alexandra flaa

Jeg har valgt studieretning 28.02.2017

Jeg har endelig tatt det store valget som vil påvirke fremtiden min. Etter nyttår har det vært mye snakk om studier på skolen og veien videre. Vi har både vært på yrkesmessa i Sandefjord og fått informasjon om alle høyskoler og universiteter i Norge. Etter alt press jeg har lagt på meg selv angående hva jeg skal velge, har jeg egentlig bare lagt alt med studier til siden. Utsatt det, med andre ord. 


 

Men her for et par uker siden, etter at jeg hadde lagt meg for å sove gikk det altså opp ett lys. Haha, neida. Men jeg fikk en ny tanke jeg ikke har hatt tidligere. Nå det siste året har jeg trodd jeg ville bli barnehagelærer, mens de siste månedene har jeg også tenkt på idrett, ernæring og helse. Begge deler er noe jeg interesserer meg for, og jeg har bestemt meg for å jobbe med mennesker, og der igjen helst barn og unge. For meg er det ekstremt viktig å kunne være til nytte på jobb, og vite at jeg har gjort mitt for at noen skal ha en litt ekstra fin dag. Bildene er fra We Heart It

Derfor har jeg nå bestemt meg for å søke lærer. Jeg vil ikke være en slik streng, pedagogisk dårlig lærer som bare får jobben gjort. Jeg vil være den læreren jeg selv ikke følte jeg hadde før jeg kom på videregående. Den læreren som vet grensene til elevene, forstår og respekterer når de trenger tid alene, hvor store utfordringer de trenger for å oppnå mestringsfølelse. Jeg vil være den læreren som aldri gir opp, og som har troa på elevene uansett hva! Jeg skal være den læreren som ser mobbing hvis det uheldigvis forekommer, og jeg skal ta tak i det, og gjøre noe med det. Det er så mye innenfor barn og unge som interesserer og fascinerer meg! Jeg føler jeg har så mye å gi disse barna, og en evne til å lære bort. I alle fall så håper jeg at jeg har den evnen. 

Nå krysser jeg bare fingrene for at jeg kommer inn på studieplassen jeg ønsker, og ikke minst at jeg har valgt riktig. Det er min største frykt- å velge feil. Bruke mange år på en utdannelse jeg ikke kommer til å bruke. Men nå tar jeg en sjanse! Hopper i det og håper på det beste!

Har du valgt studie enda?
Hvor skal du studere?

Suede cap 27.02.2017

God mandag dere! Har dere hatt en fin start på uka? Klare for å ta fatt på nye utfordringer? For min egen del var jeg tilbake på skola, og det var ganske tøft. Noen lærere har nok ikke helt skjønt at det ikke er bare bare å komme tilbake etter en uke fri. 

Anyways, i dag tenkte jeg å vise dere egentlig ett av favorittkjøpene fra London, men det blir faktisk to av dem. Hovedtingen er som overskriften tilsier suede cap! Da Tirill og jeg var i Camden på torsdag fant jeg plutselig en kul caps på Urban Outfitters som jeg egentlig bare prøvde for gøy. Den var selvfølgelig altfor stor, og det var den eneste, så jeg la den fint fra meg uten å tenke mer på det. Etter at vi forlot denne bydelen og hadde nådd tilbake på hotellet angra jeg skikkelig. Jeg ville ha den slik caps. Jeg måtte ha en slik caps. Dere vet når dere bare har sykt lyst på noe, og alt føles feil og dumt helt til dere får den tingen? Sånn følte jeg det med den capsen.. En caps liksom..

På flyplassen på vei til Norge igjen gikk vi forbi noen butikker hvor de plutselig hadde en del capser. Jeg prøvde litt frem og tilbake, og hadde i utgangspunktet bestemt meg for hvilken jeg vill ha. Helt til jeg tilfeldigvis bøyde meg ned bare for å se en gang til.. Kan dere tenke dere hva som befant seg der nede innerst på hylla!? Oh yes, her snakker vi en perfekt suede caps. Helt perfekt! De andre capsene ble lagt pent tilbake, og jeg kunne reise hjem igjen med ro i sjela og en ny caps! Også ser dere den nye fine mesh hoodien jeg faktisk kjøpte på en vintage butikk. Jeg hadde hverken gått innom denne butikken eller prøvd genseren hvis ikke Tirill hadde bedt meg om det, så tusen takk! Jeg virkelig elsker denne genseren. Også er den blå og ikke for kort!

Hvordan startet uka de?
Hva syns du om capsen og genseren?

Perfekt viljestyrke 26.02.2017

Har dere hatt en fin fastelaven, eller vanlig søndag? Mine fastelavensboller står nå til etterheving, og jeg gleder meg sånn til å kose meg med bolle fylt med søt krem. Mmmm! Det tar bare så sabla lang tid med gjærbakst, siden det skal heve ikke bare én, men to ganger.. Jeg har ikke så god tålmodighet... 

Jeg kom meg på trening etter jobb, og det var virkelig godt! Det gir i grunn ikke mening hvorfor flere ikke trener i løpet av helga.. Det er jo så god plass på treningssenteret! Slipper å vente på vekter og apparater eller irritere seg over at det er så sabla fullt! Jeg kjenner i dag at gårsdagens økt var god. Man kan vel mildt sagt si at jeg er støl.. Det kommer jeg nok også til å være i morgen, for armene og magen fikk virkelig kjørt seg i dag!

Processed with VSCO with a5 preset

 


♦ Biceps curl 10x3 ♦ Pushdown 10x3 ♦ kneeling cable rope pulldown (behind neck) 10x3 ♦
♦ Benkpress 10-10-5-10 ♦ Nedtrekk 6-6-20 ♦ Sittende roing 8x3 ♦ Mage med medisinball 20x3 ♦
♦ Rulle på yogaball 10x3 ♦ Sykle i lufta 10x3 ♦ Planke 15 sekunder x 3 ♦


 

Jeg håper dere får en fantastisk avslutning på uka! I morgen er det tilbake på skola for min del.. Så nå må jeg vel lese litt i boka til særemnet, og ikke bare se på serier.. Selv om det frister mye mer!

Har du trent i dag?
Har du hatt vinterferie enda?


#trening #fitness #workout #fit

Denne ukens 26.02.2017

God morgen fantastiske mennesker! Har dere sovet godt? Jeg la meg relativt tidlig i går, så jeg våknet uthvilt og klar for nok en arbeidsdag. La oss bare oppsummere den fantastiske uka, shall we?

Ukas høydepunkt ♥
Selv om det var forrige søndag, så var det en fantastisk overraskelse når mamma og Simen kom vandrende inn hos tante og onkel. Så glad og rørt at jeg tok til tårene! Ellers har jo hele London vært helt fantastisk! Jeg bare elsker den byen... 

 

Ukas nedtur ♥
Jeg tror kameraet mitt har gått til helvete.. Det blir bare svart og vil ikke ta bilder.. Grr!! Jeg håper det bare er batteriet som er ødelagt, men jeg vet ikke sikkert.. Må nok google litt og forhøre meg litt rundt for hva det kan være. Bildene over er de to jeg faktisk fikk tatt med kameraet.. Og da sto selvfølgelig fokusen på manuell.. Perfect timing! 

Ukas beste innkjøp ♥
Jesus så mye fint jeg shoppa i London. Og jesus så mye penger jeg har brukt.. Haha. Dere skal få se alt i ett eget innlegg hvis dere vil?
 

 

Ukas beste treningsøkt ♥
Gårsdagens økt var helt fantastisk og jeg kjenner det godt i dag! Forhåpentligvis orker jeg en økt til etter jobb. Treningsbagen er pakket og alt er klart så det står vel egentlig bare på viljestyrken nå. 

Dagens planer ♥
Jobb, trening, husarbeid og bake fastelavensboller♥


Bilder er lånt her.  
 

Jeg ønsker dere en fantastisk søndag! Slapp av og kos dere masse.

Hvordan har uka de vært? 
Skal du lage fastelavensboller i dag?

Fra shopping til trening 25.02.2017

Lørdag og brått tilbake i hverdagen! Alarmen ringte kl 5.45, og det var en trøtt Alexandra som måtte krabbe ut av senga. Det er duket for nok en arbeidshelg. Jeg har ikke hatt mange vakter hvor jeg har åpnet på lørdager, men det gikk veldig bra og vakta gikk overraskende fort! Rett etter jobb dro jeg på Fresh for en skikkelig beinøkt. Det var ett savn å ikke trene i løpet av turen, men hvis jeg virkelig ville så hadde jeg fått det til. Det ble dog mye gåing gjennom alle dagene, og siden Tirill kun hadde én arm, ble det til at jeg også tok mesteparten av posene. For å snike inn litt mer aktivitet tok jeg flere ganger trapp istedenfor rulletrappa. 

Processed with VSCO with b5 preset

 


♦ Kettlebell sving 15x3 ♦ Supersett- donkey kick og fire hydrant 10x3 ♦ Supersett- glute bridge og ettbeinds glute bridge ♦
♦ Knebøy 10x3 ♦ Markløft 10x3 ♦ Supersett- cable hip pull through og cable squat 10x3 ♦


 

Nå er bein og rumpe helt utkjørt og jeg skal ingenting annet enn å ligge i sofaen med Vampire Diaries på skjermen resten av kvelden. Det har jeg fortjent nå! Hadde tenkt å avslutte økta med beinpress, men det kunne jeg bare glemme! Beina skalv og klarte ikke presse imot.. 

Har du trent i dag?
Hva skal du i dag?


#trening #workout #fitness

Going home 24.02.2017

God morgen dere! I dag måtte vi opp når klokka passerte seks, for å ha god til flyplassen. Vi spiste en god middag i går, for en ekstra fin avslutning på denne flotte reisen. Selv om det er godt å reise bort og oppleve nye ting, er det også godt å komme hjem igjen! For min del har det i alle fall vært en super tur, og har nå fått bevist at London aldri skuffer! Jeg kan nesten ikke vente med å hoppe på flyet tilbake..

Vi hadde i grunnmur uflaks i flaks, og flaks i uflaksen i går, men det skal jeg fortelle mer om senere! I mens jeg reiser tilbake til norsk jord får dere nyte bildet av denne fantastisk fine klokka! Dette er nesten obligatorisk fra en Londontur.

Hva skal du i dag?

Har du sett Big Ben?

Ready - set - shopping 22.02.2017

God morgen fra London! Herregud så deilig det er å være tilbake! Gårsdagen ble brukt på å finne frem til hotellet, kjøpe litt mat og begynne på shoppingen. Vi fant omsider frem til Oxford Street og begynte altså i går. Nå er vi straks klare til å ta fatt på en ny dag i Oxford og Bond street. Vi har søkt litt rundt etter butikker og merker, så i dag er målet å se om vi finner noen KAT VON D produkter. Ryktene sier at det endelig har kommet til London! Aller først må vi hoppe på bussen til Victoria station og få oss litt frokost.

Har dere noen store planer for dagen, vakre mennesker? Anyways, lag deg selv en fin dag❤

Hva skal du i dag?

Har du prøvd noen produkter fra Kat Von D?

Oslo x London 21.02.2017

God morgen! Har dere fått en god natt med god søvn? Det ble vel knappe fire timer søvn på meg i natt, men det kommer helt klart til å være verdt det. I skrivende stund befinner jeg meg på gaten på Gardermoen. Flyet var dessverre forsinket med over én time.. Det var ganske kjedelig når det er så tidlig på morgenen! Tirill og jeg er uansett klare for noen fantastiske dager i London. I går føltes det hele så surrealistisk når jeg sto og malte på soverommet til tante og onkel.

Vi har ingen veldig store planer for turen, men det er obligatorisk med en tur eller to innom Primark. Videre håper jeg i alle fall på god mat, bra vær og fantastisk stemning! Hvis dere har noen tips til hva vi bare få med oss når vi er der nede må dere bare skrike ut!!

Hva skal du i dag?

Har du vært i London før?

Jeg tok til tårene 20.02.2017

Hei på dere! Hadde dere en fin søndag og hatt en fin dag i dag? Det ble et uplanlagt fravær fra meg i går med god grunn. Jeg jobba til kl. 15, så dro jeg til tante og onkel for å hjelpe til med oppussing. Underveis snakka jeg med mamma i telefonen for å planlegge en overraskelse for lillebror i dag, siden de skulle til Drammen en tur. Det hele endte opp med at jeg ble den som mildt sagt ble overrasket! En liten time etter at jeg ankom Sande i går sto en liten stor gutt i stua og ropte "OVERRASKELSE"! Det tok noen sekunder før jeg skjønte hvem som sto der og smilte fra øre til øre. Når jeg først innså at der sto mamma og min kjære lillebror, så klarte jeg ikke holde tårene tilbake. Jeg ble så glad at tårene rant og det ble vekslet mange klemmer.

Min lille hjerteknuser❤

Har du blitt overrasket slik før?

Hva har du gjort i dag?

Musikken jeg hører på 18.02.2017

Løøørdag. Siden jeg nå befinner meg på jobb tenkte jeg å dele mine favorittsanger med dere. Er det noe som skifter veldig fort, så er det sanger jeg hører på. Det blir liksom bare radio når jeg kjører så mye bil, også har jeg heller ikke spotify premium, så da blir det fort radio hjemme også. Jeg vet ikke med dere, men jeg føler i alle fall at dette året har startet bra med tanke på musikken som har kommet. 


 


Believer - Imagine Dragons
It ain't me - Selena Gomzes og Kygo
Chained to the rytm - Katy Perry
Issues - Julia Michaels 
So good - Zara Larsson
Despacito - Luis Fonsi 
Human - Rag'n'Bone man
Paris - The Chainsmokers 
Make me (cry) - Noah Cyrus og Labrinth
Scars to your beautiful - Alessia Cara
Bildene er fra We Heart It

 

Nyt resten av kvelden vakre skapninger ♥ Husk å ta vare på dere selv! Ikke noe "jada", helt seriøst. Sett deg ned og pust. Slapp av. 

Hører du på noen av de samme sangene?
Hva er dine favorittsanger for tiden?


 

Breakfast, shopping, coffee, tea 18.02.2017

God lørdag dere! Hvordan har dere det? Jeg kom akkurat hjem igjen etter noen timer sammen med tante og søskenbarna mine i Tønsberg. Det er veldig koselig å treffe dem når de først er byen. Nå er jeg bare nødt til å være effektiv før jeg reiser på jobb om to timer. Øverst på prioriteringslista er å skrive klart ett innlegg til dere, begynne å pakke til London, også får jeg rydde litt hvis jeg rekker. Oppi alt dette er jeg jo nødt til å spise middag! 

Nå skal jeg kose meg med te mens jeg puster ut litt. Det blir noen hektiske dager før jeg forhåpentligvis kan nyte noen late dager i London. Haha, hvem prøver jeg å lure? Det er London vi snakker om.. 

Hva skal du i dag?
Hvordan har du det?

Sparkling lips and palms tee 17.02.2017

Det er fredag og vinterferie. Da er det vel helt innafor med skinnende leppestift og en t-skjorte med palmer? I think so. Selv om jeg ikke har helt ferie, så er følelsen av fri og ferie fra skola allikevel helt ubeskrivelig. Denne fredagen har egentlig vær helt fantastisk. Jeg kom enda lenger på særemnet i engelsk, følte meg fresh og det er helg. Best av alt er vel det faktum at det faktisk bare er fire dager igjen til jeg skal nyte livet i London. I mellomtiden kan jo dere nyte dette antrekket?Leppestiften er fra Inglot, og den er virkelig helt fantastisk! Fylte kun på litt på midten av leppene i løpet av dagen, ellers holdt den! Nå skal jeg bruke resten av kvelden på popcorn og Vampire Diaries, før det blir en tidlig kveld. 

Hva syns du om antrekket?
Hva skal du i dag?

Makeup brushes- Ebay 17.02.2017

Endelig fredag og vinterferie!! Ahh gud så deilig det føles. Jeg har enda igjen noen timer med engelsk før jeg offisielt kan ta ferie, men følelsen er der! Uansett, jeg tenkte å bruke denne fredagen til å tipse om noen sminkekoster jeg kjøpte på Ebay for en stund siden. Eller, jeg kan ikke anbefale de 100%, for jeg har ikke prøvd de enda. Det har seg nemlig slik at jeg ville ta bilder av de når de enda var nye, sånn for å være sikker på at de er helt rene. 

Så langt kan jeg si følgende om kostene: de er syntetiske, altså ikke ekte dyrehår, og superduper myke. De er også fint designet! So far so good sier jeg bare! Nå som jeg endelig har fått tatt bilder kan jeg også teste dem, så det vil komme mer info om kostene senere hvis det er ønskelig? Linken til kostene har dessverre utgått, men du kan finne samme selgeren her (link). 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset
 


Har du kjøpt sminkekoster på Ebay?
Har du noen kjøp på Ebay du er fornøyd med? 
(Del gjerne link)

Gossip Girl 16.02.2017

Hei og hopp dere! Har dere hatt en fin torsdag? I dag har jeg tatt en helt rolig dag, hvor jeg stor sett bare har slappet av, sett serie og tatt en liten powernap. Også kommer jo ikke det husarbeidet unna med mindre jeg gjør noe med det, så det måtte også til. Nå har jeg endelig sett ferdig Gossip Girl også! Det er en serie jeg virkelig har brukt lang tid på, og kun sett i perioder, men nå er jeg altså ferdig. For en serie! Det er nesten så jeg bare burde begynne å se den på nytt allerede nå. Dette var akkurat hva jeg trengte etter to dager med hardkjør på skola. Altså, tirsdagen var ikke annet enn ett helvete. Skriveøkt, historieprøve og gym hvor jeg endte opp med hovne armer og blåmerker etter volleyball. Det var nok en god grunn til at jeg sovna på sofaen i stad gitt. Nå skal jeg bare senke skuldrene før jeg finner senga tidlig. 

Hva har du gjort i dag?
Har du sett Gossip Girl før?

Glitter and matte 16.02.2017

Dagene flyr avgårde og vi har allerede kommet oss helt til torsdag! Jeg rakk dessverre ikke innom dere i går, siden Tonje og jeg skulle til Sande for å få fine negler igjen. Det var fem uker siden sist for min del, så man kan trygt si at det ikke var særlig pent lenger! Alle var supergira på å prøve noe nytt, nemlig ombre. Tonje og jeg har siklet etter dette lenge, og har sett opp og ned på youtube for å finne ulike teknikker og hjelpemidler. Tante var virkelig superflink som vanlig, men hun ble ikke fornøyd selv. Da ble det litt forandring i planene, men jeg kunne ikke vært mer fornøyd med det jeg endte opp med til slutt! Er det noen som vet hva jeg liker og hvordan jeg vil ha neglene mine, så er det ingen andre enn min kjære tante ♥ Vi har ikke gitt opp håpet enda, og skal fortsette å prøve helt til det blir bra! Sånn er det bare med den saken! Haha, vi sto alle tre og kom med utallige mange forslag for hvordan vi kunne få det til, så nå må vi bare tenke enda litt til.. Altså hvor fint ble ikke det her? Dere vet jo min store kjærlighet for både glitter og matte negler, så dette var perfekt! Nå er jeg mildt sagt klar for å reise til London på tirsdag (!!!!!) ! 

 


Vil du se flere bilder av negler tante har laget? Søk opp Marias Negldesign på Instagram (link) og Facebook (link). 


 

Hva syns du om neglene?
Har du ordnet neglene dine før?


#negler #nails #negldesign #mariasnegldesign 

Om meg

Alexandra Flaa

Jeg er ei 19 år gammel jente fra Hallingdal, som nå er ute på nye eventyr i Tønsberg. Jeg blogger om min psykiske helse, trening og livet ellers. Rett og slett en livsstilsblogg, tror jeg. KONTAKT: alexandraflaa@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no