alexandra flaa

Motivasjon- hvor er du? 30.04.2016

Her sitter jeg da, og prøver å jobbe med innleveringen min. Jeg har fått gjort litt, men motivasjonen falt til grus etter en litt mindre koselig melding tidligere i dag. Det har seg nemlig sånn at jeg har fått varsel om ikke bestått standpunktkarakter i ett fag. Denne fikk jeg i slutten av februar, men så den altså ikke før i dag. Det var heller ingen begrunnelse, så morgentimene ble brukt til å sende mail med læreren i faget. 

Som om ikke denne varselen var nok sliter jeg skikkelig med innleveringen. Den er i faget kommunikasjon og samhandling, og omhandler tema samspill, samhandling og relasjoner. Noen som kan forklare meg litt om hvorfor samspill er en tosidig prosess? Det står så lite i boka, og jeg er usikker på hva jeg kan bruke som eksempel.. 

Og de planene jeg hadde for ettermiddagen og kvelden tror jeg er pussa bort. Ting blir endra på i hytt og pine. Det er ikke alltid like lett å planlegge ting.. Og dere som har fulgt meg en stund vet hvor avhengig jeg er av å planlegge.. Alt må være planlagt til enhver tid.. Prøver å finne på andre ting, men det er ikke så lett. Det er 1. mai festival i helga, noe som er en avslutning på sesongen. Festivalpasset koster 300 kr, noe jeg er lite gira på å betale for å stå ute i regnet. Hadde sett veldig frem til denne helga, som bare har blitt helt motsatt av det jeg trodde.. 

Har du vært med på 1. mai festival før?

xoxo

Hvit morgen 30.04.2016

God lørdag morgen♥ Har dere fått en fin start på dagen? Jeg våknet opp til enda mer snø ute, igjen. Jeg vil ha sommer jeg, ikke snø.. Nå har jeg inntatt en god frokost sammen med resten av familien min. Den eldste lillebroren er også hjemme, så nå er hele gjengen samla. Jeg har litt på agendaen i dag, men aller først må jeg jobbe med innleveringen min. Jeg er bare nødt til å komme meg videre på den før jeg stikker ut litt senere i dag. Akkurat nå føler jeg meg ganske fortvilet og skjønner ikke hvordan 24 timer i ett døgn er nok til å få gjort alt som skal gjøres.. Hva skal du i dag?

xoxo

Nå er helvete i gang 29.04.2016

Endelig fredag. Nå er det helg igjen. Endelig en frihelg. Fra jobb i alle fall. Skolearbeid har jeg nemlig nok av.. Mer enn nok av. Nå er helvete i gang, for å si det mildt. I dag braka det løs.. En prøve jeg ikke ble ferdig med.. Forferdelig start på det hele. Det kan vel ikke bli verre nå? Mandag er det halvdagstentamen i norsk, etterfulgt av innlevering på tirsdag og heldagstentamen i engelsk på onsdag. Takk og lov for fri onsdag og torsdag i tillegg til helga! Det skal bli deilig! Uka etter braker det nemlig løs for fullt med tverrfaglig prøve, eventuell muntlig eksamen og yrkesretta eksamen. Hvordan skal dette gå? Nei, nå er det helg. Og den skal brukes til innlevering og å psyke meg opp til resten av skoleåret.. Jeg må snart ta noen nye bilder også ser det ut som. Ups.. 

Hva skal du bruke helga til?

xoxo

Den aller siste dagen 28.04.2016

Akkurat nå føler jeg meg litt trist, av forskjellige grunner. Den første er at det snør ute (igjen), og den andre er at det var siste dagen min i praksis. Jeg er en erfaring rikere, og enda mer usikker på hva jeg faktisk vil her i livet. Jeg har vært heldig og møtt mange fantastiske mennesker! Når det er sagt er det også deilig og endelig være ferdig. Fremover er det eksamen, prøver og tentamen som gjelder, og da er det greit å ikke være i praksis med hode på en annen planet. Nå er det bare resten av veien igjen, og det skal bli så bra. Jeg sikter mot en lys fremtid. 

Det ble heller ingen løpetur i går som jeg hadde planlagt. Jeg reiste heller bort på besøk for å spise fruktsalat og jobbe med innleveringen. Vi spiste fruktsalat, men jeg kan ikke akkurat si at jeg kom så mye lenger med denne innleveringen.. Så da vet dere planene mine for kvelden- nemlig skolearbeid..

Hva skal du i dag?

xoxo

Sunny days 27.04.2016

Sola skinner folkens!! Denne sola vår er virkelig en energikilde for seg selv.. Tenk at den kan påvirke humør og energi. Jeg har vært i praksis i dag, og er av den grunn tidlig hjemme. Veldig trist at i morgen er siste dagen, men jeg har kost meg så mye! I dag må jeg virkelig jobbe med den innleveringen jeg har snakka om en stund, men ikke fått gjort noe mer på.. I dag er dagen. Ferdig snakka. Jeg håper jeg kan ta meg en liten løpetur i kveld også, men vi får se hvor mye jeg rekker. Og forresten, dere er vel ikke lei shady fruits brillene mine enda vel? Hvordan har du det i dag?

xoxo

Shoppe-stopp 26.04.2016

Endelig hjemme etter noe som kjennes ut som en veldig lang dag! Det er helt utrolig hvor sliten man faktisk blir av å kjøre bil.. Jeg ble så trøtt at jeg og mamma måtte bytte en times tid når jeg var sliten, også bytta vi tilbake når hun var sliten. Til min store skuffelse, men ikke overraskelse var det selvfølgelig utsolgt for de NYX produktene jeg gjerne kunne tenkt meg, men jeg fant utrolig mye annet fint.. så nå, nå tror jeg det blir shoppe-stopp på meg. Denne måneden har jeg brukt veldig mye penger, men det kan jeg ikke i tiden fremover, så nå er det stopp.

Jeg vet ikke med dere, men jeg er i alle fall klar for sommer og solfylte dager! Gleder meg til jeg kan bruke både skoene og kjolen ute!! Deilig følelse♥

Hva syns du?
Hva har du gjort i dag?

xoxo

White 26.04.2016

God tirsdag alle sammen! Jeg håper dere har fått en super duper start på dagen! Her skinner sola, og jeg er egentlig klar til å sette kursen mot Drammen. Det var dags for en ny tannlegetime, så kanskje jeg blir ferdig med denne reguleringen en gang jeg også.. Krysser fingrene for at sola skinner like mye i Drammen, som det den gjør her. Da blir dagen bare enda beder. Forhåpentligvis får jeg kjøpt noen flere produkter fra NYX mens jeg har det i nærheten. Ups. Hva skal du i dag?

xoxo

Innspurt mot sommeren 25.04.2016

Hola! Hvordan har mandagen deres vært så langt? Jeg kan si så mye som at jeg våkna opp til 5 cm med nysnø. Nå som det endelig hadde smelta.. Humøret har dermed vært så som så, men altså.. SNØ!!! Jeg er klar for sommer.. Begynner å kjenne på at jeg snart må gjøre en innspurt for å bli fornøyd med kroppen til sommeren. Veldig kjekt når man da kan bruke gymtimen på litt styrke, for så å daffe rundt i tightsen resten av dagen. Hvorfor har ingen fortalt meg hvor digg det er? 

Forresten dere.. Gjett hvor mye jeg fikk gjort på innleveringen i går! Nemlig, det stemmer. Absolutt ingenting. Motivasjonen kom aldri, så jeg gadd rett og slett ikke pushe meg selv. Får heller ta det igjen resten av denne uka. Har litt tid igjen, så det er ikke stress enda.. Vil bare ikke stresse med det de to siste dagene.. Så vi får se hvordan det går! Nå må jeg ordne meg litt før vi skal i bursdag til kusina mi♥

Hva skal du i dag?

xoxo

Aldri helt fri 24.04.2016

Er det en ting man bør forberede seg litt på når man skal begynne på VGS, er at man aldri får helt fri. Jeg har ett inntrykk om at dette gjelder mer for de som går yrkesfag enn studiespesialisering, da de har studietimer. På Ål har i alle fall ikke vi det, så alt av arbeid må gjøres hjemme dersom lærerne ikke gir oss tid til å jobbe med innleveringer eller lekser i timene.. Jeg føler at jeg aldri har helt fri fra skolen, for det er ofte jeg sitter med lekser og innleveringer i helgene. Sånn som i dag. Jeg er nødt til å jobbe med innleveringen i dag, da jeg ikke er på skolen neste gang vi får tid til å jobbe med den. (Dumme regulering liksom..) 

Noen helger er det kjipere enn andre å jobbe med innleveringer, og i dag er kjenner jeg det blir tungt å sette i gang. Jeg vet at jeg må, hvis jeg skal rekke å bli ferdig innen fristen.. Og før det braker helt løs med tentamen, eksamen og enda flere prøver og innleveringer.. Jeg er virkelig ikke forberedt på dette, men det får bare gå. Det må bare gå! Mine elskbare shady fruits♥

Hva skal du i dag?

xoxo

Shady Fruits 23.04.2016

Siden jeg er på jobb nå, tenkte jeg at det passa fint å vise dere de nye solbrillene mine. Jeg har lenge cravet runde solbriller, men har egentlig aldri følt jeg har funnet de perfekte.. Før jeg prøvde ett par av samme leverandør hos en venninne. Disse måtte jeg altså bare ha. Så jeg bestilte noen briller fra Shady Fruits. Leveringstiden var utrolig kort- heldigvis for meg! Jeg fikk mail samme kveld om at de var sendt, og et par dager senere lå de i postkassa. Altså, jeg kan ikke si annet enn at jeg elsker de.. Så dere får ett lite bildedryss! 

Hva syns du om runde solbriller?

xoxo

Lørdag morgen 23.04.2016

God lørdagsmorgen alle sammen♥ Jeg har allerede vært oppe en liten stund, til tross for at jeg ikke begynner på jobb før kl. 14. Jeg syns det allikevel er deilig med litt god tid om morgenen, da får jeg også mer ut av dagen. Nå nyter jeg en kaffe og en deilig frokost. Frem til jeg skal på jobb har jeg tenkt til å være veldig effektiv. Dette rotet dere.. Jeg rekker aldri bli ferdig med å rydde alt, før det blir nytt rot et annet sted. Det skal jeg sette en stopper for i dag. Jeg må også sette av tid til en innlevering i løpet av helga, men jeg sparer nok det til i morgen. Det skal også settes av tid til bloggen.. Så nå må jeg vel bare kaste meg rundt. Hva skal du i dag?

xoxo

Jobb helg 22.04.2016

God fredag alle sammen! Jeg kom nesten akkurat inn dørene her hjemme etter ett lite kafébesøk med jentene. Egentlig er jeg på vei ut dørene igjen, for jeg jobber til 22:15 i dag.. Kjenner jeg gruer meg litt til det etter en skoledag, men det går nok bra! Det blir et superkort innlegg, men det håper jeg dere forstår. Jobben er dessverre viktigst, og det som blir prioritert. Jeg tror faktisk ikke at jeg rekker å lage mat her hjemme, så da må jeg nok kjøpe noe i løpet av kvelden..

Nyt fredagen med bra folk❤

xoxo

Snart mai? 21.04.2016

En ting som virkelig forundrer meg i disse dager er været.. Altså, i det ene sekundet jeg ser ut av vinduet kan sola skinne og det er helt vindstille, i neste sekund derimot.. da er det rene snøstormen ute og det ser nesten ut som at trærne skal knekke. Vi er i slutten av april, men det virker allikevel ikke alltid sånn. Det er veldig forvirrende. Om morgenen er det iskaldt, om ettermiddagen er det veldig varmt ute. 

Hei til dere mellom to fag! Jeg har satt av tid denne ettermiddagen og kvelden til å jobbe med skolearbeid.. Jeg vet at jeg går glipp av viktig tid på skolen neste uke til å jobbe med innleveringen min, så da må jeg jobbe mer hjemme. Nå er det virkelig tiden for å ha oversikt over skolearbeid og innleveringer. Det er virkelig ikke lenge igjen til det braker løs for fullt med prøver, innleveringer, eksamen, tentamen og gudene vet hva.. Kjenner jeg ikke er klar for dette, men blir man noen gang det? 

Altså, skjønner dere greia eller? Alle disse bildene her er tatt i ettermiddag.. Er det virkelig mulig at været kan skifte så forbanna mye bare i løpet av en dag?

Hvordan er været hos deg?

xoxo

Hjemmelaget leppeskrubb 21.04.2016

Torsdag folkens! Bare en dag igjen til fredag og helg!! Det er vi klare for eller? 

Jeg må takke for noen veldig bra tips jeg fikk i går angående tørre lepper.. Spesielt med leppestift. Det kom inn litt forskjellig om både leppomader og leppeskrubb som fungerte bra. Istedenfor å kjøpe en dyr leppeskrubb på nett, lagde jeg en selv. Jeg søkte litt rundt på nettet for å se hva folk hadde brukt og det var litt forskjellig. Noen hadde castor oil i, noen hadde hvitt sukker, andre brukte olivenolje. Jeg hadde ikke olivenolje, så jeg fikk prøvd meg på rapsolje. 

Jeg skrubbet leppene i går før jeg la meg, etterfulgt av leppomade. Jeg skrubbet også leppene i dag tidlig, etterfulgt av lip primer og matt leppestift. Jeg er egentlig veldig overrasket over resultatet. Hadde ikke trodd det skulle fungere så bra som det gjorde! Men det er jo bare positivt. Når det kommer til mengden av de ulike ingrediensene var jeg veldig usikker. Men jeg brukte 4 ts brunt sukker og 1 ts olje. Jeg tok litt for mye, så jeg tror 1 ts er mer passende. Dette varierer også på hvilken konsistens du ønsker. 

Har du prøvd å lage leppeskrubb før? 

xoxo


MINNER OM KONKURRANSEN DER DU KAN VINNE GAVEKORT PÅ NELLY
 VERDI PÅ 1000 KR

Les mer her (link) 

Bilder fra UKM 20.04.2016

Akkurat nå skriver jeg fra senga, i og med at min lille powernap endte opp på to og en halv time.. Hvordan får jeg det til? Uansett.. Siden jeg er litt for trøtt i dette øyeblikk tenkte jeg å vise dere noen bilder fra UKM. Første dagen glemte jeg minnekortet mitt hjemme, så da fikk jeg ikke tatt noen bilder. Jeg fikk derimot tatt noen bilder under siste forestillinga, da jeg hadde med meg kusina mi. Veldig koselig!

Jeg følte også underveis at jeg knakk litt den greia med å ta bilder på konsert. Bildene skal ikke være for mørke, men de som står på scena skal synes. Lukkertiden har utrolig mye å si her. Det er så gøy når man selv føler man får til!

Hva syns dere?

xoxo

Om meg

Alexandra Flaa

Jeg er ei 19 år gammel jente fra Hallingdal, som nå er ute på nye eventyr i Tønsberg. Jeg blogger om min psykiske helse, trening og livet ellers. Rett og slett en livsstilsblogg, tror jeg. KONTAKT: alexandraflaa@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no