alexandra flaa

JEG SELGER KAMERAET MITT 12.12.2016

Etter mye om og men har jeg omsider bestemt meg for å selge Olympus kameraet mitt. Det er av den nyeste modellen Olympus PEN E-PL8. Det er et fint, lite og praktisk kamera som tar bilder av høy kvalitet. Det er lett og bruke, i tillegg til en app som fungerer som en fjernutløser, og du kan importere bilder rett på mobilen. En annen funksjon som er super er både wifi, men også at du kan vri skjermen en del oppover, og helt ned slik at du kan se deg selv. Perfekt selfiekamera! Kameraet blir også brukt av andre kjente bloggere som Anniken Jørgensen, og Stina Bakken har hatt den eldre modellen. Et populært kamera med andre ord!

Fordeler med kameraet ♥
♦ WIFI ♦ 16,1 MP ♦ Vinklingsbar LCD-skjerm ♦ Full HD video ♦ Pancake zoom ♦ Avtakbar blitz ♦ 

Kameraet ble kjøpt 3. november med Japan Photos superforsikring, som du kan lese mer om HER og HER. Det er som sagt et bra kamera som er lett og bruke, men for min del var det et spontankjøp.. Og jeg trenger pengene. Så jeg håper noen andre der ute vil få gleden av kameraet, istedenfor at det skal støvebort hos meg. Det er dette kameraet jeg har brukt i det siste, så dere kan selv bla nedover bloggen og se kvaliteten. Dersom noen skulle lure på hva pancake zoom betyr, så er det at objektivet er veldig lite, og zoomen er dobbel. 


 

Dette følger med ♥
♦ Kamerahus ♦ Pancake zoom objekt ♦ Avtakbar blitz i en søt veske ♦ Skulderreim ♦ Lader ♦ Originalesken ♦ Bruksanvisning ♦ CD ♦ Kameraet inkludert forsikring kostet 7298 kr nytt, men jeg selger det for 6000 kr. Det er litt over fem uker gammelt, og hadde ikke vært mange ukene i butikk før jeg kjøpte det. Det tilsvarer et nytt kamera, med bekreftelse fra Japan Photo som så over det. NB! Forsikringen følger kameraet, selv om den står i mitt navn. Derfor vil jeg skrive under på at jeg har solgt kameraet, og at forsikringen medfølger. Kvittering medfølger også selvfølgelig! 

Dersom du er interessert kan du sende meg en mail: alexandraflaa@hotmail.com. Marker mailen med "kamera". Kun seriøse henvendelser!


#foto #kamera #tilsalgs #kameratilsalgs #olympus #olympuspen #olympuspenepl8 

Himmelen sto i brann 06.09.2016

Hei hei fra en litt syk jente. Nå var det min tur til å bli forkjøla.. Og jeg kan jo ikke akkurat ta meg fri fra skola på grunn av en forkjølelse, selv om det mest sannsynlig hadde hjulpet. Derfor prøver jeg å drikke masse appelsinjuice, og slappe av før og etter skola. Det er har heller ikke blitt nok søvn på en ukes tid, så i dag er jeg fint nødt til å legge meg tidlig. Denne kvelden skal brukes til lekser og husarbeid. Det er kjedelig, men det må gjøres! 

I dag tidlig var himmelen så utrolig fin. Det er sånne øyeblikk jeg er glad for at jeg står opp litt tidligere enn det jeg må, for da rekker jeg å gjøre sånt som å ta fine bilder av en vakker himmel om morgenen! Dette her er virkelig balsam for sjela! Hva syns du om bildene?
Hva skal du i dag?

xoxo

Bilder fra Hallingmarken 2016- Staysman, Lazz og Katastrofe 04.07.2016

Hei og hopp! Nå har jeg brukt morgenen på å se gjennom å redigere bildene som ble tatt under konserten på Hallingmarken som var på fredag. Morgan Sulele og Adelén var også tilstede, men da hadde jeg lillebror på ryggen, så jeg fikk ikke tatt noen bilder. Det var viktigere at han fikk sett konserten enn at jeg skulle ta bilder. Da vi omsider kom oss så langt frem at han så selv, og selv ba om at jeg skulle sette han ned, kunne jeg ta noen bilder. For en fantastisk opplevelse!Hva synd du om bildene? 
Har du sett gutta live før?

xoxo

Terapi 25.05.2016

Kvelden har gått med til forberedelser til helga. Alt er nesten klart til første flyttelass. Jeg gleder meg. En helg i deilige Tønsberg. Krysser fingrene for fint vær og at alt går bra. Jeg går egentlig rundt med en tom følelse. Anspentheten tar over igjen.. Foto er som terapi. Bedre enn BUP. Derfor får dere noen flere bilder fra Hemsedalsfjellet i kveld. Når jeg først begynner å redigere bilder, kan jeg holde på i en evighet. Men jeg er egentlig veldig usikker på hva jeg tenker om bildene, så kom gjerne med tilbakemeldinger! Det er bare sånn jeg kan bli bedre. 

Hva syns du om bildene?

xoxo

Bilder fra Hemsedalsfjellet- del 2 19.05.2016

Sola skinner!! Og jeg må egentlig øve til en avgjørende muntlig prøve jeg har i samfunnsfag i morgen, men aller først må jeg si hei til dere en tur. Det er ikke så veldig mye spennende som skjer om dagen, så jeg benytter meg av sjansen til å dele de superkule bildene fra Hemsedalsfjellet. Jeg kommer ikke over hvor utrolig det var! Jeg og Hanne har en fellesbruker på instagram hvor vi poster noen av bildene vi tar, og det hadde vært veldig kult om du ville følge oss!! Du finner oss her: @photobabess (link) Jeg kjenner et snev av stolthet når jeg viser dere disse bildene. Det er liksom jeg som har tatt dem! Men jeg må nok likevel innrømme at jeg er helt forelsket i bildene jeg delte med dere HER (link). Følg oss på instagram for å se enda flere bilder!

Hva syns du om bildene?

xoxo

De første bildene fra Hemsedalsfjellet 18.05.2016

Nå er jeg hjemme en liten snartur siden jeg streiker mot fraværsgrensa i dag. Jeg tenkte jeg skulle snakke mer om dette senere, men nå vil jeg dele noen av bildene jeg og Hanne tok på Hemsedalsfjellet i forrige uke. Jeg har knapt med tid da jeg skal til Gol igjen om en liten stund for å delta på ett møte. Det er veldig spennende! Vi snakkes mer i kveld♥

 Se på denne nydelige jenta da! Går ikke an å ikke være glad i henne♥

Hva syns du om bildene?

xoxo

Min 17. mai i bilder 17.05.2016

Dette blir ett veldig sent innlegg, men jeg følte for å stikke innom såvidt og fortelle hvordan dagen har vært. Den startet med en veldig hyggelig champagnefrokost som dessverre ble forsinket. Derfor måtte jeg nærmest kaste i meg maten for å rekke barnetoget i sentrum. Det er ikke 17. mai uten tog spør du meg! Etter toget var det litt is og prat, før turen gikk hjemover for deilig grillmat. Siden det ikke er så mange russ her oppe på fjellet, samles russen på Gol hvor de har felles russetog. Det er også et must! Tilbake i Hemsedal kjørte jeg en venninne hjem igjen, etterfulgt av en stor overraskelse for hennes del (tror jeg). Jeg reiste fra stedet og venta på en gjeng til som kom i en annen bil, deretter gikk vi sammen tilbake for å overraske bursdagsbarnet igjen. Gratulerer med 18 års dagen Gunvor♥Hvordan har din feiring vært?♥

xoxo

Location on spot 16.05.2016

God morgen alle sammen! I dag kjenner jeg det er helt innafor med mandag. Skal ikke tilbake på skolen før onsdag, så for min del skal jeg nyte denne dagen og morgendagen til det maksimale! I går kveld reiste jeg og en venninne opp på Hemsedalsfjellet for å ta noen bilder. Hvis dere har sett bildene med Bik Bok og Lene Orvik, så var det noe alla det. Bildene deres var i alle fall inspirasjonen! Vi holdt på ute i flere timer i kulda. Heldigvis har jeg bil, så vi fikk varmen igjen innimellom. Jeg tenkte dere skulle få se en liten smakebit, derfor får dere bilde av locationet. Hva syns dere så langt?

xoxo

Bilder fra UKM 20.04.2016

Akkurat nå skriver jeg fra senga, i og med at min lille powernap endte opp på to og en halv time.. Hvordan får jeg det til? Uansett.. Siden jeg er litt for trøtt i dette øyeblikk tenkte jeg å vise dere noen bilder fra UKM. Første dagen glemte jeg minnekortet mitt hjemme, så da fikk jeg ikke tatt noen bilder. Jeg fikk derimot tatt noen bilder under siste forestillinga, da jeg hadde med meg kusina mi. Veldig koselig!

Jeg følte også underveis at jeg knakk litt den greia med å ta bilder på konsert. Bildene skal ikke være for mørke, men de som står på scena skal synes. Lukkertiden har utrolig mye å si her. Det er så gøy når man selv føler man får til!

Hva syns dere?

xoxo

Helt i ekstase 10.03.2016

Hei og goood torsdag alle sammen! Nå er det virkelig ikke lenge til helg, noe som blir utrolig godt! Det er ikke så lenge siden jeg kom hjem fra et tannlegebesøk i Drammen. Jeg kjørte tur-retur, så man kan si jeg er litt sliten nå.. Men det ble litt shopping som plaster på såret når jeg ikke fikk i meg mat. Til tross for smertene ble denne dagen sinnssykt bra! Jeg har nemlig vært på posten og henta ett nytt objekt til kameraet!!!! Etter mye frem og tilbake i Tyrkia, viste det seg at det jeg så på der nede var et annet enn det jeg hadde sett på nettet, så jeg bestilte det mens jeg var i Tyrkia. Dette objektet har veldig lavt blendertall, som gjør at bildene blir lysere. Forhåpentligvis betyr det bedre kvalitet på bildene fremover, og det er noe vi liker eller!? Jeg må nesten bare løpe ut for å teste det litt før sola går helt ned! Den største utfordringen blir nok at jeg ikke kan zoome med det, men det er nok bare en vanesak tenker jeg!

Har du prøvd dette objektet før?

xoxo

UKM i bilder 15.02.2016

Mandag igjen. En skikkelig dårlig en. Blåmandag. Klarte ikke få ut bildene i går, men jeg har gått gjennom de enda en dag i dag, så det ble enda færre. Jeg begynte på 554 bilder, og nå er det kun 233 igjen. Det er en del bilder det! Sånn går det når det er så utrolig mange flinke deltakere! UKM er noe helt for seg selv. Man prater masse med mennesker man ikke kjenner og har pratet med før. #JEGELSKERUKM 

Ta godt i mot konferansierene Gudrun og Olga♥Dette er bare noen av de utrolige flinke ungdommene! Jeg håper virkelig de koste seg like mye med opptreden, som jeg gjorde med showet! For en gjeng altså♥

xoxo

Videre til fylkesmønstringa! 14.02.2016

God søndag/valentine/morsdag alle sammen♥ Hvordan har dere det i dag? Fått en deilig og rolig start på dagen? Jeg var dessverre så sliten i går at jeg ikke orka å stikke innom en gang til. Jeg var ikke hjemme før 21:00, så det ble en utrolig lang dag med hardt arbeid. Men hardt arbeid lønner seg, sant?

Vel, jeg kom videre fra lokalmønstringa til fylkesmønstrina, men jeg vet ikke helt hva jeg syns om det. Jeg føler meg ikke stolt og jeg føler ikke det er en "big deal". Det var så utrolig mange andre flinke der som heller burde videre i forhold til meg. Det var allikevel stas, men ikke noe mer enn det. Jeg ble veldig glad der og da, men det forsvant like fort igjen. Fylkesmønstringa jeg skal på er i Lier 16.-17. april, så da kan jeg forhåpentligvis kjøre selv! Jeg tok utrolig mange bilder under forestillingen som jeg skal gå gjennom nå. Senere i kveld kommer det nok et ganske greit bildedryss. Her har dere resten av utstillingen min. 

 

Tittel: Scars doesn't make you a bad parent
Modell: Veronica Pettersen

Dette bildet kom videre. Bildet av min vakre venninne. Jeg er mer stolt av henne, enn jeg er av å komme videre. Men jeg sprer et viktig budskap. 

Nyt resten av dagen fininger! Nå skal jeg gå gjennom 554 bilder..

Hva syns du om bildene?

xoxo


 

#javielskerukm #ukm #ukmbuskerud #ukm2016 #ukmhemsedal #ukmlokalmønstring #ukmfylkesmønstring #ukmkust

 

Jeg er med på UKM 12.02.2016

God fredag godt folk♥ Hvordan har dere det i dag? Endelig er en skoleuke over og skuldrene skal senker bittelitt. Det har gått veldig mye i ett i det siste, så jeg har ikke fått muligheten til å fortelle dere at jeg faktisk har meldt meg på UKM, som er i morgen. Jeg har meldt meg på med foto. Det er tilsammen en serie på 3 bilder, og to enkle bilder utenom. Jeg har en god følelse, til tross for at skriveren gikk tom for blekk på siste bilde og at jeg må finne en annen printer jeg kan bruke på det siste.. Jeg fikk heller ikke tak i fotopapir før i går, så alt har bare vært stress. Men nå nærmer det seg og ting er klart. Jeg er klar for å vise frem noen av bildene jeg er mest fornøyd med. Dere skal få en liten sniktitt på det ene bildet i serien!

Hva syns dere?

xoxo

 


 

HUSK VALENTINE (OG MORSDAG) PÅ SØNDAG
13 TING JENTER ØNSKER SEG TIL VALENTINE

(klikk på linken)

Vinter paradiset 18.01.2016

Ny mandag og ny uke! Akkurat nå befinner jeg meg et sted mellom skola og jobb. Jeg har fremdeles gitar på mandager som går greit. Jeg har ikke mye tid til å øve, men jeg lærer ganske fort- syns i alle fall jeg. For en liten stund siden hadde jeg "bykjøring" til Gjøvik. Denne dagen var det så utrolig fint vær, så jeg måtte bare ta med meg kameraet i tilfelle. Det viste seg virkelig og være flaks for meg. Man får det ikke like godt frem på bildene hvor utrolig fint det var, men dere får en liten smakebit! Håper du får en super duper mandag♥Hva syns du om bildene?

xoxo

En vakker perle 06.01.2016

Jeg er egentlig helt tom for ord, så jeg viser dere heller noen bilder fra Hemsedal. Det er et utrolig vakkert (les: kaldt) sted å bo om vinteren. Det er vakkert om sommeren også, men på en helt annen måte. Hemsedal er kun Hemsedal om vinteren. 

xoxo

Om meg

Alexandra Flaa

Jeg er ei 19 år gammel jente fra Hallingdal, som nå er ute på nye eventyr i Tønsberg. Jeg blogger om min psykiske helse, trening og livet ellers. Rett og slett en livsstilsblogg, tror jeg. KONTAKT: alexandraflaa@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no