alexandra flaa

Ny hårfarge 29.04.2017

God lørdag dere! Jeg tok en ekstravakt på jobb i dag, og jeg skjønte virkelig ikke hvorfor jeg hadde gjort det når alarmen ringte før kl. var 6.. Men nå er jeg hjemme igjen etter en lang dag! På torsdag var jeg hos frisøren igjen og fikk friska opp igjen fargen, i tillegg til at de slitte tuppene ble borte. Det var sinnssykt skummelt, og jeg satt med grusom angst mens fargingen pågikk. Jeg hadde nemlig ikke farget lengdene på to år, kun ettervekst.. Så jeg var livredd for at det ville bli mislykka.. Men det ble det ikke! Jeg ble superfornøyd og følte det var en farge som passet meg veldig godt, om jeg skal si det selv. Etterveksten er noe mørkere enn lengdene, men det var også det jeg ønsket siden jeg hadde "baylage" som inspirasjon. 

Nå skal jeg slappe av en liten time før Tonje og jeg finner veien til treningssenteret, nok en gang. Fresh har igjen kjørt i gang en konkurranse hvor man kan vinne ett år med trening, dersom man trener 20 ganger innen 25.juni, og denne gangen er det no mercy! Det skal bare gå!! Vi kjører i gang med ett smell, for å si det sånn!

Hva syns du om hårfargen?
Hva skal du i dag?

Russedåp 28.04.2017

God fredag, og god helg! I går var det endelig vår tur til å døpes. Jeg tror vi er noen av de siste om blir døpt, og vi begynte med buksa på mandag.. Litt rart at buksa blir tatt i bruk før dåpen, men det var nå en gang slik det var. I utgangspunktet hadde jeg ikke tenkt til å drikke, men heller kjøre, men jeg ombestemte meg i siste liten. Selv om mange advarer meg mot alkohol og angst, så gikk det veldig bra i går. Dette er nok veldig individuelt, så vær bevisst på dette dersom du sliter med angst!

Vi møttes på en grusbane, hvor dåpen skulle finne sted. En etter en, måtte vi frem til presidenten, få tildelt navn, styrte nedpå med det vi hadde av drikke, før resten ble helt ut i håret. Mmm, det var nok deilig! "Heldigvis" for min del hadde jeg vinflaske, som ikke var full. Det var uansett grusomt å styrte vin på 10 sekunder.. Men jeg klarte det som var igjen av flaska, og fikk dermed ingenting i håret! Jeg hadde seriøst nekta uansett, siden jeg akkurat hadde vært hos frisøren og farga håret.. haha. 


Mathilde ble døpt Bakerkvinnen siden hun jobber i bakeriavdelingen på Meny.
 

Når alle var døpt, ble det en liten stafett. Mitt lag vant, for å si det sånn! Første runde var å spise 10 mariekjeks, så feste en tampong rundt livet og treffe en flasketut, styrte mer dikke og løpe 10 runder rundt en flaske, før siste runde (som jeg hadde), var å løpe ned alle og sprekke ballongen Tirill holdt foran rumpa. Vi kan vel si det sånn at jeg løp litt for fort, og det endte med jeg rett og slett løp ned Tirill og begge fikk kose litt med grusen på bakken. Ballongen ble til slutt sprukket, og vi måtte plutselig løpe hele veien tilbake igjen også. Vi dro inn seieren til tross for knall og fall! 

Kanskje ikke så vanskelig å forstå hvorfor jeg ble døpt "Blogg.no"? Haha, det blir nok gøy å se tilbake på uansett! Jeg ønsket ikke et navn som spiller på meg selv eller latterliggjør meg, siden jeg rett og slett er elendig på selvironi- med mindre det kommer fra meg selv.. Hva syns dere om navnet? Nå skal jeg gjøre ferdig noen oppgaver i gym, før jeg tar helg fra skolearbeid. Har dere spennende helgeplaner?

Er du russ?
Hva ble ditt russenavn når du ble døpt?

Årets første joggetur 26.04.2017

Årets første joggetur er gjennomført. Det var skummelt lett å fullføre, enda formen var elendig siste gang jeg tok samme joggerunde. Det er bare nok et bevis på at styrketrening hjelper. Man trenger styrke i beina for å kunne løpe. Selv om det ikke er en veldig land tur, så er det bedre enn ingenting. Jeg kommer garantert til å kjenne det i morgen, til tross for at jeg faktisk er støl etter jobb i går.. Lang eller kort distanse har lite å si, hodet fikk slappe av og jeg fikk sortert en del tanker. De er det nemlig mange av for tiden. 

Sluttvurdering- og eksamensperioden er i gang.. Derfor har jeg konkludert med at jeg heller skal prøve å få inn noen joggeturer, istedenfor å stresse ned på treningssenteret oppi alt. Jeg må virkelig holde igjen meg selv, slik at jeg ikke kjører meg rett på grunn. Det samme gjelder også bloggen fremover.. Til det roer seg vil jeg poste innlegg når jeg har overskudd og virkelig har noe på hjertet jeg må dele. Denne dagen har vært evig lang, men fy så effektiv jeg har vært også. I dag kan jeg legge meg med god samvittighet og unne meg en god frisørtime i morgen! Jeg håper det går bra med dere alle, og setter stor pris på at dere tar turen innom♥

Liker du å løpe ute?
Hva har du gjort i dag?

Slutte å blogge? 20.04.2017

Torsdag igjen. Dagene flyr, og tanken om å slutte og blogge kommer oftere og oftere. I det siste har bloggen blitt mer stress enn gøy, og jeg klarer ikke levere like bra som jeg skulle ønske. Lesertallene går nedover og nedover, som i seg selv er ganske umotiverende, skal jeg være ærlig. Allerede i morgen starter sluttvurderingsperioden, og like etter er det eksamensperioden. Oppi disse periodene jobber jeg mer enn jeg har gjort resten av året. Det er ikke til å legge skjul på at jeg ikke klarer å prestere bedre på både skole, jobb og blogg. Jeg vil jo gjerne trene også, men det er det som ryker først.. Dessverre. 

Jeg er jo glad i å ta bilder, men det kan jeg bruke instagram til.. Jeg er glad i å skrive, men får jeg noe ut av det egentlig? Nå er jeg skrevet ut fra psykologen og er ikke lenger psyk på samme måten som jeg var.. Det var jo grunnen til at jeg startet å blogge først og fremst. Jeg ville skrive om psykisk helse, for å hjelpe meg selv og andre.. Og det vet jeg at jeg også klarte! Men nå føler jeg meg egentlig bare tom.. 

På den andre siden vil jeg jo ikke slette bloggen.. Jeg har jo skrevet sabla mange bra innlegg! Jeg har jobba sinnssykt hardt for å få til det jeg har, men nå er det liksom blitt litt stopp. De som kjenner meg vet at jeg aldri gir mindre enn 110% når jeg virkelig får inn for det, så jeg vet ikke om en "blogg-en-gang-i-blant" hadde fungert for meg.. Samtidig slipper jeg å slette alt, og jeg kan skrive og dele hva enn jeg måtte, når jeg føler for det. Vi får se hva som skjer. 

Outfit in the park 18.04.2017

Har dere en fin tirsdag? Hvordan er det å være tilbake i hverdagen? Jeg er tilbake på jobb igjen allerede i dag, kun én dag fri i påsken! Istedenfor at dere skal få høre mer om hvor kjipt tiden fremover kommer til å bli, deler jeg et antrekk fra Mallorca! Det er vel mye bedre? Nå venter jeg bare på bedre temperatur her hjemme slik at det faktisk går an å kle seg litt mer sommerlig! Jeg har så sabla mye mer fint sommertøy enn varmere klær..  


Tskjorte - Mango // Skjørt - Top Shop // Armbånd - StyleConnection
Sko - Vans // Bag - Adidas // Solbriller - H&M


Jeg gleder meg helt sinnssykt til å se hvordan jeg klarer å style dette flotte skjørtet! Herregud så glad jeg er for at jeg dro det med meg på garderobesalget til Kristin! Det samme gjelder forsåvidt skoene og bagen også! Det eneste jeg kanskje føler mangler til dette antrekket er en leppestift, men det får jeg ta en annen gang!

Hva syns du om antrekket?
Hva skal du i dag?

Denne ukens.. 17.04.2017

Altså, jeg lovte jo å være så flink med de ukesoppsummeringene.. men nå har jeg vel ikke hatt en ordentlig oppsummering på to uker!? Dette er for dårlig! Jeg skal ta meg sammen.. Vi bare kjører på?

Ukens høydepunkt ♥
Ahh, det har vel vært en fin uke, men det aller beste var nok Mallorca og påskeferie! Det var virkelig behov for en time out, men jeg er neppe klar for å komme tilbake til hverdagen enda.  

Ukens nedtur ♥
Jeg stresser så sabla mye med tiden fremover. Det er så mye som skal skje, både russetid, konfirmasjoner, jobb, sluttvurderinger, tentamener og eksamener. I tillegg skal jeg jo jobbe og trene, samt ha ett liv. En av mine største frykter er nok at alt går på automatikk igjen.. Jeg hater virkelig når jeg kommer inn i en slik periode. Da er det lite som gir mening, skal jeg si dere.. 

Ukens beste dag ♥
Det må være torsdagen, når vi kom ned på Mallorca og bare kunne nyte den flotte solnedgangen. Det var heller ikke feil med varme de andre dagene også!

Ukens restaurant ♥
Vi fant altså en vegetarrestaurant på Mallorca! Der hadde de et utrolig kult konsept, syns i alle fall jeg. Det var en fast pris på tre-retter, hvor du hadde to alternativer til hver rett. Det var både billig og god mat! Den ligger ikke midt i Palma, så det kan kanskje være litt utfordrende å finne den.. 

 

Ukens utfordring ♥
Naturfagsinnlevering på onsdag.. Motivasjonen er på bunn, boka er på skola og jeg skal jobbe i morgen.. Hvorfor skal lærerne samle alt på en gang? Kan de ikke heller fordele litt mer utover året?? Nå er jeg nødt til å prøve på noen oppgaver i alle fall..

Hvordan var din uke?

Engletreet, en gripende roman 17.04.2017

Happy monday! Har dere hatt en fin dag? Jeg har egentlig ikke gjort stort, og det trengte jeg i dag. Lover dere, det er så deilig men en fridag før skola begynner igjen.. Skal jobbe nok fremover allikevel! Mens jeg sitter hjemme og sløver, (les; snart gjøre mer skolearbeid), tenkte jeg å tipse om en god bok jeg har begynt å lese. Engletreet ble med til Mallorca, men jeg begynte ikke på den før flyturen hjem igjen.. Om jeg angrer på at jeg ikke startet tidligere? Gjett om!

Det er en vakker og gripende fortelling hvis man interesserer seg for litt kjærlighet, drama og etterkrigstiden faktisk. Romanen handler om Greta som flykter fra mor og stefar til London, hvor hun får seg jobb, finner en amerikansk marinesoldat og blir gravid. Greta hadde uheldigvis løyet om arbeidet sitt, som hennes store kjærlighet så fant ut. Det endte med at han reiste tilbake til Amerika uten å si adjø, og hun fant en ny ektemann som bare ville oppfostre tvillingene slik at det var en arving til eiendommen hans. 

Nå får jeg bite tenna sammen en stund og gjøre noen skoleoppgaver, før jeg forsvinner ned i boka senere. Den anbefales virkelig,og er like lettlest som Jojo Moyes sine bøker. Det er faktisk hovedgrunnen til at jeg begynte å lese den, fordi de skulle være litt like. 

Har du lest noen av bøkene hennes?
Hva skal du i dag?

Glitrende negler 16.04.2017

God søndag vakre mennesker! Hadde dere en fin påskeaften? Jeg var så heldig og fikk påskeegg fylt med deilig smågodt hos tante og onkel. En veldig koselig kveld ble nytt med god mat og god drikke. Nå må jeg straks gjøre meg klar for å tilbringe resten av kvelden på jobb.. Det er neimen ikke alle som har fri på disse røde dagene. Før jeg reiser vil jeg bare vise dere de fine neglene tante la på meg i stad. Altså, hvor flink er hun ikke!?

Jeg er like fornøyd som alltid! Med neglene fiksa, er jeg klar for både russetid og eksamenstiden! Woho..

Hva syns du om neglene?

Hva skal du i dag?

Skjulte skatter i bakgatene 14.04.2017

Fredag ♥ Jeg bare ber om at denne fredagen ikke blir så lang når jeg kommer meg på jobb! Haha, så dere det dårlige forsøket på litt humor? Heldigvis holder vi åpent hele påsken, så jeg får jobba og tjent penger, som alltid kommer godt med! Mens jeg er på jobb resten av kvelden, tenkte jeg å vise dere de fine skattene fra smågatene i Palma De Mallorca. Hvis du ikke ha vært der, men har planer om å besøke byen, bør dette absolutt stå høyt oppe på lista over ting du skal gjøre! Jeg lar bare bildene prate for seg selv!Ha en fortsatt fin påske dere ♥ Gjør dere noe gøy denne påsken?

Hva syns du om bildene?
Har du vært i Palma før?

Snart russ 14.04.2017

God morgen dere! Halvveis ut i april betyr for noen at russetiden snart er her. For noen har den kanskje begynt allerede? Endelig er denne fantastiske tiden her med fyll og faenskap. En god unnskyldning for å drikke altfor mye, gjøre det dårlig på skolen og rett og slett ødelegge for seg selv. Neida, jeg er klar over at ikke alle er sånn, men det er dessverre tilfellet for mange. 

Skal jeg være helt ærlig med dere, så må jeg si jeg faktisk gruer meg litt. Hva har jeg begitt meg ut på? Hverken er jeg glad i store sammenkomster av mennesker, og mye alkohol. Jeg skal ikke på noen russetreff og er ei heller med på buss, van eller noen gruppe. I mine øyne har vel kanskje russefeiringa gått litt over stokk og stein? Stort sett alle russ blir sett ned på, og alle dømmes etter noens dumme handlinger. Nå skal jeg få på noen merker på denne buksa, så er vel kanskje jeg klar for russetiden snart også? Det blir jo spennende da! Selv om lillebror viste skuffende lite interesse når jeg først viste han russekortet mitt.. Når det kommer til russeknuter derimot gleder jeg meg! Jeg skal prøve å ta alle jeg regner som innafor. 

Hva er dine tanker rundt russen?
Tok du, eller skal du ta mange russeknuter?

Katedralen i Palma De Mallorca 13.04.2017

Den ene dagen vi var på Mallorca tok vi turen til nabobyen, Palma de Mallorca. Her var det første som møtte oss en nydelig katedral som vi brukte god tid på å studere. Den var rett og slett så vakker! Det var også fantastisk utsikt derifra, siden den lå høyere enn havnivå. Vi gikk rundt hele katedralen og vandret rundt i bakgatene, som også var fantastisk fine. Menneskene som bor der er veldig flinke til å pynte med fine blomster på deres lille balkong, eller utenfor døra. Tirill er jo enda mer opptatt av blomster og planter enn jeg er, hun kan også mye mye mer, så hun ble nok om mulig enda mer fascinert enn det jeg ble! Dette var vel litt bedre enn dagens første innlegg? Håper jeg har gjort opp for meg nå! Jeg sparer bildene av de vakre gatene og husene til et annet innlegg, så slipper dere å bla milevis for å se noen sommerlige bilder. Høres det bra ut?

Hva syns du om bildene?
Har du vært der og sett katedralen?

Dårlig dag, dårlig økt 13.04.2017

En dårlig dag går nok hånd i hånd med en dårlig økt, og det er så forbanna frustrerende. Været i dag er grått, kaldt og kjipt.. men jeg kan ikke skylde på det heller. For i dag er en sånn dag hvor i alle fall jeg bare vil sitte inne, under pleddet med en kopp kakao toppet med krem, og en god bok. Til tros for det, så reiste jeg altså ut på trening. Jeg trodde ærlig at ferien skulle virke mer motiverende på trening, men det slo feil i dag i alle fall. I dag var også en dag jeg gjerne skulle ha litt mer energi i form av pre-workout, men det hadde jeg heller ikke tilgang på. De få øvelsene jeg gjorde, ble i det minste gode, og det komme jeg nok til å kjenne litt i morgen. 

 


♦ Biceps curl 10x3 ♦ Pushdown 10x3 ♦ kneeling cable rope pulldown (behind neck) 12x3 ♦
♦ Benkpress 15-8-6 ♦ Dips på benk 8x3 ♦

 

Dette ble et altfor negativt innlegg, som jeg i grunn hater.. Nå skal jeg leite frem noen deilige bilder av palmer og solskinn som kommer ut senere i dag, kose meg med jordbær og kakao samt den nye boka jeg begynte på i Mallorca. Det blir bedre stemning her senere i dag, jeg lover!

Har du mye eller lite motivasjon når det kommer til trening?
Hva er dine beste tips for å finne motivasjon?

Solnedgang på Mallorca 12.04.2017

Første kvelden på Mallorca var vi så heldige og få med oss den vakre solnedgangen! Vi så at sola var på vei ned, så vi nærmest løp for å kjøpe jordbær og noe søtt å drikke på. Vi rakk det! I løpet av få minutter var sola nede, men da la igjen en vakker farge over himmelen. I stunder som da kan jeg sitte og drømme meg bort. Det er så store kontraster i livet, og det er vakkert. Samme dag hadde jeg vært på skola, venta på et forsinket fly, også satt jeg der i varmen og bare kunne nyte himmelen, sola, stranda. Nyte det hele, og leve i nuet.

Altså hvor vakkert er ikke dette? Det må jo bare være umulig å ikke nyte et øyeblikk som dette? Mulig dette blir litt klisjé, men det er så ubeskrivelig vakkert. Så deilig å kunne nyte inn alt uten og stresse med et eller annet hele tiden. Jeg elsker og reise, og jeg elsker solnedganger! 

Hva syns du om bildene?
Er du flink til å leve i nuet?

Godt å være hjemme igjen 12.04.2017

God formiddag dere! Jeg våknet før klokka var passert halv åtte, men jeg klarte heldigvis å sove en time til. Fy søren så deilig det var å komme hjem i går, selv om jeg ikke gikk inn dørene før klokka var nærmere elleve. Vi har alle lengtet tilbake til en ordentlig god seng, med overmadrass, og å dusje i egen dusj. Det er helt supert å reise på ferie, men det er også deilig og komme hjem igjen. Det som kanskje er aller mest behagelig med å komme hjem igjen er nok rutiner. Vi var forsåvidt både tidlig i seng og tidlig oppe på Mallorca, men rutiner er noe jeg trenger. Rutinene kommer også så brått og automatisk. Også var det så klart deilig å komme hjem til norsk sjokolade!! Nå er to klesvasker hengt opp, leiligheten er støvsugd. Det eneste som gjenstår nå er å vente en times tid før jeg skal på jobb igjen. Sola skinner også, så det var ikke så kjipt å komme hjem. Er dere klare for mange bilder fra Mallorca fremover? Jeg skal gjøre mitt beste for å begrense meg!

Hva skal du i dag?
Skal du reise bort i påsken?

Øl på McDonalds!? 11.04.2017

God tirsdag dere! Det ble en bloggfri dag i går med god grunn. Når man er på ferie er det deilig og koble litt av også. Men når det er sagt er hovedgrunnen at jeg har brukt altfor mye Internett her nede, så det blir en skummel telefonregning (unnskyld mamma).. Jeg tok mange bilder i går som dere skal få se, samt at både Tirill og jeg gjorde noe helt fantastisk gøy!! Jeg skal være så jævlig og holde dere på pinebenken litt til! Jeg vil nemlig få ordentlig fine bilder før dere får se noe som helst!

Nå sitter vi altså på McDonalds på flyplassen og er mange mange timer for tidlig ute. Heldigvis var det planlagt! Tirill og jeg har kødda med det flere ganger på turen at det skulle jo vært øl på McDonalds og andre fast food kjeder, ikke at jeg drikker øl, men ja dere skjønner. Her har de også sånne kule maskiner du legger inn orderen på selv, og der vet dere.. der var det hele to forskjellige øltyper. Altså, hvor gøy er det ikke!? Det er sånt som er morsomt! Men det er vel kanskje bare på Mallorca? Selv om det er gøy at det er øl på McDonalds her, håper jeg allikevel ikke det kommer til Norge. Alkoholen hjemme er allerede så lett tilgjengelig!

Nå skal vi nok kikke litt mer rundt på hele flyplassen før vi kanskje setter oss ned ett annet sted og spiser mer. Vi har jo tros alt tid til det! Flyet går ikke før om to timer..

Vil du ha øl på McDonalds? Hvorfor/hvorfor ikke?

Om meg

Alexandra Flaa

Jeg er ei 19 år gammel jente fra Hallingdal, som nå er ute på nye eventyr i Tønsberg. Jeg blogger om min psykiske helse, trening og livet ellers. Rett og slett en livsstilsblogg, tror jeg. KONTAKT: alexandraflaa@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no