Første gang på catwalken

// Bloggvenn med me&i (annonnse)

Freeeedag! Nå er det akkurat én uke siden jeg hastet hjem fra jobb, før turen gikk videre til Oslo. For aller første gang skulle jeg få være modell, sånn nesten i alle fall. Jeg skulle i alle fall gå på catwalk for aller første gang, og det foran et publikum, eller selgere. Det var ikke bare photoshoot som sto på agendaen når det først var kick-off for den nye kolleksjonen til me&i, men moteshow for selgerne som hadde mulighet til å være med. Har du enda ikke sett bildene fra selve photoshooten? Da kan du trykke HER (link). 

Lørdagsmorgen bar det inn til hotellet i Mastemyr, hvor vi skulle ordne håret og sminke oss. Jeg skal ærlig innrømme at jeg fikk skikkelig angst etter forrige gang jeg ble stylet opp, og vurderte sterkt å legge min egen sminke. Hjertet dunket hardt og fort, og pulsen var ikke mildere denne gangen heller, men, for det er ett veldig stort men her.. Denne gangen hadde vi en utrolig dyktig makeup artist, som hele tiden fortalte meg og spurte meg underveis før hun la sminka. Jeg var jo veldig redd for hvordan jeg kom til å se ut til slutt, men det var til å leve med. Det var verdt hjertebank, rask puls, null kontroll og en god dose angst. Siden de andre damene hadde ordnet seg så fint på håret, valgte frisøren og jeg at vi tok en naturlig look og kun rettet ut forsiktig. Jeg har jo en løvemanke av et hår, så det fikk være løst denne gangen. 

Vi fikk ikke velge antrekkene selv, noe som er både positivt og negativt. Jeg blir på en positiv måte tvunget til å prøve klær jeg kanskje aldri hadde prøvd for uten, og jeg får se enda mer av utvalget til me&i. Det er også gøy å se hvordan ett og samme plagg kan se så forskjellige, men utrolig bra ut på to helt forskjellige kropper. Det er ikke til å legge skjul på at jeg er hun "lange tynne", selv om jeg selv hater å beskrive meg selv slik. 

Selve catwalk opplevelsen var supermorsom! Det er en opplevelse jeg virkelig vil ha med meg resten av livet, og jeg er så glad for at jeg får muligheten til å ha ett så fint samarbeid med me&i. Plutselig sto jeg også med en baby i armene som skulle være med ut på catwalken, og herremin, den ungen var nydelig! Det ser ikke ut til at han lå så veldig godt, men det var sånn han la seg tilbake igjen hvis jeg prøvde å rette han opp.. Hvis jeg får muligheten til å være med på et lignende moteshow igjen, vil jeg prøve å ikke gå så fort.. Første runden var jeg ikke veldig nervøs, men når jeg ga fra meg denne skjønne babyen, og skulle ut igjen alene.. da kjente jeg panikken vokse.. Men det var supergøy, og jeg storkoste meg!

 


meg - Kristine - Christina - Gabriel - Sanne - Louise - Monica 


 

For en herlig gjeng! Sjekk disse lekre damene, og barna til Louise! Og ja, jeg har på meg barnekjole, hvis noen skulle lure ♥ Du finner hele damekolleksjonen HER, og barnekolleksjonen HER

Hva syns du om bildene? 
Har du gått på catwalk før?


#meandi #meandiinternational 

4 kommentarer

Louise

18.08.2017 kl.16:18

Den "lange tynne" er ei fantastisk flott jente som kler alt😊 Kunne ønske jeg kledde og passet undulatkjolen, jeg😊 Neste gang kan du låne Gabriel😊 Da blir det ikke så skummelt. Kjente på det selv, jeg. Du har masse flotte catwalk-bilder da. Så gøy❤️

Alexandra Flaa

18.08.2017 kl.16:21

Louise: Du er god du <3 <3

Victoria Larsen

18.08.2017 kl.18:20

Så stilig! Flotte bilder :-)

Alexandra Flaa

19.08.2017 kl.00:51

Victoria Larsen: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

hits