Warm and cosy

// Bloggvenn med me&i

Oktober er i full gang, og høsten er offisielt i sving! I dag er det første onsdag i oktober, som betyr nyhetsslipp med me&i. Jeg kom meg aldri på trening i september, selv om forrige nyhetsslipp het "sporty september". Det freshe treningstøyet er derfor ikke blitt tatt i bruk enda.. Men, i dag skal jeg prøve å dra meg innom Fresh fitness før jeg reiser hjem igjen. Følg meg på instagram, @alexandraflaa (link), for å se hvordan det går.

I dette nyhetsslippet er det mest til barn, men det er selvfølgelig også noe til dame. Me&i slår virkelig til med denne kolleksjonen, siden de både har lansert treningstøy, men også sko. Det kom et par sko forrige nyhetsslipp, og nå har det kommet noen lekre boots. Det er utrolig stilig at de utvider med nye produkter! Siden høsten er her, har de også kommet med flere varmere plagg til dame, som lue, skjerf og poncho. Det er jo perfekt å komme med det på denne tiden av året!

cable knit poncho // knitted hat // knitted long scarf // all occasions velour dress

favourite chelsea boots
 Er de ikke lekre?? Velour stoffet er også skikkelig inn igjen, og det er ikke uten grunn! Det er rett og slett rålekkert♥ Med disse cosy og varme klærne, er alle klare for høsten! Nå er jeg spent på hvordan treffet mitt blir! Du kan lese mer om å være vertinne HER (link).

Hva syns du om bootsene?
Hva syns du om nyhetsslippet?


#meandi #meandiinternational #warmandcosy #initforthefun

5 kommentarer

Victoria Larsen

04.10.2017 kl.12:27

Veldig mye fint :-)

monica bj

04.10.2017 kl.13:45

Herlig =) Så flott at du også fant noen favoritter, selv om klærnekanskje var litt "damete" for din smak denne gangen =)

Alexandra Flaa

04.10.2017 kl.14:15

monica bj: Det er helt riktig, men så er poncho deilig å tulle seg inn i om høsten :D

Charlene N. Nedrum

04.10.2017 kl.17:46

kjempestilige boots! men digget barneklærne jeg da! :D hehe, kult med nyhetsslipp også :D

Alexandra Flaa

04.10.2017 kl.17:58

Charlene N. Nedrum: Det er absolutt kvalitetsklær jeg kan anbefale! :D

Skriv en ny kommentar

hits