alexandra flaa

A day at the beach 29.02.2016

Har dere fått en fin start på uka? Det er trossalt skuddårsdagen! Det blir litt merkelig blogging denne uka, men sånn får det bare bli. Når jeg våkner om morgenen er det rett ut i sola for å få litt farge på kroppen. I dag ble det ett par timer med sol her hjemme før vi tok en tur på stranda. Det var en tyrker som sa at denne vinteren ikke var så kald- helddigvis for oss! Etter stranda ble det en drop-in time hos friøren, men det får dere høre mer om litt senere. Nyt bildene!Hva har dere gjort i dag?

xoxo

Mine Instagram-bryn.. 28.02.2016

På fredag etter at klassen min hadde reist hjem igjen til dalen, surra jeg rundt i Oslo for å finne frem til Brow Rehab som ligger på Pilestredet. Det sier seg selv at dette er veldig vanskelig når man ikke er kjent i Oslo, og skal prøve å finne trikk som går til riktig sted og ikke minst komme seg videre fra trikken og til selve salongen. Da jeg omsider kom frem måtte jeg bare vente i 20 minutter. I denne tiden satt jeg egentlig og følte meg veldig dum, også fylte jeg ut et skjema siden jeg aldri hadde vært der før.. Dette gikk ut på allergier og graviditet osv. 

Jeg hadde bestilt behandlingen brynsløft som ble anbefalt spesielt ved første behandling. Denne behandlingen inkluderer farge, napping og voks, og koster 650 kroner. Vi benyte aller først med å gå gjennom det lille skjemaet jeg hadde fylt ut, etterfulgt av at hun spurte hvordan jeg likte å ha bryna mine. Jeg hadde sminka de, så jeg sa enkelt og greit at jeg liker de omtrent som jeg sminker dem. Så begynte det hele og hun begynte med farge, mener jeg å huske.. Akkurat nå ble jeg veldig usikker.. Det var enten farge først eller så la hun farge nedi voksen. Altså voksen ble som en ramme rundt, med farge som innhold. Jeg tror faktisk dette skjedde.. Haha. Voksen var varm, men det var fremdeles ikke så vondt som jeg hadde sett for meg. Det var over på 1-2-3. Nå var det napping og finpuss som sto for tur. Tro det eller ei, men jeg holdt på å sovne under behandlinga, så når hun spurte hva jeg syntes så jeg egentlig ikke annet enn hvor rød jeg var. 

Det var satt av 45 minutter til behandlingen, men jeg var ferdig etter ca. 35 minutter. Da var det viktig å ikke ta for mye på området om var voksa, og heller ikke sminke det før det hadde gått én time. Det resulterte i at jeg gikk rundt inne på Oslo City med solbriller.. Tenkte som så at det sikkert så like "dumt ut" som om jeg gikk der og var helt rød.. I etterkant er jeg vel i bunn og grunn fornøyd med behandlingen og resultatet, men jeg stusser litt over at det fremdeles er veldig rotete på spesielt den ene halen og mye hår. Det kan hende hun lot det være sånn i og med at jeg sparer de ut igjen. Jeg vet ikke helt, men det plager meg og gjør det mye vanskeligere å forme de.. Det går seg vel til det også. Nok snakk, nå skal dere få se hvordan bryna mine er nå! Bildene er tatt i dag, to dager etter behandling. 
Ser dere hvor rotete halen er? Jeg hadde endelig fått noen hår som lagde en linje jeg kunne følge.. Guess what? Den er borte, og det som ble igjen er i mine øyne ett evig kaos.. Jeg verken vil eller tørr å gjøre noe med dette.. 


Hva syns dere om resultatet? Har du prøvd samme behandling før?

xoxo

Som en norsk sommer 28.02.2016

God ettermidag alle sammen! Har dere hatt en fin søndag så langt? Jeg sov overraskende lenge i dag, men rakk å få noen timer med sol før vi tok en tur til byen. Jeg har kun vært her en gang om vinteren før, men kunne ikke huske hvor mye som var stengt. Det var utrolig rart.. Det er nok enda mindre turisme her nå pga. alt som skjer i Syria og noe styr andre steder i Tyrkia. Vi har i alle fall ikke merket noe til noe, så vi nyter bare ferien og ikke minst varmen! Vinteren her nede er som en norsk sommer. Vedig godt om dagen, men kaldt om kvelden. Her har dere noen bilder fra dagen!

Hva er deres planer denne søndagskvelden? Noen har vel akkurat fått vinterferie?

xoxo

En fin tur! 27.02.2016

Hei og god lørdagsettermiddag fra Tyrkia! Vi ligger hele én time foran dere, så her har klokka passert 16:00. Flyturen gikk veldig bra og vi sovna alle tre. Det er en liten stund siden vi kom frem til leiligheten, men tiden har blitt brukt til rydding og vasking. Det er litt som skal gjøres når det blir en stund mellom hver gang! Lillebror fikk mast seg til en tur i bassenget som ligger inne, så mamma og han er nede en liten tur. Jeg regner med at de snart kommer opp igjen! I mens benytter jeg meg av tiden til å spise og si hei til dere. Mamma snakka om at vi skulle ut å bestille pizza etterpå, på en liten restaurant nedi gata. Det hørtes virkelig godt ut!

Hva skal du i dag?

xoxo

Oslo through my phone 27.02.2016

God morgen fra Gardermoen alle sammen! Jeg er veldig klar for ferie akkeat nå, selv om jeg er utrolig trøtt. Alarmen ringte ikke i dag, sp jeg forsov meg med 15 minutter.. Ikke veldig kult når du hadde venta så lenge som mulig med alarmen. Nå skal jeg bare senke skuldrene og nyte flyturen! I mens får dere se noen bilder fra de siste dagene i Oslo fra mobilens kamera.

Nyt dagen!

xoxo

Reisefeber 26.02.2016

Nå er endelig fredagen kommet og jeg begynner virkelig å få reisefeber. Kjenner det skal bli så forbanna godt å komme seg litt bort fra alt. Jeg skal nesten "ta fri" fra alt jeg kan. Flyet går 09:15, et bra tidspunkt. Siden vi er i Oslo så slipper vi å reise i natt, heller litt tidlig i morgen, som jeg er vant til. Det har også vært noen utrolig bra dager i Oslo med klassen, så jeg føler nesten vi tjuvstarta ferien litt. Det har vi virkelig fortjent! Nå skal jeg skrive ett innlegg for i morgen, eller om jeg blogger fra mobilen i morgen, før jeg hopper i sengs.. Jeg skal prøve å ta bilder av mine "instagram-bryn" i morgen. Det blir når jeg har ankommet paradiset. Solfylte Oslo i går♥

God natt alle sammen! Sov godt og drøm søtt :*

xoxo

Brow inspo 26.02.2016

Fredag, helg, vinterferie og Tyrkia i vente! Kan det bli så mye bedre enn det? Det kan vel kanskje det i og med at jeg ganske så snart får såkalte "instagram-bryn". I og med at vi skulle til Oslo benytta jeg sjansen til å ta turen innom Brow Rehab for å fikse opp bryna. Jeg har brukt castor oil en liten stund nå, og har ikke nappet noe i hele februar. Det høres kanskje ikke lenge ut, men det føles ut som en evighet når man ser hårene vokser uten om selve formen. Jeg håper aller mest de kan rette opp "halene" mine.. Det er det aller største problemet.. Samtidig er jeg litt rett for smertene og om de blir for høye, tynne eller det blir fjerna mye hår rundt selve brynet. La oss kose oss litt med noen bryn, dere!Hva syns dere om såkalte "instagram-bryn"?

xoxo

Sol i hovedstaden 25.02.2016

God torsdag kveld fra Tigerstaden etter en solfylt dag! Jeg har kost meg veldig mye i dag og været har vært strålende. Vi har hatt veldig bra og innholdsrikt program, som jeg tror de aller fleste lærte noe av. Vi var innom på en døveskole, bo- og omsorgsenter for rusmisbrukere og Nobels fredssenter. Jeg har tenkt til å skrive mer om de ulike stedene litt senere, og det samme gjelder innkjøp. Jeg har egentlig ikke så veldig mye på hjertet, bortsett fra at jeg fikk kjøpt Mac Velvet Teddy♥♥ Det var den typ nude fargen som passet meg best, og verken var for brun eller rød/rosa. God natt!

xoxo

Hotellet 25.02.2016

Hei og god torsdag fra Tigerstaden! I skrivende stund nærmer klokka seg 22:45.. Den eneste grunnen til det er egentlig at jeg tenkte dere skulle få litt lesestoff i løpet av dagen også. Det går ganske så slag i slag, enda jeg har prøvd å planlegge minst ett innlegg om dagen. Jeg skal virkelig prøve å presse inn to innlegg til sammen med de som eventuelt er forhåndsskrevet, sånn som dette. Det blir sikkert litt rart for dere å lese, men sånn er det bare. 

Nå er vi forhåpentligvis på vei til Forsvarsmuseet, og har akkuratt inntatt em deilig lunsj på Subway. Vi har ganske tett program og regner med at vi er ganske så slitne i kveld. Shopping skal vi alltids klare uansett hvor slitne vi blir! Jeg har selv en ovversikt over hva jeg skal kjøpe og hva jeg skal se etter, så det går nok radig for seg. Uansett, her har dere noen bilder fra hotell rommet. Veldig fint, men i følge min mening har de presset inn aaaaaaalt for mye møbler.. Det er ikke plass til at alle fire skal kunne leite rundt i bagger og kofferter uten at de må ligge i senga... Vi overlever! Vi er vel igrunn bare glad for at vi er på tur, tror jeg. 
Bamsen min♥ Som jeg ikke får sove uten.. Den blir selvfølgelig med til Tyrkia!
(Alt rotet mitt.. haha) 

Hva syns dere om rommet? Hva gjør du i dag?

xoxo

Blogger i Oslo 24.02.2016

Gooood lille lørdag alle sammen♥ Jeg og klassen er nå på toget og nærmer oss Drammen, og deretter Oslo. Vi skal som nevnt på studietur til Oslo fra i dag til fredag og jeg har sett frem til denne turen helt siden vi begynte planlegginga, men i dag var det liksom ikke så stort lenger. Misforstå meg rett, jeg tror nok det blir en bra tur, men det er så mye mer som ligger bak det. Jeg føler meg veldig dum og rar som tok med meg både pc og kamera på tur. For hvem gjør vel det? Hvem prioriterer vel å ta med seg dette på en klassetur? Vel, jeg gjør. For jeg blogger. Det er noe jeg trives med og liker veldig godt. Men hvordan i all verden skal jeg få tatt bilder til bloggen uten å føle at folk stirrer på meg.. uavhengig av hvem de er? Hvordan skal jeg få tatt bilder av det jævla rå antrekket jeg har på meg, designet av mitt eget forbilde? 
Hvilken redigering likte dere best? Klarte ikke bestemme meg, så jeg kjørte på med begge to! Tusen takk til Jeanett som tok bildene for meg♥ 

Hva skal du i dag?

xoxo

Pakkeliste- Tyrkia 23.02.2016

God kveld alle sammen! Nå er jeg hvert øyeblikk ferdig pakket og klar for å legge meg. Det er virkelig ikke lett å pakke til to turer, i to forskjellige kofferter og samtidig tenke at du gjerne skal bruke klærne om igjen og i flere forskjellige antrekk. Det blir en liten utfordring syns jeg. Den største oppgaven som gjenstår nå er å vaske sminkekoster og finne frem all sminke jeg skal ha med- både til Oslo og Tyrkia. Jeg har uansett laget en liten pakkeliste både for min egen del, men også deres hvis noen skal ut å reise i ferien. Dere får også et lite innblikk i hvor kaotisk det ser ut på rommet mitt akkurat nå...

♥ mobil + lader + ørepropper
♥ powerbank
♥ kamera + minnekort + lader
♥ solbriller
♥ bikini
♥ undertøy
♥ sminke / personlighygiene
♥ klær (kjoler, skjørt, topper, shorts, bukse, genser)
♥ pensko
♥ joggesko
♥ veske
♥ pass
♥ bøker
♥ strikketøy
♥ pc + lader
♥ bamse 
♥ chilleklær
♥ lommebok + pengerJeg gjorde virkelig ett iherdig forsøk på å støvsuge rommet i stad, i tillegg til at jeg skal legge på rent sengetøy. Da ser forhåpentligvis rommet ikke helt bomba ut når jeg kommer hjem igjen. Får jeg håpe..

Har dere flere ting jeg må huske på?

xoxo

Nesten klar 23.02.2016

Nå er det tirsdag og det næmer seg avreise for både Oslo med klassen i morgen, og Tyrkia på lørdag. Jeg har egentlig så mye jeg skal gjøre både før i morgen, men også før Tyrkia. Siden jeg ikke reiser hjem i mellomtiden, er jeg nødt til å pakke for begge turene i dag, noe som kan bli utfordrende.. Jeg skulle gjerne gjort både rom og bad perfekt før jeg drar, men vi får se hvor langt jeg kommer. Tenkte i grunn at jeg skulle lage en "to do"-liste før avreisene. Hva sier dere til det? Nå må jeg egentlig bare forte meg å pakke så mye som mulig før jeg skal til kjæresten. Vi skal lage noe god middag og kose oss litt ekstra. Har dere forslag til en god og enkel middag?

xoxo

Tilbake på BUP 22.02.2016

God kveld kjære lesere! Jeg tenkte egentlig bare å komme med en liten oppdatering på hvor i livet jeg står akkurat nå. Det er så utrolig mye jeg vil gjøre for tiden. Jeg skulle gjerne gjort absolutt alt i verden, men det kan jeg selvfølgelig ikke. Mesteparten av ettermidaggene og kveldene mine består av å sove. Det var tøft å komme tilbake på skola etter to dager fri. Spesielt denne uka her kommer til å bli utrolig slitsom. Vi begynte på en ganske så stor oppgave i engelsk og yrkesutøvelse i dag. Mesteparten av dagen gikk til denne oppgaven og i morgen blir det fire nye timer etterfulgt av to på onsdag. Jeg kjenner at dette tærer på. Jeg klarte å levere samfunnsfagen sent i går kveld. Over én uke for sent. Jeg er fremdeles utrolig stolt, da jeg fikk en 6er. Det viser jo at det kommer noe godt ut av hardt arbeid. Kanskje jeg bare trenger litt mer tid på de ulike oppgavene?

I og med at jeg er så sliten, og mitt lille sammenbrudd forrige uke, skal jeg nå tilbake på BUP. Jeg hadde egentlig tenkt å avslutte der, i og med at det ikke har hjulpet meg. Heldigvis ble jeg og mamma enige om å prøve mer. At jeg faktisk trenger hjelp. Jeg er ikke en person som gir opp så lett, så jeg prøver enda mer. Jeg gir BUP enda en sjanse og håper det kan hjelpe meg nå. Jeg vet ikke hva jeg ønsker hjelp med, eller hvordan de kan hjelpe, men det er vel derfor jeg har de? 

Mitt mål hver eneste dag er å komme meg gjennom dagen på best mulig måte. Jeg vet at jeg må kutte ned på ulike ting, som for eksempel jobb. Jeg tror også jeg må kutte ut lekser, for å ha overskudd til å lese til prøver og innleveringer. I tillegg til denne store oppgaven jeg nevnte over her, blir det mye farting og planlegging. Klassen reiser til Oslo på onsdag og jeg må da forberede noen blogginnlegg, sånn i tilfelle.. Jeg må også pakke til Tyrkia før jeg reiser til Oslo, i og med at jeg ikke skal hjem igjen. For noen ville ikke dette vært et problem, men kroppen min klarer det ikke akkurat nå. Jeg skal virkelig benytte ferien til å slappe av og forberede meg mentalt til to uker på skola før jeg har en ny ferie. Jeg SKAL opp igjen. 

Nå skal jeg prøve å oversette litt av oppgaven til engelsk, så snakkes vi senere!

Hvordan har du det for tiden?

 

Min nye favoritt 21.02.2016

Hvordan har søndagen deres vært? Min har i grunn bare bestått av å sove etter jobb.. Jeg satt meg ned og leste litt angående skoleoppgaven, men der rulla øya sammen og jeg var nødt til å legge meg litt. Jeg klarte ikke å komme meg opp igjen før mat, som var nesten halvannen time senere. Etter dette innlegget SKAL jeg bli ferdig. Jeg er så sliten av å trøtt. Går rundt og er konstant trøtt og sliten. 

Dere fikk med dere at jeg vant Calvin Klein undertøy, sant? Altså, det er så forbanna behagelig å ha på. Jeg har egentlig aldri likt sånn type bh fordi jeg føler puppene mine ser enda mindre ut, men jeg føler ikke det i denne, haha. Jeg kjenner nesten ikke at jeg har den på en gang. Også er det et ganske så stort pluss at den er så fin å se på! Dette er mitt nye favoritt chille/koseplagg! Haha. Jeg er også veldig glad Happyunderwear ikke hadde den inne i XS, for da hadde den faktisk blitt for liten. Hva syns dere om CK undertøyet?

xoxo

Søndagstur 21.02.2016

God søndag vakre mennesker! Hvordan har dere det i dag? Mange som er ferdig med vinterferie, eller har din nettopp begynt? Selv har jeg ferie neste uke, altså ikke nå, men neste der igjen da. Det blir deilig. I dag har jeg ikke gjort så veldig mye annet enn å jobba, for så å gå hjem fra jobb. Mamma måtte ta en svipptur til Drammen i dag, så jeg hadde ingen til å hente meg etter jobb, men i dette nydelige været gjorde det ingenting å gå! Det tok ca. 50 minutter, og var litt over 5 km, så det var virkelig en god tur. Tror faktisk jeg blir litt støl i morgen.. Nå har jeg tenkt til å gå løs på litt skolearbeid og kanskje jeg legger meg litt etter det. Jeg merker veldig at de små powernapene etter jobb hjelper. Når har du vinterferie?

xoxo

Om meg

Alexandra Flaa

Jeg er ei 19 år gammel jente fra Hallingdal, som nå er ute på nye eventyr i Tønsberg. Jeg blogger om min psykiske helse, trening og livet ellers. Rett og slett en livsstilsblogg, tror jeg. KONTAKT: alexandraflaa@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no