alexandra flaa

Inspirasjon - tatoveringer 13.07.2017

Hola! I dag tenkte jeg å kjøre på med et bildedryss av hva jeg anser som fine tatoveringer. Det er vel ikke akkurat en hemmelighet at jeg er en sucker for blekk? Jeg har faktisk flere tatoveringer enn nevnt på bloggen tidligere, og det kommer flere i nær fremtid. Helt fra jeg var liten har jeg visst at jeg vil ha tatoveringer, men jeg har også vært klar på at alle tatoveringene jeg tar, skal ha en betydning for meg. Så langt har jeg i alle fall klart dette, men det er jo så himla mange tatoveringer som bare er fine. Kanskje like greit at tatoveringer koster såpass som de gjør? Under her får dere i alle fall et lite utdrag av tatoveringene jeg har lagret i "tatovering" mappa mi på Pinterest. 
Kanskje ikke vanskelig å se at jeg også er en sucker for blomster og svart/hvit tatoveringer? Blomster er så vakkert, det kan være mye eller lite. I mine øyne er tatoveringer vakkert, og noe man kan bruke for å fortelle sin historie- eller deler av den. Jeg krysser bare fingrene for at tatoveringer blir enda mer akseptert i tiden som kommer. 

Hva syns du om tatoveringer?
Har du noen tatoveringer selv?


#tatoveringer #tatovering #tattoo #tattoos #ink #blekk

Instalately 26.06.2017

God mandag dere ♥ Har dere det bra? 

Jeg nyter en lat mandag, uten noen planer på agendaen. Det blir nok jobb og farting i sommer, så det er bare å benytte sjansen til å slappe av når man kan.. Hadde det vært mer sol ute og litt mindre vind, hadde jeg ligget ute, men det er dessverre ikke vær nok til det i dag. Derfor bruker jeg dagen på å slappe av inne med ansiktsmaske, lakke negler, blogge, se på tatoveringer og lese mer i boka mi. En rolig og deilig start på uka, med andre ord. Senere i kveld skal jeg tvinge meg selv på trening. Ingen grunn til å ligge på latsiden selv om det er skolefri! 

Siden jeg har vært sjeldent innom her de siste månedene, tenkte jeg å ha et ordentlig "instalately-innlegg". Jeg er jo fremdeles veldig aktiv på instagram, selv om bloggen har blitt noe nedprioritert. Du kan følge meg på instagram ved å klikke HER. La oss bare nyte disse bildene, shall we?

Nå skal jeg fortsette med planene mine, nemlig gjøre ingenting. Neida, jeg skal faktisk sette meg ned for å skrive noen blogginnlegg. Jeg savner det å skrive så altfor mye.. så jeg må finne en balanse jeg klarer å leve med. Nå krysser jeg bare fingra for at dere henger med meg enda! Legg igjen brukernavnet ditt på instagram i kommentarfeltet, så skal jeg sjekke ut!

Hvilket bilde likte du best? 
Er du aktiv på instagram?


#instagram #instalately #insta #inspo #foto

Getaway 07.06.2017

Hei og god formiddag dere!

Jeg sitter egentlig og jobber med eksamen, som jeg skal ha i morgen.. men motivasjonen er som vanlig ikke på topp. Denne gangen tok det 40 minutter før jeg begynte å se på flyreiser, istedenfor å jobbe. Det er så mye mer fristende å bestille en ferietur langt bort, enn å sitte med nesa ned i boka. Jeg vet at det hele er over på denne tiden i morgen, men det hjelper liksom ikke. Jeg kom opp i naturfag muntlig, og det er egentlig helt ok. Det eneste som var nedtur med dette er at jeg ikke forstår læreren min helt, og hun forventer mer av meg enn hva jeg klarer å gi. Noen ganger kan det selvfølgelig være motiverende når en lærer mener du kan mer enn du selv tror, men nå er det eksamen det er snakk om. Jeg er ikke villig til å ta noen som helst sjanser, jeg vil safe. 

Regnet spruter ned, og det er grått og trist ute. Da er det kanskje ikke så rart at jeg jobber i mot meg selv og går inn på alle flyselskaper jeg kjenner til, bare for å se om det er noen billige turer. Jeg er i utgangspunktet ferdig på skolen i morgen, etter eksamen. Det eneste som gjenstår er å levere inn bøkene.. og det gjør det ikke akkurat mindre fristende å bare hoppe på et fly!

Altså dere, bare se på disse bildene jeg fant på pintereset.. Er det rart jeg vil reise og se så mye av verden som mulig!? Det er så mange fine og skjulte skatter!

Hva er dine beste tips for å jobbe med eksamen?
Skal du reise i nærmeste fremtid?

Jeg skal til Mallorca 31.03.2017

Det tok ikke mer enn ett par uker etter at Tirill og jeg kom hjem fra London før vi satt og så på nye flybilletter. Trangen etter å reise blir i grunn bare større og større. Lysten til å oppleve nye steder, nye minner, nye erfaringer! Denne gangen var vi ganske klare på at vi trenger sol og varme, i alle fall mer enn i Norge. Vi har rett og slett blitt rågode på å finne billige billetter, og shitty hoteller eller leiligheter. Jeg tar det første, beste og billigste hotellet, også søker Tirill litt mer om det hotellet og vi finner hver gang ut av vi bytter.. Her ifra tror jeg at jeg står for billetter, så tar Tirill seg av tak over hodet. 

Vi fant relativt billige billetter, og bestilte. Det var litt trøblete og en mulig dobbeltbooking, men alt løste seg til slutt. Om én uke dere, da er jeg i ett nytt land igjen. Jeg skal få oppleve noe nytt. Sol og sommer. Vi reiser til Mallorca!! Forventningene er ganske så høye, men det er nok på grunn av våres tidligere turer sammen, og at det denne gangen er litt varmere strøk. Det er bare å pakke frem bikini og sommerklær!! Denne ferien kommer til å bli så forbanna fortjent!! Til uka er det presentasjon om særemne, jeg skal ha elevundervisning i gym og ha en enorm historieprøve. Den eneste motivasjonen for å komme seg gjennom neste uke, med andre ord. Dette var vel en fin nyhet å dele med dere på en fredag!? Jeg skal ta så mange bilder av strand, palmer, sol og drinker. 

Har du vært på Mallorca før?
Hva man bare oppleve når man er der?

Her finner jeg inspirasjon 05.02.2017

Hei igjen dere. Har søndagen deres vært fin? Jeg hadde en rolig dag på jobb, etterfulgt av et lite besøk. Veldig koselig! Nå tenkte jeg egentlig bare å dele noen kanskje hemmeligheter med dere, neida.. Men dele de stedene hvor jeg finner inspirasjon. Det kan være inspirasjon til å klare og stå opp om morgenen, til å skrive et skikkelig bra innlegg til dere. Inspirasjon kan være så mangt!

We heart it ♥
Dette er en av de soleklare favorittene. Her finner jeg bilder av hva enn jeg måtte trenge. Da snakker vi alt fra solfylte strender, til litt mer depressive tekster hvis jeg føler at ingen forstår og bare er nødt til å få tankene ut av hodet. Det er kanskje ikke så inspirerende, men blått hav, blå himmel, mat, mote og trening er mer enn nok inspirasjon! Du kan følge meg her.  

Pinterest ♥
Jeg føler jeg var veldig sent ute med denne, men nå er jeg omsider der. Denne bruker jeg som en back-up plan hvis We heart it ikke strekker til. Haha, neida. De går litt hånd i hånd, men jeg har vært lengst på we heart it. Du kan følge meg her.

Instagram ♥
Dette er en av appene jeg bruker mest, som jeg også elsker kanskje mest! Jeg har dog begynt å unfollowe flere typiske inspirasjonsbrukere og lignende, for å prøve å begrene bildene og det underbevisste presset jeg gir meg selv. Hah, jeg kan ikke diske opp en like bra rett, eller i alle fall ikke få den til å se like digg ut.. Dere skjønner greia? Jeg finner uansett mye treningsinspirasjon av brukerne jeg følger, som også er meningen! Du kan følge meg her. 

Bøker ♥
Dere har vel fått med dere den store kjærligheten jeg har for bøker? Det å lese er inspirerende på en måte som ikke kan måle seg meg noe annet. Det er en fantastisk reise med mange inntrykk! Nå fortiden er jeg veldig fascinert og inspirert over forfatteren Virginia Wolf, og leser faktisk en av bøkene hennes i særemne. Uheldigvis har jeg ekstremt underskudd av energi, og orker ikke ta opp boka for å lese. Øynene glir nesten igjen på første sida. 


 

Reise ♥
Hvor fantastisk inspirerende er det ikke å oppleve nye steder, nye mennesker, kulturer og tradisjoner? Jeg tror helt ærlig at jeg har et ekstremt reisehjerte, eller en enorm trang til å reise. Periodevis føler jeg at det er reisene som holder meg oppe i dårlige tider. To travel is to live.

Blogger ♥
Bloggere som Kristin Gjelsvik aka StyleConnection og  Charlotte Berg aka Rockstar Charlie inspirerer på hver sin måte! Kristin har gjort meg veldig bevisst overfor miljø, flyktninger og kjøttindustri. Charlotte kommer med masse god sminkeinspirasjon og mange fine tips. Det er sunne, fornuftige bloggere som de som gir masse inspirasjon!! Heia dere!! ♥

SAMSUNG CSC

 


Jeg håper dere også kan få like mye inspirasjon av disse tingene som jeg gjør! Og at dere kan dele litt inspirasjon med meg. Det hadde jeg satt veldig stor pris på. Dere er så gode!

Hvor finner du inspirasjon?
Hva skal du resten av kvelden?

Instalately 21.12.2016

Mens jeg forhåpentligvis løper rundt på jobb, tenkte jeg å ha en liten instalately igjen. Jeg vet ikke med dere, men jeg liker i alle fall å oppsummere ting, litt sånn som "denne ukens". Instagram er vel den appen jeg bruker aller mest, og er innom flest ganger i løpet av dagen. Dessuten liker jeg også enormt mange bilder, faktisk nesten alle som dukker opp, bare fordi jeg syns det er gøy. Helt ærlig dere.. Hvor kjedelig er det ikke med følgere som ikke liker bilder? Jeg syns i alle fall det er kjipt, men så er vel ikke likes det viktigste her i verden heller. 
Legg gjerne igjen brukernavnet ditt i kommentarfeltet, så tar jeg en titt! Dere er også hjertelig velkomne til å følge meg ♥

Hva heter du på instagram?
Følger du meg?

HELLO DECEMBER 01.12.2016

Endelig har vi kommet til slutten, igjen. Desember er en vakker måned, og julefølelsen stiger faktisk! Det er helt utrolig, for den har nemlig ikke vært så sterk på mange, mange år. Kanskje har det noe med tanken om å faktisk reise hjem til jul, eller at det ikke er snø her nede, slik at jeg gleder meg enda mer? Eller kanskje det er at jeg for første gang reiser innom alle interiørbutikkene for å finne den fineste julepynten jeg klarer, uten å bruke opp hele lønninga? Jeg har brukt mye av dagen på nettopp det å kjøpe julepynt. Det er ikke til å legge skjul på at det er trendy med en hvit jul, men selv vil jeg ha lilla og rødt. Det er jo nesten bare hvitt her året rundt ellers! Jeg må faktisk innrømme en ting.. Jeg blir utrolig nok litt lei meg når jeg ser hvite adventslys. Hvite!? Hva skjer med tradisjoner? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 


// Bilder fra We Heart It

Nå må jeg pynte ferdig, lete etter adventskalender og øve til alle prøvene neste uke! Førjulstiden slik den skal være det. Nyt første desember♥

Hva slags farge liker du i jula?
Vil du se resultatet når det er ferdig pynta?

xoxo

Dette treffer meg 22.11.2016

Jeg nevnte i forrige innlegg at jeg skulle dele noe fantastisk vakkert med dere, og her kommer det. Hvorfor har ingen fortalt meg om denne instagram-kontoen før? Hvorfor fant jeg den først i går? Noe så nydelig fortjener faktisk ett helt innlegg! En jeg følger reposta ett av bildene fra denne kontoen, og jeg takker deg! Dere er bare nødt til å sjekke ut @enkel_poesi (link). Denne jenta er så fantastisk flink til å sette ord på følelser. Det mest utrolige er at mye av dette er skrevet på bestilling! Altså, jeg vet ikke hvor gjennomført eller ekte det hadde blitt hvis jeg skulle skrevet på bestilling, men denne jenta her klarer det med glans! Jeg lå lenge og leste på alt det fine hun har skrevet, og det traff meg. Jeg kjente meg igjen i så mye! For deres egen del så bør dere bare ta en liten kikk. Dette er bare noe av det hun har skrevet, og hvor vakkert er ikke dette? Jeg skal være evig glad for at vedkommende delte ett av hennes dikt i går. Dikt er så utrolig vakkert. Enkelt, og vakkert. 

Hva syns du om diktene?

xoxo
 

Instalately 08.11.2016

Tirsdag og en dag nærmere helg! Det er vel lov å glede seg til helga nå vel? Nok en arbeidsdag står for tur, så da passer det jo fint å oppsummere litt fra Instagram. Er dere ikke enige? For min del er det viktig at det er kvalitet på bildene jeg legger ut. Jeg har mine tvangstanker om feed og redigering, men det er en annen sak! Uansett, jeg er stadig på jakt etter nye å følge, så hvis du legger ut bilder av bra kvalitet, og er passe aktivt, kan det hende du får en ny følger? 
Legg igjen brukernavnet ditt i kommentarfeltet, så kanskje du får en ny følger?

Hva syns du om bildene?
Har du noen tanker om din egen feed?

xoxo


 

Hvor vil du reise? 17.09.2016

God morgen! Er det innafor å kalle det morgen enda? Samma det, det er jo tros alt lørdag! Jeg har tatt en rolig morgen og lest ferdig "Paris for two one". Den var i underkant av 100 sider, så jeg tok halvparten i går og resten i dag. Deilig start på dagen!

Nå har det jo vært litt snakk om reising her på bloggen i det siste. Dere har fått høre om min enorme trang til å reise. Bare oppleve nye ting. Se verden og ta utallige mange bilder! Bare kjenne på følelsen av å gå rundt på fremmede steder, se nye ting og shoppe ting vi ikke har her. Jeg har begynt å skrive en liste på hvor jeg vil reise, men det er jo så mange steder.. Aller mest vil jeg oppleve Polen og London akkurat nå. For min del spiller det ingen rolle hvor i Polen, for dit kan man reise flere ganger. Men siden jeg nå har begynt på denne lista over steder og land jeg vil reise til, tenkte jeg å høre med dere: hvor vil du reise? Har du vært på et helt fantastisk sted du aldri kommer til å glemme? Hva gjorde du i så fall der? Var det generelt dyrt eller billig å besøke dette stedet? Let me know! Hvor vil du reise? Og hva vil du oppleve?

xoxo

Instagram lately 06.05.2016

Goood helg!! 

Kjenner jeg syns det er litt rart å forhåndsskrive innlegg til dere, som faktisk gir mening.. så det blir litt hoppsanhei innlegg. Det blir litt lettere å skrive om de tingene som er mindre viktige og alvorlige, enn personlige innlegg som kommer rett fra hjertet i øyeblikket. Det var uansett en god stund siden jeg hadde hatt ett slik innlegg, så da passer det jo ganske greit! 


Feel free to follow me @alexandraflaa (link) ♥

Hva heter du på Instagram?

xoxo

Insta lately 01.02.2016

Endelig mandag og en ny uke er i gang♥ Mandager er som dere sikkert har fått med dere, min travleste dag. Her er alt samlet med skole, gitar og eventuelt boksing hvis jeg fortsetter med det. Noe jeg virkelig håper.. Derfor blir det ett litt annerledes innlegg nå, men jeg tenker det bare er bra! Jeg er litt spent på hva dere syns om innlegg som dette og om dere ønsker flere senere. Jeg er nemlig en av de som er "aktive" på Instagram her oppe i dalen.. Noen ganger tenker jeg faktisk hva andre tror og tenker om meg, for det er liksom ikke så vanlig på fjellet. Jeg tror det er mer vanlig i byen? Ikke vet jeg. Uansett, her har dere noen bilder fra min instagram-konto @alexandraflaa.

Fifty Shades Bundet // TB nyttårsball // Det Nye og kaffe latte
Details på ballkjolen // 2016 // Skøyter med lillebror

Nyttårsantrekk // Drammen // Juleantrekk 
Julekos med lillebror // Selfie- fornøyd med sminka // Nye pumps


Kaffelatte to go // Innkjøp fra VS // Kos på hotell i London
Victoria's Secret // Reminder // Avhengig av vaffel og kaffe latte

Hva er dine tanker om "aktive" brukere på Instagram?
Legg gjerne igjen brukernavnet ditt i kommentarfeltet :)

xoxo

Hvorfor lillelørdag? 27.01.2016

Good kveld alle sammen♥ Jeg har fått en del spørsmål om hvorfor jeg skriver lille lørdag på en onsdag, fordi det er tydeligvis fredag som er lille lørdag. Jeg er oppvokst med at onsdager blir kalt lillelørdag uten å tenke så mye mer over det. Nå har jeg googlet og kommet frem til hvorfor det er onsdag som er lille lørdag og ikke fredag. Det har seg altså sånn at dette henger igjen fra den tiden mange hadde egen hushjelp. Da hadde som regel hushjelpene fri på onsdag kveld, akkurat som de hadde på lørdagskvelden. De hadde mulighet til å ta en tur ut begge disse dagene, og dermed blir altså onsdag kalt lille lørdag. Det var dagens historietime.

Hva har du gjort denne lille lørdagen? 

xoxo

Jeg trenger sol og sommer 12.01.2016

Nå er den verste mørketiden over- heldigvis. Det snør mye som hjelper til på lyset. Selv om den verste tiden er over er det alltid kjekt med sol og varme. Dette gjelder vel spesielt for oss nordmenn? Uansett, jeg tenkte å vise dere noen inspo-bilder mens jeg teller ned dager til vinterferien. Da blir det en god dose Tyrkia. Det er bare 46 dager igjen til jeg skal bli så brun jeg klarer på 7 dager. 

Nå skal jeg lage en kopp kakao og kose meg litt med mamma før jeg legger meg♥

xoxo

 


 

LES GJERNE DETTE INNLEGGET

-Alt er tilbake-

Om meg

Alexandra Flaa

Jeg er ei 19 år gammel jente fra Hallingdal, som nå er ute på nye eventyr i Tønsberg. Jeg blogger om min psykiske helse, trening og livet ellers. Rett og slett en livsstilsblogg, tror jeg. KONTAKT: alexandraflaa@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no