En dag på Slottsfjell

God morgen dere! Har dere det fint i dag? Regnet plasker ned ute, men det gjør ingenting for min del siden jeg snart skal tilbringe noen timer på jobb. Dette blir nok en heavy vakt, men jeg skal kjøre på til siste minutt, i morgen har jeg tross alt ferie! I mens jeg løper rundt på jobb og steker rundstykker og serverer andre småvarer til fyllesyke ungdommer, skal dere få se noen bilder fra fredagen på Slottsfjell. Mitt aller største høydepunkt på dagen var å se Astri S, som jeg virkelig syns er utrolig talentfull! Men jeg fikk også med meg andre flinke artister som Kaja Gunnufsen og Gabrielle. Hele kvelden ble avslutta med en heidrundranes opptreden fra Paramore! Altså, wow. Det var så sinnssykt bra live at jeg ble nesten satt ut. Hele dagen ble tilbrakt med godt selskap og godt humør! Sola strålte nesten hele dagen!

Jeg fikk også sukkerspinn og en fancy VG-hatt, helt til den blåste av.. Da følte jeg ikke for å løpe etter den, for å si det sånn.. Slottsfjell var for min del en fin opplevelse og absolutt noe jeg vil oppleve igjen!

Var du på Slottsfjell?

Hvilken konsert syns du var best?

4 kommentarer

Charlie

16.07.2017 kl.10:28

Herlig!! Syns også at Astrid S er utrolig flink, og Gabrielle da <3 ååå - gleder meg vilt til å se henne Live i Bergen i vinter!

Nyt ferien snuppah! <3

Alexandra Flaa

16.07.2017 kl.12:44

Charlie: Du har mye å glede deg til!! :D Nyt søndagen :*

Malin H

16.07.2017 kl.13:43

Så gøy da! :D

Alexandra Flaa

16.07.2017 kl.17:19

Malin H: Det var veldig gøy! :)

Skriv en ny kommentar

hits