alexandra flaa

Den mest awesome restauranten i Gdansk 13.10.2016

Mens jeg befinner meg på jobb, skal jeg vise dere den mest fantastiske restauranten jeg noen gang har sett! Denne ligger på Madison senteret i Gdansk, og jeg kan virkelig anbefale dere å ta turen innom her hvis dere først er i byen. Det er så vært det! Servicen er fantastisk, atmosfæren er på topp og lokalet er helt rått! Selv om formen var bittelitt redusert etter dagen i forveien måtte jeg altså frem med kameraet.. Jeg tror egentlig bildene skal få tale for seg selv! En siste ting, prisen var litt dyrere her, men det er fremdeles MYE billigere enn om du skal spise på en restaurant i Norge.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva syns du?
Har du vært her før?

xoxo

What to do in Gdansk 12.10.2016

Nå kommer endelig innlegget om Gdansk! Jeg vet dere har venta lenge på det, og det har forsåvidt jeg også, men treg som jeg er så tar det altså litt tid før jeg får ting gjort! Nå er jeg omsider klar med restaurant anbefaling, shopping og hva jeg enn kan komme med av tips. 

Shopping♥
Dette sto ganske så høyt på lista hos oss når vi reiste på tur. Vi hadde egentlig tenkt å bruke én hel dag på kjøpesenteret Galeria Bałtycka, som har over 200 butikker. Vi endte opp med å være der litt hver enste dag! Så dersom du skal på shopping så kan du bare ta turen hit! De har alt fra frisører, klessbutikker, skobutikker, sminkebutikker som Douglas, Inglot og Sephora, også har de flere restauranter og fast food. Dersom du vil se alt jeg kjøpte i Polen finner du et eget innlegg om det HER

Skjønnhet og velvære♥
Alle jentene fikk farga ettervekst/stripa håret, og var for det meste fornøyd. Det eneste var litt misfornøyd med stripene og noe som mest sannsynlig var en misforståelse.. Vi brukte to ulike frisører. Den ene ligger i øverste etasje og heter Jaques Andre, og en i nederste etasje som heter P.Roccialli- The art of beauty. De ligger i samme ende av senteret, bare ulike etasjer! Tirill og Susanne fiksa også akrylnegler i sistnevnte salong, og ble ganske så fornøyde. Prisen var under 250 kr! Susanne var uheldig og fikk knekt den ene, men servicen var bra og neglen ble fiksa uten ekstra kostnader! Jeg betalte under halvpris i forhold til Norge på ettervekst og kur! Piercing og tatovering♥
Jeg og Susanne tok hver vår piercing på Stonehead Tattoo and Body Piercing. Jeg tok en etterlengta tragus, mens Susanne tok i nesa. Det var utrolig renslig og et ordentlig studio med sterilisert utstyr. Jeg betalte under 250 kr for piercing inkludert selve smykket. Tirill tok hele 3 tatoveringer, og er vel i bunn og grunn fornøyd, men har fortalt at tatovøren var veldig hard på nåla noen steder. Dette var også mye billigere enn i Norge. De kommuniserer godt på engelsk, både muntlig og skriftlig. Tirill bestilte time på mail, og jeg forhørte meg om piercing før vi reiste innom. 

Restaurant♥
Inne på kjøpesenteret jeg nevnte over har de flere spisesteder. Den første dagen ble det fast food fra McDonalds, siden vi var så slitne og bare ville tilbake til den fantastisk fine leiligheten vår. Ellers spiste vi lunsj på Pizzahut og middag dagen etter. Maten i seg selv var god, men servicen var elendig.. Det var også ganske så billig!
Den eneste restauranten vi faktisk spiste middag på var en meksikansk restaurant som het Pueblo. Altså, hvis man liker meksikansk mat så er det nok helt fantastisk mat, selv kan jeg bare anbefale nachos og de fleste drinkene (ehhe).. Lokalet var også utrolig koselig med en behagelig atmosfære! 
Helt til slutt må jeg anbefale den råeste restauranten jeg noen gang har vært på, nemlig Billy's! Denne ligger på Madison kjøpesenter. Her ble det frokost dagen derpå, selv om formen var fin etter besøket på Pueblo. Jeg spilte noen utrolig digge pannekaker med sjokoladesaus og en fantastisk latte! Endelig ett sted som klarte å lage en ordentlig latte... mmm. Jeg tok mange bilder av denne restauranten som jeg skal vise! For et sted sier jeg bare.. 
Dersom noen av dere er vegetarianere eller veganere vil jeg anbefale Bio Way. Tirill bestilte noen retter der, og det virka som at hun var fornøyd! Vegetar/vegansk take away liksom!! Hvorfor har vi ikke det i Norge???

Processed with VSCO with hb1 presetDet var alt jeg hadde for denne gangen! Kommer ikke på noe særlig mer egentlig, men selve byen er visstnok også veldig fin, så det kan være greit å gå litt rundt i gatene da også! Hvis jeg skal tilbake en gang, så skal jeg absolutt se mer av Gdansk!

Er det noe du lurer på?
Har du vært i Gdansk før?

xoxo

Dette kjøpte jeg i Polen 06.10.2016

Nå befinner jeg meg på jobb, så jeg tenkte det var en fin anledning til å vise dere hva jeg kjøpte i Polen. Dessverre kunne jeg ikke vise dere bilder av absolutt alt siden noe er gaver. Dere får allikevel se 90% på innkjøpet! Hvis dere skal til Polen en gang kan jeg virkelig anbefale dere å handle på Body Shop. Der sparer du mye i forhold til å handle i Norge! Jeg var innom der to ganger, og handla for mer enn 29,9 złoty (polske penger) begge ganger, som tilsvarer ca. 70 kr. Nå hadde de en kampanje, så jeg fikk en shower gel når jeg handla for 29,9 złoty. Hvor mye får du for 70 kr på Body Shop i Norge!? 

Skal du til Gdansk vil jeg anbefale kjøpesenteret galeria bałtycka. Det har over 200 butikker, så det er noe for alle og enhver! Pull & Bear, Bershka og Cropp var bare noen av butikkene som hadde sinnssykt kult utvalg! Man må nesten bare sjekke det ut selv! Hva syns du?
Hva likte du best?

xoxo

Back to reality 05.10.2016

Hjemme igjen i Norge, i leiligheten. Utslitt. Tom. Lar alle inntrykk synke inn fra Gdansk. Tenke over både de positive og negative sidene med turen. I etterkant kan man le av mye, og tenke at vi faktisk kom oss gjennom det! Det var en fin tur, og det var godt å komme hjem igjen, samtidig som at "er det over alt"- følelsen sniker seg innpå. Når du ser hvor mye penger du har brukt, men hvor mye fint du har fått med hjem igjen! Nå blir det shoppestopp. Jeg må ha råd til mat, ehhe. Jeg har bestemt meg for at jeg skal leve lenge på denne turen. Minnene, innkjøpene, sitatene, de små tingene, maten, drinkene. Det blir en del bilder fremover, som passer helt perfekt med tanke på at jeg jobber resten av uka. 

Nå må jeg dessverre en tur på butikken, også tar jeg nok kvelden.. Det har ikke blitt så altfor mye søvn siden lørdag for å si det sånn! Men det går greit, i perioder. Er dere forresten keen på innkjøpsinnlegg? Det blir uansett ikke på video, for det syns jeg er så sinnssykt kleint. Vurderte å lage en liten video til dere fra Polen, men jeg glemte det gitt.. Kanskje på neste tur?

Hva har du gjort i dag?

xoxo
 

Home sweet home 05.10.2016

Hei fra flyplassen! Nå er vi snart klare for boarding her i Gdansk. Krysser fingrene for at vi rekker å spise opp chipsen vi akkurat bestilte. Hele morgenen ble brukt til å rydde og pakke ferdig leiligheten. Den så mildt sagt ikke ut etter gårsdagen... Mer om dette kommer senere! Vi måtte ta en tur på kjøpesenteret som lå rett ved leiligheten i dag tidlig for å kjøpe noe mat (og enda en leppestift). Det har alt i alt vært en utrolig koselig tur, men det skal bli godt å komme hjem igjen også. I morgen står jobben for tur, så det blir tidlig kvelden!

Et lite bilde fra restauranten vi spiste frokost på i dag! Den var rett og slett så utrolig stilig at jeg måtte frem med kameraet. Gled dere til resten, for å si det sånn!

Hva skal dere i dag?

xoxo

Champis til frokost 04.10.2016

God morgen! Dagene har starter overrasket tidlig her nede. I går ble vi vekt av en bore lyd, og i dag vet jeg ikke helt hvorfor vi våkna tidlig, men det gjorde vi altså. Dette er dessverre (heldigvis) den siste hele dagen vår her i Gdansk, så vi tok en liten omvendt og starta dagen med champagne siste dagen. Alle konkluderte vel med at det ikke var så veldig stas, haha! Nå er sminka på og vi er klare for enda en tur på kjøpesenteret. I dag blir det forhåpentligvis mye shopping!! Også skal vi virkelig ut å spise på en restaurant i dag, og ikke bare takeaway og fast food.

Jeg har flere bilder både på mobil og kamera som jeg virkelig gleder meg til å vise dere! Det er sykt fint her. Høye gamle bygninger med fine detaljer! Gotta' love it!

Hva skal du i dag?

xoxo

Turen fra helvete? 03.10.2016

God morgen! Håper dere har en bedre morgen enn vi har i Gdansk.. Dette her har vært litt av en tur så langt. Alt gikk helt supert frem til vi reiste fra Gardermoen, sett bort ifra at jeg kjørte litt feil. Så fort vi lander i Gdansk måtte vi slå ihjel 3 timer før leiligheten vår klar. Deretter gikk det fint å finne taxi, men det å betale var ikke bare bare når kortterminalen ikke fungerte. På jakt etter en minibank.. Vi fikk betalt og møtte de som hadde ansvaret for leiligheten. Der blir vi sittende en god halvtime med informasjon og oppregning av kart for hvor ulike ting ligger i nærheten av leiligheten. Vi ankom leiligheten, men vaskedama var ikke klar før om 40 min. Beskjeden vi fikk var at leiligheten var klar kl. 14:00. Når vi ankom leiligheten første gang var kl. 14:35.. Mens vaskedama gjorde seg ferdig, gikk vi tilbake til kontoret for å si i fra. Ikke den beste servicen akkurat.. Det verste er kanskje strøket leiligheten er i. Inngangen til blokka er på baksiden. Det føles som et litt gangster miljø her.

Vi kom oss etter hvert på det ene kjøpesenteret. Da gikk ting litt bedre igjen! Det ble et frisørbesøk på Tirill, Susanne fikk fiksa neglene sine og jeg løp mellom de mens de fikk ordna seg! Tirill fant også en vegansk takeaway, så stemninga letta seg veldig.

Nå skal vi ordne oss og komme oss ut en tur! I dag står tatoveringsstudio, kjøpesenter, frisør og god mat på agendaen!

Hva skal du i dag?

xoxo

Klar for nye eventyr 02.10.2016

God morgen! Nå har jeg og jentene omsider kommet oss trygt frem på Gardermoen etter 4 timer søvn og litt feilkjøring. Jeg klarte jo selvfølgelig å ta feil avkjørsel igjen... MEN vi rakk bussen og alt gikk fint. Nå inntas kaffen før vi skal rusle videre mot gaten vår. Jeg tror jeg snakker for alle tre når jeg sier at dette her blir helt supert!! Vi er så klare for hva Polen har å tilby. Shopping, drikke, frisør, piercing, mat og god stemning. Jeg er så klar for noen dager i Gdansk! Ferie, slappe av.

Vi snakkes i Polen, dere! Nyt en sløv søndag hvor enn dere er❤

Hva skal du i dag?

Har du vært i Polen før?

xoxo

A ticket away 28.09.2016

Jeg drømmer meg bort. Drømmer om en enveisbillett til å reise. Hvor som helst, når som helst. Akkurat nå teller jeg ned dager, timer og minutter til jeg sitter på flyet til Polen. Det blir deilig. Jeg trenger det. Trenger at noe fyller opp tomrommet jeg føler. Det er nøyaktig 4 dager til jeg reiser. I skrivende stund er det faktisk 4 dager og 5 minutter til jeg og jentene reiser. Dette er skrevet i mattetimen. Jeg trengte en liten pause. Veldig dumt. Men jeg drømmer meg bort. Gdansk er nydelig. Jeg gleder meg til å fylle opp minnebrikka med mange bilder fra dette stedet. 


Alle bildene er henta fra Pinterest. Du kan finne mappen min her (link). 

Har du vært i Gdansk før? Eller et annet sted i Polen?

xoxoI det innlegget publiseres er det bare 3 dager, 18 timer og 45 minutter igjen til avreise fra Gardermoen. 

Om meg

Alexandra Flaa

Jeg er ei 19 år gammel jente fra Hallingdal, som nå er ute på nye eventyr i Tønsberg. Jeg blogger om min psykiske helse, trening og livet ellers. Rett og slett en livsstilsblogg, tror jeg. KONTAKT: alexandraflaa@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no