alexandra flaa

Kake, kaffe og kos 31.03.2016

God torsdag alle sammen! Hvordan har dere det i dag? Dagen min startet like trist som været her oppe på fjellet. Eller, dagen var vel ikke så trist, men grått og snø/regn gjør i alle fall noe med mitt humør. Nå skinner heldigvis sola, og jeg er happy etter og kjøpt meg nye sko, henta en goodiebag fra Slarverennet (mer om dette senere) og en pakke fra Bikbok. Jeg gleder meg til å vise dere alt, men nå må jeg få i meg litt mat før jeg får noen gjester på besøk om en times tid. Er man 18 så er man 18!Hva skal du i dag?

xoxo

Til helvete med det 30.03.2016

I dag var jeg tilbake igjen på BUP. Jeg følte meg sint hele kjøreturen til Ål, som jeg faktisk hadde alene.. Lengste turen så langt. Jeg var sint når jeg parkerte, gikk inn og spurte pent om jeg kunne få ett glass vann mens jeg venta. Psykologen var 5 minutter for sein. Jeg måtte sitte 5 minutter ekstra og vente fordi han ikke var klar. Jeg  var sint når jeg smilte så pent til psykologen og han gratulerte med med dagen som var og førerkort. 

Jeg var klar til å reise derifra etter 15 minutter. Jeg hadde ikke noe jeg ville snakke om. De tingene jeg kanskje burde snakke om, var jeg ikke klar til å snakke om. Så hva skal jeg gjøre da? Hva får jeg gjort når jeg sitter inne på et stygt lite rom med en mann som detter ut av samtalen etter annen hver setning fordi han skal skrive ned alt jeg sier. Føles i alle fall sånn.. Lyder som "hmmm" og "mhm" er kjente inne i det rommet. Særlig at du bryr deg uansett. For deg er jeg bare én av flere pasienter. 

Kan du ikke bare forstå at du ikke hjelper meg? Dette stedet her hjelper meg ikke. Jeg vil ikke tilbake. Det eneste jeg har fått ut av BUP så langt er masse fravær fra skola. Hvem vil vel ha fravær? Det er det arbeidsgivere ser på. 

Vi gikk gjennom det ene av sikkert fem skjemaer jeg har fylt ut. Jeg måtte kommentere hvert eneste punkt, som faktisk var så mange som 25. Altså, hva mer er det å si om "Den skremmende hendelsen har forandret meg til det verre" eller "Jeg føler meg feig"? Feig fordi jeg ikke tørr å være alene hjemme.. Selvfølgelig har hendelsen forandret meg til det verre- ellers hadde jeg vel ikke vært her? Hva tar du meg for.. Jeg vil ikke tilbake. 

En måned siden BROW REHAB 30.03.2016

Nå har det faktisk gått over en måned siden jeg var hos Brow Rehab i Oslo, så jeg tenkte jeg skulle vise dere noen bilder av hvordan bryna mine ser ut nå. Som de fleste av dere sikkert har fått med seg, så har jeg jo brukt castor oil, men jeg har ikke fått brukt det hver eneste dag av ulike grunner, men jeg tror fremdeles man kan se forskjell. Det blir vanskeligere og vanskeligere å forme bryna med dipbrow, samtidig tørr jeg ikke å nappe selv lenger.. April er helt full, så jeg tror jeg må presse inn en Oslo-tur en gang i mai for å fikse opp i dette her.. Bildene i svart/hvit er fra i går. Haha, herregud. Jeg vil ikke en gang nappe de håra som virkelig er på bærtur i tilfelle jeg napper helt feil.. At dette med bryn skal være så vanskelig skjønner jeg ikke! En ting er i alle fall sikkert.. Jeg må farge bryna snart.. 

Tror dere det hadde vært mindre forskjell uten castor oil?

xoxo

JEG HAR LAPPEN 29.03.2016

Det her er virkelig helt sjukt!!! Jeg hadde klart å skjule det fra alle jeg ville, men nå er den store nyheten ute! Jeg har tatt lappen og det er helt sykt. Lykkerus til tusen!!! Kan ikke huske sist gang jeg var så gira.. Dette her blir så utrolig bra! Nå er jeg fri som fuglen :D

Vi snakkes dere, nå skal jeg ut å kjøre!!!

Date night 28.03.2016

Gjett hvem som sov til 15:30 i dag da.. Joda, det var meg det. Mamma måtte faktisk vekke meg. Jeg tenkte som så at jeg ikke skulle ha på alarm i dag i og med at skolen snart er tilbake. Jeg tror egentlig at det var ganske lurt! Det så jo ut som jeg trengte denne søvnen.. Det ble ikke en rolig mandag på meg da, haha. Jeg løper nemlig ut dørene rett etter dette innlegget! Skal spise noe god mat med to herlige jenter♥ Det blir en bra start på uka for det!

Vi blogges, babes♥

Det er bare løgner 27.03.2016

Du sier du er så stolt. Men hvor er du? Hvor har du vært de siste åra? Hvordan kan du være stolt? Hvordan kan du vite at du er stolt, når du nesten ikke vet noe.. om meg. Du har aldri vært mer lykkelig. Men hvor er du? Hvordan kan du være lykkelig når du ikke ser meg? Når du ikke prater med meg? Årene har gått fort, ja. Men uten deg. Hvor har du vært de sistre tre åra? Ikke her i alle fall. Ikke hos meg. Hvordan kan du skryte på deg alt mulig, når du ikke er her? Hvordan kan du få deg selv til å gjøre det? Vise andre at du er så sabla bra, når du ikke er her. "Skryte" meg opp i skyene, når jeg omtrent ikke har hørt fra deg på tre år. Hvordan får du deg selv til å gjøre det? Hadde jeg bare vært så liten igjen.. da kanskje ting hadde vært annerledes. 

Jeg har faen meg bursdag 26.03.2016

Jeg har bursdag, og det med utrolig blanda følelser.. I år gikk jeg virkelig inn for å få en super bursdag, jeg skulle gjøre alt jeg kunne for at jeg skulle være glad og smile. Grunnet en del ting på privaten i det siste vet jeg ikke helt om jeg klarer det. Jeg er en av de som ikke er så glad i å feire bursdag, lenger. Jeg elska bursdagen min helt til bestefar døde. Det er noe helt ubeskrivelig spesielt å ha bursdag på samme dag som bestefar. Bare dette gjorde at forholdet vårt var helt spesielt.. 

Akkurat nå føler jeg meg fortapt. Jeg skjønner ikke helt hvordan jeg skal komme meg igjennom dagen på jobb. Samtidig som det mest sannsynlig er bedre enn å sitte hjemme hele dagen. Ikke vet jeg.. Jeg kjenner tårene presse seg på og klumpen i magen vokser seg større og større. Det var ikke sånn som dette bursdagen min skulle bli. Jeg skulle være lykkelig over at jeg endelig er 18 år.. Jeg skulle være lykkelig over alt jeg hadde sett for meg i fremtiden. Nå vil jeg egentlig bare legge meg igjen og sove bort dagen. Jeg skulle ønske jeg fremdeles var liten og visste så mye mindre enn det jeg gjør nå. Jeg skulle ønske jeg kunne være mindre bekryma og bare være glad. Jeg skulle ønske bestefar enda var her og ringte meg på bursdagen vår. 
 GRATULERER MED 72-ÅRS DAGEN BESTEFAR♥ Jeg savner deg hver eneste dag!

Helt tom 25.03.2016

Jeg har ikke hatt blogglyst av personlige grunner de siste dagene, men jeg føler at jeg skylder dere ett innlegg i dag. Dere har nok ikke gått glipp av så mye uansett, for livet mitt består mer eller mindre av jobb, speiselt i påska. Jeg var ute en tur i går da. Det var god stemning, selv om været ikke var av det beste. Det ble allikevel greit når man har to bål som varmer og pledd. Jeg hadde fri i går og i dag, men i morgen er det tilbake på jobb. Håper det blir mye å gjøre, så jeg kan sette tankene på pause. Vi snakkes..

Fort gjort 23.03.2016

Oi, er klokka snart halv åtte allerede? Jeg var så sliten etter jobb så jeg la meg litt, trodde jeg.. Det ble nesten to timer med søvn det. Fort gjort når man ikke setter på alarm! Skulle liksom bare slappe av litt, ikke sove. Skjønte ikke så mye når jeg våkna og det var mørkt ute, men sånn skjer noen ganger. Resten av kvelden skal jeg virkelig prøve å holde meg våken og kikke litt til på nettet. Lurer fremdeles på hva jeg skal gi meg selv i bursdagsgave.. Noen forslag?Føler meg enda i koma når jeg er ferdig med dette innlegget. Aller mest frister det å bare sove videre. Glemme livet litt, liksom. Vi snakkes vel i morgen en gang uansett. 

Hva har du gjort i dag?

xoxo
 

Mine 3 favoritt leppestifter 23.03.2016

Jeg syns det er litt begrensa for hva slags type innlegg jeg kan forhåndsskrive mens jeg flyr rundt på jobb, men jeg har kommet frem til at sminke og lignende er en veldig fin ting å skrive om i disse dager! Når jeg først tenkte på ett innlegg som dette hadde jeg tre andre "favoritter", men nå er det noen andre. Husker ikke om det er én eller to jeg har bytta ut, men disse er i alle fall favorittene mine for tiden! Alle tre er til en innafor pris og holder bra! De er også matte, noe jeg virkelig er svak for!


MAC Velvet Teddy // Isadora 04 Queen of roses // L'oreal Paris 330 

Fargefoskjellen kom dessverre ikke så godt frem på bildet, men den fra Isadora er mer rosa enn den fra L'oreal som er helt rød. Alle tre passer godt til hverdag og det lille ekstra! De koster fra 119,- til 175,-. Personlig syns jeg MAC sin har det fineste designet, og jeg gleder meg til jeg finner flere farger jeg liker!

Har du en favoritt leppestift? 

xoxo

Det er jo bare hår... 22.03.2016

For tiden tenker jeg utrolig mye på om jeg skal klippe håret mitt kort eller ikke. Jeg hater egentlig den lengden jeg har nå, men jeg får virkelig ikke bestemt meg for om jeg skal hoppe i det og klippe meg eller bare håpe det vokser lenger.. På en måte er jeg veldig glad i håret mitt, men det er slitt og derfor slitsomt. Fordelene hvis jeg klipper det er at det forhåpentligvis blir sunnere når det vokser ut igjen.. Herregud!!! Det er jo bare hår for svarte.. Hvis jeg bestemmer meg for å klippe det, er jeg redd for at ansiktet mitt ser skikkelig avlangt ut og at det rett og slett ikke passer meg, så i så fall er det viktig at jeg finner en frisør som gjør sitt for at det passer til meg.. Det er så mye styr... Har lagt ut de to bildene under her i både "av jenter for jenter" og "sminke-elskere" på facebook og der mener flertallet kort hår. I "av jenter for jenter" mener 146 at jeg skal klippe det, og 57 at jeg skal beholde det langt. 


Crappy kvalitet.. 

Hva tenker dere?

xoxo

Fresh til neste gang 22.03.2016

God tirsdag alle sammen! Det ble ett litt sent innlegg fra meg i dag, da jeg heller prioriterte en koselig frokost med mamma og en skitur etterfulgt av ett kafébesøk. Vi gikk litt over 4,5 km, så det var en fin tirsdagstur! Kafébesøket derimot var ikke like vellykket.. Jeg bestile en mocca som jeg klagde på en gang uten forbedring. Melka var ikke ordentlig og det smakte ikke sjokolade. Vi tok en tur bort på en outlet for å se på nye skiklær. Mine begynner å bli rimelig gamle og jeg føler meg virkelig ikke vel i de lenger, så nå ville jeg ha noe nytt. Jakka kan brukes både til ski og nå på våren, og buksa kan brukes som skibukse og turbukse om sommeren hvis det skulle falle seg inn. Vi får se! En ting er i alle fall helt sikkert- jeg kommer til å føle meg super fresh neste gang jeg skal gå på ski!Hva har du gjort så langt i dag?

xoxo

I mens jeg venter 21.03.2016

Oi shit, det er faktisk mandag.. Dagene går helt i surr når jeg har ferie, og overraskende nok i forhold til at jeg jobber. Jeg så tilfeldigvis ett eller annet sted i stad at det er jo en ny episode av bloggerne i dag, så i mens jeg venter på det har jeg sett Skam og skal nå lese litt mer i boka. Jeg skal begynne på kapittel 5 nå, og nå føler jeg virkelig at jeg har kommet ordentlig i gang med boka, og ting gir litt mer mening! Elsker det når jeg kommer til det punktet i boka.. Etter bloggerne hopper jeg i seng. Skal bli godt å sove uten alarm!Uff, slang med ett gammelt bilde jeg.. 

Ser du på bloggerne?

xoxo
 

Kan ikke alltid være best 21.03.2016

Jeg er av den typen som alltid gir 110% når jeg først skal gjøre noe.. Enten om det er jobb, blogg, skole eller privatliv. Denne uka klarer jeg ikke gi 110% på alle disse stedene, selv om jeg har fri fra skola, så noe blir nedprioritert. Det viktigste om dagene er at jeg får nok søvn og bygger opp igjen litt energi sånn at jeg er klar for neste arbeidsdag. For min del er det begrense hvor mange innlegg jeg klarer å forhåndsskrive til dere. Føler liksom ikke det blir like "ekte", hvis dere skjønner? Jeg setter av mye tid til bloggen når jeg har skole, men denne uka blir jeg dessverre nødt til å tenke mer på jobben (trenger penger..). Fortvil ikke! Bloggen skal ikke stå tom, jeg må bare tenke litt logisk når jeg skal skrive innlegg og hva jeg kan skrive om. Jeg har sagt til meg selv at det er greit å slappe av litt uten bloggen også, så det skal jeg gjøre. Prøve og nyte ferien litt også, sammen med den nye boka. Målet er å lese den ferdig.. Kanskje jeg kan strikke litt mer på genseren min? Husker dere jeg begynte?Akkurat nå tror jeg faktisk at jeg skal prioritere å rydde rommet mens jeg koser meg med kaffe latte♥

Hva ønsker du og lese mer om på bloggen?
Hva har du gjort i dag?

xoxo

Tre bøker du bør lese! 20.03.2016

Sånn egentlig er det veldig rart at jeg skriver såpass lite om bøker og anbefalinger, med tanke på hvor mye jeg faktisk leser.. Når jeg først prioriterer det. Derfor var det jammen meg på tide å komme men noen anbefalinger her syns jeg! Er veldig spent på ressponsen deres, og om dere ønsker lignende innlegg senere. 

Jeg kjører i gang hele greia med Fifty Shades of Grey. Dissde bøkene har vel alle hørt om? Eller i alle fall filmen? Det er tre bøker, og så vidt jeg har forstått så er filmen basert på den første boka. Jeg har utrolig nok enda ikke sett filmen, men sta som jeg er skulle jeg absolutt lese bøkene først. Nå har jeg endelig klart det og skal prøve å se filmen snart. Altså, jeg har hørt at filmen er utrolig dårlig, men jeg føler jeg må se den bare for å se den.. Litt sånn det er med PH.. 

Den første boka leste jeg på ett par dager i Tyrkia i fjor sommer, og jeg fikk vel begynt på bok nummer to når jeg kom hjem. Dessverre ble denne alt for lite prioritert når sommeren var over. Jeg fikk faktisk ikke lest den ferdig før jeg var tilbake i Tyrkia i vinterferien. Det betyr med andre ord at den ikke er noe dårligere enn den første, jeg bare "glemte" den bort. Jeg fikk også begynt på den siste boka, og ble ferdig med den for ett par dager siden. Nå venter jeg i spenning på pocket boka som heter Grey. Så vidt jeg har forstått kommer denne ut 20. mai og er Christians versjon. Jeg gleder meg virkelig! 

Jeg skal ikke si så mye om innholdet i bøkene eller gå for detaljert inn i hvordan bøkene er skrevet, for det høres bare feil ut på alle mulige måter.. Forfatteren er utrolig dyktig og skriver på en måte som gjør at du ikke kan legge fra deg boka når du først er i gang. Hvis du ikke har lest bøkene enda, vil jeg virkelig anbefale deg det! 

Ei venninne har lånt første boka, men her har dere i ale fall nummer to og tre. Som dere kan se er det veldig tjukke bøker, men det føles ikke sånn ut når man først setter i gang. Jeg har betalt 149,- og 169,- for disse to, som er i pocket format og det er absolutt en bra pris for bøker! Grey boka koster 299,- (ikke pocket), og det er en pris jeg ikke kan bruke på en bok.. så jeg får smøre meg med tålmodighet!

Har du lest bøkene? Hvis ja, hva syns du?
Hva er favoritt boka de?

xoxo

Om meg

Alexandra Flaa

Jeg er ei 19 år gammel jente fra Hallingdal, som nå er ute på nye eventyr i Tønsberg. Jeg blogger om min psykiske helse, trening og livet ellers. Rett og slett en livsstilsblogg, tror jeg. KONTAKT: alexandraflaa@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no