alexandra flaa

London i bilder- del 3 07.12.2015

De første delene kan du se HER og HER

Det ser nesten ut til at dette blir siste innlegg med bilder fra London. Men fortvil ikke- det betyr ikke at det ikke dukker opp noen andre senere! Du må nesten reise til London og oppleve byen for å forstå hvor fantastisk det egentlig er der. Jeg finner ikke ord som kan beskrive det, og disse bildene her klarer i alle fall ikke å vise det. Jeg prioriterte bilder veldig lite, nettopp fordi jeg ville nyte turen med mamma. Ikke kunne jeg dra med meg et kamerastativ for å bli fornøyd med alle bildene heller... Det tror jeg hadde sett veldig dumt ut! Men engelskmennene hadde ikke brydd seg så veldig mye uansett. De er mer opptatt av sitt. 

Tulla, det må bli en del 4 også. Jeg har enda ikke fått med de viktigste bildene av Big Ben eller London Eye... Håper ikke det gjør noe!

Har du vært i London før?

xoxo

London i bilder- Victoria's Secret 03.12.2015

God ettermiddag alle sammen! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en herlig praksisdag og en tur på posten. Endelig har kalenderen min fra Makeup Revolution kommet! Veldig fornøyd med de tre første lukene, så dette blir spennende. I morgen kommer mest sannsynlig en pakke til, så det blir en perfekt start på helga!! Åhh, snart helg dere.

Uansett, når jeg først var i London og var innom Victoria Secret sånn tre-fire ganger eller noe, måtte jeg jo ta noen bilder!! Jeg ble helt forelsket i butikken, den var virkelig nydelig. Og du følte deg så spesiell når du var der inne, for det var ansatte som hjalp deg med alt mulig dersom du trengte det. Det var så stilig for de gikk med walkie-talkier så de kunne snakke med hverandre og sende noen på lageret. Jeg handlet faktisk kun én ting fra VS, nemlig en lip plumper. Det andre jeg handlet derifra var fra PINK avdelingen, men det var dyrt nok! Helt forskjellig fra å se på norske priser på nettet i alle fall... Alle burde dra innom en VS butikk en gang! Jeg mener det!!!

Se bort i fra kvaliteten på bildene! 

Har du vært på VS før? Har du adventskalender?

xoxo

London i bilder- del 1 02.12.2015

Nå er det endelig på tide å få ut litt bilder fra London. Det har gått alt for lang tid siden jeg var der og til bildene kommer ut.. Dessverre strekker ikke alltid tiden til sånn man har tenkt og noe blir lagt litt til siden. Det er veldig mange bilder jeg ønsker å dele med dere, så jeg deler det opp. Hvor mange delinger det blir er jeg ikke sikker på, men minst tre, og de kommer fortløpende!

London var virkelig en fantastisk by jeg vil tilbake til. Det var så gøy med undergrunnen (selv om en dude sendte oss i feil retning)! Den ene dagen gikk jeg og mamma over 2 mil, så ha med deg gode sko! Det kan også være en fordel med lue, votter og skjerf. Det blåser veldig surt der nede siden det er så åpent. Hensikten med turen var egentlig kvalitetstid med mamma og shopping. Jeg fikk kjøpt en del julegaver også, så jeg ligger godt an. Dersom du vil se innkjøpene mine kan du finne de HER. Bildet av ekornet dere ser under her satt faktisk på låret mitt. Jeg "lokka" på det, og plutselig kom det i hundre, jeg skvatt og rakk dessverre ikke få bilde av det... Nok snakk, nyt bildene!

 

Hva syns du om bildene? Har du vært i London før?

xoxo

London 17.11.2015

Dette skulle egentlig postes på lørdag i det jeg ankom hotellet! Dessverre var internettet for dårlig..

Gud som jeg koser meg akkurat nå! Det ble en lang tur fra flyplassen til hotellet, vi ble nemlig gudia til feil underground train.. Vi skulle tatt i motsatt retning, men vi kom oss av det tidlig nok og kom oss på riktig et annet sted! I dag har vi bare tuslet rundt og sett litt. Vi spiste også på KFC(?). Gjett hvem som bestilte feil mat?? Det var meg. Ups. Vi satt igjen med nesten halvparten av alt vi bestile.. Det er nett i resepsjonen, men det er utrolig dårlig, så vet ikke om dette innlegget blir postet.. Hvis det blir det får dere kose dere med noen mobilbilder!

xoxo

At the airport 14.11.2015

Nå sitter jeg på Moss lufthavn og venter på boarding! Jeg er utrolig spent og gleder meg masse til hva London har og by på. Usikker på hva jeg ser mest frem til, men Victoria Secret er høyt oppe på lista! Dette blir et kort innlegg, for nå må jeg snart gå. Husk at jeg har skrevet en del innlegg til dere, så dere får noe å lese på mens jeg er borte. Og hvis det er internett lover jeg og stikke innom!

xoxo

Ferdig pakket, eller? 13.11.2015

Klokka nærmer seg snart 22, og jeg har enda ikke pakket ferdig. Jeg aner ikke hva jeg skal ha med meg av klær, jakker, skjerf, sko osv. Det er vanskelig for meg her i Norge og si hvordan temperaturen er der nede.. Jeg vil jo se litt bra ut når jeg først skal ut på tur liksom, så det er kjipt hvis en stor vinterjakke "ødelegger" antrekket. Jeg har egentlig ingen "fin" jakke uten om den jeg bruker hver dag. Kanskje jeg må se etter dette når jeg er der? Nå skal jeg faktisk ordne neglene mine av alle ting.. Den pakkinga tror jeg vi tar når vi ankommer Rygge jeg. Eller i morgen tidlig. Jeg må stå opp utrolig tidlig fordi jeg skal dusje, så da kan jeg vel like gjerne pakke samtidig? Nå får jeg gjøre ferdig disse neglene og pakke ferdig.. Er stressa for å glemme noe, så hvis dere har noen tips til hva jeg burde ha med - skrik ut!

xoxo

Om meg

Alexandra Flaa

Jeg er ei 19 år gammel jente fra Hallingdal, som nå er ute på nye eventyr i Tønsberg. Jeg blogger om min psykiske helse, trening og livet ellers. Rett og slett en livsstilsblogg, tror jeg. KONTAKT: alexandraflaa@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no