alexandra flaa

Første dag på høgskolen 15.08.2017

God morgen! Brått er hverdagen tilbake etter en altfor kort sommerferie, som bare har flydd avgårde. Høsten nærmer seg og det er skolestart for mange i de nærmeste dagene. Jeg har min første dag i dag, men tror det for det meste bare er informasjon. Vi begynner dog med forelesninger denne uken allerede! Det går så fort når det først er i gang! Det blir uansett veldig spennende og helt klart ett nytt kapittel i livet mitt. Jeg gruleder meg! Nå spørs det om ikke jeg må få i meg litt mat, og ikke bare fylle kroppen med koffein før angsten tar over.

Jeg har forresten ikke glemt å dele mer fra helga, men pcen har ikke spilt på samme lag.. Den er nå tilbakestilt, så det kommer innlegg om kick-off med me&i i løpet av nær fremtid! Lover!

Masse lykke til til alle nye og gamle studenter!

Skal du studere denne høsten?

Hva skal du i dag?

Snart studiestart 01.08.2017

God tirsdag dere! Har dere det bra? Jeg var oppe før fuglene i dag, og har derfor fått gjort en del ting enda klokka ikke er 12. Da snakker vi trening, husarbeid og noen små, nyttige innkjøp. Nå nærmer det seg studiestart, og jeg kjenner nervene vokser mer og mer for hver dag som går. Jeg har aldri vært på skola før, så jeg aner ikke hvor jeg skal møte opp eller noen ting. Dessuten sliter jeg også med å registrere meg som student, så det er jo en veldig fin start.. Frem til jeg begynner på studiene blir det veldig mye jobb, så jeg må bruke tiden utenom veldig godt. Selv om jeg er ganske nervøs rundt alt som hører til studiene, så gleder jeg meg også. Det kommer til å bli noen spennende år, og jeg håper virkelig dette er det riktige valget for meg. 

Første dag er tirsdag 15. august, hvor vi starter rolig med noen informasjonsmøter (heldigvis). Dette blir et spennende og nytt kapittel. Timeplanen ser også veldig grei ut, med to fulle dager (8-16), en kortere dag, og to halve dager. Det kommer til å bli veldig deilig å slutte kl. 12 hver fredag- bra planlagt! 

Skal du studere?
Hvor og når begynner du?

Jeg kom inn på studiet jeg ville! 20.07.2017

I dag er jeg litt ekstra letta, og glad. Etter lang ventetid kan jeg endelig senke skuldrene helt! Det har vært så nervepirrende å vite at andre har fått svar på studiene, mens mailen min sto tom.. I går derimot, tikket det endelig inn en Mail fra høyskolen. Jeg kom inn på akkurat det studiet, og den skolen jeg ønsket! Herregud så letta jeg ble! Det er så deilig og endelig vite hva jeg skal til høsten, endelig har det blitt litt mer forutsigbart. Nå vet jeg hva jeg skal drive med de neste fem årene.. Jeg har endelig en plan.

Så fra 15. august er jeg offisielt lærerstudent ved Høyskolen i Vestfold ❤ Og det føles fantastisk!

Har du kommet på studie?

Hva skal du eventuelt studere?

En dag på Slottsfjell 16.07.2017

God morgen dere! Har dere det fint i dag? Regnet plasker ned ute, men det gjør ingenting for min del siden jeg snart skal tilbringe noen timer på jobb. Dette blir nok en heavy vakt, men jeg skal kjøre på til siste minutt, i morgen har jeg tross alt ferie! I mens jeg løper rundt på jobb og steker rundstykker og serverer andre småvarer til fyllesyke ungdommer, skal dere få se noen bilder fra fredagen på Slottsfjell. Mitt aller største høydepunkt på dagen var å se Astri S, som jeg virkelig syns er utrolig talentfull! Men jeg fikk også med meg andre flinke artister som Kaja Gunnufsen og Gabrielle. Hele kvelden ble avslutta med en heidrundranes opptreden fra Paramore! Altså, wow. Det var så sinnssykt bra live at jeg ble nesten satt ut. Hele dagen ble tilbrakt med godt selskap og godt humør! Sola strålte nesten hele dagen!

Jeg fikk også sukkerspinn og en fancy VG-hatt, helt til den blåste av.. Da følte jeg ikke for å løpe etter den, for å si det sånn.. Slottsfjell var for min del en fin opplevelse og absolutt noe jeg vil oppleve igjen!

Var du på Slottsfjell?

Hvilken konsert syns du var best?

Fulle ungdommer, latter og glede 12.07.2017

God morgen dere! Her blir frokosten inntatt i skrivende stund, før det bærer rett på jobb. Jeg lå lenge i senga før jeg til slutt kom meg opp. Det er sjeldent jeg er så trøtt om morgenen, men det var mye å gjøre på jobb i går, så da var jeg hjemme mye senere enn vanlig også. Vi merker godt at festivaluka er i gang, og det er veldig gøy, selv om det er slitsomt. Det er alltid noe som skulle vært gjort, eller burde vært gjort, men det er ikke alt man rekker. Vi gjør i alle fall så godt vi kan, også får vi bare si oss fornøyde med det. Nærmere stengetid var det en del berusa ungdom innom, men de var i veldig godt humør og lattermilde, for å si det sånn. 


Bildet er lånt HER

Nå skal jeg telle ned dager til jeg selv får oppleve denne berømte festivalen jeg har hørt så mye om. Det gjenstår bare at sola skinner og at gradestokken går litt høyere enn den viser i dag! Det blir nok uansett veldig gøy!

Hvilken er din favoritt festival?
Skal du på Slottsfjell?

Nå begynner helvete 10.07.2017

God mandag dere! Har dere det bra? Nå er det mandag igjen, og jeg vet jo at man skal prøve å starte uka med en positiv tanke, men det er ikke så lett denne uka. Det er duket for Slottsfjell festivalen i Tønsberg, som betyr sabla mye å gjøre på jobb. Her snakker vi fullt kjør dagen lang! Vi er så heldige å ha den ene campen rett ved butikken, noe som forsåvid er veldig bra, men fy søren så mye det er å gjøre. Det blir lange køer i kassa, og det tar enda lengre tid når man er nødt til å sjekke legitimasjon, sånn for sikkerhetsskyld. Jeg nekter å gjøre feil der! 

Jeg skal jobbe seks dager denne uka, og den ene dagen jeg har fri, skal jeg selv på Slottsfjell.. Det kommer til å bli utrolig tøft, men jeg kan trøste meg med at jeg starter ferie neste mandag! Da er det bare å lade opp batteriene og gjøre de siste forberedelsene før det blir en etterlengta tur til Tyrkia. Herregud som jeg gleder meg! 


 

Ellers var jo Sondre og jeg i Hemsedal i helga, hvor vi tok turen innom Hallingmarken på fredag, istedenfor lørdagen. Jeg må ærlig innrømme at jeg ble ganske skuffa.. Hallingmarken er liksom ikke som det var, føler jeg. Eller kanskje det bare er litt kjipt fordi det virker som at det kun handler om å drikke når man er der? Jeg fikk uansett kjøpt lakris, så da var jeg fornøyd! Bildene under er fra Hallingmarken i fjor, og kanskje var det mer stas da siden lillebror hadde så stor glede av det? 


 

Skal du på Slottsfjell?
Var du på Hallingmarken?

I sommer skal jeg 01.07.2017

God lørdag ♥ Har dere det fint? Nyter dere late og solfylte dager? I dag er jeg på jobb, så det passer jo perfekt å dele mine sommerplaner. Jeg har tenkt litt på å skrive ett innlegg om ting man kan finne på i ferien, med tanke på at ikke alle har muligheten til å reise jorda rundt. Hadde det vært noe? Kom gjerne med tips i kommentarfeltet! Her får dere uansett mine sommerplaner, i mest mulig riktig rekkefølge. 

Hawai-bursdag
Camilla, en kollega og venninne skal faktisk feire bursdagen sin i dag. Det er hawai for alle pengene, og jeg krysser fingrene for at det jeg har kjøpt på wish duger! Det blir utrolig hyggelig uansett!

Hallingmarken 
Oh yes, jeg tar turen til Hemsedal for å få med meg Hallingmarken. Det ser dessverre dårlig ut til at jeg rekker å få med meg konserten på fredag, men det blir i alle fall en tur på lørdagen. For de som ikke vet det, så er Hallingmarken fult av karuseller, jalla-boder, konserter, god stemning og konserter! Én av de store tingene som skjer i Hallingdal i løpet av sommeren. Bildet er lånt fra Hallingmarken sin facebookside. 

Hallingmarken sitt bilde.

Slottsfjell festivalen
Så heldig som jeg er, så fikk jeg hele én dag fri fra jobb den uka det er mest å gjøre på jobb. Fredagen er det endelig min tur til å oppleve galskapen og Astri S. I fjor var det ikke et tema en gang å reise på Slottsfjell, siden jeg akkurat hadde fått jobb i Tønsberg, men i år er jeg altså så heldig! Skal noen av dere på Slottsfjell? Bildet er lånt fra wikipedia. 

Bilderesultat for slottsfjellet festival

Jobbe
Det er kanskje ikke en overraskelse at jeg skal jobbe masse i sommer? Jeg har allikevel fått to uker ferie, som skal brukes godt! 

Oslotur 
Jeg må en tur inn til Oslo også, for å utføre vippeløft før jeg skal på ferie. Det er noe jeg har vurdert og tenkt på lenge, men jeg har vært redd for at det ødelegger vippene mine.. Når det kom på 50% hos Beauty House, så jeg ikke noen grunn til å ikke prøve! Kanskje skal jeg slå det sammen med å besøke litt familie? 

Studietilbud
Bare to dager før jeg reiser på ferie får jeg tilbud om studieplass.. Det er nervepirrende, men spennende! Jeg har karakterene til å komme inn, men man kan jo aldri være sikker?? 

Tyrkia
Åjadda! For en uke siden bestilte Sondre og jeg tur til Tyrkia. Vi skal tilbringe en hel uke på et digg hotell, som bokstavligtalt ligger på stranda, med all-inclusive. Her snakker vi en liten suite med balkong og havutsikt. Det skal bli så utrolig deilig! Og ja, han er ikke nevnt på bloggen tidligere, men han er helt fantastisk ♥ Alle bildene er hentet her

Sunprime Alanya Beach - Adults Only, Alanya

Sunprime Alanya Beach - Adults Only, Alanya, Kjøkken i rom

Sunprime Alanya Beach - Adults Only, Alanya, Strand

Sunprime Alanya Beach - Adults Only, Alanya, Strand 

Ny tatovering?
Jeg er helt fast bestemt på å fortsette på det som skal bli en halv sleeve, når jeg først skal tilbake til Tyrkia. Planen er jo i utgangspunktet og ha totalt tre roser på armen, i minne for tre familiemedlemmer, men så har jeg blitt så usikker på om jeg skal ha forskjellige blomster.. Det skal jo være der for alltid, så det må bli perfekt! Tro meg, jeg har sett side opp og ned på tatoveringer på pinterest.... 


 

Late dager på stranda
Utenom disse ferieplanene håper jeg på å nyte noen late dager på stranda, eller i hagen, for å få så mye sol på kroppen som mulig! Tonje stikker på ferie neste uke, og der blir hun borte i nesten en måned.. Så da må jeg nyte tiden med andre venner, eller bare være hjemme og slappe av. Jeg håper i alle fall på mange kvelder med grilling og kubbespill! 

Utenom dette har jeg lovet en venninne at vi skal til Ullared, så da får vi bare se når vi får til det! Nå er jeg spent på å høre dine ferieplaner! Skal du noe spesielt, eller bare være hjemme?

Hva skal du i sommer?

Dette fascinerer meg 10.06.2017

God lørdag dere! Har dere noen spennende planer for helga? Jeg har tatt på meg noen ekstravakter på jobben, så jeg har enda en arbeidshelg. Nå som jeg har tatt en tidlig sommerferie står jeg friere til å både jobbe og å gjøre andre ting, som å reise til Oslo for å ha ett møte. Ja, jeg var altså i Oslo i går for ett møte, som gikk veldig bra! Det var angående ett samarbeid, men det er fremdeles litt finish igjen, så dere får høre mer når det braker løs til høsten av! Jeg kan bare si at dere bør virkelig glede dere!! 

Jeg valgte å hente fetteren og kusina mi på skola i går, siden det var så lenge siden jeg hadde sett dem. Når jeg da fortalte at jeg skulle til Oslo, ville jo selvfølgelig kusina mi være med. Så det ble både business og kosetur! Lillesøsteren min har også flytta til Oslo nå nylig, så da fikk jeg også muligheten til å være med henne noen timer. Kusina mi og meg gikk litt rundt i Oslo før jeg skulle på møte, av den enkle grunn at jeg ikke kan lese kart, og vi gikk i feil retning. For min del var det litt hell i uhell, mens kusina mi heller ble sliten. På denne lille turen vår fant vi nemlig flere gater dekket av grafitti. Ahh, jeg bare elsker grafitti! Det er en ting jeg bare kan stå og beundre lenge. Tenk og kunne være så flink til å tegne, eller hva man skal kalle det? 

Nå må jeg kaste i meg noen brødskiver og komme meg på arbeid! Nyt denne solfylte, late lørdagen ♥

Hva skal du i helga?
Liker du grafitti?

Lillesøsters konfirmasjon 18.05.2017

Hei på dere! Forrige helg var full av konfirmasjoner, og på søndag var det endelig lillesøster sin tur. Broren min og jeg kom akkurat for sent til kirka, så vi måtte gå inn en annen dør for å i det hele tatt komme inn.. De låste faktisk dørene presist.. Det gikk heldigvis fort i kirka, og vi kunne reise videre for fotografering. Jeg hadde ansvar for bilder, og tok nesten 800 bilder på bare noen timer.. Hvordan er det mulig!? Victoria var så vakker, og jeg var virkelig en stolt storesøster ♥Victoria fikk felles gave fra meg og Jahn Christian, nemlig en tur til London. Jeg tenkte det ville blitt kjedelig å bare skrive en lapp hvor hun får turen, derfor bestemte jeg meg for å lage en rebus. Den blå kofferten på gavebordet er fra oss, første hint! Videre måtte hun gjette på noen spørsmål, før hun faktisk skjønte at hun skulle på tur! ♥

Konfirmasjon inspirert av friluftsliv og fiske 15.05.2017

God mandag dere! Hele denne helga har vært full av konfirmasjoner, så jeg tenkte å dele noen bilder med dere. Jeg starter med konfirmasjonen som var på lørdag, for min kjære fetter ♥ Her var jeg ikke med i kirka, men det var utrolig koselig med middag, gaveåpning og kaker! Sander er veldig glad i både friluftsliv og fiske, derfor var dekoren også med hint av dette. Rett og slett vakkert! Høydepunktet var nok kakene (ups).De hadde også en sjokoladefontene, men jeg var for tidlig ute med å ta bilder, så den kom selvfølgelig ikke med! Det var uansett ingen tvil om at den virkelig slo an! Og dere, kakene var så gode som de ser ut som! Spesielt Super-Mario kaka som tanta til Sander lagde og pavlovaen. Jeg får nesten vann i munn!

Hva syns du om dekoren?
Var du i konfirmasjon i helga?

Hva har jeg gjort!? 12.05.2017

Nå sitter jeg og kjenner på en enorm frustrasjon.. Som dere kanskje vet så valgte jeg samfunnsfaglig engelsk. Dette skulle vise seg å være noe jeg skulle angre bittert på. Jeg valgte å ta engelsk av én grunn; jeg ville bli bedre. Jeg ville benytte med av den siste muligheten jeg hadde til å bli så god og trygg i engelsk som overhode mulig.. Men det har jeg absolutt ikke blitt. 

Karakterene har gått ned, og jeg har kjent på en enorm angst for å snakke engelsk. Det er ikke noe problem å snakke engelsk i utlandet, eller til engelsktalende som handler på jobben, men i timen, og til nordmenn generelt, går det bare ikke. Det låser seg. Skal jeg være ærlig, så syns jeg ikke at jeg er så ille når det kommer til muntlig tale på språket, men små kommentarer av kjente og bekjente, kan gjøre meg enda mer usikker. Det å ha muntlige fremføringer i smågrupper og foran læreren alene har for meg blitt et mareritt. Det går ikke. Jeg får det ikke til.. 

Selvfølgelig måtte jeg jo da komme opp i eksamen, skriftlig. Jeg har alltid vært svakere skriftlig, enn muntlig.. Men hvordan skal jeg vise dette for læreren når angsten tar overhånd hver jævla gang jeg skal si noe!? Stemmen skjelver, svikter. Tårene presser seg på, jeg stammer. Umulig. Jeg føler meg teit, for jeg klarer jo å snakke engelsk, selv om det absolutt ikke er flytende.. 


 

Jeg føler meg helt ærlig tom, lost, frustrert og forbanna. Forbanna på meg selv fordi jeg faen ikke klarer å hverken skrive eller prate godt nok (i forhold til mine krav til meg selv). Ordforrådet er for lite, og formelt kan jeg bare glemme å skrive.. For en håpløs oppgave. 

Snart russ 14.04.2017

God morgen dere! Halvveis ut i april betyr for noen at russetiden snart er her. For noen har den kanskje begynt allerede? Endelig er denne fantastiske tiden her med fyll og faenskap. En god unnskyldning for å drikke altfor mye, gjøre det dårlig på skolen og rett og slett ødelegge for seg selv. Neida, jeg er klar over at ikke alle er sånn, men det er dessverre tilfellet for mange. 

Skal jeg være helt ærlig med dere, så må jeg si jeg faktisk gruer meg litt. Hva har jeg begitt meg ut på? Hverken er jeg glad i store sammenkomster av mennesker, og mye alkohol. Jeg skal ikke på noen russetreff og er ei heller med på buss, van eller noen gruppe. I mine øyne har vel kanskje russefeiringa gått litt over stokk og stein? Stort sett alle russ blir sett ned på, og alle dømmes etter noens dumme handlinger. Nå skal jeg få på noen merker på denne buksa, så er vel kanskje jeg klar for russetiden snart også? Det blir jo spennende da! Selv om lillebror viste skuffende lite interesse når jeg først viste han russekortet mitt.. Når det kommer til russeknuter derimot gleder jeg meg! Jeg skal prøve å ta alle jeg regner som innafor. 

Hva er dine tanker rundt russen?
Tok du, eller skal du ta mange russeknuter?

Godt å være hjemme igjen 12.04.2017

God formiddag dere! Jeg våknet før klokka var passert halv åtte, men jeg klarte heldigvis å sove en time til. Fy søren så deilig det var å komme hjem i går, selv om jeg ikke gikk inn dørene før klokka var nærmere elleve. Vi har alle lengtet tilbake til en ordentlig god seng, med overmadrass, og å dusje i egen dusj. Det er helt supert å reise på ferie, men det er også deilig og komme hjem igjen. Det som kanskje er aller mest behagelig med å komme hjem igjen er nok rutiner. Vi var forsåvidt både tidlig i seng og tidlig oppe på Mallorca, men rutiner er noe jeg trenger. Rutinene kommer også så brått og automatisk. Også var det så klart deilig å komme hjem til norsk sjokolade!! Nå er to klesvasker hengt opp, leiligheten er støvsugd. Det eneste som gjenstår nå er å vente en times tid før jeg skal på jobb igjen. Sola skinner også, så det var ikke så kjipt å komme hjem. Er dere klare for mange bilder fra Mallorca fremover? Jeg skal gjøre mitt beste for å begrense meg!

Hva skal du i dag?
Skal du reise bort i påsken?

Årets første 01.04.2017

God kveld kjære dere! Det er neimen ikke ofte jeg skriver til dere så sent, men jeg ville jo så klart prioritere å være mest mulig tilstede med kusina mi. Vi slo an noen timer på Farmandstredet og på torget, mens vi kikket og spiste årets første softis. Det syntes vi begge passet perfekt siden sola først var fremme! Årets første softis er alltid ett høydepunkt. Den legger lista for sommeren kan man vel si, haha. 

Jeg fikk kjøpt inn litt stæsj til soverommet, så fort jeg bare blir ferdig med å male.. Det skulle liksom ikke ta så lang tid det... Men så kan jeg ikke prioritere maling foran særemne og prøver.. Sånn det ser ut nå, så rekker jeg faktisk ikke bli ferdig der inne før jeg kommer hjem igjen fra Mallorca og det er faktisk ikke greit kjenner jeg!! Mandagen er i utgangspunktet satt av til historieprøve, men det kan jo hende jeg trenger en liten pause før jeg begynner, og onsdag står ledig.. Så det kan gå. Det skal gå! 

Processed with VSCO with a5 preset

Emma har vært i seng en stund, så nå skal jeg faktisk kose meg med de siste sidene i særemne, før jeg også tar kvelden. I morgen tar vi turen til hovedstaden. Jeg gråter hvis det er meldt regn!!! 

Hva har du gjort i dag?
Har du hatt årets første softis?

Siste innspurt, igjen 29.03.2017

Lillelørdag. Vi er halvveis i uka, igjen.Det er siste innspurt på særemne, igjen. Påsken nærmer seg, så det er egentlig siste innspurt på resten av året. Det er bare å holde hodet kaldt så lenge man klarer. Eksamensperioden er ikke bare tøff for påbygg, men det kan føles sånn når man ikke har hatt like mye fellesfag de to første årene på videregående. Jeg har også bare hatt én eksamen på videregående, og i år skal jeg plutselig ha tre.. Hvorfor ikke fordele litt bedre!?

Sola skinner ikke i dag, men Tirill og jeg skal feire bursdagen vår på fredag, så jeg har i alle fall noe å se frem til! Vi har også en annen stor ting å se frem til, som jeg lover å fortelle dere om senere, men nå tar vi for oss særemne og bursdagsfeiring først og fremst! 

Har du mye å gjøre om dagen?
Har du noe å se frem til?

Om meg

Alexandra Flaa

Jeg er ei 19 år gammel jente fra Hallingdal, som nå er ute på nye eventyr i Tønsberg. Jeg blogger om min psykiske helse, trening og livet ellers. Rett og slett en livsstilsblogg, tror jeg. KONTAKT: alexandraflaa@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no