alexandra flaa

Denne ukens.. 17.07.2017

God kveld! Står det bra til? Jeg har vært på farten i halve dag, og holdt på hjemme resten av dagen. Første feriedag ble med andre ord brukt til en del husarbeid som har blitt stående når jeg har jobba så mye.. Men det er jo så godt å få det unnagjort også! Det er altfor lenge siden jeg har hatt en ordentlig ukes oppsummering, så det syns jeg virkelig var på tide! Enig?

Ukens høydepunkt ♥
Definitivt den ene fridagen jeg hadde forrige uke, som også ble brukt på Slottsfjell festivalen. For en opplevelse! Den festivalstemninga er virkelig ubeskrivelig, du er nødt til å oppleve det selv! Vil du lese mer om Slottsfjell? Du kan lese mer HER (link). 

 

Ukens nedtur ♥
Lite tid hjemme.. Selv om jeg jobber mye, som på en måte er bra, så blir det lite tid hjemme. Det kjipeste med å jobbe så mye, er at det blir få kvelder tilbragt i armkroken ♥ Nå har jeg heldigvis to uker ferie, hvor jeg skal bruke tiden godt!

Ukens treningsøkt ♥
Denne uka hadde jeg faktisk to treningsøkter, hvor begge var ganske bra!! Men jeg må nok allikevel si at armer/overkropp var den beste, det er liksom der jeg er mest motivert for tiden.. Selv om jeg nå sitter med en "panikkfølelse" av at jeg skal på ferie snart.. 

Ukens nedtelling ♥
Det er bare fem dager igjen til Sondre og jeg reiser på en etterlengta ferie! Herregud som vi gleder oss.. og så utrolig deilig det skal bli! 

 

På denne dagen i fjor ♥
Var jeg på roadtrip til Ullared sammen med tante, onkel, søskenbarna mine og deres tante. Det var en lang, koselig og slitsom dag! Ullared er livet dere!! 

Ukens antrekk ♥
For detaljer om antrekket klikk HER (link). Nå tror jeg rett og slett at jeg bare skal pakke meg under ett pledd med boka mi, eller begynne å pakke... Hmm, vi får hva jeg gjør! Det blir i alle fall en rolig kveld her huset. 

Hvordan var uka de?
Skal du noe spennende i kveld?

6 Kommentarer skjul

Mathias Folke Nordby

17.07.2017 kl. 20:18
Kos deg i kveld :) og Fine bilder da :) !. Helt OK Uke bare trent mye som mulig :) Tildig i sengs i snart skal på Elixia kl 8 morgen tidlig.

Akkurat lagt ut ny vlog som jeg håper du har lyst og se på :) Ønsker deg en super duper fin uke :) <3

Alexandra Flaa

17.07.2017 kl. 20:18
Mathias Folke Nordby: Ønsker deg en god økt i morgen tidlig! :D

Martemeomamma

17.07.2017 kl. 21:29
Kos deg resten av kvelden <3 Synd vi ikke fikk sagt hei i dag, håper vi ser deg snart <3

Victoria Larsen

18.07.2017 kl. 00:46
Så gøy! kjempe fine bilder :)

Alexandra Flaa

18.07.2017 kl. 10:14
Victoria Larsen: Tusen takk :)

Victoria Grøtting

19.07.2017 kl. 01:15
Så fine bilder! Kos dere masse på tur, drar selv på fredag og kjenner jeg gleder meg til sol og varme!

Alexandra Flaa

19.07.2017 kl. 21:55
Victoria Grøtting: God tur til deg også! Kos deg masse :D

Skriv en ny kommentar

Om meg

Alexandra Flaa

Jeg er ei 19 år gammel jente fra Hallingdal, som nå er ute på nye eventyr i Tønsberg. Jeg blogger om min psykiske helse, trening og livet ellers. Rett og slett en livsstilsblogg, tror jeg. KONTAKT: alexandraflaa@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits