alexandra flaa

Festivalantrekk 14.07.2017

Hola! Har dere det fint? Sola skinner og jeg er klar for Slottsfjell festivalen! Endelig er det min tur til å oppleve galskapen. Jeg har vel ikke hørt om halvparten av artistene som spiller i dag, men jeg gleder meg virkelig til å se på Astri S. Hun er så fantastisk flink! Ellers håper jeg på god stemning og bra folk. Jeg tenkte egentlig bare å vise dere antrekket før jeg stikker avgårde, selv om bildene ikke akkurat ble så bra.. men det går for denne gangen!  


Body - Carlings
Skjørt - Zara 
Sandaler - H&M


Nyt dagen ♥ 

Ses vi på Slottsfjell?
Hva skal du i dag?

Hva syns du om antrekket?

Antrekk i Oslo 13.06.2017

Happy tirsdag dere! Sola skinner og livet smiler ♥

Dagene flyr avgårde når sola skinner og det endelig er sommerferie. Jeg skal ikke overraskende snart på jobb, hvor jeg dessverre blir resten av kvelden. Det er så utrolig kjipt når det først er sol og varmt.. Jeg fikk noen timer i sola i dag, når vi samlet en gjeng i parken. Jeg kunne ikke bli så lenge siden jeg skulle på jobb, men det var utrolig koselig uansett! Tenkte å dele noen antrekksbilder fra jeg var i Oslo på fredag, så enjoy! 


Jakke - Bik Bok
Mesh sweater - StyleConnection
Jeans - Gina Tricot
Sko - Converse
Veske - Wish


Midt i en gata på Grünerløkka med lillesøster som fotograf og kusina mi som lagde grimaser. Det er første gang jeg stiller meg opp slik for å ta antrekksbilder, og det var overraskende lite kleint. Altså, de fleste lever jo i sin egen verden eller er begravd ned i telefonen.. Null stress. 

Hva skal du i dag?
Hva syns du om antrekket?

Mesh top x Denim skirt 27.05.2017

God lørdag dere! I dag er det duket for personalfest, som jeg har gledet meg til helt siden vi planla den! Det blir veldig rart å møte kollegaene på en arena enn arbeidsplassen, men det blir nok fint også. Det er ei som slutter nå ganske snart, så det kan hende det blir litt trist også, men jeg krysser fingrene for at det blir en super duper kveld! Her har dere kveldens antrekk, babes♥


 

 


Topp - H&M
Mesh genser - Wish
Denim skjørt - Zara


Nyt sola, varmen og dagen dere! Nå skal jeg snart ta fatt på cruiserbordet mitt og komme meg avgårde. Måtte dette bli en herlig kveld!! God stemning og godt selskap er nesten garantert!

Hva skal du i dag?
Hva syns du om antrekket?

Outfit in the park 18.04.2017

Har dere en fin tirsdag? Hvordan er det å være tilbake i hverdagen? Jeg er tilbake på jobb igjen allerede i dag, kun én dag fri i påsken! Istedenfor at dere skal få høre mer om hvor kjipt tiden fremover kommer til å bli, deler jeg et antrekk fra Mallorca! Det er vel mye bedre? Nå venter jeg bare på bedre temperatur her hjemme slik at det faktisk går an å kle seg litt mer sommerlig! Jeg har så sabla mye mer fint sommertøy enn varmere klær..  


Tskjorte - Mango // Skjørt - Top Shop // Armbånd - StyleConnection
Sko - Vans // Bag - Adidas // Solbriller - H&M


Jeg gleder meg helt sinnssykt til å se hvordan jeg klarer å style dette flotte skjørtet! Herregud så glad jeg er for at jeg dro det med meg på garderobesalget til Kristin! Det samme gjelder forsåvidt skoene og bagen også! Det eneste jeg kanskje føler mangler til dette antrekket er en leppestift, men det får jeg ta en annen gang!

Hva syns du om antrekket?
Hva skal du i dag?

Sunshine baby 28.03.2017

God tirsdag! Sola skinner og jeg blir altså så glad at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg.. Det er egentlig ikke helt sant, for jeg skal være på jobb hele kvelden.. Utrolig kjipt når det er så god temperatur og skyfri himmel.. Jeg vil jo være alle andre steder enn inne i butikken, misforstå meg rett! 

Bursdagsfeiringen min på søndag ble så bra den kunne blitt. Savnet etter bestefar vil alltid være der, men da er det så godt med venninner som gjør sitt for at jeg skal få en så bra dag som mulig! Tonje laga god hjemmelaga pizza og deilig brownie. Vi delte en flaske vin og tok noen bilder i finværet. Som jeg nevnte da også, så har jeg aldri kunne gått i skjørt på bursdagen min før (uten å fryse), så det var en ny og deilig opplevelse! Ja, jeg setter ekstremt stor pris på småting som det, hvis noen lurte. 

Nå får jeg spise opp maten min, skifte og stelle meg i kassa. Pliktene kaller! Jeg ønsker dere en fortsatt fin og solfylt tirsdag ♥

Hva skal du i dag?
Hvordan er temperaturen der du bor?
Hva syns du om antrekket?

Cropped mesh sweat 13.03.2017

God mandag, dere! Hvordan står det til? Skinner sola? Det gjør den absolutt ikke i Tønsberg, for å si det sånn.. Denne uka ble starta med en skriveøkt på nynorsk. Mandagsmorgen liksom.. Det gikk sikkert greit. Jeg vet ikke med dere, men jeg kjenner i alle fall at det ikke er lenge igjen til eksamensperioden.. Lærerne stresser verre enn noe annet!!

Over til noe litt mer koselig enn skole, shall we? Jeg tenkte å vise dere det ene plagget jeg bestilte meg fra StyleConnection så fort jeg fant ut at hun skulle legge ned. Okei, ikke så veldig mye mer koselig akkurat, men klærne er jo koselig da!? Jeg ble veldig fornøyd å klarte ikke vente med å samle begge plaggene i ett innlegg, som jeg egentlig hadde tenkt til. Men samma det! Nå skal jeg bare krysse fingra for at Kristin har ork og helse til å ta opp igjen firmaet senere. Hun fortjener det så ufattelig mye, hvis det gir mening?  


Cropped mesh sweat - StyleConnecion
Skjorte - Primark
Jeans - GinaTricot


Jeg er nok egentlig ikke så sur som jeg kanskje ser ut som på bildene, det bare fungerer dårlig for min del å smile på kommando.. Hadde det vært bedre vær ute, så hadde jeg heller stått på jordet og følt meg passe dum... men, jeg hadde nå i alle fall rydda benken så bakgrunnen ble så bra den kunne! Haha, ser dere forresten hvor sykt bleik jeg er på magen!? Hvordan er det mulig liksom.. Kan nok hende det blir en halvtime sol i kveld altså..

Hva syns du om genseren?
Hva skal du i dag?

Lace up og bondeskjorte 04.03.2017

Har dere hatt en fin lørdag? Her er lørdagstacoen for lengst inntatt og vi har allerede sett én film. Denne dagen har litt brukt til litt rydding, og en liten tur i byen. Jeg fikk kjøpt en ny og fargerik pute fra Europris, samt enda en liten dekorlampe for å gi litt mer good feeling i stua. Det står en liten (stor) nyhet for tur, men jeg vil ikke fortelle dere hva den gjelder før alt er 100 % sikkert og i boks. Føler det er kjipt for både meg og dere hvis det ikke blir noe av allikevel. Før resten kommer i boks kan dere nyte gårsdagens- og dagens antrekk! 


Genser - Flat Top
Skjorte - Primark
Jeans - Ginatricot 
Ringer - Primark


Note to self: rydd opp i bakgrunnen før du tar antrekksbilder i stua.. Haha! At det går an.. Nå har dere i alle fall ett bevis på at jeg ikke alltid har det 100 % ryddig hjemme til enhver tid- og det er helt greit! 

Hva syns du om antrekket?
Har du gjort noe spennende i dag?

Sparkling lips and palms tee 17.02.2017

Det er fredag og vinterferie. Da er det vel helt innafor med skinnende leppestift og en t-skjorte med palmer? I think so. Selv om jeg ikke har helt ferie, så er følelsen av fri og ferie fra skola allikevel helt ubeskrivelig. Denne fredagen har egentlig vær helt fantastisk. Jeg kom enda lenger på særemnet i engelsk, følte meg fresh og det er helg. Best av alt er vel det faktum at det faktisk bare er fire dager igjen til jeg skal nyte livet i London. I mellomtiden kan jo dere nyte dette antrekket?Leppestiften er fra Inglot, og den er virkelig helt fantastisk! Fylte kun på litt på midten av leppene i løpet av dagen, ellers holdt den! Nå skal jeg bruke resten av kvelden på popcorn og Vampire Diaries, før det blir en tidlig kveld. 

Hva syns du om antrekket?
Hva skal du i dag?

Mine favoritter fra me&i 11.02.2017

// Bloggvenn med me&i
// Klærne er sponset, unntagen vertinnegaven

Nå er det på tide å dele min erfaring av å være vertinne for me&i. Nå har jo jeg også ett samarbeid med klesmerket, så det kan ha føltes noe annerledes for meg. Som dere vet så hadde jeg vaska i hytt og pine, samt bakt brownie og muffins. Brownien ble sabla god, men de muffinesene kan jeg ikke skryte så mye av.. Jeg skulle gjøre et desperat forsøk på å pynte, men det burde jeg egentlig ikke prøvd på. De så ikke ut, med dobbeltlag med melis.. Jesus.. Det var heller ikke så mange som kom allikevel, men det gjorde ingenting. Stua var full av klesstativ og herlige damer! 

Selve partyet gikk ut på at min flotte selger Camilla prøvde absolutt alle klærne i damekolleksjonen på. Da fikk vi et innblikk i hvordan de så ut og hvordan man kunne style det sammen, før vi selv gikk løs på prøvinga. Så utrolig mange fine plagg! Vi fikk også litt informasjon om selve produksjonen og hvordan me&i oppsto. Hvis du selv kunne tenke deg å være vertinne selv kan du klikke HER- da får du også en spesiell vertinnegave. Hvis du kunne tenke deg en ekstra inntekt, å bli selger for me&i, kan du trykke HER. Da får du mer informasjon om begge deler! Lurer du på hvordan det er å være selger? Sjekk ut facebook gruppa til Camilla HER

Ahh, jeg klarer ikke vente lenger, og kjører bare i gang med å vise dere mine favoritter fra vårkolleksjonen!! 

 


PERFECT DRESS


 


CIRCLE DOTS DRESS 
 


BOMBER JACKET
 


SOFT V-NECK (en vertinnegave) 
BEST YOGAPANTS (fra tidligere kolleksjon)
Nå gleder jeg meg masse til å høre hvilket antrekk som er din favoritt! For min del er det viktig å få frem hvor sinnssykt digge klær dette er. Prisen er litt høyere av en god grunn. Jeg skal også vise dere at klærne til me&i ikke bare passer til den såkalte "mammakroppen". 

Hva syns du om klærne?
Hvilket antrekk likte du best?


#meandi #me&i #meandiinternational

New bomber 03.02.2017

// Bloggvenn med m&i

Goood fredag!

Har dere det bra i dag? Nå skal jeg endelig vise dere ett av mine nye tilskudd i garderoben. For noen dager siden fikk jeg endelig klærne mine fra m&i, og jeg ble så glad!! Jeg sier endelig ikke fordi frakta tok langt tid, men fordi jeg var så utrolig spent og gledet meg veldig til å få plaggene i hus! Det ble alt annet enn skuffelse for å si det sånn. Det første plagget jeg skal vise dere er den rett og slett herlige bomber jacket. Den er laget i et annet stoff enn den typiske bomber jacketen, men den er fremdeles veldig god! Den lille detaljen på ryggen og ringen på glidelåsen gjør denne jakka komplett. Jeg tror nesten jeg siklet litt når jeg så denne jakka på eventet. Allerede da var det bestemt, denne jakka må jeg ha!! Nå skal jeg bare la bildene tale for seg selv!


 


Bomber jacket - m&i (sponset) // Kjole - Vila


Nå dere, hva syns dere? Er den ikke bare rålekker!? Det syns i alle fall jeg♥

Hva syns du om antrekket?
Hva skal du i kveld?

Året som gikk: antrekk 10.01.2017

Hola! I dag står nok en arbeidsdag for tur, så jeg tenkte det passet fint med en oppsummering av antrekkene fra 2016 også. Det har blitt noen antrekksinnlegg i løpet av året, for å si det sånn. Skal vi bare begynne? Bildene er nesten i rekkefølge, så de første antrekkene er eldst! Trykk på tallet under bildene for å se flere bilder av antrekket!


1 / 2 / 3

4 / 5 / 6


7 / 8 / 9


10 / 11 / 12


13 / 14 / 15


16 / 17 / 18


19 / 20 21 


22 / 23 / 24


25 / 26 / 27


28

Denne lekre kjolen fortjente et helt bilde for seg selv! Er det bare jeg som syns det er gøy å se tilbake på innlegg som dette. Det er først nå jeg kanskje innser hvor grusomme enkelte poseringer er, og at noen av bildene er så utrolig dårlig kvalitet og redigering, at de burde ikke blitt publisert! Haha, jeg kan jo ikke annet enn å le av det hele, og bli flinkere. Det må nok være ett mål for 2017!

Hvilket antrekk likte du best?
Hva syns du om innlegget?

Ohh, happy monday 09.01.2017

Happy monday dere! Hvordan har dere det i dag? Humøret mitt har vært veldig merkelig i dag egentlig. Veldig umotivert, skikkelig drittlei og tullete, men optimistisk, glad, full av energi. Eller kanskje det bare er cover up for en dårlig dag? Det der er ikke lett, altså. En ting som i alle fall trakk humøret opp, er at jeg var iført et helt nytt antrekk! Jeg var så heldig at jeg fikk en ny bukse i helga, som jeg virkelig trengte. Kvaliteten på buksa jeg kjøpte i Polen var ikke altfor mye å skryte av i alle fall.. Når jeg først var innom Gina Tricot, og så denne herlige dounut t-skjorta henge rett fremfor meg, kunne jeg ikke gå ut av butikken før den var min. Den kosta kun 29 kr, så det unte jeg meg selv!


 

Bukse og t-skjorte : Gina Tricot

Hvordan kan man ikke smile når man ser denne awesome t-skjorta? I'm in love!

Nå må jeg gjøre litt skolearbeid! For en brå start på året. Her er det ikke vits å ligge på latsiden for å si det sånn. Til alle studenter, gjør deg selv en tjeneste: ikke utsett arbeidet, eller vent til siste sjanse. Du kommer til å angre!

Hva syns du om antrekket?
Hva skal du i dag?

Faux fur jacket 05.01.2017

God formiddag dere! Hvordan har torsdagen vært så langt? For min del har den vært ganske så grei, men fy søren så kaldt det var i dag! Vi snakker 11 minus grader når vi reiste avgårde på skola. Jeg burde vel kanskje ikke synes at dette er så veldig kaldt, når jeg tros alt er vandt til kulda i Hemsedal.. Men det er nok sant at minusgradene er, eller føles kaldere ved sjøen. Brrr!

På mandag var jeg og Tonje en tur på shopping, og jeg fikk øynene opp for en super fin faux fur jakke fra Gina Tricot. Til min store skuffelse hadde de ikke igjen flere igjen i min størrelse i svart.. Hvor typisk er ikke det? Men i går var jeg noen timer i Sandefjord, imens bilen var på verksted, og da fikk jeg en ny mulighet til å skaffe meg denne fine jakka! Heldigvis hadde de fargen jeg ønsket, og riktig størrelse. Jeg har vel egentlig aldri tenkt noe over slike jakker før jeg altså så denne hengene på stativet.

Etter utallige mange forsøk på å laste opp bildene, måtte jeg innse at slaget var tapt. Jeg måtte altså sende teksten til meg selv på Facebook, sende bildene til meg selv på Mail, før jeg endelig klarte å få til dette innlegget! Grr, er det flere som har problemer med det i dag?

Hva syns du om antrekket?

Har du forslag til hvordan jeg kan style jakka?

Christmas dress 28.12.2016

Lillelørdag! Tiden går så fort, men samtidig sakte. Nå har det allerede gått fire dager siden julaften, men dagene i seg selv går sakte. Snegler seg forbi. Kjenner det skal bli godt å begynne og jobbe litt igjen. Det er alltid fint med struktur og rutiner! For min del blir det altfor mye dødtid, noe jeg ikke er så fan av. De dagene det er mye å gjøre er de beste! 

Nå skal dere få se noen bilder fra selve kvelden. For å ikke være for usosial, ble det ikke for mange bilder. Jeg ville uansett vise dere julekjolen min, som ble brukt for første gang. Den er så fin at jeg vurderer å bruke den på nyttårsaften også! Eller er ikke det innafor? Hva tenker dere?

Etter å ha sminka meg to ganger, ble jeg endelig fornøyd! Det skulle neimen ikke være lett på en slik kveld.. Og se på denne kjolen da!!! Hvor nydelig er den ikke? Og den er blå, som er noe nytt for min del. Dere vet jo hvor lite fan jeg egentlig er av farger, men jeg prøver og det blir jo bedre! Det kan vi juble for!!

Hva syns du om kjolen?
Hvordan var din julefeiring?

Baby, it's cold outside 27.12.2016

Hei og hopp! Hvordan går det med deg i dag? Jeg kom akkurat hjem fra en liten snartur til Gol for å bytte noen gaver. Greit å få gjort det før det plutselig er for sent! Et av høydepunktene med å være på fjellet i jula, må helt klart være at det faktisk er snø her. Det har snødd litt nesten hver dag siden jeg kom, og det er så koselig! Vi har nok ikke merket mest til uværet Urd, men vinden stakk innom en liten tur i alle fall. 


♦ Jakke- Bik bok ♦ Skjerf- Cubus ♦ Bukse - Bershka ♦ 
♦Genser- Bik bok ♦ Veske- Tyrkia ♦


Kjenner det var godt med en annen bakgrunn på disse outfit bildene mine! Hva er vel bedre enn snø og fjell? Nå skal jeg lage meg litt mat og ta en antibiotika til, før butikken, middag og muligens kino litt senere. Nyt resten av dagen, skjønninger!

Hva syns du om antrekket?
Hva skal du i dag?

Om meg

Alexandra Flaa

Jeg er ei 19 år gammel jente fra Hallingdal, som nå er ute på nye eventyr i Tønsberg. Jeg blogger om min psykiske helse, trening og livet ellers. Rett og slett en livsstilsblogg, tror jeg. KONTAKT: alexandraflaa@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no