alexandra flaa

Inspirasjon - tatoveringer 13.07.2017

Hola! I dag tenkte jeg å kjøre på med et bildedryss av hva jeg anser som fine tatoveringer. Det er vel ikke akkurat en hemmelighet at jeg er en sucker for blekk? Jeg har faktisk flere tatoveringer enn nevnt på bloggen tidligere, og det kommer flere i nær fremtid. Helt fra jeg var liten har jeg visst at jeg vil ha tatoveringer, men jeg har også vært klar på at alle tatoveringene jeg tar, skal ha en betydning for meg. Så langt har jeg i alle fall klart dette, men det er jo så himla mange tatoveringer som bare er fine. Kanskje like greit at tatoveringer koster såpass som de gjør? Under her får dere i alle fall et lite utdrag av tatoveringene jeg har lagret i "tatovering" mappa mi på Pinterest. 
Kanskje ikke vanskelig å se at jeg også er en sucker for blomster og svart/hvit tatoveringer? Blomster er så vakkert, det kan være mye eller lite. I mine øyne er tatoveringer vakkert, og noe man kan bruke for å fortelle sin historie- eller deler av den. Jeg krysser bare fingrene for at tatoveringer blir enda mer akseptert i tiden som kommer. 

Hva syns du om tatoveringer?
Har du noen tatoveringer selv?


#tatoveringer #tatovering #tattoo #tattoos #ink #blekk

1 Kommentar skjul

Ingrid Horntvedt

13.07.2017 kl. 09:05
Så mange fine! Liker spesielt godt de med blomster :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Alexandra Flaa

Jeg er ei 19 år gammel jente fra Hallingdal, som nå er ute på nye eventyr i Tønsberg. Jeg blogger om min psykiske helse, trening og livet ellers. Rett og slett en livsstilsblogg, tror jeg. KONTAKT: alexandraflaa@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits