alexandra flaa

Bursdagsfeiring 01.04.2017

God lørdag! Har dere hatt en fin morgen? Tirill og jeg våknet opp til nydelig sol og blå himmel- med andre ord helt innafor! Jeg er nok heldig, eller fornuftig som vanlig og ender ikke opp dårlig dagen derpå. Det er vell mer enn man kan si om andre, ups. Gårsdagen var veldig koselig! Det var ikke alle som kunne komme av ulike årsaker, men jeg tror alle som var der kan være enige om at vi koste oss. Tirill hadde ordna god mat og kaker til alle mann! I tillegg til en fantastisk velkomstdrink. Jeg ble mektig imponert over hvor mye hun hadde ordnet i stand og pynta bord med blomster, påskeegg og lys. 
God jenter ♥

Nå skal vi slappe av litt inne før vi forhåpentligvis tar en liten gåtur i finværet. I ettermiddag kommer kusina mi på overnattingsbesøk. Det har hun gledet seg til utrolig lenge, men siden jeg har jobbet så mye, har vi ikke fått det til før nå.. Bedre sent enn aldri?

Hva syns du om bordpynten?
Hva skal du i dag?

Blomster gjør meg glad 30.03.2017

Torsdag må trolig være den mest effektive dagen i uka. Jeg spinner avgårde noen timer på skola, handler kanskje litt, tar i ett tak hjemme og jobber med skolearbeid. Ofte er jeg også innom Plantasjen en tur, men ikke i dag. Det er så sabla vanskelig å finne fine potter som faktisk passer inn her hjemme, så da kan jeg heller ikke kjøpe flere blomster eller fine, fine grønne planter. Jeg burde vel også prøve å fokusere på de jeg har, og se til at de ikke dør helt enda.. So far so good! Men dere, skrik ut hvis dere vet hvor jeg kan få tak i søte blomsterpotter, okei?

Videre ser dagen min ut som følger: lese ferdig bok til særemne (sånn dønn seriøst), jobbe med presentasjon til særemne, gjøre ferdig opplegget til gymtimen neste uke..., trene litt, henge opp klesvask og vaske hjemme. Jeg har endelig fått malt ferdig døra og to vinduskarmer på soverommet, så da er det bare å vente på at det tørker før jeg kan starte med moroa- nemlig den fineste blåfargen!!! 

Er du glad i planter?
Hva skal du i dag?

En ananasplante og kaktuser 02.03.2017

Happy sunshine! 

Har dere det bra? Jeg er full av energi i dag, og det er så utrolig deilig. Det var i grunn ikke noe problem å stå opp i dag tidlig. Himmelen er lysere og lysere når jeg står på badet og sminker meg om morgenen. Jeg hadde to timer på skola før det var en rask tur til psykologen. For første gang på lenge følte jeg meg ikke tappa for energi av å være der. I dag er en sånn dag hvor jeg har mye energi, himmelen er blå og sola skinner. Jeg var bare nødt til å kjøpe noen nye planter- med farger!! Jeg vil ha mer farger her hjemme, og planter er i alle fall en start. To søte små kaktuser ble med hjem, samt en ananasplante. Den lyste opp til meg inne på Plantasjen, og når den kun kostet 149 kr ble den også med! Nå gjenstår det bare å lese meg opp litt på hvordan jeg skal kunne holde dem i live. De andre grønne planetene mine har det faktisk bra enda! 

Altså dere, hvor kul er ikke ananasplanten!? Jeg håper den vokser seg stor og at selve planta blir større, ellers må jeg finne en annen plass til den og kjøpe en høyere plante til å ha stående på gulvet.. Har dere forresten forslag til planter som overleve på ett lite soverom? Det er ikke direkte sollys som kommer inn, men mer enn nok av dagslys, også må de tåle skiftende temperaturer. Jeg har litt lyst på en grønn plante til, men jeg er redd de ikke tåler temperatursvigninger? Eller vil det kanskje gå bra hvis det ikke står i vinduskarmen? 

Hva syns du om plantene?
Er du glad i planter hjemme?

Jul i hjemmet 09.12.2016

Endelig fredag, igjen! En fri helg full av deilige planer! Nå har jeg også fått meg til å ta bilder her hjemme for å vise dere hvordan jeg har pynta til jul. Før jeg kommer helt dit må jeg bare takke for engasjementet i forrige innlegg. Det er så viktig for meg å fremme saker som dette, få de litt opp i lyset! Og du hjelper meg ved å lese innlegget her

Når det kommer til julepynten her i hus, så er det nok litt i det minste laget for noen, meg selv inkludert, men det var nå sånn det ble i år. Når det er sagt er det fullt mulig at det kommer inn litt mer etter hvert. Dersom jeg finner noen skatter i tiden frem til jul, så blir de nok med hjem. Man får vel aldri nok julepynt? Og en dag skal jeg nok bo i en litt større leilighet enn denne, så det får nok plass uansett!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haha, jeg ser allerede nå at jeg har glemt å få med julestjerna som henger i vinduet.. Og den fine røde lille duken i gangen! Uansett, etter at disse bildene ble tatt har jeg fått på en liten diskokule på treet, og englevinger i toppen. Har ikke funnet en stjerne som passer enda, men det ble minst like fint med vingene! Dere skal få se en annen dag♥ 

Håper dere får en fin fredagskveld der ute! Nå skal jeg se Blacklist til jeg sovner. I morgen er dagen full av planer, ahh som jeg gleder meg. Skal fortelle dere mer i morgen, når det faktisk skjer. God helg!

Hva skal du i helga?
Har du pynta til jul?

Den perfekte julegaven til en som betyr noe 29.11.2016

// Sponset

God morgen dere! Har dere det bra? Jeg var oppe før sola, og sitter nå hjemme og slapper av med en kopp kaffe. Heldige meg som starter litt senere på skola i dag, grunnet en presentasjon jeg hadde i går. Siden jeg da er hjemme og har en del tid til overs skal jeg tipse dere om en veldig koselig julegave. For det er vel ikke for tidlig å snakke om julegaver enda? Desember er bare to dager unna! Det får være innafor! 

Det er fort når man kjøper julegaver at man tenker litt for mye på hva man selv ønsker seg eller liker. De fleste gjør nok dette ubevisst! Vi har jo alle ulik smak og ønsker. Noen kjøper nok bare en ting, bare for å ha noe å gi, for penger er jo så kjedelig. En ting er sikkert.. Hvis du kjøper julegavene på Pictureit.no, vil gaven garantert falle i smak! Her finner du tøyposer, putevare, plakater og mer, med veldig koselige definisjoner av en person. 


MAMMA
[?mɑmɑ] Subst. m. En mamma gir uendelig av sin kjærlighet og omsorg uten å kreve noe tilbake. Synonymt med mor, mamsen, mutter?n, moder?n og engel i hverdagsklær. Kjennetegnes som en trygg og kjærlig person, som kan få superkrefter for å beskytte sitt barn. En høyt elsket person man av og til tar litt for gitt.Jeg vet ikke med dere, men jeg kan vedde på at min mamma ville blitt veldig glad og takknemlig for en poster med innholdet over. PictureIt har ikke bare standardposterne som mamma, pappa, søster, bror, men både store- og lillebror, store- og lillesøster, bestemor og bestefar, tante og onkel, venninne, bonusmamma. Altså er du nærmest garantert en perfekt gave! Og skulle du være så uheldig å ikke finne en tittel som passer, ja da har de også andre typer posters å tilby. Har vedkommende en spesiell kjærlighet for en by? Da er problemet løst allikevel, for de tilbyr et bredt utvalg av byer, kart og dialekter

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg syns denne plakaten var så koselig, så den ble med meg hjem! Og hvem vet? Kanskje dette blir jul- og bursdagsgave fremover? Nå skal jeg finne den perfekte plassen for å henge den opp, slik at jeg kan se på den hver eneste dag♥ Nyt tirsdagen, og slutten av november!

Hva syns du om plakatene?
Har du begynt med julegavene?

xoxo

Mine favoritter til hjemmet 04.11.2016

// Sponsede plakater

God fredag dere! Nå er det endelig helg, igjen. Endelig er det duket for å vise dere noe helt fantastisk kult! Jeg har sett frem til dette en god stund nå, selv om det har vært litt arbeid å få gjort alt alene. Etter at jeg flyttet for meg selv, har jeg virkelig siklet etter de råfine plakatene de har på Desenio.no. Det tok altfor lang tid før jeg fikk bestilt noen hjem, men når jeg først satte i gang så var det vanskelig å velge hvilke plakater jeg faktisk ville ha! Nettsiden består av et rent og stilfullt design, med flere kategorier. Mine favorittkategorier ble absolutt Fashion og Fotokunst. Her fant jeg plakater til både stua, badet og gangen. 

Fordelen med Desenio er at du har alt samlet på ett sted. De selger plakater i ulikt design og størrelser, ulike rammer og andre oppheng. Begge rammene i gangen er her ifra! Jeg angrer veldig på at jeg ikke bestilte flere rammer, når jeg først var i gang. Det er fri frakt når man handler for mer enn 599 kr, som er utrolig enkelt! Utenom dette er frakten på 69 kr. Leveringstiden er på 2-5 dager, så du slipper og vente lenge på godsakene dine! 

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tonje bestilte også noen plakater. Se så fint det ble! 

Nå er leiligheten min proppa av ananas, palmer og blått hav- akkurat slik jeg liker det. Trenger påfyll av sommeren året rundt! Jeg bestilte også noen plakater til neglrommet til tante, så kanskje dere er heldige og få noen bilder derifra når de har kommet seg på plass. Er det ønskelig? Desenio har plakater som passer til alle, og hver en stil! 

Akkurat nå får du 25% rabatt på alle plakater i kategorien Fotokunstpå alle ordre over 500 kr. Tilbudet varer frem til 7/11. Dette må jo bare være den perfekte julegaven!

Hva syns dere om plakatene?
Har du bestilt fra Desenio før?

xoxo

Om meg

Alexandra Flaa

Jeg er ei 19 år gammel jente fra Hallingdal, som nå er ute på nye eventyr i Tønsberg. Jeg blogger om min psykiske helse, trening og livet ellers. Rett og slett en livsstilsblogg, tror jeg. KONTAKT: alexandraflaa@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no