alexandra flaa

Vinneren av giveaway 05.01.2017

Andre arbeidsdag i 2017. Dagene går så altfor, altfor fort! Kan vi sette tiden litt på pause? Bare litt? Det er godt å være tilbake også. Det blir litt lange, late dager når man har så lenge fri. Jeg må allikevel bare si at jeg skulle ønske det kunne vært en mykere start på alt sammen! Det er tøft å komme tilbake etter to uker ferie. haha.

Uansett, siden jeg skal på jobb tenkte jeg å kåre vinneren av marmorklokka og ringene. Det var dessverre ikke det største engasjementet, så det blir nok en stund til neste giveaway. For å kåre vinneren brukte jeg random.ord. Vinneren ble kommentar, eller deltaker nr 3. Gratulerer så mye til Cindy Z. Du vil få en mail fortløpende.

Nyt resten av kvelden!

Hva syns du om giveaways?

Hva har du gjort i dag?

GIVEAWAY- marmorklokke og ringer 23.12.2016

Snart er dagen endelig her. Den dagen hvor julekosen og stresset er forbi. Jeg gleder meg mye til i morgen, og det tror jeg mange andre gjør også! Som jeg nevnte tidligere i uka, vil jeg gi bort noe mer i jula. Dette er en helt ny og ubrukt klokke, sammen med noen nye ringer. Dessverre så passet ikke ringene meg, men de passer kanskje noen av dere! Så mye vi har vært gjennom dette året, opp- og nedturer, så vil jeg gi noe tilbake. 

For å bli med i trekningen av denne fine klokka og ringene, må du like Facebooksiden min (link) eller følge meg på instagram (link). Du velger selv hva du ønsker å gjøre, men du må si ifra hva du har gjort! Husk også å legge igjen mailadressen din i kommentaren. Hvor lekker er ikke denne klokka? Hadde jeg bare brukt klokker, så skulle jeg nok brukt den selv. Neida, dere lesere fortjener den så absolutt! Nå skal jeg pynte ferdig pepperkaker, og se på Snekker Andersen som surrer i bakgrunnen! Lykken ble evig stor når mamma fant den på dvd i stad. Det går jo nemlig ingen av disneyklassikerne på tv... Ikke en eneste kanal!!

Vil du ha klokka og ringene? 
Hva syns du om disneyfilmene?

GIVEAWAY: Makeup Revolution 15.12.2016

I disse juletider føler jeg for å være litt ekstra gavmild. Det er som regel i jula vi tenker mer på våre medmennesker, og de som ikke har så mye til overs. Derfor skal jeg denne gang kjøre i gang en litt annen giveaway. Jeg vil at noen som ikke har så mye, eller som fortjener det litt ekstra, skal få denne gaven.

Amazing sheer lip gloss / Baked blush / Strobe balm

Kjenner du noen som fortjener disse tre produktene fra Makeup Revolution? Legg igjen en kommentar med hvem du syns fortjener gaven, og hvorfor. Når jeg velger den heldige, vil jeg sende deg en mail, hvor du gir adressen og navnet til vedkommende som skal få denne fine gaven! Husk også mailadressen din!! Det vil ligge med en liten lapp om hvorfor han eller hun har fått gaven, og hvem som meldte vedkommende på, for en hyggelig overraskelse. Hva syns dere?

Jeg håper dere melder på mange, selv om ikke alle får muligheten til å vinne! Den heldige blir valgt på mandag, men følg med videre for det. Jeg har nemlig planlagt flere giveaways i desember!

Kjenner du noen som fortjener dette?

Har du meldt på noen?

Vinneren ble.. 30.10.2016

God moren dere! Så deilig å kunne sove en time lenger, uten å miste noe mer av dagen. Har dere husket å stille klokka? Nå sitter jeg her med kaffekoppen, og har akkurat skrevet et innlegg jeg skal publisere en av de neste dagene. Kommende uke blir det en del jobb, så da er det greit å ha noe i bakhånd. Siden jeg var så flink her hjemme i går, har jeg tenkt meg en tur ut med kameraet i dag. Sola skinner enda! Nå er det nok snakk, og på tide og kåre vinneren av den lille giveawayen! Ved hjelp av Random.org ble vinneren nr to som hadde kommentert... Det er bare å gratulere til Linda♥

Hva skal dere i dag?
Vil dere ha flere giveaways? 
Kom gjerne med forslag til premie!

xoxo
 

GIVEAWAY 23.10.2016

God søndag dere! Jeg er opptatt hele dagen og farter rundt, så jeg kjører i gang en liten giveaway. Det er ikke store greiene denne gangen, men hvis det slår an kan det bli større senere!

For å være med i trekningen må du følge meg på instagram @alexandraflaa, og legge igjen en kommentar med brukernavnet ditt og mailen din slik at jeg får gitt beskjed dersom du vinner! Dekselet er fra The Stars in our fault (Faen ta skjebnen) og passer iPhone 5.

Er du med?

Hva skal du i dag?

xoxo

Vinneren er.... 29.05.2016

Jeg beklager så lite blogging i går, og at vinneren ikke kom ut.. Dagen gikk med til IKEA, en tur på Farmandstredet og kino. Dere får høre mer om helga når jeg har tilgang på pcen min! Nå er jeg tilbake og vinneren er kåret! Jeg brukte random.org for at det skulle bli mest mulig rettferdig. Vinneren ble..... Linda❤

Slenger med ett lite bilde fra brygga i går. For et sted sier jeg bare! Gleder meg til dette er hverdagen!! Jeg har forresten fått spørsmål om jeg kan dele bilder fra hybelen.. Dersom flere ønsker det, så deler jeg selvfølgelig bilder!

Hva skal du i dag?

xoxo

Giveaway- skjønnhetsprodukter 21.05.2016

Happy lørdag! I og med at jeg er i konfirmasjon i dag, tenkte jeg at jeg kunne kjøre i gang med en ny giveaway. Det liker vi, eller hva? Dette er produkter jeg har kjøpt selv, eller fått av andre, men som jeg aldri blir brukt. Derfor er det bedre at en av dere kan få nytte av dem istedenfor! Det kan jo hende det plutselig dukker opp en liten overraskelse da!

For å være med i trekningen må du
♥ Like facebook siden min HER
♥ Følge meg på instagram @alexandraflaa (link)
♥ Like/dele innlegget på facebook
♥ Legge igjen mailen din i kommentarfeltet, slik at jeg kan kontakte deg hvis du vinner

Er du med? 

xoxo


#konkurranse #giveaway #sminke #vinn 

...THE WINNER IS 30.01.2016

For en fin kveld det har vært! Jeg har kost meg med familien min og spilt "Fantasi". Fy søren jeg ble imponert over broren min på 5 år som mimer det ene etter det andre. Han er utrolig kreativ og bruker lekene sine så det er lett og forstå hva han mener. Det var utrolig gøy, men det varte nok litt for lenge for han. Nå skal jeg se en episode av Gossip Girl før det er natta på meg. Tidlig opp på jobb igjen i morgen. Fortell meg gjerne om din dag! 

Over til vinneren av denne utrolige konkurransen jeg har hatt (om jeg får si det selv!). Jeg har benyttet meg av Random.org og vinneren ble Kjerstin♥ Har sendt deg en mail som du må svare på så fort som mulig. Dersom jeg ikke får svar innen onsdag trekker jeg ny vinner. 

Kunne dere tenke dere flere konkurranser? Evt. forslag til premier?

xoxo

Konkurranse- vinn sminke 22.01.2016

Gooood fredag alle sammen♥ Endelig er det tid for å kunne senke skuldrene litt og slappe av hjemme uten alt for mye skolearbeid- forhåpentligvis. Jeg har ikke tenkt til å skrive så veldig mye egentlig. Jeg tenkte bare å kjøre i gang en liten konkurranse siden det tros alt er helg! Hva syns dere om det? Premien er sminke fra Makeup Revolution, og er betalt fra egen lomme. Den inneholder tre blush, en highlight, tre leppestifter og fire lipgloss. 
(Den ene ser kanskje brukt ut, men den er for "høy" og har krasjet i korken)


For at dere skal være med i trekningen må dere gjøre følgende

♥ Like facebook-siden min HER

♥ Kommentere linken til dette innlegget på siden min

♥ Trykk "liker" i slutten av innlegget

♥ Legge igjen en kommentar med mailen din i dette innlegget- etter at du har gjort alt ovenfor  

 

Vinneren blir trekt neste fredag. Jeg kommer til å bruke Random.org til å velge. Ønsker deg en fantastisk fredag så langt!

xoxo

 


#konkurranse #giveaway #sminke #vinn

 

GIVEAWAY 30.10.2015

Siden det er fredag i dag tenkte jeg og ha en liten giveaway! Jeg fant noen øyenskygger jeg aldri har brukt eller åpnet, så hvorfor ikke? Det blir to vinnere, en til hver. Syns det er så koselig og kunne gi bort noe, selv om det ikke er allverdens. Det er vel uansett bedre enn ingenting?

Siden jeg vil gi noe til dere, håper jeg at dere kan gi meg noe først. Jeg vil derfor at du liker facebook siden min HER for å bli med i trekningen♥ Jeg trekker vinneren i løpet av neste uke alt ettersom hvor mange som blir med! Du må også skrive hvilken av øyenskyggene du kunne tenke deg og få!xoxo

 


#konkurranse #giveaway #sminke #makeup #vinn

Om meg

Alexandra Flaa

Jeg er ei 19 år gammel jente fra Hallingdal, som nå er ute på nye eventyr i Tønsberg. Jeg blogger om min psykiske helse, trening og livet ellers. Rett og slett en livsstilsblogg, tror jeg. KONTAKT: alexandraflaa@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no