornøyd med bryna mine, og at de er i samme kategori som de på bildet. Det er litt rart å tenke på at jeg går uten noe form for sminke på bryna nå, og det skal jeg gjøre hele dagen.. Jaja, det kunne vært verre!

Ellers vil jeg bare ønske dere en fin start på uka! Nyt det så godt som mulig :) Vi snakkes senere!

Har du vært på Brow Rehab før?

xoxo

En tur til Oslo 29.05.2016

Wow. For en dag.. Litt stress her, og litt stress der. Et tog vi ikke rakk, endte med en kjøretur til Noresund i regnværet. Nå er jeg sliten, og forbereder meg på en minst like slitsom og hektisk dag i morgen. Da starter dagen med en rask tur til Oslo, tilbake til Drammen for å reise til tannlegen igjen, etterfulgt av en tur tilbake til Tønsberg. Kommer sikkert til å være helt utslitt når jeg ankommer Hemsedal i morgen, men sånn får det bare være. Nå skal jeg spise litt mat, lese videre i boka mi og sove. Kroppen skriker etter søvn.

Vi snakkes i morgen! Ha en super duper kveld alle sammen :)

Hva har du gjort i helga?

xoxo

Vinneren er.... 29.05.2016

Jeg beklager så lite blogging i går, og at vinneren ikke kom ut.. Dagen gikk med til IKEA, en tur på Farmandstredet og kino. Dere får høre mer om helga når jeg har tilgang på pcen min! Nå er jeg tilbake og vinneren er kåret! Jeg brukte random.org for at det skulle bli mest mulig rettferdig. Vinneren ble..... Linda❤

Slenger med ett lite bilde fra brygga i går. For et sted sier jeg bare! Gleder meg til dette er hverdagen!! Jeg har forresten fått spørsmål om jeg kan dele bilder fra hybelen.. Dersom flere ønsker det, så deler jeg selvfølgelig bilder!

Hva skal du i dag?

xoxo

3 favoritter- hverdagskjoler 28.05.2016

Denne lørdagen skal nytes til det maksimale med godt selskap! Jeg har en del praktiske ting jeg må fikse i løpet av helga, så i dag blir det en liten tur på IKEA og muligens andre butikker jeg kan få bruk for å stikke innom. Det er mye som skal fikses når man plutselig skal bo alene. 

Siden jeg er så mye ute og farter, tenkte jeg å vise dere mine tre favoritt hverdagskjoler. Dette er kjoler som kan brukes til pent også, men jeg liker å tone de litt ned med blant annet, skinnjakke, skjorte rundt livet, sneakers og bomber jacket! Det er ikke så mye som skal til for å få helt forskjellige antrekk. Hvilken likte du best?

xoxo

Skreddersydd kjole med rabattkode! 27.05.2016

// Innlegg i samarbeid med Sofia Moore

Sommeren nærmer seg med stormskritt for alle! For noen kan dette bety sommerfester, bryllup, skoleball, konfirmasjoner og andre eventer hvor man så gjerne skulle hatt den perfekte kjolen. Kan en kjole bli mer perfekt enn når den er skreddersydd, akkurat etter dine mål? Jeg tviler sterkt på det! Sofiamoore.no er en nettside som nettopp selger skreddersydde brudekjoler, brudepikekjoler, festkjoler, cocktailkjoler og ballkjoler (link)! Dette er også kjoler til en rimelig penge, noe som er ett stort pluss!

Litt om Sofia Moore♥
♥ Gratis frakt (internasjonalt)
♥ Kjolen er klar og levert innen 15 dager
♥ Perfekt passform-garanti
♥ Svensk bedrift Dette her er bare en liten smakebit på nydelige kjolene som kan bli skreddersydd etter dine mål! De fins også i flere farger. Dersom du bruker rabattkoden "ALEXANDRA15" får du 15% rabatt når du bestiller din drømmekjole! Koden varer frem til 24. juni. 

Hva syns du om kjolene? 

xoxo


#SofiaMoore #skreddersydd #kjoler #ballkjoler 

Dette har jeg i veska 27.05.2016

Freeeedag! Fy søren, akkurat nå er jeg så sykt gira. Jeg er på vei til Tønsberg med første flyttelass. Hvem sier Mini er liten? Jeg fikk plass til alt jeg skulle, pluss enda mer! I og med at jeg kjører, er dette et forhåndsskrevet innlegg fra i går kveld, men jeg vedder på at jeg er minst like gira nå som dere leser det, som jeg var i går når jeg egentlig skrev dette. Nok babling.. Jeg tenkte å komme med et litt annerledes innlegg, nemlig hva jeg alltid har i veska mi! Under ser dere også bilde av de veskene jeg bruker mest. Den største kjøpte jeg i London, men den er så godt brukt at den snart går opp i liminga.. Den lille veska har jeg kjøpt i Tyrkia. 

♥ Liten sminkemappe med pudder, concealer og lip primer ♥ Hårbørste ♥ Håndkrem ♥ Leppomade ♥ Almanakk ♥
♥ Neglbåndskrem ♥ Neglfil ♥ Bok- Selvskryt ♥ Lommebok ♥ Kamera ♥ 

Tenk at jeg alltid har med meg så mye.. Det blir helt krise hvis jeg for eksempel har glemt almanakken, leppomaden eller neglbåndskremen.. Egentlig er jeg ganske avhengig av alt! Du vet liksom aldri når du får bruk for en bok heller! 

Stikk innom igjen senere, da kommer det en rabattkode til dere!!

Hva har du i veska, eller alltid med deg?

xoxo

Jævla beinrangel 26.05.2016

Sommeren nærmer seg med stormskritt. Sola skinner, temperaturen stiger og mer hud vises. Og det blir slengt om mulig enda mer blikk og flere kommentarer blir sagt. Hvert eneste år venter jeg bare på at en eller annen har en sterk mening om de som er litt kraftige. Det kommer alltid. Selv om noen er større enn "gjennomsnittet" er man fin. Hvem er en "gjennomsnittsperson"? Det blir alltid snakk om hvor mye negativitet de som har litt mer kjøtt på beina får høre hvert eneste sommerhalvår, men hva med oss som ikke har så mye kjøtt på beina? Vi som allikevel får slengt kommentarer etter oss, fordi vi er for tynne.. Hva med oss? 

Skal jeg liksom bare akseptere å bli kalt både beinrangel, pinnedyr og spareribs, bare fordi jeg er tynn? Mens det er så stort fokus rundt alt hat på de som er kraftige? Nei takk. Jeg syns ingen av oss som har litt mindre på kroppen skal akseptere å få slengt dritt etter oss, bare fordi vi er tynne. Folkens.. en kropp er en kropp, uavhengig om den er stor eller liten. Jeg har ikke valgt kroppen min, og det har heller ikke en overvektig gjort. Vi blir servert den kroppen vi får, og må faktisk bare leve med den. 

Det er også snakk om hvor vanskelig det er for overvektige og trene slik at de blir slankere, men er det så mye lettere for tynne å legge på seg? Nei. Selvfølgelig varierer dette fra person til person hvordan deres kropp er, men det kan være like vanskelig for en tynn å legge på seg, som det er for en overvektig å gå ned i vekt. Spise mye mer, og være i mindre aktivitet enn det man pleier til vanlig. Noen har høy forbrenning av natur, som jeg, mens andre har en saktere forbrenning. Jeg håper ingen føler seg truffet på en negativ måte av dette, men hvis noen skulle gjøre det så beklager jeg. 

Hva er din mening? Greit å slenge dritt til tynne men ikke overvektige?

xoxo

Terapi 25.05.2016

Kvelden har gått med til forberedelser til helga. Alt er nesten klart til første flyttelass. Jeg gleder meg. En helg i deilige Tønsberg. Krysser fingrene for fint vær og at alt går bra. Jeg går egentlig rundt med en tom følelse. Anspentheten tar over igjen.. Foto er som terapi. Bedre enn BUP. Derfor får dere noen flere bilder fra Hemsedalsfjellet i kveld. Når jeg først begynner å redigere bilder, kan jeg holde på i en evighet. Men jeg er egentlig veldig usikker på hva jeg tenker om bildene, så kom gjerne med tilbakemeldinger! Det er bare sånn jeg kan bli bedre. 

Hva syns du om bildene?

xoxo

All white 25.05.2016

Lillelørdag og sol♥ Gjett hvem som har fått ny skjerm på mobilen i dag?? Endelig fant jeg noen som kunne skifte den, etter to måneder!! Det er noe feil med lysstyrken, men det er bedre enn en knust skjerm! En gang måtte det liksom skje meg også.. haha. Mens jeg allikevel hadde litt dødtid på Gol, ble dagens andre is inntatt! Vi var så heldige at vi fikk kjøpe is på skola i dag. Sånt liker man! Resten av kvelden skal jeg bare slappe av og forberede meg mest mulig til helga og første flyttelass! Jeg er så gira!!! 

Har du knust mobilen før?
Hva skal du i dag?

xoxo

Dress to impress 24.05.2016

Happy tirsdag! Sola skinner og følelsen av sommer vokser for hver dag. Det er bare til å nyte sola mens den enda er her, derfor benyttet jeg meg av sjansen til å vise dere dagens antrekk. Jeg kjørte på med en kjole, men siden det enda er kaldt om morgenen ble det strømpebukse i tillegg. Noe som egentlig ikke gjør noe. Syns det ser bra ut med svart strømpebukse også! Hva syns du om antrekket?
Hva skal du i dag?

xoxo

Jeg klarte det! 23.05.2016

Herregud så trøtt jeg er.. Klokka er snart ti på halv ni, og jeg sovner nesten. Tror nok det ble litt for mye med konfirmasjon, 70/80-talls bursdag etter konfirmasjonen og ni timer på jobb i går. Det merkes for å si det sånn. Det var uansett en bra helg!

I dag fikk vi tilbake karakter på både norsk og engelsk tentamen, og jeg kan vel i grunn ikke si meg annet enn fornøyd. Jeg er så stolt og fornøyd med at jeg klarte å få en 6'er i norsk, med kun én kommafeil. Det er helt sykt! Når man får igjen sånne karakterer, viser det bare at hardt arbeid lønner seg. Det er allikevel deilig at det ikke er noe spesielt denne uka (?). Snart er det tid for eksamen igjen, og da skal jeg være klar. Nå må jeg snart få tatt noen bilder igjen også ser jeg.. Men aller først skal jeg sove. Tar det i morgen.. eller senere. 

Hva har du gjort i dag?

xoxo

JEG SKAL FLYTTE 23.05.2016

Endelig kan jeg skrike det ut! Jeg skal flytte, og jeg begynner å kjøre flyttelass allerede til helga.. Husker dere den helga jeg var i Drammen og var med på UKM? Da jeg var i Tønsberg både lørdag og søndag? Vell, da var jeg altså på to visninger, og jeg var så heldig at jeg fikk den første hybelen jeg så på. Det vil si at jeg har visst dette en god stund, men valgt å ikke si noe til dere før jeg fikk sagt det selv til noen personer. Det har faktisk vært vanskeligere enn jeg hadde trodd, men nå er det ute! Det føles så deilig! 

Jeg skal fremdeles gå ferdig året på Ål, men neste år blir det påbygg i Tønsberg, noe jeg virkelig ser frem til. Det er enda usikkert når jeg flytter for fullt, for det avhenger av om jeg får jobb der nede i løpet av sommeren eller ikke. Jeg søker på alt av jobber jeg er kvalifisert til, så er det bare å krysse fingra! Jeg er klar for nye eventyr! Har jeg noen lesere i Tønsberg?

xoxo

Beauty sleep 22.05.2016

God kveld fra en trøtt og sliten Alexandra.. Hvordan har du det? Har du brukt dagen på noe fornuftig? Jeg har vært på jobb fra kl. 10-19, så jeg er ganske så sliten nå. Det var i grunn ikke så veldig mye å gjøre, men jeg blir like sliten da, om ikke enda mer! Jobb er noe man bare må gjennom, og lønna gjør opp for alle timene. Ellers har jeg sett den nye episode av skam siden jeg kom hjem. Herregud, nå må Noora og William snart snakke sammen her.. Går ikke an å holde på sånn i alle fall! Nei nå tror jeg faktisk at jeg løper i dusjen og legger meg. Er så utrolig trøtt at jeg nesten sovner her jeg sitter og skriver.. Krysser fingrene for at jeg er opplagt til en ny uke i morgen!Har du hatt en fin helg?

xoxo

Om meg

Alexandra Flaa

Jeg er ei 19 år gammel jente fra Hallingdal, som nå er ute på nye eventyr i Tønsberg. Jeg blogger om min psykiske helse, trening og livet ellers. Rett og slett en livsstilsblogg, tror jeg. KONTAKT: alexandraflaa@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no