Tid for forandringer?

Denne høsten kjenner jeg på at jeg vil ha forandringer. Det har jo allerede vært ganske store forandringer i livet mitt det siste halvåret, og kun på en positiv måte. Jeg fullførte VGS, møtte en fantastisk fin fyr, jeg nå har flyttet sammen med og fått kjæledyr, for å nevne noe. I tillegg til dette har bilen min stoppa, og jeg vil derfor ha ny bil. Jeg vurderer faktisk å ta billån for å kjøpe en nyere bil, men jeg vet ikke.. Det er skummelt. Vanligvis er jeg ikke glad i forandringer, men de nevnte forandringene som har skjedd har bare vært til det bedre, så da tenker jeg, hvorfor ikke fortsette med forandringene?

Først og fremst nå tenker jeg på bloggen. Jeg har i et par dager nå tenkt og bytte bloggplatform, av ulike grunner. Først og fremst fordi jeg føler mange av bloggerne på blogg.no setter bloggere i et dårlig lys, med hvordan de selv driver bloggene sine. Altså, jeg er på ingen måte en stor blogger, men jeg vil liksom ikke være med på det, hvis dere skjønner? For det andre syns jeg designet på forsiden til blogg.no er blitt utrolig dårlig. Det er alltid masse bugs, og man kan sammenligne det med et reklamemagasin. Det føles i alle fall ut som at det bare er reklamer. Nei, jeg vet ikke. Det er skummelt å skulle gjøre såpass store forandringer med bloggen også. Jeg vil jo ikke miste de leserne jeg faktisk har, og denne bloggadressen har vel brent seg hos de som ønsker å følge med? Jeg skal i alle fall sjekke litt mer rundt nouw.com i alle fall, så får vi se. Dere kan jo bare se på designet på bildene under, at det ser mye mer profesjonelt ut?

Kanskje skjer det noe i løpet av helga? Nå skal jeg over til en annen forandring, nemlig lese pensum.. Denne uka har jeg vel nesten lest mer enn jeg har gjort tilsammen siden vi startet, så nå henger jeg litt mer med. Målet er å lese mest mulig før jeg skal ut i praksis, for da skal også utkast til eksamensoppgaven være levert, så det er bare å henge i. Jeg må benytte de timene jeg har før jeg skal på jobb i kveld.

Har du noen erfaring med nouw?
Skal jeg bytte platform, eller bli her?


"Kode for å importere bloggen min til Nouw: 1693945206"

2 kommentarer

line

12.10.2017 kl.13:31

bytt, bytt, byttt!!! så mye bedre på nouw <3

men hvorfor i alle dager er det meg der uten at det er et bilde av meg? haha.. hmmm.. rart!

Alexandra Flaa

12.10.2017 kl.14:39

line: Hmm, godt spørsmål du :O

Skriv en ny kommentar

hits