alexandra flaa

Ut på tur, aldri sur 31.01.2016

God søndagskveld alle sammen♥ Jeg håper du har hatt en helt fantastisk helg med de som er glad i deg. Det har jeg begge dagene. Dette har vært en bra helg, men slitsom. Jobb tar virkelig på, og spesielt når man velger å slå til med en skitur i samme slengen. Det var uansett verdt det! Litt tid med mamma, frisk luft og en liten "treningsøkt". Vi prøvde ut en løype vi ikke har prøvd før, nemlig noen som ligger i Sentrum. Jeg syns det var utrolig kjedelig og en kort løype. Dessuten kom ikke sola til.. Neste gang blir det nok litt lengre opp i fjellet og en lengre tur enn 2 km! Det er vel uansett bedre å komme seg ut en liten tur, enn ingen tur i det hele tatt? Jeg fikk testa de nye skiene og skoene mine og kjøpt meg nye staver. Alt var tipp topp bortsett fra skoene, men de blir nok bedre med en ekstra såle inni. Denne kvelden brukes bare til serier og meg selv. Kanskje jeg rekker å begynne på noen innlegg til den kommende uka?

Fortell meg om helga de!

xoxo

Nyt dagen! 31.01.2016

Endelig har jeg kommet hjem fra jobb og er klar til å nyte denne nydelige søndagen her oppe på fjellet. Akkurat nå skulle jeg ønske at jeg hadde en ekstra fridag, sånn at jeg kunne slappe av litt også og ikke bare jobbe. Heldigvis for meg jobber jeg tidlig og har mye igjen av dagen når jeg er ferdig. Det passer så bra med dager som dette. Jeg og mamma skal i alle fall ut på en skitur snart, så da får jeg prøvd ut det nye utstyret mitt. Merker det skal bli utrolig godt å komme seg ut en tur og bruke kroppen litt annerledes enn å bare løpe rundt på jobb... 

Jeg håper du nyter dagen og ikke minst sola (hvis det er sol der du er)! Ønsker deg en fantastisk dag♥

Hvordan skal du bruke dagen?

xoxo

...THE WINNER IS 30.01.2016

For en fin kveld det har vært! Jeg har kost meg med familien min og spilt "Fantasi". Fy søren jeg ble imponert over broren min på 5 år som mimer det ene etter det andre. Han er utrolig kreativ og bruker lekene sine så det er lett og forstå hva han mener. Det var utrolig gøy, men det varte nok litt for lenge for han. Nå skal jeg se en episode av Gossip Girl før det er natta på meg. Tidlig opp på jobb igjen i morgen. Fortell meg gjerne om din dag! 

Over til vinneren av denne utrolige konkurransen jeg har hatt (om jeg får si det selv!). Jeg har benyttet meg av Random.org og vinneren ble Kjerstin♥ Har sendt deg en mail som du må svare på så fort som mulig. Dersom jeg ikke får svar innen onsdag trekker jeg ny vinner. 

Kunne dere tenke dere flere konkurranser? Evt. forslag til premier?

xoxo

Ugler i mosen 30.01.2016

God lørdag godt folk♥ Denne dagen har i grunn vært litt hektisk. Det hele startet med jobb- som vanlig på en lørdagsmorgen og deretter på besøk til kjæresten. Jeg hadde ikke trodd det ble så sent der, men det ble det. Beklager fraværet, det skal bli bedre fremover. Jeg skal i alle fall prøve. Jeg fikk forresten spørsmål om jeg kunne legge ut bilde av oss sammen, og han sa det var greit så lenge 10 STK kommenterer at de vil ha bilde. Altså, egentlig ler jeg litt, men la gå! Vi har tulla og tøysa så mye at jeg snart har six-pack. Det føles i alle fall sånn! Ønsker dere alt godt og håper "Tor" ikke var for ille med dere! Her var det masse vind, men vi overlevde det også.

Vinneren av konkurransen blir annonsert litt senere i kveld, så følg med! 

Hvordan har helga vært så langt?

xoxo

Hey Mickey 29.01.2016

God fredag alle sammen♥ Håper denne uka har vært helt super og at dere virkelig nyter helga!! Jeg skal bruke tiden utenom jobb til å slappe av og gjøre meg klar til uka som kommer. Kanskje kommer jeg litt videre i en bok eller på strikkeprosjektet mitt. Jeg vet i alle fall at jeg skal ta det så mye med ro som mulig, og dersom været tillater det vil jeg gjerne en tur ut på langrennsski og prøve ut mine nye flotte ski. Dette blir et super kort innlegg da jeg venter besøk av kjæresten♥ Jeg ler av bryna mine.. De ble absolutt ikke bra i dag! 

Hva skal du bruke helga på?

xoxo


SISTE SJANSE FOR Å BLI MED I KONKURRANSEN 

BLI MED HER 

(klikk på linken)

Hva interesserer deg? 28.01.2016

Hvordan har torsdagen deres vært? Min har vært helt ok, I guess. Jeg har brukt ettermiddagen og kvelden til å gjøre litt lekser og sett litt serie. Det er så avslappende å se en episode av et eller annet. Bare koble litt ut fra egen verden og eget hode mens man spiser vaffel med nugatti. Oh yes. Jeg tror nesten vafler er livretten min, eller i alle fall en av dem! Herregud for et lite meningsfylt innlegg. Dette er nesten verre enn forrige. Jeg har ikke inspirasjon. Motivasjonen kan jeg ikke klage på- for jeg har dere! Jeg tror jeg er nødt til å google litt rundt, eller bare spørre dere så klart! Hva vil dere se og lese om? Hva interesserer dere? Jeg tenkte å få til et outfit innlegg i morgen, hvordan høres det ut? Tror jeg skal ta en ansiktsmaske og lese litt før jeg legger meg tidlig. Jeg sover virkelig ikke godt for tiden, men regner med at alt henger sammen med møtet i morgen..  

Orket ikke ta bilder nå.. Lover nye bilder i morgen siden jeg er tidlig hjemme. 

Sååå, hva vil du se og høre mer om på bloggen?

xoxo


 

HUSK KONKURRANSEN JEG HAR PÅ BLOGGEN

MELD DEG PÅ HER 

(klikk på linken)

Jeg gruer meg 28.01.2016

Jeg visste egentlig ikke helt hva dagens blogginnlegg skulle handle om, så hvorfor ikke skrive om morgendagen? Jeg kommer ikke til å skrive detaljert, men bare skrive for å forhåpentligvis gi med selv noen svar. Gir det mening? I morgen skal jeg i et relativt stort møte. Det er satt av i alle fall to timer, så jeg kommer nok til å være utslitt etterpå. Når det gjelder dette møtet, er jeg faktisk ikke helt sikker på hva det kommer til å innebære eller hvordan det kommer til å gå. Jeg vet bare at jeg kommer til å tenke mye og grue meg utrolig mye på forhånd og under selve møtet. Det er så mye jeg må finne ut av om både ting jeg vil si, ikke vil si og hva jeg vil fremover. Dette er noe som kan påvirke livet mitt drastisk enten på en negativ eller positiv måte. Jeg har ærlig talt ingen aning på utfallet, jeg bare håper på det beste. Jeg er nødt til å finne ut av hvilken mennesker jeg vil ha i livet mitt og hvor stor del de skal ta del i. Det burde si seg selv at dette ikke er lett. Kommer jeg til å angre eller få det utrolig mye bedre? Jeg har dessverre ikke svaret. 

Vi blogges i kveld. 

Hvorfor lillelørdag? 27.01.2016

Good kveld alle sammen♥ Jeg har fått en del spørsmål om hvorfor jeg skriver lille lørdag på en onsdag, fordi det er tydeligvis fredag som er lille lørdag. Jeg er oppvokst med at onsdager blir kalt lillelørdag uten å tenke så mye mer over det. Nå har jeg googlet og kommet frem til hvorfor det er onsdag som er lille lørdag og ikke fredag. Det har seg altså sånn at dette henger igjen fra den tiden mange hadde egen hushjelp. Da hadde som regel hushjelpene fri på onsdag kveld, akkurat som de hadde på lørdagskvelden. De hadde mulighet til å ta en tur ut begge disse dagene, og dermed blir altså onsdag kalt lille lørdag. Det var dagens historietime.

Hva har du gjort denne lille lørdagen? 

xoxo

20% på alt fra GHD 27.01.2016

// Inneholder annonselenke

 

Hvordan har onsdagen deres vært så langt, vakre?♥ Jeg tenkte egentlig at jeg skulle komme med en liten god nyhet til dere på selveste lille lørdag. Det kan vel ikke bli så mye bedre enn det, eller hva? På Nordicfeel.no får dere fra i dag 20% på alt fra GHD. Kampanjen varer til søndag 31. januar. Altså hvor bra er ikke det? Dersom dere klikker hjem noen produkter i dag, kan det nok hende dere før det hjem til den ordentlige lørdagen! Under her har jeg plukket ut noen produkter jeg gjerne kunne tenke meg. Spesielt denne rosa rettetangen. 

Artic Gold brushing gift set - Artic gold deluxe dry & style gift set - V Styler 

Style final shine spray - Style final fix hairspray - Style straight & smooth spray for thick/coarse hair 

Hva syns du om produktene?

xoxo

Basic du trenger i garderoben 26.01.2016

// Inneholder annonselenker 

Det begynner å bli sent, men det stopper ikke meg fra å si hei til dere en gang til i løpet av kvelden! Jeg tenkte å skrive litt om basic klesplagg som er utrolig kjekke å ha i garderoben. Basic er noe som passer til det aller meste, og det kan styles på utrolig mange ganger bare man er litt kreativ. Jeg har satt sammen noen enkle antrekk under her med produkter fra Ellos. Noen er ganske basic, mens andre kanskje skiller seg litt mer ut. Selv har jeg de aller fleste plaggene selv. 

Singlet - jeans - sneakers - hettejakke

Denne looken består av noe så enkelt som singlet, jeans, hettejakke og sneakers. Selv er jeg glad i skinnjakke utenpå hettejakke bare for det lille ekstra. 

 Kjole - sneakers 

Her er det en leopardmønstret kjole og enkle svarte sneakers for at det skal bli litt ned-pynta. Dette antrekket kan brukes til hverdag med en fin jakke over. Dersom man ønsker å bruke det til pent er det bare å bytte ut skoene. 

 

T skjorte - skjørt - sneakers 

Skjorte - skjørt - sneakers 

I de to antrekkene over er det samme skjørt og sneakers, men antrekkene er styla på forskjellige måter. Grunnen til at jeg viste to forskjellige antrekk med to av tre klesplagg som er like er for at dere skal se hvor bra Basic produkt er. De kan brukes til så mye forskjellig og styles opp og ned etter anledningen. Begge disse antrekkene kan brukes til hverdag uten at de er for pynta (i alle fall for meg), og det er mye pga. sneakersene. 

Hva syns du om basic produktene jeg viste?

xoxo

Alle jenter ønsker seg dette 26.01.2016

// I sammarbeid med Rabble.no

Goood tirsdag vakre mennesker! For det er det dere er. Dere er virkelig vakre på hver deres måte♥ Jeg håper dagen har vært helt super så langt, og hvis ikke håper jeg kvelden blir mye bedre. Selv startet dagen min med ett skikkelig dårlig humør som heldigvis ble bedre utover dagen, jeg hadde time hos optikeren kl. 10 for at jeg kunne bestille oppkjøring (ææææ) og skoledagen ble avsluttet av skyss hjem fra en dame i barnevernet/familie et eller annet. Uff, nå snakker jeg meg bort igjen, men det er dessverre sånn det blir når jeg har så mye på hjertet!

Jeg tørr nesten og påstå at flesteparten av alle jenter ikke får nok sminke. Mange av oss klarer oss ikke med bare én maskara, vi må jo minst ha fem. Og når det kommer til sminkekoster, hudsminke, øyenskygger, neglelakk og leppestifter tror jeg det ikke går an å få nok. Noen som kjenner seg igjen? Haha- jeg gjør. Hvis det er en ting jeg virkelig ønsker meg må det være ett abonnement hos Glossybox. Var det et kjent navn? Hvis ikke du har hørt om det før skal jeg fortelle kort om det nå. Glossybox er en eske fylt med 5 skjønnhetsprodukter du får hjem hver måned. Du kan velge om du kun vil kjøpe en eske, ett abonnement på 6 måneder eller for ett helt år. Dette er noe jeg virkelig ønsker meg når jeg får mer penger. Det må være utrolig kjekt å få produkter hjem hver måned, også kan man utforske mer innenfor sminke! Esken koster kun 179 kr til vanlig og inneholder produkter av kjente merkevarer! Jeg har ett tips til dere som syns dette hørtes interessant ut. På Rabble.no finner dere nå en eksklusiv rabattkode til denne smashe Gossyboxen- den er på hele 20% og DET er penger spart det! Altså for et tilbud..  Hvis du, som jeg, har lyst på Glossybox har du en gyllen mulighet nå. 

Har du prøvd Glossybox før?

xoxo


 

#Glossybox #rabatt #salg #Rabble.no #tilbud #kampanje #sminke #skjønnhet

Knockout 25.01.2016

God kveld fra en utslitt jente♥ Utslitt på en bra måte faktisk! I kveld var jeg tilbake på boksing, noe jeg ikke har trent på flere år.. Det er ikke sånn boksing der vi står i ring og bokser mot hverandre, men vi har mer bokseøvelser og øvelser for hele kroppen. Vi bruker boksehansker og slår mot hverandre. Det var utrolig gøy, men slitsomt! Altså, jeg skjelver som bare fy.. Jeg klarer nesten ikke stå oppreist nå, så hvordan blir dette i morgen? Dere skal få en update, jeg lover. Resten av kvelden skal brukes til siste innspurt på denne berømte engelsken min. Fristen er 23:55, men jeg er forhåpentligvis ferdig i god tid før det! Venter på at ei venninne skal lese gjennom for å se om jeg har glemt å få med noe. Utrolig kjekt med venner som er bedre enn  seg selv i engelsk! 

Følg meg på instagram: @alexandratrener

xoxo

Ebay wanties 25.01.2016

God mandag alle sammen♥ Dette blir egentlig ett utrolig kort innlegg sånn mellom slagene. Det er ca en halvtime siden jeg kom inn dørene og jeg har allerede kasta i meg litt mat. Om en time skal jeg faktisk trene- tro det eller ei. Utrolig kjekt med venninner som drar deg med ut! Uansett så skulle jeg vise dere noen produkter jeg gjerne kunne tenke meg fra Ebay. Jeg har aldri handla der før og hver gang jeg har prøvd å kikke har jeg egentlig ikke funnet frem til det jeg lette etter, men etter litt trening og googling har jeg lært det.. Tror jeg.

Selfie flash - Makro ring - More issues than vogue - blankt deksel - ananas deksel 

Nå er jeg nødt til å bytte til skolepcen for å få jobbet litt med engelsken min.. Den skal leveres i kveld, noe som kan bli spennende i og med at jeg plutselig er så travel.. Stress er virkelig ikke bra..

Hva syns du om Ebay?

xoxo

Dinner with bae 24.01.2016

Hei og god søndag♥ Hvordan har helga deres vært? Selv har min bestått av jobb som vanlig. Jeg er ganske sliten akkurat nå, men har brukt dagen og kvelden med min kjære. Det er kun ett sted hvor jeg klarer å senke skuldrene 100% og slappe av, og det er i hans selskap. Da føler jeg virkelig trygg, fordi jeg vet at han hadde tatt vare på meg dersom noe skulle skjedd. Vi brukte dagen på en gåtur med hunden hans, litt serie og middag. Det er så koselig å lage mat sammen, selv om det ikke alltid er like store greiene. I dag ble det strimlet svinekjøtt, potetbåter og bearnisesaus. Jeg tror ikke han likte sausen min- haha! Jeg lager den på en litt annerledes måte. Nå er jeg nødt til å finne noen papirer angående jobb før resten av kvelden blir brukt til engelskinnlevering. Det gjør meg virkelig glad med alle de fine ordne dere skriver til meg og det er virkelig bra dere ikke er lei, men tvert i mot! Dere skal få høre hvordan tilbakemeldingen ble, når jeg får den. 

Se på nydeligheten da♥

Fortell meg om helga deres!

xoxo

Saturday already? 23.01.2016

Goood lørdag og god formiddag♥ Noen av dere var kanskje så heldige at dere våknet for ikke mange timene siden, mens jeg var en av de som var oppe klokka seks for å rekke jobb. Fordelen med å starte så tidlig på jobb er at jeg har så mye igjen av dagen når jeg er ferdig. Jeg slipper å stresse med å poste blogginnlegg både før og etter jobb, fordi fleste av dere mest sannsynlig ikke er våkne før i 10-11-tiden uansett. Nå har jeg snart fått i meg en kopp kaffe og forbereder meg på en effektiv innsats når det gjelder engelsk oppgaven min. Dere er sikkert lei av å høre om den, og snart slipper dere det. Jeg må bare bli ferdig med de først! Få den ut av verden, eller bare rett og slett gjøre den ferdig og levere. Jeg føler jeg ligger greit an og håper på og gjøre meg så godt som ferdig i dag. For noen er det nok helt forferdelig å gjøre skolearbeid i helgene, men jeg begynner å bli vant til det. Jeg rekker ikke alt på de få timene jeg er hjemme ellers i uka, så helga er en fin ting! 

Hva skal du gjøre denne vakre lørdagen?

xoxo

 


 

BLI MED PÅ KONKURRANSEN MIN HER

Om meg

Alexandra Flaa

Jeg er ei 19 år gammel jente fra Hallingdal, som nå er ute på nye eventyr i Tønsberg. Jeg blogger om min psykiske helse, trening og livet ellers. Rett og slett en livsstilsblogg, tror jeg. KONTAKT: alexandraflaa@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no