alexandra flaa

Denne ukens.. 17.07.2017

God kveld! Står det bra til? Jeg har vært på farten i halve dag, og holdt på hjemme resten av dagen. Første feriedag ble med andre ord brukt til en del husarbeid som har blitt stående når jeg har jobba så mye.. Men det er jo så godt å få det unnagjort også! Det er altfor lenge siden jeg har hatt en ordentlig ukes oppsummering, så det syns jeg virkelig var på tide! Enig?

Ukens høydepunkt ♥
Definitivt den ene fridagen jeg hadde forrige uke, som også ble brukt på Slottsfjell festivalen. For en opplevelse! Den festivalstemninga er virkelig ubeskrivelig, du er nødt til å oppleve det selv! Vil du lese mer om Slottsfjell? Du kan lese mer HER (link). 









 

Ukens nedtur ♥
Lite tid hjemme.. Selv om jeg jobber mye, som på en måte er bra, så blir det lite tid hjemme. Det kjipeste med å jobbe så mye, er at det blir få kvelder tilbragt i armkroken ♥ Nå har jeg heldigvis to uker ferie, hvor jeg skal bruke tiden godt!

Ukens treningsøkt ♥
Denne uka hadde jeg faktisk to treningsøkter, hvor begge var ganske bra!! Men jeg må nok allikevel si at armer/overkropp var den beste, det er liksom der jeg er mest motivert for tiden.. Selv om jeg nå sitter med en "panikkfølelse" av at jeg skal på ferie snart.. 

Ukens nedtelling ♥
Det er bare fem dager igjen til Sondre og jeg reiser på en etterlengta ferie! Herregud som vi gleder oss.. og så utrolig deilig det skal bli! 

















 

På denne dagen i fjor ♥
Var jeg på roadtrip til Ullared sammen med tante, onkel, søskenbarna mine og deres tante. Det var en lang, koselig og slitsom dag! Ullared er livet dere!! 

Ukens antrekk ♥
For detaljer om antrekket klikk HER (link). 







Nå tror jeg rett og slett at jeg bare skal pakke meg under ett pledd med boka mi, eller begynne å pakke... Hmm, vi får hva jeg gjør! Det blir i alle fall en rolig kveld her huset. 

Hvordan var uka de?
Skal du noe spennende i kveld?

Denne ukens.. 17.04.2017

Altså, jeg lovte jo å være så flink med de ukesoppsummeringene.. men nå har jeg vel ikke hatt en ordentlig oppsummering på to uker!? Dette er for dårlig! Jeg skal ta meg sammen.. Vi bare kjører på?

Ukens høydepunkt ♥
Ahh, det har vel vært en fin uke, men det aller beste var nok Mallorca og påskeferie! Det var virkelig behov for en time out, men jeg er neppe klar for å komme tilbake til hverdagen enda. 







 

Ukens nedtur ♥
Jeg stresser så sabla mye med tiden fremover. Det er så mye som skal skje, både russetid, konfirmasjoner, jobb, sluttvurderinger, tentamener og eksamener. I tillegg skal jeg jo jobbe og trene, samt ha ett liv. En av mine største frykter er nok at alt går på automatikk igjen.. Jeg hater virkelig når jeg kommer inn i en slik periode. Da er det lite som gir mening, skal jeg si dere.. 

Ukens beste dag ♥
Det må være torsdagen, når vi kom ned på Mallorca og bare kunne nyte den flotte solnedgangen. Det var heller ikke feil med varme de andre dagene også!

Ukens restaurant ♥
Vi fant altså en vegetarrestaurant på Mallorca! Der hadde de et utrolig kult konsept, syns i alle fall jeg. Det var en fast pris på tre-retter, hvor du hadde to alternativer til hver rett. Det var både billig og god mat! Den ligger ikke midt i Palma, så det kan kanskje være litt utfordrende å finne den.. 





 

Ukens utfordring ♥
Naturfagsinnlevering på onsdag.. Motivasjonen er på bunn, boka er på skola og jeg skal jobbe i morgen.. Hvorfor skal lærerne samle alt på en gang? Kan de ikke heller fordele litt mer utover året?? Nå er jeg nødt til å prøve på noen oppgaver i alle fall..

Hvordan var din uke?

Denne ukens 20.03.2017

God morgen dere! Det ble dessverre ingen innlegg fra meg i går siden jeg reiste så sent fra Hemsedal, og hadde hele dagen full før jeg dro! Her kommer i alle fall en rask oppsummering av uka som var.

Høydepunkt ♥
Definitivt å komme hjem igjen til familien. Tiden går jo så sabla raskt, så jeg har ikke vært der siden jul! Det var også hyggelig å se igjen to av venninnene mine. Det går nesten enda lengre tid mellom hver gang jeg ser dem.. Det må jeg bli flinkere til senere!





 

Levering ♥
Engelsk særemne ble finpusset og levert i går! Herregud så mye tid og arbeid jeg har lagt ned i den oppgaven.. Hvis det skulle være noe krise, så kan jeg enda gjøre noen endringer til papirutgaven skal leveres på torsdag. Hvis noen ikke har fått med seg hva dette særemnet er om, så er det normaliseringen av plastiske operasjoner, med utgangspunkt i tre norske bloggere. 

Nedtur ♥
Det er alltid kjipt å reise fra lillebror på søndagen.. Spesielt når han spør gjentatte ganger om hvorfor jeg flytta.. 

Wanderlust ♥
Sol, blå himmel, krystallklart vann og hvite lange strender!!

Bird's-eye view on the beach of the island Mallorca, town Palma-de-Mallorca
Bildet er fra Pinterest

 

Treningsøkt ♥
Onsdagsøkta var fantastisk deilig og jeg lagde deilig smoothie etterpå. Har helt glem å dele oppskriften med dere, er dere fremdeles keen på den?





Vegetarmiddag ♥
Jeg fikk mamma og stefaren min til å smake på vegetarfarse til fredagstacoen..Ikke at det helt falt i smak, men de skal nok få smake andre ting senere, kanskje disse deilige burgerne?



 

I dag skal jeg ♥ 
Om en liten halvtime reiser jeg avgårde på skola, før jeg skal på jobb i ettermiddag. 


 

Legg gjerne igjen en kommentar om hvordan din uke var! Også må du ha en fantastisk fin mandag. Lag deg selv en fin dag ♥

Hva skal du i dag?

Denne ukens 12.03.2017

Søndag. Jeg sitter her med en tom følelse. Egentlig virker det ikke som at jeg føler så mye nå. Planen var å være kjempepositiv og fortelle om hvor mye tid jeg bare skulle gjøre for å pleie meg selv. Bodyskrubb, bodylotion, ansiktsmaske og vaske sminkekoster. Bare slappe av liksom.. Men det går ikke nå. Jeg kan ikke huske sist gang jeg følte det som dette, og det plager meg. Jeg tror vi bare kjører i gang med ukesoppsummeringen. 

Høydepunkt
Møte mamma på torsdag♥ Få litt god kvalitetstid, god mor og datter tid, i en ellers hektisk hverdag. 

Nedtur
Tja, jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Humøret mitt? 

Tanke
"Skal jeg gjøre meg selv glad, eller de rundt meg?"

Inspirasjon
Jeg har levd litt i en sånn "oppussingsboble". I timene har jeg sett på pinterest om alt mulig av DIYs som passer til små soverom. Soverommet mangler liksom det lille ekstra.. Men jeg jobber med saken, og det kan du lese mer om under ukens prosjekt. Du finner interiørsamlingen min her. 



 

Trening
Dere vet jo allerede hvor forbanna latterlig dårlig gårsdagensøkt ble, så jeg tror jeg bare holder meg hjemme i dag. Graver meg ned i sofaen med en serie, eller bok. 

Prosjekt
Dette er faktisk en gladnyhet; jeg har fått ja av huseierne til å male litt på soverommet. Jeg så på farger i går, og har vel egentlig bestemt meg. Så fort jeg har malt skal jeg også lage DIY innlegg med den hylla jeg snakka om. Vil dere se før og etter av soverommet også? Så lenge det ikke begynner å regne innen én time, skal jeg komme meg ut for å spraylakke blomsterpottene som kaktusene mine står i. Rosa mot grønt er så fint. 




 

Wanderlust 
Jeg vil reise enda mer. Oppleve verden. Sol, varme, hvite strender og blått vann. Har der noen forslag til billige steder som utfyller kravene?





Beach life- We heart it. 

Skal dere noe gøy i dag?
Hvordan har din uke vært?

Denne ukens! 05.03.2017

Nok en uke går mot slutten, og det er duket for nok en ukesoppsummering. Denne dagen skal ikke brukes på noe spesielt, kun slappe av og husarbeid. Egentlig må jeg også få lest litt til særemne. Nå må jeg virkelig ta tak i meg selv å lese! Jeg bør være ferdig til tirsdag, og jeg har så vidt kommet i gang. 

Ukens høydepunkt ♥
Det må være nyheten jeg så vidt nevnte for dere i går. Innlegget hvor jeg røper alt blir publisert kl. 20:00, så da er det bare å følge med!! Det er så sinnssykt spennende og gøy! Helt seriøst folkens, kom innom igjen i kveld!

Ukens intervju ♥
Ellers var intervjuet på fredag ett stort høydepunkt! Det blir så spennende å lese det når det kommer i avisa på onsdag. Noen som vil at jeg skal dele det?

Ukens nedtur ♥
SNØØ! Jeg var ikke forberedt på dette.. Haha, det er likt hver eneste år.. Når vi har kommet oss til mars så vil jeg virkelig ikke ha mer snø! Jeg er klar for vår, sol og varme! Gi meg det!!

Ukens wanderlust ♥
London. England. Nye bydeler i London. Ta meg tilbake, helst i går!!

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with s3 preset

Processed with VSCO with s3 preset

Processed with VSCO with s3 preset

 

Ukens craving ♥
Sjokoladebollde. Jeg skjønner virkelig ikke hva som er greia med det, men fastelavensbollene var nok ikke nok. Det var liksom ikke sjokoladeboller. Og jeg vil ikke ha vanlige sjokoladeboller, de man får tak i på bensinstasjonen.

Ukens beste innkjøp ♥
Mine nye fargerike blomster, eller kaktuser og ananasplanten, samt en ny fargerik sofapute og spraymaling for å fylle stua med mer herlige farger! Når været bestemte seg for å lage ett hvitt snøteppe utenfor, så får jeg friske opp her inne!



Nå skal jeg fortsette å se litt serie, lage litt mat, gjøre litt husarbeid og komme meg avgårde på trening! Høres jo ut som en plan jeg faktisk kan komme meg igjennom i løpet av timene som faktisk er igjen av dagen. 

Hva er dine høydepunkt for uka? 
Hva skal du bruke dagen på?

Denne ukens 26.02.2017

God morgen fantastiske mennesker! Har dere sovet godt? Jeg la meg relativt tidlig i går, så jeg våknet uthvilt og klar for nok en arbeidsdag. La oss bare oppsummere den fantastiske uka, shall we?

Ukas høydepunkt ♥
Selv om det var forrige søndag, så var det en fantastisk overraskelse når mamma og Simen kom vandrende inn hos tante og onkel. Så glad og rørt at jeg tok til tårene! Ellers har jo hele London vært helt fantastisk! Jeg bare elsker den byen... 





 

Ukas nedtur ♥
Jeg tror kameraet mitt har gått til helvete.. Det blir bare svart og vil ikke ta bilder.. Grr!! Jeg håper det bare er batteriet som er ødelagt, men jeg vet ikke sikkert.. Må nok google litt og forhøre meg litt rundt for hva det kan være. Bildene over er de to jeg faktisk fikk tatt med kameraet.. Og da sto selvfølgelig fokusen på manuell.. Perfect timing! 

Ukas beste innkjøp ♥
Jesus så mye fint jeg shoppa i London. Og jesus så mye penger jeg har brukt.. Haha. Dere skal få se alt i ett eget innlegg hvis dere vil?
 





 

Ukas beste treningsøkt ♥
Gårsdagens økt var helt fantastisk og jeg kjenner det godt i dag! Forhåpentligvis orker jeg en økt til etter jobb. Treningsbagen er pakket og alt er klart så det står vel egentlig bare på viljestyrken nå. 

Dagens planer ♥
Jobb, trening, husarbeid og bake fastelavensboller♥


Bilder er lånt her.  
 

Jeg ønsker dere en fantastisk søndag! Slapp av og kos dere masse.

Hvordan har uka de vært? 
Skal du lage fastelavensboller i dag?

Denne ukens 12.02.2017

Har dere hatt en fin morsdag? Gjort litt ekstra for din kjære mamma, og fortalt henne hvor glad du er i henne? I hope so! 
Jeg har tatt en rolig søndag med litt serie og litt husarbeid. Nå venter pannekaker og farmen finalen! 

Ukens høydepunkt ♥
Det må faktisk være sol og blå himmel i dag! Ahh, det var et fantastisk syn å våkne opptil i dag. Selv om utsikten bare ble nytt fra sofaen, ehhe. 

Ukens nedtur ♥
Historieprøva som kommer på mandag, som jeg enda ikke er helt forberedt til. Jeg som skulle bruke denne dagen til å lese, eller egentlig hele uka, så helga, så i dag.. Jesus... Gjett hva jeg skal i morgen!

Ukens treningsøkt ♥
Gårsdagensøkt var helt fantastisk med økning på knebøy og markløft. Jeg har også virkelig fått sansen for glute bridge. Nå gjenstår det vel bare å ta den uten smith-maskin.

Processed with VSCO with hb1 preset

 

Ukens påminnelse ♥
Hvis du ikke har fått med deg at det faktisk er morsdagen i dag, så er det ikke håp. Neida, joda. Også kommer valentine på tirsdag! Har du enda ikke lagt planene? Sjekk ut HER for noen tips!

Ukens favoritt ♥
I går viste jeg frem mine favoritter fra me&i sin vårkolleksjonen. Det er så mye fint, og overraskende nok (for min del) noe for de fleste! Jeg var og er veldig skepsis til farger og mønster, men det var mange fine plagg. Denne kolleksjonen falt virkelig i smak. 




Buksa og kjolen er sponset. 

Nå skal jeg ♥
Steke de siste pannekakene og lese litt historie før Farmen ruller på tv-en om et par timer. Ææ, høydepunktet!! Men hvem håper jeg vinner? Altså, det hadde vært gøy om Petter hadde vunnet, men jeg føler vel kanskje at Ida fortjener det aller mest. 


Hvordan var din uke? 
Hvem håper du vinner Farmen kjendis?

Denne ukens 05.02.2017

God morgen! 

Nå sitter jeg og venter på kaffen som trakter og brødskivene i brødristeren. Jeg skal på jobb om ikke så altfor lenge, så jeg må være rask for å rekke og skrive ferdig innlegget. Kjipt at det står nesten ferdig hele dagen, så da kjører vi i gang!

Ukens høydepunkt ♥
Definitivt me&i treffet i går! Dette fortjener et helt innlegg for seg selv, så det kommer fortløpende. I mellomtiden kan dere nyte synet av denne fantastiske fine og deilige kjolen (sponset). Det er ikke uten grunn at den heter Perfect Dress



 

Ukens nedtur ♥
Haha, nedtur og nedtur.. Det er greit nok at jeg i utgangspunktet er glad i snø, og syns det er koselig... Meeeen, den trenger ikke komme først i februar! Ikke at jeg tror den blir liggende så lenge da. Jeg skal holde dere oppdatert!

Ukens treningsøkt ♥
Dette er helt klar den ene bein og rumpeøkta vi hadde! Den var helt syk, og følelsen etterpå var altså så deilig. Da filmet jeg også supersettet jeg har blitt så glad i. Du kan finne videoen på treningsbrukeren min @alexandratrener. 


 

Noe å se frem til ♥
Om akkurat én uke er det morsdag, som rett og slett er en fantastisk dag hvor alle burde hylle moren sin opp i skyene. Noen av oss barna er nok flinkere til å si at vi er glad i mamma enn andre, men denne dagen burde absolutt alle si det. 

Ukens nedtelling ♥
I skrivende stund er det 15 dager, 22 timer og 34 minutter til flyet letter fra Gardermoen og retter snuta mot London! Det er nok vanskelig å forstå nettopp hvor mye jeg gleder meg til denne turen, og ikke minst bare reise tilbake til herlige London! Alle burde prøve å ta i alle fall én tur dit. Dere kommer ikke til å angre! 

London Big Ben and traffic on Westminster Bridge
Bildet er lånt (link)

Nå skal jeg ♥
Poste innlegget, dele det på facebook, drikke opp kaffen, ordne meg ferdig og reise på jobb.


Hvordan har din uke vært?
Hva skal du gjøre i dag?

Denne ukens 29.01.2017

Ukens høydepunkt ♥
Ahh, det må helt klart være den nye kolleksjonen til Me and I! Du kan lese mer om kolleksjonen HER. Jeg kommer tilbake med mine favoritter litt senere. Da kommer lekkerbiskene for å si det sånn!


 

Frokostdaten med Tonje var også et høydepunkt i hverdagen♥ Det er jo greit å møtes litt utenfor skole og treningssenteret også! 

Det siste høydepunktet fra uka, og muligens det aller største, må jo være turen til London!!!! Altså, jeg er så klar og gira for dette at dere aner ikke. London i mitt hjerte.





Ukens nedtur ♥
Jeg tror faktisk ikke det er noen spesielle nedturer denne uka. Det eneste må isåfall være at det er mye på skola for tiden, men det er det vel alltid?

Ukens trening ♥
Vi startet uka med en real treningsøkt for armene, og gud altså.. Jeg var støl nesten til helga, nesten. Det var utrolig deilig, og kun en påminnelse til oss selv at vi må bli flinkere til å prioritere noe annet enn bare bein.. Ehhe. Det er vel sånn det blir når man har favorisert en del? Dagens planlagte økt ble dessverre utsatt.. 

Processed with VSCO with a5 preset

Nå skal jeg ♥
Vente på pizzaen i ovnen, kose meg med farmen og bare slappe av resten av kvelden. Det var en hektisk dag på jobb, så nå skal det bli deilig å hoppe i joggisen! Vi har gått glipp av hele uka, så det blir ett lite maraton for å si det sånn!

Hvordan har din uke vært?
Følger du med på Farmen Kjendis?

 

For en uke! 22.01.2017

Da var det søndag igjen da, dere. Ukene flyr avgårde, og før vi vet ordet av det er sommeren her atter en gang. Dette har vært en uke uten om de vanlige, så denne oppsummeringen har jeg gledet meg masse til å dele med dere! Ready?

Ukens høydepunkt♥
Her har jeg masse å fylle på med! Det aller første må være møtet med både Kristin og Charlotte. Selv om vi er tre bloggere på helt ulike nivåer, så deler vi felles interesse og mange verdier. Disse skjønne jentene er bare rett og slett herlige! Man må bare møte dem, for å forstå det! 

Neste høydepunkt er helt klart bloggeventet med Me & I. Det var så mange nye inntrykk og erfaringer. Selve prosessen med hår og sminke var såå gøy! Modell for en dag, hihi. Dere skal få se bildene fra shooten på onsdag, men før den tid får jeg bare vise dere noen sneakpeaks! Flere bilder kommer. 

Helt til slutt må jeg runde av alle høydepunktene med å nevne mestringsfølelsen jeg fikk når jeg kjørte bil i Oslo, på egenhånd. Til tross for angsten holdt jeg meg så rolig det gikk an, og fant frem. Det var grusomt mye veiarbeid og stengte gater, så jeg tror faktisk jeg kjørte i feil kjøreretning på et tidspunkt, ups. Poenget er uansett at jeg klarte det uten å få panikk!

SAMSUNG CSC
Bildet er lånt av den skjønne Charlotte♥ Du finner bloggen hennes her.  (ahhaa, jeg var ikke helt heldig med bildet her, men det gjør ingenting når man ser hvem jeg faktisk møtte)







 

Ukens nedtur♥
Jeg var så sliten og stressa mot slutten av kvelden i Oslo.. Såå sliten at jeg presterte å glemme igjen kameraet mitt. Hvordan er det mulig!? En blogger uten kamera.. Det er som en taxisjåfør uten taxi! Kanskje ikke like dramatisk da.. 

Ukens treningsøkt♥
Det ble to økter denne uka, men den aller beste var tirsdagsøkta. Shit som rumpa fikk kjørt seg med noen nye øvelser og supersett! Her snakker vi killer altså. Les mer om økta her

Ukens beste innkjøp♥
Min  nye treningstights fra Aim'n. Elsker den! Fargen er fin, passformen er fin. Den er rett og slett bare sykt digg og ha på! Du finner den her (annonselink)

Processed with VSCO with hb2 preset

 

Ukens mest leste innlegg♥
Jeg trodde faktisk dette kom til å bli "Mitt første bloggevent", men det ble det ikke! Det er tydelig at folk vil trene mer rumpe, eller? "Supersett for rumpa" ble i alle fall ukens mest leste innlegg! 


 

Ja dere, da er det bare å glede seg til onsdag og ny kolleksjon for Me & I. Det var virkelig noen lekre plagg jeg er nødt til å kapre. Jeg gleder meg minst like mye til å vise dere bildene, som jeg gledet meg til bloggevenet i første omgang! Nyt resten av søndagen vakringer! Nå skal jeg gjøre siste rest av husarbeid for uka.. 

Hva var dine høydepunkt for uka?
Hva har du gjort i dag?

Denne ukens 15.01.2017

Happy søndag! 

Har dere hatt en fin avslutning på uka? Gjort noe utenom det vanlige? Dagen min startet på jobb, så har det egentlig bare gått ett i ett siden det. Nå er jeg omsider hjemme for dagen, og kan endelig lete litt ekstra etter hvilepulsen. Før jeg kan senke skuldrene helt, så må jeg ta en ordentlig ukes oppdatering!

Ukens høydepunkt♥
Uten tvil middagen jeg akkurat kom hjem fra. Susanne hadde bursdag, vi var en gjeng jenter som overrasket henne på Kverneriet. Så utrolig god mat! Prisen var ikke så ille den heller. Veldig koselig lokale, god mat og hyggelige jenter. Jeg smiler fra øre til øre!


 

Ukens nedtur♥
Stress, stress og atter stress. Denne uka føler jeg har vært helt ekstremt stressende.. Hvorfor kan jeg ikke bare senke skuldrene og ta ting som det kommer! Når man har alt planlagt til punkt og prikke hver eneste dag, så er det liten tid til uventede eventer... 

Ukens innkjøp♥
Hah, en av de stressende tingene jeg gjorde i går før jobb, var å stikke en rask tur innom Farmandstredet. På vei til bilen kom jeg på at det ryktes salg på Urban. Ryktene stemte, og jeg fikk med meg noen nyyydelige sko hjem-- til 50%! Faktisk et spontaninnkjøp som har gjort susen!


Bilde: her
 

Ukens wanderlust♥
Miami. Jeg drømmer om sol og varme. Late dager. Jeg må helt klart ta en tur til statene snart!


Bilde: her
 

Ukens tips♥
Hvordan du kan spare penger ved hjelp av Rabble.no. Du finner innlegget her. 

På denne dagen i fjor♥
Skrev jeg innlegget "Jeg strever etter det perfekte- håret". Jeg skrev flere slike innlegg, om hva jeg strevde etter, og hvordan det påvirket meg. Alt må jo være perfekt, eller? (Nei.)

Nå skal jeg♥
Gjøre litt husarbeid før skuldrene senkes ned til gulvet. Hvis jeg orker så blir det vel å se på Farmen kjendis også, men vi får se.. 

Hvordan har din dag vært?

Uken som gikk 08.01.2017

God søndag! Hvordan har helga deres vært? Jeg hadde i utgangspunktet frihelg, men stilte selvfølgelig opp når vi har varetelling. Det var litt slitsomt, ettersom jeg fikk minimalt med søvn i natt. I dag blir det tidlig kvelden, trust me! Men før den tid tar vi en ukesoppdatering, shall we?

Ukens høydepunkt♥
Det må nok være gårsdagens treningsøkt! Det var altså så deilig og være tilbake. Altfor lenge siden forrige gang, men jeg er full av motivasjon og inspirasjon! Dette ser ut til å bli ett bra treningsår. 

Ukens nedtur♥
Jeg kommer faktisk ikke på noe, akkurat nå.. Kanskje at jeg ikke fikk gjort så mye husarbeid som jeg burde? Hva så? Det kan jeg ta en annen dag, haha. Det er noe som må gjøres, men det er absolutt ikke første prioritering her i hus! Slapp av folkens, det ser ikke ut som en svinesti her. (ikke enda i alle fall)

Ukens beste innkjøp♥Hah, er det nå jeg skal si nye deler til bilen? Neida, det var helt klart denne herlige faux fur jakka! Den er så utrolig fin! 


 

Ukens wanderlust♥
Spania. Jeg har faktisk aldri vært der, men får bare mer og mer lyst til å ta en tur! Det må jeg nok få til i løpet av 2017. Hvor i Spania bør man reise? Og hva kan man oppleve der?





 

På denne dagen i fjor♥
Hadde jeg langkjøring. Da kjørte vi over på Vestlandet, faktisk. En utrolig fin og koselig tur!

Nå skal jeg♥
Fortsette å se på Farmen Kjendis. Vi har sett episoden fra mandag og onsdag, og nå begynner vi på dagens episode. Det er lenge siden jeg fulgte med på et TV-program, når det faktisk går på tv, men tv2 sumo er helt fantastisk! 

Nyt resten av søndagen, så snakkes vi i morgen igjen! ♥♥

Hva har du gjort i dag?
Har du vært i Spania i dag?

Denne ukens.. 02.01.2017

God morgen! Jeg var så sliten etter jobb i går, så jeg orket rett og slett ikke ta opp pcen for å skrive til dere igjen. Til tross for at jeg la meg relativt tidlig, var det grusomt vanskelig å stå opp i dag.. Her snakker vi 15 min slumring og 15 min hvor jeg bare lå i senga. Får håpe kaffe hjelper! La oss bare kjøre i gang med den siste ukesoppdateringen for 2016. 

Ukens høydepunkt♥
2017! Jeg er så klar for å se hva dette året byr på. 


 

Ukens nedtur♥
Selv om det alltid er godt å komme hjem igjen, var det veldig kjipt å reise fra familien i Hemsedal. Det kan gå lang tid mellom hver gang jeg besøker de, men jeg var der en uke denne gangen.

På denne dagen i fjor♥
Jeg juksa litt og tok 1. januar 2016: da viste jeg faktisk frem nyttårsantrekket mitt. Hvis jeg ikke husker helt feil, så begynte jeg også i ny jobb denne dagen? Jeg hadde i alle fall mye energi på den tiden i fjor, noe jeg savner nå..


 

Ukens wanderlust♥
Paris. Jeg har så lyst til å besøke denne flotte byen. Ta classy bilder av Eiffeltårnet, sitte på kafé ute i gata med en kaffe og å vandre rundt i gatene. 


Bildet er lånt av StyleConnection: her
 

Ukens mål♥
Denne uka vil jeg prøve å få til en treningsøkt igjen. Ukene før jul var fylt opp med prøver og jobb, i tillegg til at jeg var syk første uka av juleferien. Vi får se hva jeg orker og får tid til. Orker ikke mer stress. 

Nå skal jeg♥
Lage flere sammendrag eller oppsummeringer av 2016. Så langt har jeg lagt ut fra januar-april som du kan finne her (link). Og jeg som liksom skulle skrive disse innleggene i romjula.. Særlig liksom! Men de kommer, en gang! 

Nyt resten av mandagen dere! Det er tros alt den første mandagen i det nye året. 

Hvordan var din uke?
Har du ett mål for uken?

Denne ukens 26.12.2016

Tenk at end en uke er over! I dag går vi inn i den siste uka i 2016, uke 52. Dette året har gått så fort! Jeg tenkte å bruke romjula til å se over året som gikk. Hadde det vært noe? Let me know. Gårsdagen fløy avgårde, så jeg rakk dessverre ikke innom dere igjen for å oppsummere uka, men jeg tar det igjen i dag! Jeg vil være litt sosial også, når jeg først er hjemme. La oss bare se på uken som gikk, shall we?

Ukens høydepunkt♥
Denne uka har generelt sett vært veldig bra, men jeg vet ikke hva som står høyest av å komme hjem til jul, eller det å faktisk feire jul. Selve juletiden er et eneste stort høydepunkt!! 

Ukens nedtur♥
Jeg kan enkelt si at det var utrolig kjipt å ligge med feber når jeg endelig kom meg oppover.. Men jeg fikk begynt på antibiotika, så jeg er vel på god vei til å bli frisk nå!

Ukens giveaway♥
Jeg vil gi noe tilbake til mine herlige lesere! Du kan melde deg på her (link).


 

På denne dagen i fjor♥
Drakk jeg kakao før jeg skulle på jobb, og viste dere mine favorittkjoler fra Nelly. Kanskje det er noe med denne dagen å drikke kakao? 

Ukens tanke og følelse♥
Jeg blir rett og slett kvalm av at såpass mange skal skryte av alle gavene de fikk til jul. Hvor dyre gaver, store gaver eller noe helt sinnssykt. Er det virkelig nødvendig å presse dette inn i trynet på alle andre? Tenk heller på de som kanskje ikke fikk noen julegaver! Eller de som ble evig takknemlige for ett eneste par med sokker! Tror kanskje jeg vil skrive litt mer om dette senere... 



Nå skal jeg se på tv med lillebror før vi kanskje tar en liten tur på skøytebanen senere i dag. Jeg har jo tross alt kjøpt inn skøyter for anledningen, haha! Skal prøve å overtale lillebror her til å se på en julefilm, for nå er jeg mildt sagt lei av Nickelodeon..

Hvordan var din uke?
Hva skal du i dag?

Denne ukas 18.12.2016

På tide med en real oppsummering av uka igjen! Tiden flyr avgårde og det er faktisk bare 6 dager igjen til julaften, og to uker til vi er i 2017. 14 dager dere! Hvor ble dette året av? Tenkte litt på å lage oppsummering av året også, hva tenker dere om det?

Ukas høydepunkt♥
Juleferie og fjerde søndag i advent! Det var også deilig å ta mentalt ferie etter naturfagsprøva på onsdag. Uka gikk heldigvis fort, og ble avslutta med julegrøt og kos på skola. 

Ukas nedtur♥
Jeg malte siste strøket på noen rammer jeg skulle gi bort i julegave i stad.. men når jeg skulle se om den var tørr, så kunne jeg bare rive av malingen som gummi! Det var skikkelig dritt, men jeg er glad jeg ikke hadde malt alle enda! Haha, så da blir det bare hvite rammer istedenfor.. 

Ukas mest leste innlegg♥
Det var overlegent innlegget "Ja, jeg drikker alkohol". Om innlegget ble tolket slik jeg hadde ment får jeg vel aldri vite. Hvis du vil, så kan du lese et oppfølger innlegg her: "En oppvekst preget av alkohol".


 

På radioen♥ 
Denne uka har også tillatt meg selv å spille julemusikk på full guffe! Jeg starta med p7 klem, som nå spiller julemusikk, men der var det så mye rart at jeg gikk raskt tilbake til min egen spilleliste på spotify. Julestemning♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

På denne dagen i fjor♥ 
Hadde jeg kjøretime og skrev som en gal på en av de største innleveringene jeg har hatt noen gang! Husker enda hvor deilig det var å endelig bli ferdig med den, selv om jeg faktisk hadde jobbet overraskende jevnt med den. Ingen skippertak her i gården nei!

Nå skal jeg♥
Pakke inn de siste julegavene mens jeg ser en episode Gossip Girl. Det er så altfor lenge siden jeg har satt meg ned med den serien.. Etter denne ene episoden skal jeg rett i sengs! Trenger litt ekstra søvn i disse dager kjenner jeg.. 

Processed with VSCO with b1 preset
Best yogapants finner du her (spons)

Hvordan har uka vært?

Om meg

Alexandra Flaa

Jeg er ei 19 år gammel jente fra Hallingdal, som nå er ute på nye eventyr i Tønsberg. Jeg blogger om min psykiske helse, trening og livet ellers. Rett og slett en livsstilsblogg, tror jeg. KONTAKT: alexandraflaa@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier



Arkiv




Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no