alexandra flaa

Jeg skal til Mallorca 31.03.2017

Det tok ikke mer enn ett par uker etter at Tirill og jeg kom hjem fra London før vi satt og så på nye flybilletter. Trangen etter å reise blir i grunn bare større og større. Lysten til å oppleve nye steder, nye minner, nye erfaringer! Denne gangen var vi ganske klare på at vi trenger sol og varme, i alle fall mer enn i Norge. Vi har rett og slett blitt rågode på å finne billige billetter, og shitty hoteller eller leiligheter. Jeg tar det første, beste og billigste hotellet, også søker Tirill litt mer om det hotellet og vi finner hver gang ut av vi bytter.. Her ifra tror jeg at jeg står for billetter, så tar Tirill seg av tak over hodet. 

Vi fant relativt billige billetter, og bestilte. Det var litt trøblete og en mulig dobbeltbooking, men alt løste seg til slutt. Om én uke dere, da er jeg i ett nytt land igjen. Jeg skal få oppleve noe nytt. Sol og sommer. Vi reiser til Mallorca!! Forventningene er ganske så høye, men det er nok på grunn av våres tidligere turer sammen, og at det denne gangen er litt varmere strøk. Det er bare å pakke frem bikini og sommerklær!! Denne ferien kommer til å bli så forbanna fortjent!! Til uka er det presentasjon om særemne, jeg skal ha elevundervisning i gym og ha en enorm historieprøve. Den eneste motivasjonen for å komme seg gjennom neste uke, med andre ord. Dette var vel en fin nyhet å dele med dere på en fredag!? Jeg skal ta så mange bilder av strand, palmer, sol og drinker. 

Har du vært på Mallorca før?
Hva man bare oppleve når man er der?

Ingenting hindrer meg fra trening 30.03.2017

Det er ingenting som holder meg borte fra treningssenteret! Ikke engang to fingre som er teipet sammen. Da bytter vi bare ut noen øvelser, så kjører vi på allikevel. Det fins stort sett alltid øvelser du kan gjøre, selv om man har en liten skade ett sted. Og ja, grunnen til at jeg har måtte teipe fingrene er nok muligens av en ting bare jeg får til- nemlig å sparke meg selv i fingeren. Det er nok ikke verre enn en liten forstuelse, men et er greit å hole det samla i noen dager. 

Processed with VSCO with a5 preset

 


♦ Beinpress 10x3 ♦ Knebøy 8x3 ♦ Bulgarsk utfall 5x3 (hver fot) ♦
♦ supersett med cable hip pull through og cable squat 10x3 ♦ Utfall 20 pr fot ♦ Hoppende squats 15 ♦
♦ Glute bridge 10x3 ♦
Processed with VSCO with a5 preset

Vi økte alle settene på glute bridge, så jeg var ganske ferdig etter siste sett! Jeg har en stund følt at bein- og rumpeøkta har hatt liten fremgang, noe som i lengden kan bli umotiverende.. Etter jeg begynte å variere mer i repetisjoner og vekter har det gått oppover! Endelig har jeg økt i beinpress, og jeg føler for å yte mer i markløft, som jeg ikke tok i dag. Sånn generelt sett føler jeg meg sterkere nå enn når jeg begynte, men ting tar tid.  

Har du trent i dag?
Hva har du gjort i dag?

Blomster gjør meg glad 30.03.2017

Torsdag må trolig være den mest effektive dagen i uka. Jeg spinner avgårde noen timer på skola, handler kanskje litt, tar i ett tak hjemme og jobber med skolearbeid. Ofte er jeg også innom Plantasjen en tur, men ikke i dag. Det er så sabla vanskelig å finne fine potter som faktisk passer inn her hjemme, så da kan jeg heller ikke kjøpe flere blomster eller fine, fine grønne planter. Jeg burde vel også prøve å fokusere på de jeg har, og se til at de ikke dør helt enda.. So far so good! Men dere, skrik ut hvis dere vet hvor jeg kan få tak i søte blomsterpotter, okei?

Videre ser dagen min ut som følger: lese ferdig bok til særemne (sånn dønn seriøst), jobbe med presentasjon til særemne, gjøre ferdig opplegget til gymtimen neste uke..., trene litt, henge opp klesvask og vaske hjemme. Jeg har endelig fått malt ferdig døra og to vinduskarmer på soverommet, så da er det bare å vente på at det tørker før jeg kan starte med moroa- nemlig den fineste blåfargen!!! 

Er du glad i planter?
Hva skal du i dag?

Siste innspurt, igjen 29.03.2017

Lillelørdag. Vi er halvveis i uka, igjen.Det er siste innspurt på særemne, igjen. Påsken nærmer seg, så det er egentlig siste innspurt på resten av året. Det er bare å holde hodet kaldt så lenge man klarer. Eksamensperioden er ikke bare tøff for påbygg, men det kan føles sånn når man ikke har hatt like mye fellesfag de to første årene på videregående. Jeg har også bare hatt én eksamen på videregående, og i år skal jeg plutselig ha tre.. Hvorfor ikke fordele litt bedre!?

Sola skinner ikke i dag, men Tirill og jeg skal feire bursdagen vår på fredag, så jeg har i alle fall noe å se frem til! Vi har også en annen stor ting å se frem til, som jeg lover å fortelle dere om senere, men nå tar vi for oss særemne og bursdagsfeiring først og fremst! 

Har du mye å gjøre om dagen?
Har du noe å se frem til?

Sunshine baby 28.03.2017

God tirsdag! Sola skinner og jeg blir altså så glad at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg.. Det er egentlig ikke helt sant, for jeg skal være på jobb hele kvelden.. Utrolig kjipt når det er så god temperatur og skyfri himmel.. Jeg vil jo være alle andre steder enn inne i butikken, misforstå meg rett! 

Bursdagsfeiringen min på søndag ble så bra den kunne blitt. Savnet etter bestefar vil alltid være der, men da er det så godt med venninner som gjør sitt for at jeg skal få en så bra dag som mulig! Tonje laga god hjemmelaga pizza og deilig brownie. Vi delte en flaske vin og tok noen bilder i finværet. Som jeg nevnte da også, så har jeg aldri kunne gått i skjørt på bursdagen min før (uten å fryse), så det var en ny og deilig opplevelse! Ja, jeg setter ekstremt stor pris på småting som det, hvis noen lurte. 

Nå får jeg spise opp maten min, skifte og stelle meg i kassa. Pliktene kaller! Jeg ønsker dere en fortsatt fin og solfylt tirsdag ♥

Hva skal du i dag?
Hvordan er temperaturen der du bor?
Hva syns du om antrekket?

Mandagstrening 27.03.2017

God mandag! Har dere hatt en fin start på uka? Skoledagen var evig lang og tung, men jeg er ett steg nærmere å bli ferdig med særemnet, og det er jo noe å rope hurra for! Det ble nesten like fint vær i dag, som i går, selv om det ikke så sånn ut i dag tidlig. Jeg kunne gå i skjørt i går, uten å fryse! Altså, jeg tror aldri det har skjedd på bursdagen min før.. 

Til tross for en lang skoledag var jeg full av energi på trening. Spørs om det ikke var den herlige mandagskaffen de serverer på fresh. Ahh, jeg skulle ønske de hadde en gratis kaffemaskin der.. Fresh, ta notater! Vi kjørte på med en god armøkt, og nå er de virkelig helt gelé etter at jeg også har malt litt mer på soverommet (bilder kommer). Det er uansett helt fantastisk å starte uka med trening. Er dere ikke enige!?

 


♦ Biceps curl 10x3 ♦ Pushdown 10x3 ♦ kneeling cable rope pulldown (behind neck) 10x3 ♦
♦ Benkpress 10-7-8-5 ♦ Nedtrekk 8x3 ♦ Sittende roing 10x3 ♦ Assisterende pull up 5x3 ♦
Nå skal jeg jobbe litt mer forberedelse av gymtimen jeg og en medelev skal ha om én uke.. Herregud, det skjer så sabla mye frem til påsken! Hvorfor skal alltid lærerne ta alle prøver og innleveringer samtidig, og hvorfor må det være rett før ferier!? 

Har du trent i dag?
Hva skal du i dag?

Birthday dinner 26.03.2017

Søndag. Bursdag. 19 år. Jeg burde følt glede. Jeg burde følt lykke. Det jeg faktisk føler er sorg og savn. I år skulle liksom bursdagen min bli så bra. Jeg skulle ikke grue meg, som de siste 6 årene. Alt var planlagt og så ut til å bli perfekt, men det ble det selvfølgelig ikke. Det har skjedd så mye på privaten, mye dere ikke får vite om, men jeg føler på et tap og en sorg. Drastiske endringer har skjedd den siste tiden.

For de aller fleste er nok bursdag kjempegøy og en ting de gleder seg til lenge. Jeg derimot gruer meg alltid. Det er en så simpel grunn som at jeg har bursdag samme dag som bestefar, og nå i seks år, har bursdagen min ikke vært noe annet enn en påminnelse om at bestefar dessverre er borte for alltid. Min store helt ❤

Heldigvis var mamma, stefaren min og lillebroren min her i natt, så vi var ute og spiste på Groovy Diner i går. Utrolig god mat, og veldig hyggelig!

Nå skal jeg snart reise til Tonje for å spise middag, siden jeg var så heldig og bli invitert dit i dag❤

Hva skal du i dag?

Nye piercinger 25.03.2017

God morgen dere! Jeg befinner meg for tiden på jobb, og ha vær her noen timer. Men det stopper ikke meg fra å stå opp litt tidligere for å skrive litt til dere! Jeg må si med en gang at jeg ikke har tatt en ny piercing, selv om jeg har sabla lyst på flere.. Det er bare nye smykker så jeg kan bytte om litt på de jeg allerede har. Disse piercingene ble kjøpt for en billig penge i London, men dagene har flydd avgårde også har de blitt glemt litt bort. Ikke at det egentlig var så dumt, for da slipper bloggen å stå tom helt til jeg er ferdig i ettermiddag!

Nå må jeg nesten løpe sånn at jeg faktisk å åpne butikken til tiden! Ha en super duper lørdag ♥

Har du piercinger?
Hva syns du om disse?

Kickstart helga med trening 24.03.2017

Endelig var helga her igjen, og for første gang på lenge spør jeg meg selv hva jeg skal bruke kvelden på. Jeg har gjort overraskende mye husarbeid de siste dagene, så jeg kan egentlig bare slappe av.. Men siden det er så sjeldent jeg har mulighet til å slappe av, så blir jeg sabla fort rastløs. Man skulle vel egentlig trodd at treningsøkta etter skola skulle gjøre meg litt sliten, og jeg er vel forsåvidt det også, men jeg føler jeg må gjøre noe. Nå skal jeg jo på jobb i morgen tidlig, så jeg kommer vel til å takke med selv for en rolig kveld. Til tross for lite energi før trening, så ble det en relativt god økt. Det er noen greier som gjør at økta ikke blir like bra som den kunne vært, men vi kom oss igjennom det. Dere vet jo hvor glad jeg er i å trene i løpet av helga! Jeg tror helt ærlig det ikke fins noe som er bedre enn det.. Bildet er fra økta i går, hvor vi kjørte på med armer og overkropp. I dag ble det derfor bein, med økning i noen av øvelsene. Kjenner dette er en periode med lite framgang, så da må jeg være flink til å variere øvelser, vekter, sett og repetisjoner. Tenkte også jeg skulle bla litt i bildearkivet for å se om det faktisk er noen fremgang... 


♦ Kettlebell sving 10-12-20 (økning) ♦ Beinpress 8-10-15 (økning) ♦
♦ Markløft 10x3 ♦ Knebøy 10x3 ♦ Hoppende utfall maks rep ♦ Hoppende squats 10 rep ♦Nå er det på tide å finne frem boka i særemne og bli ferdig. Jeg vedder på at dere er like lei av å høre om det, som jeg er til å skrive om det, men det er ett faktum at jeg bare må komme i gang.. Så da vet dere jo hva kvelden min blir brukt til, før det blir en tidlig kveld!

Har du trent i dag?
Hva skal du i helga?


#trening #fitness #workout

Nye negler- med palmer 24.03.2017

Freeedag! For første gang på noe som føles ut som en evighet har jeg fri i dag! Jeg skal trene og slappe av, ganske enkelt og greit. Over til noe mer spennende, nemlig mine nye negler. Nå har vi offisielt kommet til våren, som betyr at sommeren ikke er langt unna (endelig). Jeg er så klar for sol og sommer at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg.. For en liten stund siden bestilte jeg noen kule negl klistremerker på Ebay, og de rakk faktisk å komme før de skulle fikses opp igjen. Yey! Go Ebay liksom. Jeg er superfornøyd med resultatet. Det er enkelt og classy, med ett hint av særpreg. Det er så typisk meg du kan få det, tror jeg. I en hektisk hverdag setter jeg så ekstremt pris på å kunne reise til tante for å fikse neglene mine. Det å komme inn døra og få klemmer av mine søte søskenbarn, og se hvor glade de blir for å se meg, selv om jeg nesten bare er inne på neglrommet før jeg drar igjen. Jeg tror helt ærlig det er viktig med litt overfladisk i hverdagen. Slippe og tenke på alt og ingenting, holdt på å si.

 


Husk at du finner instagrammen til tante HER og Facebooksiden hennes HER. Du kan også søke opp MariasNeglDesign!


 

Nå skal jeg straks gjøre meg klar for å reise på skola i noen timer. Jeg ønsker dere en fantastisk fredag! Kos dere masse ♥

Hva syns du om neglene?
Har du noen overfladiske øyeblikk i hverdagen?

Wishlist 23.03.2017

På søndag har jeg bursdag og fyller 19 år. Vanligvis ville man kanskje skrevet om det i lang tid før, men det har altså ikke jeg gjort. Jeg skal skrive litt mer senere, men nå vil jeg bare dele en liten collage med småtteri jeg faktisk ønsker meg. Mamma fikk en lengre liste, men jeg har selvfølgelig glemt halvparten av tingene jeg sa til henne. Haha, ser dere hvor forbanna hardt jeg har prøvd å få til en skikkelig happy og good-feel collage!? Herremin så vanskelig. Det går i treningstøy og treningsutstyr for det meste altså.. Ikke vanskelig å be! Jeg skal skrive mer om bursdag og tanker rundt det når det nærmer seg enda mer, men nå får dere bare se på disse bildene.

God natt vakre mennesker ♥

Bikini fra Ebay 23.03.2017

God torsdag! Nå nærmer deg seg endelig helg igjen! Har dere hatt en fin dag? Min har i grunn vært litt spesiell, men jeg tenkte å skrive mer om det senere.. Nå vil jeg bare vise frem bikinien jeg nylig fikk i posten. Den er kjøpt på Ebay, men etter og forhørt meg rundt, så turte jeg altså å kjøpe en. Det er jo en sjanse å ta når man bestiller fra Ebay, men jeg må si jeg ble overrasket. Bikinien var overraskende lik bildene- med andre ord veldig fin! Overdelen passet perfekt, mens underdelen var for liten. Jeg hadde i grunn regnet med at underdelen ville bli for liten, men det var allikevel skuffende. Den skulle jo være med i kofferten på neste ferie! 
Du finner linken HER

Det er jo uansett en fin bikinitopp til en billig penge! Nå skal jeg bare vurdere om jeg vil bestille den enda en gang, bare i større størrelse slik at bikinitrusa også passer... hmm.. 

Hva syns du om bikinien?
Har du kjøpt bikini på Ebay?

Kunsten av å finne roen 22.03.2017

Denne onsdagen har gått som følger: en nærmest full skoledag, reise direkte til Sande for å ordne negler, for så å reise tilbake til Tønsberg for å delta på personalmøtet som tok tre timer. Nå har jeg omsider kommet meg hjem, satt på en klesvask, vasket sminkekoster og fjerna sminka mi. Nå sitter jeg omsider her og skriver. Dette var vel én av de muligens to dagene i løpet av denne uka jeg trodde jeg skulle komme noen lunde tidlig hjem for å finne roen. Slappe av litt. Dagene siden torsdagen som var har egentlig bare flydd avgårde, og jeg har nesten ikke vært hjemme siden. 

En liten pause for å lage en kopp te. 

Jeg kjenner jeg beundrer de som virkelig klarer å finne roen i hverdagen. Det eneste som står i hodet mitt nå er engelsk særemnet som forsåvidt er ferdig utskrevet og klart til å leveres i morgen, norsk særemne som jeg endelig har ny motivasjon til å lese mer på, skriveøkt om særemne, historieprøve, presentasjon om særemne, eksamener og påske. Hvordan skal jeg få tid til å bare leve litt? Det virker som jeg må holde pusten frem til det endelig blir ferie. Jeg har store planer for ferien, som jeg faktisk ikke har hatt tid til å fortelle om... Men nå skal jeg bruke tiden frem til klesvasken er ferdig på å gjøre mest mulig for at jeg kan slappe av mest mulig igjen i morgen. Vi snakkes i morgen, men litt mer overskudd. Forhåpentligvis. 

Hvordan har dagen din vært?

Bytt sokker du også! 21.03.2017

God morgen dere! I dag er den internasjonale Down Syndrom-dagen, 21. mars. Merk deg datoen til senere år også! Uansett, så er det altså en type kampanje som kalles Rockesokk. Det er i grunn så enkelt som det høres ut som! Bruk to ulike sokker i dag, for å vise din støtte. La oss vise at det ikke gjør noe å være litt annerledes. La oss fremme Down Syndromet og gjøre flere bevisst over hva det faktisk er. Det er greit å ikke være som alle andre!Akkurat i dag syns jeg det er veldig kjipt at jeg ikke har noen sånne fancy sokker med masse mønster, så da tok jeg de mest ulike sokkene jeg hadde! Nå håper jeg at dere roter litt i sokkeskuffen og drar på deg to ulike sokker, for å vise din støtte. Bare gjør det.

Skal du være med på Rockesokk?
Hva skal du i dag?


#rockesokk #rockesokker #downsyndrom

Smoothie på 1-2-3 20.03.2017

Happy monday! Så var det på igjen med skole og jobb. Nok en uke har begynt, og nå nærmer vår, russetid og eksamenstid med full fart. Jeg befinner meg på jobb resten av kvelden, så da benytter jeg enkelt å greit anledningen til å vise dere min favorittsmoothie. Dessuten er den veldig enkel og lage, og billig så klart. 


♥ DU TRENGER ♥
Frosne jordbær, eller andre bær av eget ønske
Appelsinjuice, eller annen juice 
Sukker, hvis ønskelig


 


 


♥ DETTE GJØR DU ♥
Fyll opp blenderen med jordbær
Hell oppi appelsinjuice
Blend 
Server


 Voila! Nå kan du nyte en kald og god smoothie med god samvittighet! Det skal ikke så mye til for å få i seg nok frukt og grønt igjennom én dag. Dette er gjort på under to minutter, og det har faktisk alle tid til! Spesielt når jeg klarer det.. (ups).

Er du glad i smoothie?
Hva liker du eventuelt å ha i smoothien?

Om meg

Alexandra Flaa

Jeg er ei 19 år gammel jente fra Hallingdal, som nå er ute på nye eventyr i Tønsberg. Jeg blogger om min psykiske helse, trening og livet ellers. Rett og slett en livsstilsblogg, tror jeg. KONTAKT: alexandraflaa@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no