alexandra flaa

Life 31.01.2017

Fra en liten tekst skrevet i norsktimen tidligere i dag. Jeg vet ikke helt hvorfor jeg deler den med dere, men det er vel kanskje som oppgaven tilsa: få leseren til å reflektere over livet. Dette var slik jeg tolket oppgaven, på en litt kjip dag kanskje?


 


Bilde: We heart it
 

Hva er meningen med livet? Det er jo bare fult av angst og faenskap. Eller, ikke helt, men nesten. Som alt annet her i livet varierer det også i perioder. Er det verdt det? Tja, hvis man skal se på alle de småtingene i hverdagen så er det vel det. Hvis man skal se på de rundt seg, så burde det vel være verdt det. Tenk på alle som er glad i deg, og bryr seg om deg.  

Er det verdt det? For din egen del? Hva får du ut av livet? Et smil her, og en liten latter der. Mørket kommer like fort tilbake, gjør det ikke? Suger kraften og energien ut av deg, til du ikke orker mer. Til du ikke kan gjøre annet enn å krype under dyna på et mørkt rom, og der blir du liggende.  

Du vil være positiv, du prøver. Du prøver så jævla hardt, men hvem ser det? Hvem bryr seg? Er de bare nysgjerrige? Mest sannsynlig. Hold fast ved de små tingene. Du skal faen ikke gi slipp. Du skal holde deg fast, holde deg oppe, helt til noen ser deg. Helt til noen ser at du trenger hjelp, og drar deg opp igjen. Men frem til da, så er du bare nødt til å holde fast i livet. For det er jo verdt å leve?  

Det er i alle fall det alle sier. 

Dagens trening 30.01.2017

Hei søtinger! Har dere hatt en fin start på uka? Snart er vi over i ny måned, hoi som tiden flyr. Man må nesten bare holde tunga rett i munn og fokusere for å få gjort alt som skal gjøres i en hektisk hverdag. Tonje og jeg starta uka med en økt for overkroppen, eller hovedsaklig armer og rygg. Jeg håper og tror at vi begge blir litt mer glad i denne økta også, slik at fordelingen fremover blir bedre. Det fungerer så dårlig å bare trene en del av kroppen, liksom!

Jeg fikk økt enda mer i kneeling cable rope pulldown (behind neck), og mest sannsynlig kan jeg øke mer igjen neste gang! Den øvelsen er superdigg, og det er så gøy når man kan øke på vekter! 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

 


♦ Biceps curl 10x3 ♦ Pushdown 10x3 ♦ 
♦ kneeling cable rope pulldown (behind neck) 10x3 ♦
♦ Nedtrekk 10x3 ♦ Sittende roing 10x3 ♦ Push up på knær 8x3 ♦ Liggende beinhev 10x3 ♦
Processed with VSCO with a5 preset

Nå skal jeg bruke resten av kvelden på litt skolearbeid og litt husarbeid, men aller mest slappe av. Kanskje jeg skal lese litt i det nye Shape Up bladet jeg fikk i posten for noen dager siden?

Hva skal du i dag?
Har du trent i dag?


#trening #fitness #workout #preworkout 

Denne ukens 29.01.2017

Ukens høydepunkt ♥
Ahh, det må helt klart være den nye kolleksjonen til Me and I! Du kan lese mer om kolleksjonen HER. Jeg kommer tilbake med mine favoritter litt senere. Da kommer lekkerbiskene for å si det sånn!


 

Frokostdaten med Tonje var også et høydepunkt i hverdagen♥ Det er jo greit å møtes litt utenfor skole og treningssenteret også! 

Det siste høydepunktet fra uka, og muligens det aller største, må jo være turen til London!!!! Altså, jeg er så klar og gira for dette at dere aner ikke. London i mitt hjerte.

Ukens nedtur ♥
Jeg tror faktisk ikke det er noen spesielle nedturer denne uka. Det eneste må isåfall være at det er mye på skola for tiden, men det er det vel alltid?

Ukens trening ♥
Vi startet uka med en real treningsøkt for armene, og gud altså.. Jeg var støl nesten til helga, nesten. Det var utrolig deilig, og kun en påminnelse til oss selv at vi må bli flinkere til å prioritere noe annet enn bare bein.. Ehhe. Det er vel sånn det blir når man har favorisert en del? Dagens planlagte økt ble dessverre utsatt.. 

Processed with VSCO with a5 preset

Nå skal jeg ♥
Vente på pizzaen i ovnen, kose meg med farmen og bare slappe av resten av kvelden. Det var en hektisk dag på jobb, så nå skal det bli deilig å hoppe i joggisen! Vi har gått glipp av hele uka, så det blir ett lite maraton for å si det sånn!

Hvordan har din uke vært?
Følger du med på Farmen Kjendis?

 

Ikke så lett som man skulle tro 28.01.2017

Hvordan har dere det denne lørdagsettermiddagen? 

Her har dagen stort sett gått i ett. Vi snakker husarbeid, matlaging, husarbeid, matlaging. Jeg er ganske sikker på at dere er litt lei av å lese om det om og om igjen, og hvis dere ikke er det, så er i alle fall jeg lei av å skrive det, haha. Det skjer liksom ikke stort om dagen, og motivasjonen er ikke helt på topp. Kanskje er det litt skrivesperre? I morgen skal jeg sette meg ned og skrive en liste over ting jeg kan dele med dere. Jeg vil jo så gjerne prestere! 

Jeg har fått ny mobil, siden den andre bare skrudde seg av hele tiden.. I mine øyne skulle det ikke være et stort problem og gjenopprette den nye mobilen i lik tilstand som den gamle. Der tok jeg grundig feil, for å si det mildt! Jeg satt her i to timer for å få det til.. Sikkerhetskopiering der, også en ny en her, også måtte hele prosessen gjentas.. Nå har jeg omsider fått det til, og er ganske klar for å reise avgårde på jobb, hvor jeg blir værende resten av kvelden. 


Deksel fra Styleconncetion

Kom gjerne med ting dere vil lese om, eller andre forslag til hva jeg kan skrive! Jeg trenger det sårt i disse dager ♥
Nyt resten av fridagen, så snakkes vi plutselig! Senk skuldrene og slapp av. 

Hva skal du i dag?

Frokostdate på fredagsmorgen 27.01.2017

Freeedag!

Er jeg den eneste som syns denne fredagen er litt ekstra god? Altså, sånn sett bort ifra at jeg skal på jobbe etter skola, så kan jeg jo sove litt lenger i morgen før enda en arbeidsdag står for tur. Denne fredagen startet ikke som vanlig, men det var allikevel en super morgen. Selv om jeg ikke begynner på skola kl. 8, så er jeg tidlig oppe og ute og kjører. Tonje er utplassert på fredager, men også tidlig oppe, så vi tok rett og slett en frokostdate før vi skilte våre veier, haha! 

Vi stekte rundstykker, lagde kakao med masse krem og deilige jordbær. En rolig og behagelig start på helga! Man trenger sånt en gang i blant. Ikke stresse rundt hele tiden. Litt sladder tidlig en morgen, haha. Sånt må til i en hektisk hverdag!Se på denne vakre, gode jenta her da♥

Fortell meg om helga deres, vakringer! Nyt fredagen og kos dere masse ♥

Hva skal du i helga?

Jeg skal til London 26.01.2017

Har dere en fin og forhåpentligvis solfylt torsdag? Jeg kom akkurat hjem igjen fra en snartur til Drammen for å møte broren min og mamma. Vi rakk akkurat å få i oss noen baguetter før alle igjen måtte reise i hver vår retning. Nå skal jeg egentlig bare spise litt mer, skifte og reise tilbake på jobb som jeg allerede har vært innom to ganger i dag.. haha.

Men dere, jeg har en skikkelig gladnyhet å dele med dere! Noen av dere har nok gjetta helt riktig, hvis dere leste overskriften så klart. Jeg skal nemlig tilbake til fantastiske London♥ Avreisen er om kun 26 dager, så det er ikke lenge til! Krysser fingrene for at dagene går fort. Forrige gang jeg var der var i november, men jeg tror temperaturene er ganske likt? Jeg reiser forreste med Tirill, som var den ene jeg også reiste med til Polen i høstferien. London er så herlig! Rop gjerne ut hvis dere har forslag til hva vi bare må få med oss på de tre dagene vi er der! 

Det er første gang Tirill skal til dette fantastiske stedet, så tips oss gjerne om noen skjulte skatter!
Nå må jeg hive i meg maten her, vi snakkes senere! Og tusen takk for fine tilbakemeldinger på forrige innlegg♥ Dere er gode!! 

Har du vært i London før?
Hvor mååå man bare reise når man først er der?

MODELL FOR ÉN DAG - NY KOLLEKSJON 25.01.2017

// Innlegget er i samarbeid med Me & I

Onsdag, og ikke hvilken som helst onsdag heller! I dag slippes nemlig den nye vårkolleksjonen til Me &I. Nå som tiden endelig er her får dere også se bildene fra eventet i Oslo. Forrige torsdag ble jeg stylet med sminke og hår, og klær fra den nye kolleksjonen! Det var en ny, spennende og litt skummel opplevelse. Heldigvis var det flinke, flotte damer som var på plass for å gjøre at vi fikk en så fin opplevelse som mulig. De andre bloggerne var superhyggelige, og de så bare stunning ut i de nye klærne! Til min store uflaks hadde ikke klærne kommet inn i min størrelse, så jeg måtte mikse og trikse litt med de klærne jeg følte meg vel i. For det er veldig viktig for min del når jeg deler ting på bloggen, at det er ekte. Det var flere fine plagg jeg gjerne skulle vist dere, men dere må dessverre vente til de dukker opp i postkassa! Nok snakk, på tide med bilder fra eventet og den nye kolleksjonen! 


ME AND I - NY KOLLEKSJON


 

Foto: Camilla Bratt  Make-up: Silje Pedersen (Mary Kay)  Hår: Malin Svea Klær: me&i

          


Louise ♥ Meg ♥ Monica Kristine 

♥ Mine favoritter ♥
Bomber jacket
Circle dots dress
Perfect dress
Classic skirt


 

Sjekk ut den nye kolleksjonen på Meandi.com og book ditt treff i dag! 

Klærne er som jeg har nevnt før, supermyke og deilige. Dette er klær som bare varer og varer. For noen vil det kanskje merkes litt mer i lommeboka, men hvis man tenker på alt som ligger bak, og hvor viktig det er for Me and I og tenke på etisk produksjon, og ingen bruk av barnearbeid, i tillegg til at de som syr plaggene faktisk skal ha en levelønn, så er det ikke så mye allikevel! Du kan altså handle til liten og stor, med god samvittighet!

Jeg gleder meg til å høre hva dere syns om kolleksjonen! I mellomtiden skal jeg gjøre skolearbeid og slappe av i den digge yoga pants'en fra Me and I (fjorårets kolleksjon). Superdeilige klær!

Hva syns du om kolleksjonen?

En ordentlig økt for armene! 23.01.2017

Happy mandag!

Ny uke, ny treningsøkt! Den var ny, eller? Litt sånn tørr mandagshumor må vel være lov? Tonje og jeg startet uka med en real økt for armene. Vi er ikke flinke til å trene overkroppen, siden begge trives med beinøkt, men også fordi det er i hovedsak der vi vil forbedre kroppen. Når det er sagt, så ser jo ingenting bra ut hvis det ikke stemmer over ens. Så det hjelper ikke med trente bein, når armene mine ikke eier muskler, i mitt tilfelle. Uansett så gjorde vi en liten avtale med oss selv; nemlig at vi må bli flinkere til å faktisk trene armer. Det er jo så fint med litt biceps!! Og for å ikke glemme ryggmuskler♥♥ Ulempen med å kjøre bil etter trening er at du enten er så sliten i beina at den clutchen bare er et helvete, eller så kjører du nesten av veien i hver eneste sving! 

Processed with VSCO with a5 preset
 ♦ Biceps curl 10x3 ♦ Pushdown 10x3 ♦ kneeling cable rope pulldown (behind neck) 10x3 ♦
♦ Benkpress 10x3 ♦ Nedtrekk 10x3 ♦ Sittende roing 10x3 ♦ Push up på knær 8x3 ♦
♦ Liggende beinhev 10x3 ♦


 

Processed with VSCO with a5 preset
Dette er trolig min nye favorittøvelse for skuldre og øvre del av ryggen! Fy søren som du kjenner den. Det aller beste er nok at man faktisk klarer tyngre enn man tror. Test den ut neste gang!

Har du trent i dag?
Hva skal du i dag?

For en uke! 22.01.2017

Da var det søndag igjen da, dere. Ukene flyr avgårde, og før vi vet ordet av det er sommeren her atter en gang. Dette har vært en uke uten om de vanlige, så denne oppsummeringen har jeg gledet meg masse til å dele med dere! Ready?

Ukens høydepunkt♥
Her har jeg masse å fylle på med! Det aller første må være møtet med både Kristin og Charlotte. Selv om vi er tre bloggere på helt ulike nivåer, så deler vi felles interesse og mange verdier. Disse skjønne jentene er bare rett og slett herlige! Man må bare møte dem, for å forstå det! 

Neste høydepunkt er helt klart bloggeventet med Me & I. Det var så mange nye inntrykk og erfaringer. Selve prosessen med hår og sminke var såå gøy! Modell for en dag, hihi. Dere skal få se bildene fra shooten på onsdag, men før den tid får jeg bare vise dere noen sneakpeaks! Flere bilder kommer. 

Helt til slutt må jeg runde av alle høydepunktene med å nevne mestringsfølelsen jeg fikk når jeg kjørte bil i Oslo, på egenhånd. Til tross for angsten holdt jeg meg så rolig det gikk an, og fant frem. Det var grusomt mye veiarbeid og stengte gater, så jeg tror faktisk jeg kjørte i feil kjøreretning på et tidspunkt, ups. Poenget er uansett at jeg klarte det uten å få panikk!

SAMSUNG CSC
Bildet er lånt av den skjønne Charlotte♥ Du finner bloggen hennes her.  (ahhaa, jeg var ikke helt heldig med bildet her, men det gjør ingenting når man ser hvem jeg faktisk møtte) 

Ukens nedtur♥
Jeg var så sliten og stressa mot slutten av kvelden i Oslo.. Såå sliten at jeg presterte å glemme igjen kameraet mitt. Hvordan er det mulig!? En blogger uten kamera.. Det er som en taxisjåfør uten taxi! Kanskje ikke like dramatisk da.. 

Ukens treningsøkt♥
Det ble to økter denne uka, men den aller beste var tirsdagsøkta. Shit som rumpa fikk kjørt seg med noen nye øvelser og supersett! Her snakker vi killer altså. Les mer om økta her

Ukens beste innkjøp♥
Min  nye treningstights fra Aim'n. Elsker den! Fargen er fin, passformen er fin. Den er rett og slett bare sykt digg og ha på! Du finner den her (annonselink)

Processed with VSCO with hb2 preset

 

Ukens mest leste innlegg♥
Jeg trodde faktisk dette kom til å bli "Mitt første bloggevent", men det ble det ikke! Det er tydelig at folk vil trene mer rumpe, eller? "Supersett for rumpa" ble i alle fall ukens mest leste innlegg! 


 

Ja dere, da er det bare å glede seg til onsdag og ny kolleksjon for Me & I. Det var virkelig noen lekre plagg jeg er nødt til å kapre. Jeg gleder meg minst like mye til å vise dere bildene, som jeg gledet meg til bloggevenet i første omgang! Nyt resten av søndagen vakringer! Nå skal jeg gjøre siste rest av husarbeid for uka.. 

Hva var dine høydepunkt for uka?
Hva har du gjort i dag?

Den beste dagen å trene på 21.01.2017

Hvor deilig er det ikke med lørdag, dere? Jeg har tatt på meg en ekstravakt, så jeg løper snart avgårde, men det gjør ingenting. Dagen har vært lang allerede. I dag har jeg i utgangspunktet bare tatt det med ro. Det vil si sovet helt til kl 9, ligget lenge i senga, spist god mat og trent. Spør dere meg, så er lørdag og søndag de beste dagene å trene på. Hvorfor lurer du kanskje? Fordi du har mer overskudd, siden du ikke har vært på skole hele dagen, og det er færre folk på senteret. I dag var det grusomt varmt der inne, men det var uansett mindre folk enn i ukedagene. 

Jeg har kjøpt en ny tights fra Aim'n, som du finner her (annonselink). Den er utrolig fin i fargen, og sinnssykt god på! Det eneste negative er at den sklir bittelitt ned rundt liver på knebøy. Ellers passer den helt supert! For min del gir det så mye motivasjon og inspirasjon til å trene når jeg har fargerike treningsklær. Er det ett sted jeg er flink til å bruke farger, så er det nettopp på treningssenteret! 

Processed with VSCO with hb2 preset

 


♦ Kettlebell sving 10x3 ♦ Beinpress 10x3 ♦ Bulgarsk utfall 10x3 (hver fot) ♦
♦ Markløft 10x3 ♦ Knebøy 10x3 ♦
♦ Supersett med cable hip pull through og cable squat 10x3 ♦
♦ Hoftehev på benk 10x4, annen hvert sett med smale og brede bein ♦


 

Har du trent i dag?
Hva skal du i dag?

VI HAR ALLE ET ANSVAR 21.01.2017

I dag er jeg litt ekstra oppgitt over enkelte bloggere i Norge. Eller, det er ikke helt sant.. Jeg var oppgitt over blogg-Norge store deler av 2016, og det kommer nok ikke til å bli så mye bedre. Uff, er virkelig alt håpet ute? Det er veldig mye fokus på at bloggerne selv må ta ansvar. Bloggerne som hyller plastiske operasjoner og andre innskudd. Hvor mange på topplista har egentlig uført ett eller flere slike inngrep? På dagens toppliste er 3/3 på toppen proppa full av plastikk. En operasjon der, og en operasjon her. 

Men, for det er nemlig et men her. Hvem er det som leser disse bloggene? Jo, det er vi det. Jente som gutt, ung som gammel. Vi klikker oss inn, blar sider opp og sider ned, studerer bildene i hue og ræva, rett og slett. Redigerte, manipulerte bilder. Vi som blogglesere har også ett ansvar! I det ene øyeblikket klager vi over hvor jævlig det kroppspresset er i Norge, men i det neste så sitter vi og blar igjennom bloggene til jentene med mest plastikk i kroppen! Hvorfor gjør vi det? Det eneste vi gjør ved å fortsette og lese disse bloggene er å stimulere til normalisering av plastikk. Hvordan tror dere disse bloggene tjener penger? Gjør deg selv og de rundt deg en tjeneste: ikke klikk deg inn  på disse bloggene!


VI HAR ALLE ET ANSVAR


Det er en helt annen ting dersom bloggen du leser fronter trening. Den ekte siden ved trening, den faktiske sannheten. Hardt arbeid. Svette og tårer. Dette er noe helt annet enn operasjoner. Jeg sier ikke at trening bare er en bra ting, for det kan være overdreven trening. Poenget er uansett at det ikke er operasjoner. Alle vet at det er sunt å bevege seg. Fysisk aktivitet er vi som mennesker avhengig av. Ikke plastiske operasjoner. 

Ingen kan få lik kropp uansett, men kropper som oser av plastikk kan man ikke oppnå, uten å ta en operasjon selv. Man kan ikke få lik kropp som noen om man trener heller, men du kan få et nærmere resultat.


Manipulert bilde fra bloggen til Kristin (link)
 Nei faen heller. Hold dere unna plastiske operasjoner. Ikke sammenlign deg selv med andre uansett hva. Du har din kropp, og hvis du føler for å gjøre noe med det, så tren. Det kommer bare goder ut av det, så lenge du gjør det riktig.


 

Til slutt må jeg bare gratulere Kristin aka StyleConnection for å ha vunnet den superhemmelige, hedersprisen under årets Vixen Blog Awards; Juryprisen. Det var faen meg på tide! Du skulle så absolutt hatt "Årets Bloggbuisiness" også, for fy som du har stått på! Jesus. Vært i Hellas for å hjelpe flyktninger, startet egen butikk du fysisk står i nesten hver dag og du har hatt en sterk stemme imot kroppshysteriet i Norge. Alle burde ha deg som forbilde. 

Litt frustrasjon her på en lørdagsmorgen, men nå skal jeg ta en tur på treningssenteret. 

En perfekt fredag 20.01.2017

Friyayyyy!!

Hvordan har dere det i dag? Altså hvor deilig er det ikke med fredag og helg? Det ble en superkort skoledag, siden jeg heller jobbet hjemme etter yrkesmessa i Sandefjord. Jeg lover å fortelle dere mer om gårsdagen, bare jeg får igjen kameraet mitt først. Det har seg nemlig slik at denne frøkna klarte å glemme igjen kameraet i Oslo. Leiligheten fryder fine roser! 

Jeg har gjort meg nesten ferdig med en gruppeoppgave, gjort litt husarbeid, kjøpt blomster, spist vegetartaco, drikki vin og tatt bilder av noen fine negler. Alt i godt selskap! I tillegg ville min skjønne huseier vaske bilen min, så da fikk de brownie som takk. De var også så gode og hjalp til med å åpne vinen! Jeg har ikke vinopptrekker fant jeg ut.. Så det står øverst på ønskelista! Nå skal vi bare snakke jenteprat og kose oss masse! Nyt kvelden vakre♥ Og dere, gled dere til oppdateringen fra bloggeventet i går! Det var så mange inntrykk, så mye å fortelle! 

Hva har du gjort i dag?
Hva skal du i helga?

Of to Oslo 19.01.2017

Hoi hoi, nå er det torsdag igjen dere! Dette er en torsdag utenom de vanlige torsdagene. Den startet med noen timer på skolen, en runde hos frisøren, hvor det forsåvidt blir en tur til neste uke. Nå er jeg hjemom en liten tur for å spise, før det er straka vegen til Oslo. Denne dagen her har så utrolig mye bra foran seg!! 

Allikevel kjenner jeg på denne angsten. Angsten for å kjøre i en fremmed by, bli sminket av en fremmed, faktisk bli tatt bilde av på en fotoshoot, hva de andre bloggerne tenker om  meg. Lille meg, liksom. Til tross for dette har jeg magen full av sommerfugler. Jeg skal reise i god tid, slik at jeg slipper å stresse. Det vil altså si at jeg snart reiser. Bedre med altfor god tid enn å stresse, spør du meg. Kjenner jeg meg selv rett så stresser jeg vel uansett.. Neida, joda. I dag er himmelen blå i Tønsberg, og jeg håper den er minst like blå i Oslo. Syns det har vært altfor mye tåke i det siste.. Jeg vil ha sol og blå himmel!! 

Hvis dere forresten er interessert i å følge meg nærmere i løpet av dagen, kan dere følge meg på instagram @alexandraflaa ♥

Hva skal du i dag?
Har du vært på photoshoot før?

Bare én dag igjen 18.01.2017

Hei og god onsdag dere!

Hvordan har dere det i dag? Har dere gjort noe spennende? Jeg har stressa rundt som vanlig (hehe). Kanskje jeg heller skal si ifra de dagene jeg eventuelt ikke stresser.. Hva syns dere om det? Uff, nei. Men altså, det er ikke til å legge skjul på at jeg stresser mye! Frem og tilbake, høyt og lavt, overalt på en gang. I dag har sånn halvveis vært en slik stressende dag, men jeg har klart å senke skuldrene innimellom slagene. Det har uansett vært en fin dag, og Tonje ble veldig fornøyd med nye negler i bursdagsgave! Wiii. 

Nå må jeg nesten løpe litt til her hjemme, før det er kvelden. I morgen blir nok en stressende dag, men jeg skal prøve å beregne god tid! Det blir ett par timer på skola, prøve å farge etterveksten hos frisøren, reise til Oslo, finne frem overalt, være med på en fantastisk opplevelse. Altså, bloggevent og photoshoot kan jo ikke bli annet enn knallbra? ÆÆÆ, jeg gleder meg så ufattelig mye!! Nå skal jeg finne frem mine feteste sko, og pakke ned kameraet før farmen begynner igjen. Jeg er så gira at jeg vet faktisk ikke om jeg får sove i kveld!

Ahh, jeg kom også hjem til den deiligste lukten av nystekt brownie i stad. Fy søren så deilig! Det var både godt og koselig med brownie og is til første del av farmen episoden. Slike ting smiler jeg bredt av♥

Hva har du gjort i dag?
Hva skal du i morgen?

Supersett for rumpa 17.01.2017

Hei og god tirsdag dere! 

Har dere hatt en fin dag så langt? Min dag har vært helt ok. Etter skola kjørte vi på med en herlig økt. Altså, her snakker vi kanonbra økt! Den er på topp fem av de beste øktene. Tonje og jeg økte dosering på pre-workouten i dag, og det gjorde virkelig nytta si! Utrolig deilig å føle at man faktisk får gjort alle øvelser man vil, og ha super motivasjon til å pushe seg litt mer. Alle vet vel hvor tøft det kan være å reise på treningssenteret når man er kjempesliten etter en lang skoledag?

Jeg har endelig funnet ut hva den nye øvelsen jeg snakka om forrige gang heter. Det eneste som skulle til var bare å google seg ihjel. Neida, joda. Uansett så heter øvelsen cable hip pull through. Rett og slett en fantastisk øvelse dere burde teste ut! Neste gang skal jeg prøve å ta bilde av den, men enn så lenge får dere nøye dere med ett av markløft. 

Processed with VSCO with a5 preset
 ♦ Kettlebell sving 10x3 ♦ Beinpress 10x3 ♦ Bulgarsk utfall 10x3 (hver fot) ♦ Markløft 10x3 ♦
♦ Knebøy 10x3 ♦supersett med cable hip pull through og cable squat 10x3 ♦
♦ Hoftehev på benk 10x4, annen hvert sett med smale og brede bein ♦


 

Supersett betyr at man gjør to øvelser i annenhvert sett, uten pause i mellom. Jeg lover at det brenner i rumpa når du er ferdig! 

Har du trent i dag?
Har du noen supersett du bare elsker?

Om meg

Alexandra Flaa

Jeg er ei 19 år gammel jente fra Hallingdal, som nå er ute på nye eventyr i Tønsberg. Jeg blogger om min psykiske helse, trening og livet ellers. Rett og slett en livsstilsblogg, tror jeg. KONTAKT: alexandraflaa@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no