Ett år uten

Hei og god mandag ♥ Morgenen blir kaldere, frostrøyken kommer, bilen må skrapes for is. Høsten er her, og akkurat nå, kjennes det ikke så ille. På lørdag var en dag som for min del var verdt å merke seg. Etter at jeg flytta for meg selv, bestemte jeg meg fort for å kutte ned på kjøtt og meieriprodukter. Jeg hadde, og har fremdeles, et stort ønske om å bli vegetarianer. Men, siden jeg er altfor dårlig på å få i meg næringsstoffene jeg trenger og blir altfor opptatt av mat, klarer jeg rett og slett ikke. Det betyr allikevel ikke at jeg ikke kan gjøre noe. 7. oktober 2016 skrev jeg innlegget "JEG SLÅR OPP MED DEG" (link). På lørdag var det ett år siden sist jeg spiste kylling, med vilje. For det har skjedd at jeg har blitt servert kylling- og kalkunpølse, og kyllingkjøttdeig, uten at jeg var klar over det..

På dette året har jeg prøvd mye forskjellig av vegetarprodukter, og kuttet ned masse på kjøtt og meieriprodukter. Helt ærlig, så føles det helt fantastisk. Jeg har prøvd mye, feilet mye, men, for det skal sies, jeg prøver. Jeg skulle allikevel ønnske at flere av vegetarproduktene falt i smak, for jeg vil så veldig gjerne like det.. Det høres kanskje teit ut, men jeg har så lite lyst til å spise kjøtt, nettopp på grunn av produksjon, miljø og dyrene. For min del er dette veldig frustrerende, siden jeg vil, men ikke får til. Jeg klapper meg selv uansett på skulderen for at jeg gjør noe. Jeg prøver. 

ADVARER MOT STERKT BILDE


Bildet er lånt her (link)


Bildet er lånt her (link)

Aldri mer kylling på meg.

Spiser du kylling? Hvorfor/hvorfor ikke?


#kylling #vegetar #veggis #vegetarianer

2 kommentarer

Victoria Larsen

09.10.2017 kl.14:23

Utrolig flink du er! Jeg blir mer og mer bevisst på å ikke spise så mye kjøtt, da jeg selv virkelig ønsker å bli vegetarianer. Det er heller ikke all vegetarmat jeg liker, dessverre. Men, jeg vil få enda mer fakta om det :-D

Alexandra Flaa

09.10.2017 kl.16:30

Victoria Larsen: Litt er bedre enn ingenting :D :D

Skriv en ny kommentar

hits