alexandra flaa

Wishlist 23.03.2017

På søndag har jeg bursdag og fyller 19 år. Vanligvis ville man kanskje skrevet om det i lang tid før, men det har altså ikke jeg gjort. Jeg skal skrive litt mer senere, men nå vil jeg bare dele en liten collage med småtteri jeg faktisk ønsker meg. Mamma fikk en lengre liste, men jeg har selvfølgelig glemt halvparten av tingene jeg sa til henne. Haha, ser dere hvor forbanna hardt jeg har prøvd å få til en skikkelig happy og good-feel collage!? Herremin så vanskelig. Det går i treningstøy og treningsutstyr for det meste altså.. Ikke vanskelig å be! Jeg skal skrive mer om bursdag og tanker rundt det når det nærmer seg enda mer, men nå får dere bare se på disse bildene.

God natt vakre mennesker ♥

Blogger jeg leser 13.03.2017

Woho, det måtte bare bli en halvtime med sol på denne bleike skrotten i dag! Det var utrolig deilig, men jeg rekker liksom aldri å sovne før de siste minuttene.. Uansett, jeg blir nok sittende med særemne resten av kvelden, og tenkte derfor å dele bloggene jeg leser med dere. Jeg er ikke sånn superflink til å følge med, for jeg leser som regel i skippertak på skola.. ups! Jeg starter med de bloggene jeg følger fast først, så ramser jeg opp noen av de jeg er innom innimellom. Høres det bra ut?

Styleconnection ♥
Det kom vel ikke akkurat som ett sjokk? Dette er bloggen jeg er innom flest ganger i løpet av en dag! Jeg er faktisk ganske så imponert over at jeg klarer å følge med på bloggen, instagram, youtube og snapchat.. Shit au, jeg fortjener en diplom! Folkens, dette er bloggen du vil inn å lese, eller bare se på bildene når humøret ikke er helt på topp, eller du bare lengter etter farger og strender med blå himmel. Kristin har alt ♥


 

Rockstarcharlie ♥
Make up artisten selv! Masse deilig inspirasjon når det kommer til hår og sminke. Hadde det ikke vært for Charlotte, hadde jeg nok sett stort verre ut på ball og andre spesielle anledninger.. Altså en blogg med mange gode produkter! 

SAMSUNG CSC
 

Maddepaddee ♥
Henne begynte jeg å følge først og fremst på grunn av klesstilen hennes. Altså, wow. Jeg kan ikke fatte hvordan det er mulig å få en enkel hoodie til å se så bra ut! Her finner du altså mote, antrekk og nyheter fra Urban. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Xanjac ♥
Anja deler litt om alt og ingenting. Alt fra dypere tekster til nydelige sminkelooks og inspirerende bilder. Hun blogger (dessverre) ikke hver dag, men er mer aktiv på instagram (hurra)! Jeg vil nok si at dette er en blogg utenom det vanlige! 


Alle bildene er hentet fra bloggene deres. 
 

Dette var de jeg leser fast, og får med meg hvert eneste innlegg! Men det slutter jo ikke her... Jeg er nok av de som leser helt insane mange blogger i løpet av en dag. Hvorfor? Det vet jeg ikke, jeg syns vel bare det er fascinerende. Disse bloggene er jeg innom en gang i blant: Sophie Elise, Anniken Jørgensen og Ichristinesunivers i følge bloglovin'. Lista stopper egentlig ikke her, for jeg kommenterer de fleste av bloggene som legger igjen en kommentar her, så det blir mange i løpet av en dag, eller en uke!

Leser du noen av de samme bloggene?
Hvilke blogger leser du fast?

7 ting du kan gjøre på en søndag 12.03.2017

Denne søndagen har blitt litt bedre enn først antatt! Etter at jeg postet det forrige innlegget ble jeg faktisk leitende etter en slik trekasse for å være litt kreativ. Til min store flaks fant jeg en nydelig kasse ikke så langt herfra, så da var det bare å hente den. Det eneste som mangler er kanskje noen pyntegjenstander på toppen, men det kommer med tiden! Mens jeg først er i det kreativehjørnet kan jeg dele noen ting du kan gjøre på søndagen! 


 

Farge øyenbryna ♥
Har du naturlige bryn i den fargen du selv ønsker så trenger du ikke tenke på det, men er du som meg (blond), og har farget håret... Så må de bryna farges jevnt! Søndagen er en perfekt dag for dette. Gjør det gjerne om morgenen og smør vaselin rundt bryna dine, så sitter ikke fargen så lett igjen i huden din!

Bodyskrubb og lotion 
Ta en god dusj hvor du får skrubba huden ordentlig og smør deg inn med en deilig body lotion. 

Hårkur ♥
Selv om det som oftest står at kuren bare skal være i håret i 5-10 min, gjør det ingenting å gå med den hele dagen. Avslutt med en deilig hårolje!

Husarbeid ♥
Dette må nok til det også! Hvorfor ikke sette av litt tid til husarbeid, så kan du heller starte uka uten å bekymre deg for det? Jeg stemmer ja!

Planlegg uka ♥
Har du mange planer eller blir det en rolig uke? Skriv opp viktige ting du må huske! Lag også en ukesmeny og ta én storhandel istedenfor å handle hver dag. Dette sparer du både tid og penger på!

Vask sminkekostene ♥
Har du tenkt over hvor mye bakterier det er i sminkekostene dine? Er du flink nok til å vaske de? Sett opp søndagen som en fast vaskedag! 

Serie eller bok ♥
Jeg har så klart spart det beste til slutt! Sett deg ned med favorittserien eller favorittboka. Det gjør ikke noe om du ser én episode eller ti, eller om du leser ett kapittel eller hele boka. Det viktigste er at du faktisk setter deg ned og slapper av litt. Hva liker du å bruke søndagene til?
Har du noen flere forslag til hva man kan gjøre?

Alexandra x Hønehjørnet 05.03.2017

Happy Sunday!  Allerede nå kan jeg fortelle dere om nyheten jeg såvidt nevnte i går. Helga er brukt effektivt og allerede i morgentimene var alt som måtte skrives under signert, og jeg har allerede postet ett innlegg. Jeg har nå startet ett samarbeid med nettsiden Hønehjørnet. Det vil si at jeg er skribent på nettsiden deres og skal jevnlig publisere innhold for dem. Noen av dere er kanskje medlem i Facebookruppa Hønehjørne? Slapp av, kjære lesere! Jeg skal ikke forlate dere, eller bruke mindre tid på bloggen. Snarere tvert imot! Jeg kommer til å skrive innlegg her på bloggen, for så å skrive ett sammendrag på nettsiden deres og linke inn hit. Så dette blir virkelig spennende! Innleggene som er mer retta mot Hønehjørnet er mote og skjønnhet. Det kan bli litt mer fokus på det, eller tips og triks. Jeg vil ikke endre for mye på innholdet her, men hvis det skulle skje, så kommer jeg heller til å holde bloggen og Hønehjørnet separat. Altså skrive egne innlegg for nettside. Det hadde selvfølgelig vært veldig gøy hvis dere tok turen innom og følgte med på arbeidet mitt der også! Dere trenger ikke stikke innom daglig, men jevnlig. Det hadde jeg i alle fall satt veldig stor pris på. Også må dere gjerne komme med forslag til hva jeg kan skrive om fremover. Jeg har tenkt noen beautyhacks, flere antrekk satt sammen av ett hovedplagg og favorittprodukter innenfor hår og sminke, samt andre tips og triks! Høres dette spennende ut? Nå tar jeg bloggen til neste nivå, dere!

Er du medlem av Hønehjørnet? 
Kommer du til å følge med på oppdateringene? 

Klarer meg ikke uten 02.02.2017

Hola! 

Jeg befinner meg nå på jobb, men klarte ikke holde meg unna dere særlig lenge. Det er nemlig noe jeg bare må vise dere, eller egentlig tipse dere om. Vi har vel alle vår "greie" som gjør at vi kommer oss igjennom hverdagen litt lettere? For noen kan det kanskje være en avhengighet? Ikke vet jeg, men det er en liten sak jeg er helt avhengig av. Dere vet vel hvor kontrollfreak jeg er? Jeg må notere meg alt jeg skal gjøre, og ikke minst alt jeg skal huske på.. Men som mange andre ungdommer, så bruker jeg ikke mobilen. Der glemmer jeg det like fort, for å si det sånn! Jeg er nødt til å ha min almanakk i nærheten til enhver tid. Den er alltid med meg, og hvis den av en eller annen merkelig grunn ikke er med meg, vokser panikken. Haha, det er faktisk neste så ille! 

Også skader det jo ikke at en slik almanakk ser litt kul ut, litt annerledes, og ikke minst personlig! Min almanakk passer de beskrivelsene utrolig godt. Jeg har designet min egen almanakk på Personligalmanakk.no. Helt fantastisk, også koster det ikke stort mer enn de kjedelig du kan kjøpe hos bokhandleren! Neste gang, altså til neste år, skal jeg bestille den som er bittelitt større, for den ble faktisk i det minste laget.. Men det går! Den er nydeliiig! Dette er ikke reklame hvis noen skulle tro det. Ikke rart jeg liker denne? Sjekk ut personligalmanakk.no for å designe din helt egen almanakk! På forsiden min har jeg valgt skikkelig feelgood bilder fra We heart it, mens jeg på baksiden kun har bilder jeg selv har tatt. Jeg tok også med et bilde to av de som betyr mest for meg: mamma og lillebror♥

Foretrekker du almanakk eller mobil?
Bruker du noe i det hele tatt for å få oversikt?

Dette skjer i februar 01.02.2017

Hello February!

Tenk at vi allerede beveger oss inn i en ny måned!? Var det ikke jul og nyttår typ forrige uke? Anyway, denne måneden føler jeg er full av planer, eller, jeg har i alle fall noen planer, så da tenkte jeg å dele de med dere! Dette er ting jeg garantert kommer til å skravle høl i hue på dere, så da kan jeg like gjerne begynne allerede nå? Haha, dere er herved advart. 

me&i party♥ Siden jeg har ett samarbeid me&i og de har lansert ny kolleksjon, som bare er rålekker (!!!), skal jeg ha et lite party hjemme hos meg på lørdag. Jeg er veldig spent på hvordan det blir. Klærne mine fra kolleksjonen dukket akkurat opp i postkassa, så jeg tenkte også å dele mine favoritter fra den nye kolleksjonen. Høres det bra ut, babes?


 

Morsdag♥ Søndag 12. februar er det duket for å skryte disse fantastiske mødrene våre opp i skyene!! Det fortjener de så inderlig, for all den jobben de gjør. Jeg er veldig usikker på hva jeg skal gjøre for min egen mamma.. Kanskje jeg skal finne noen tips å dele med dere, sånn i tilfelle flere vil gjøre noe ekstra spesielt? 

Fifty Shades Darker♥ Den nye Fifty Shades filmen kommer på kino. Jeg har veldig lyst til å se den, til tross for at den første filmen var en skuffelse. Folkens, les bøkene. De er så mye bedre enn i alle fall den første filmen! (Ja, jeg skal se filmen for det.)

Valentine♥ Tirsdag 14. februar skal vi feire kjærligheten. Ikke nødvendigvis kjærligheten til en kjæreste, for det kan like gjerne være en god venn eller familie. Jeg har allerede planlagt et innlegg med noen tips for en vellykket valentine. Høres det bra ut? 

Processed with VSCO with hb1 preset
 

Vinterferie♥ Ahh, en etterlengta ferie!! Det er vel  noe alle lengter etter? Forhåpentligvis kan jeg kanskje jobbe litt ekstra, og hvis ikke kan jeg i alle fall slappe av. 

LONDON♥ Månedens garanterte høydepunkt!!!! Tirill og jeg stikker til London for noen herlige, avslappende dager. Vi har ikke planlagt stort, men vi skal prøve å ikke stresse, slappe av, kose oss, shoppe og spise god mat (på budsjett). Dere vet jo hvor mye jeg har savna London? Vel, da er det kanskje ikke så rart at jeg er helt i ekstase for at jeg endelig skal tilbake!  


Kjenner jeg meg selv rett dukker det vel opp noen ting her og der. Det blir fort sånn, når man vil oppleve mest mulig på kortest mulig tid, haha. Nei uff.. Jeg skal virkelig bli flinkere til å slappe av. Kanskje det skal være målet med hele februar?

Hva skal du i februar?
Hva gjør du for å slappe av?

Hva syns du om innlegget?

Året som gikk: september - desember 07.01.2017

God morgen/formiddag! Har dere sovet godt? Jeg hadde alarmen satt til 8:30 i dag, men det ble fort en time til før jeg klarte å åpne øynene. I går kveld fikk jeg det plutselig for meg at jeg skulle se Skam. Siden jeg ikke hadde sett på siden oktober, ble jeg sittende til over kl. 01:00. Jesus.. Men så vakkert det er! Shit. Fra Skam til året som gikk. Er dere klare for siste delen? 

I denne perioden begynte jeg for alvor å teste mer vegetarmat! Kjøttdeig ble erstatta med vegetarfarse, hamburgeren ble vegansk, og jeg kutta ut kylling helt. Jeg spiser fremdeles noe kjøtt, men det er i de minste mengdene. Og det føles så godt!! Jeg føler meg mye bedre som menneske når jeg tar med en pakke vegetarfarse contra en pakke kjøttdeig. Innlegget hvor jeg deler at jeg slutter å spise kylling finner du her.  Noen av oppskriftene mine: Vegetartaco, Vegetarsalat og VegetarpizzaI løpet av denne perioden trente jeg også en del, sett bort ifra desember. Jeg delte flere tips og øvelser med dere, som jeg tror falt i smak? Jeg syns i alle fall det er veldig gøy å dele treningen med dere, så det kommer jeg til å fortsette med i år også! Sjekk gjerne ut noen av disse innleggene: Øvelsene du kjenner på rumpa, Akkurat hva jeg trengte nå, Jeg trener i alle fall og 3 tips for bedre selvtillit på trening. For flere innlegg som omhandler trening, kan du sjekke ut kategorien "trening". For enda mer treningssnakk kan du følge meg på instagram @alexandratrener. (Godtar kun jenter)

Processed with VSCO with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I september var jeg tilbake i Hemsedal for første gang siden jeg flytta. Jeg hadde veldig blanda følelser for hele besøket, men det gikk greit. 

Om mulig hadde jeg enda mer fokus på psykisk helse. Dette året har i alle fall bydd på mange personlige innlegg, og her får du noen av dem: Jeg og angsten, angsten og jeg, Angsten tok overhånd og Et lite sammenbrudd.Jeg kommer aldri til å slutte og skrive om disse tingene! Det er så forbanna viktig! Psykisk helse må fremmes mer i skolen, allerede fra barneskola!Et av høydepunktene for året var at jeg endelig fikk av reguleringen, etter 3 lange år... Gud så deilig det var! I tillegg fikk jeg fikset opp noen skader jeg har hatt på tennene mine, så nå kan jeg smile fint uten bekymringer for mat i reguleringen!

Jeg tok microblading på bryna mine (delvis sponsa). Det var veldig vondt der og da, men fy søren så glad jeg er for det nå! Hverdagen har vært så mye enklere siden. Hvis du vurderer microblading kan jeg anbefale dere varmt Beauty House Oslo. For noen flinke jenter! Resultat etter første gang og hvordan det ble utført finner du her. Du kan også lese mer her og her


 

Det ble en skuffende, og egentlig ganske bortkasta roadtrip til Kragerø i slutten av september. Selv om sesongen var over, var vi heldige med været! Vi reiste tidlig hjem, stoppa innom i Larvik, og bestilte pizza i Tønsberg istedenfor. Det redda det hele litt!

Jeg var på fest i Hemsedal når jeg først var hjemme, og brukte lillebror som fotograf. Han er veldig flink, bare han kunne holdt det kameraet stille! haha. Etter å ha cravet Olympus PEN E-pl8, bestemte jeg meg for å gå til innkjøp av ett! Det var bortkasta penger.. Dumme spontankjøp! Heldigvis fikk jeg solgt det før jul, så det var nok en heldig som fikk kameraet i julegave!Mot juletider tok jeg vippe extensions (sponset), var på et herlig julebord, pynta til jul i hjemmet og skrev innleggene "Ja, jeg drikker alkohol", "Ikke gjør dette mot barna dine" og "En oppvekst preget av alkohol".Helt til slutt reiste jeg hjem til jul! Det var godt å komme hjem til familien etter stress på skole og jobb, selv om formen ikke var helt på topp. Julaften ble uansett en suksess!


Nå skal jeg kaste i meg litt frokost før jeg tar årets første tur på treningssenteret! Det skal bli så deilig!! Satser på en god økt for armer og overkroppen. Vi snakkes senere! Nyt lørdagen ♥

Husker du noen av tingene?
Hvordan var disse månedene for deg?
Hva skal du i dag?

Året som gikk: mai - august 04.01.2017

Tiden flyr så altfor fort! Nå er det allerede onsdag, og vi er halvveis i uka. Før vi vet ordet av det er helga her igjen! Jeg har vært veldig sløv i det siste, men nå tar jeg tak! Her kommer andre del av 2016. Du finner innlegget som omfavner januar til april her. Dette året har virkelig vært en enorm reise!

Jeg fikk for alvor opp øynene for sminke, og utforsket mer i dette området. Interessen for sminke har økt jevnt i løpet av året, noe jeg selv også ser på bilder som bare er ett år gamle!

Tankene om å flytte ble også mer og mer seriøse. Dette førte til innlegget "Jeg hører ikke hjemme her"For en opplevelse! 18 år og flytter hjemmefra. Det føltes riktig da, og det føles riktig nå. Jeg er så glad jeg turte, at det ikke bare ble med praten. 

Innlegget mitt "La oss feire nasjonaldagen drita" slo også an! Det er så gøy å skrive slike innlegg, og få bra respons! Det at folk velger å feire nasjonaldagen drita kommer jeg dog aldri til å forstå meg på. Fortjener ikke forfedrene våre mer enn som så?Også kom jo denne fantastiske fraværsgrensa.. Jeg måtte jo selvfølgelig dele min mening om den, som mange andre. Joda, mitt fravær har gått kraftig ned, men det skyldes ikke fraværsgrensa. Jeg har det generelt bedre enn jeg hadde forrige skoleår, og det hjelper! Når det er sagt, så har det vært dager hvor jeg har slitt meg ut mer enn nødvendig, bare for å ikke få fravær. En dag jeg er utrolig sliten, psykisk altså, så har jeg holdt ut dagen, men ikke fått henta meg inn igjen til neste skoledag...


"Jævla beinrangel". Enda en sommer sto for tur. Enda en sommer full av kroppspress. Jeg ville sette litt mer fokus på hvordan det faktisk er å være "for tynn" også. Det er neimen ikke lett det der med kropp altså! Vil det noen gang ta slutt?

Innimellom alt kroppspresset kunne jeg omsider stolt vise frem den nye hybelen min. Nå bodde jeg helt alene i en fremmed by. Det er dog gjort noen endringer siden disse bildene, men hybelen er den samme! 

 

Psykisk helse er, og vil nok alltid være min aller viktigste hjertesak! For å prøve og hjelpe andre til å hjelpe noen som sliter skrev jeg innlegget "Mental førstehjelp- ved angstanfall"Innlegget ble godt mottatt, og jeg håhttps://www.instagram.com/alexandratrener/per noen der ute har fått bruk for det! Misforstå meg rett, at noen kan hjelpe noen som faktisk har et anfall. 
Bakdelen eller ulempen med å skrive åpent om psykisk helse og behandling man går igjennom, er at noen vil dytte deg ned. Det er alltid en risiko for at du ikke blir trodd, eller at noen mener "Du gjør det for oppmerksomheten". 

Med flyttingen fulgte jobbsøknader og ny psykolog med. Etter utallige mange søknader fikk jeg endelig jobb! Jeg er så fornøyd med både arbeidsplass og kollegaer! Det gjorde selve flytteprosessen, og sommeren alene i Tønsberg mye bedre enn jeg kunne sett for meg. 

En av de absolutt beste tingene med flyttingen, var at jeg begynte å trene igjen. Instagrammen min @alexandratrener ble mer aktiv, og jeg var full av motivasjon. Det førte også til at jeg oppretta facebook-gruppa "Styrketrening for jenter". En av de største tingene som skjedde i 2016 var at jeg fikk min første tatovering! Det var så etterlengta, og jeg ble så fornøyd med resultatet. Nå kan jeg nesten ikke vente før jeg får mer blekk på kroppen!!Veldig langt innlegg, men sånn blir det nesten når jeg har så mye å dele med dere! Eller, oppsummere.. Alt dette har blitt delt på bloggen før, men kanskje er du ny her omkring? Innlegg som dette tar litt tid, men de siste månedene kommer så fort som mulig! Ellers må dere nyte denne vakre onsdagen! Her skinner sola♥

Husker du noen av tingene nevnt ovenfor?
Hvordan var ditt år? 

Året som gikk: januar - april 26.12.2016

Hvordan går det med dere? Jeg ser ingen grunn til å spare på oppsummeringen lenger, så jeg kjører vel egentlig bare i gang. Innlegget blir delt opp, for at det ikke skal bli så langt. Dette året har jeg vært igjennom så utrolig mye! 2016 har virkelig vært en reise som ikke kan sammenlignes med noe. En skikkelig psykisk berg- og dalbane, som trolig aldri vil ta slutt. En av grunnene til at jeg i det hele tatt begynte å blogge, var for å dele min psykiske reise. Jeg ville stå opp for noen, om så bare én der ute. Og det vet jeg at jeg har klart! 

Min første psykiske nedtur skjedde ganske tidlig i min nye jobb. Det ble altfor mye vekt på skuldrene, og altfor mye som skulle gjøres. Skole hver enste dag, og jobb i helgene. Hver eneste helg i 8 uker før kroppen min sa stopp. Jeg lærte vel forhåpentligvis litt, og jobber nå annenhver helg i tillegg til varierende vakter i ukedagene. Man lærer vel bare på den harde måten? Jeg har skrevet mange personlige innlegg etter dette, som du finner i kategorien "Personlig".

I starten av januar var det fullt opp med kjøretimer, og på toppen av det hele skulle jeg endelig på ball igjen. Dette gledet jeg meg veldig til, til tross for stresset før selve ballet.  

Jeg var også med på UKM for aller første gang, og kom faktisk videre til fylkesmønstringa med bildet av min kjære venninne Veronica♥ Gud så stolt jeg var da!


 

Etter mye nedtur og slit på skolen, var det godt med en tur til Tyrkia i vinterferien. Late, solfylte dager! Denne ferien trengte jeg, selv om jeg dagene i forveien var på klassetur i Oslo. Det ble ikke så avslappende for min del, som sto for mye planlegging av turen. 


 

Jeg vokset bryna for første gang hos Brow Rehab, mens jeg venta på mamma når vi skulle til Tyrkia. Det ble så fint, og helt verdt både pengene og smerten! Selv om jeg ikke ble helt fornøyd første gang. Da kjøpte jeg fort inn castor oil, og jeg må si det har fungert for min del!

I mars fylte jeg 18 år og endelig fikk jeg lappen! Det var så utrolig etterlengta. Enda en byrde fra skuldrene. Endelig var jeg fri, og kunne cruise rundt i min fine bil..


 

Som myndig kvinne kunne jeg også få være med på det berømte Slarverennet. Skirennet bare for damer! Det var så sinnssykt gøy, selv om jeg fikk gnagsår og fikk førstehjelp av ordføreren i Gol. (skryte skryte).

Jeg syns det er litt koselig å gå igjennom året jeg! Da får jeg påminnet meg selv på hvor langt jeg har kommet, og hvor jeg aldri skal tilbake.. 

Husker du noen av hendelsene?
Hvordan var disse månedene for deg?

Nytt design- Feminine 20.12.2016

God morgen! Jeg skal drikke masse te i dag kjenner jeg. Og så fort jeg kommer meg på jobb skal jeg kjøpe honning, ellers kan det blir svært utfordrende å stå i kassa med svak stemme.. Det hadde jo vært litt gøy også da! Jeg bestemte meg for å bare slappe av i går kveld, så det gjorde jeg også. Da tok jeg meg tid til å endre design på bloggen, forandring fryder. Både det forrige designet, og det nye er av KVdesign. Dersom du er ute etter et nytt design bør du virkelig sjekke ut nettsiden hennes her. Nei, dette er på ingen måte reklame, men jeg føler varmt for å anbefale henne videre! Det var også her jeg kjøpte "blog about it", så hun har andre produkter enn bare design. Det nye designet mitt heter Feminine. 


Bildet er lånt her // Kjøp designet her

Nå får jeg drikke opp teen og komme i gang med dagens gjøremål. I dag er det nemlig julevasken som står for tur! Det er bare to dager til jeg reiser, og fire dager igjen til jul♥ Jeg tenkte forresten å ha en giveaway til på fredag, hvor du kan vinne noen ringer og en klokke i marmor. Hva syns dere om det?

Hva syns du om det nye designet?
Hva skal du i dag?
Vil du ha ny giveaway?

7 ting som irriterer meg 21.10.2016

Hei på dere! Hvordan går det med dere? Jeg fikk spørsmål av en leser her i forrige uke om ikke jeg kunne lage et innlegg med ting som irriterer meg, og det passer jo perfekt denne uka her! Perfekt innlegg og forhåndsskrive når man er høyt og lavt, og hit og dit på en gang.. Kom gjerne med forslag til lignende innlegg, eller andre innlegg dere ønsker dere! Så kjører jeg bare på med noen av tingene som irriterer meg. 

Tregt internett.. Altså det er vel ikke vits å si noe mer om den saken? Dessverre så er internettet hjemme nærmest ubrukelig! 


 

Sminkegrupper på facebook.. Det er ikke selve gruppa som irriterer meg, heller de jentene som legger ut full makeup og skriver "jeg er bare 13 år og har ikke så mye erfaring". Altså, du er 13 år, greit nok du kanskje interesserer deg for sminke, men du trenger ikke skrive hvor gammel du er eller hvor mye du har holdt på med sminke. 

Sjåfører som ikke bruker blinklys.. Er det så forbanna vanskelig å dytte borti spaken litt ut av rundkjøringen eller et kryss? Nei, det er ikke det..

De som kjører 20 km/t under fartsgrensa.. Ja jeg irriterer meg over sånt, fordi det er så slitsomt å kjøre bak disse. Da varierer ofte farta veldig opp og ned. 


 

Lærere som gir ekstra oppgaver til de som faktisk jobber på skola og blir ferdig med det de skal. Hvorfor skal jeg bli straffa med flere oppgaver når jeg er pliktoppfyllende og gjør det jeg skal? 

Mennesker som tror de er så forbanna mye bedre enn alle andre.. Nei, bare nei!

De innleggene i facebookgrupper som inneholder grammatiske spørsmål. "Sier dere en eller et strikk?". Slå det opp i ordboka eller spør norsklæreren din!

Dette var noen av de tingene som irriterer meg, som jeg kom på i farten! Vil dere ha oppfølger senere?

Hva irriterer deg?
Hva skal du i dag?

xoxo

Svar på spørsmålsrunden 30.06.2016

God morgen alle sammen! Jeg hadde helt glemt bort spørsmålsrunden.. Men siden jeg snart skal på jobb, tenkte jeg det var en fin anledning til å svare. Det kom ikke inn så mange spørsmål, enda jeg var forberedt på en del om psykiske lidelser. Mindre for meg å svare på, haha. Det er vel ikke så mye mer å si enn det, så da kjører jeg bare på!

Om du kunne spist middag med akkurat hvem du ville, hvem hadde det vært?
Kristin Gjelsvik, lett. 

Hva er planene dine etter VGS?
Jeg skal studere for å bli noe veldig stort noe, jeg er bare ikke helt sikker på hva enda. Det blir uansett med mennesker, gjerne barn og unge!

Hva gjør du når du virkelig skal slappe av?
Første trinn er å logge av mobilen. Jeg kan gjerne slappe av med en bok, serie eller godt selskap. 

Du skriver utrolig bra, når det er om ting du brenner for. Kommer det flere slike innlegg i vente? <3
Tja, jeg føler jeg skriver ofte om det jeg brenner for, som er psykisk helse. Jeg vil ikke proppe bloggen full av det, men det kommer litt nå og litt da. 

Hva bruker du mest penger på?
Klær, sminke og mat. 

På søndager gjør du helst?
Alt jeg ikke rakk og gjøre tidligere i uka. 

Hvilket innlegg har du hatt flest lesere på?
Overraskende nok "10 ting jenter elsker at gutter gjør" (link)

Hvilke type klær trives du best i?
Hjemme går jeg gjerne rundt i joggedressen, men når jeg skal ut blant folk kommer det veldig an på hva slags humør jeg er i. Stilen min er ganske variert. Men jeg kler meg etter det jeg føler meg komfortabel i der og da. 

Et sitat du liker?
Enten så går det bra, eller så går det over. 


Gammelt bilde. 

Noe mer du lurer på?

xoxo
 

 

Spørsmålsrunde 09.06.2016

Hei og hopp! Midt opp i alt eksamen-stresset har jeg også dette jobb-stresset.. Sent i går kveld fant jeg ut at jeg måtte ta turen til Tønsberg for et jobbintervju så fort eksamen var ferdig. Litt hurramegrundt, men det går alltid bra! Siden jeg da vil benytte mesteparten av dagen min på eksamen og kjøring, tenkte jeg å kjøre i gang en spørsmålsrunde. Du kan spørre om hva du vil, men ikke forvent at du får ett svar. Dessuten er du nødt til å legge ved en ekte mailadresse når du skal kommentere. Denne blir kun synlig for meg, men sjansen for at disse haterne dukker opp minker forhåpentligvis! Kommentaren blir ikke godkjent uten en mailadresse. 

Noe du lurer på?

xoxo

Mine 5 mest leste innlegg 07.04.2016

I og med at bloggen var 6 måneder i går (wiiiii), tenkte jeg at vi kunne jo mimre litt tilbake til alle disse månedene. Enkelt å greit tenkte jeg å dele de mest leste innleggene mine. Det ene innlegget er faktisk lest over 10'000 ganger! Spør du meg er det helt ubeskrivelig kult!! Jeg skal ikke skravle for mye, så la oss sette i gang, shall we!? Jeg lenker til alle innleggene, så trykk på innlegget for å komme dit. 

♥ 10 TING JENTER ELSKER AT GUTTER GJØR ♥
Dette er lest nøyaktig 10'190 ganger og delt 448 ganger på facebook!

♥ DERE ADVARTE MEG ♥
Innlegget der jeg forteller om mitt møte med denne såkalte "veggen" er lest hele 2838 ganger. 

♥ 10 TING JENTER HATER AT GUTTER GJØR ♥ 
Siden jeg lagde ett innlegg om hva vi jenter elsker at gutter gjør, følte jeg også for å skrive ett om ti ting vi hater at gutter gjør. Dette ble lest 2193 ganger.. 

♥ TIL ALLE DERE SOM KJØRER FORBI OSS SOM ØVELSESKJØRER ♥
Man kan vel si det sånn at dette innlegget skapte mange reaksjoner, men det ble uansett lest 1714 ganger!

♥ FOR VULGÆRT FOR DEG? ♥
Innlegget der jeg deler mine opplevelser av lærere som snakker til meg om klærne mine ble lest 1420 ganger.

 

Som dere sikkert skjønner har jeg oppnådd en hel del med bloggen min på kun 6 måneder- noe som er utrolig gøy! Det å lage ett innlegg som dette er veldig motiverende for min egen del. Nok et bevis på at jeg faktisk klarer det jeg vil! Jeg har flere innlegg som er lest over 1000 ganger, og bare det i seg selv er utrolig gøy. 

Hvor mange av innleggene husker du?

xoxo

Blogger i et halvt år 06.04.2016

Happy lille lørdag folkens! I dag er det egentlig en litt spesiell dag, føler jeg. Det er helt utrolig, men i dag kan jeg faktisk si at jeg har vært blogger i 6 måneder. Dette halvåret har gått utrolig fort, og det er så gøy å se alt jeg får til bare med hjelp av ord og noen bilder! Jeg har delt så mye med dere, både opp- og nedturer. Jeg tenkte å komme med noen såkalt funfacts fra disse 6 månedene.. 

Jeg har skrevet 307 innlegg på 6 måneder, og fått 1667 kommentarer totalt. Jeg har også delt 944 bilder med dere. Det blir i gjennomsnitt 3 bilder pr innlegg, og nesten 5,5 kommentarer på hvert eneste innlegg. 

For meg er dette veldig gøy, og stort! Jeg bor tross alt på fjellet, der det ikke fins så mange mennesker. Jeg gleder meg til reisen vår sammen! 

Hvor lenge har du fulgt bloggen min? 

xoxo


FØLG BLOGGEN PÅ FACEBOOK HER 

 

Om meg

Alexandra Flaa

Jeg er ei 19 år gammel jente fra Hallingdal, som nå er ute på nye eventyr i Tønsberg. Jeg blogger om min psykiske helse, trening og livet ellers. Rett og slett en livsstilsblogg, tror jeg. KONTAKT: alexandraflaa@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no