Hjemmetrening - bein

Hola! Jeg lovte jo å komme med flere "hjemmetrening"-innlegg, men dagene flyr rett og slett forbi når jeg jobber.. Derfor sparer jeg på det lille jeg har av overskudd, også kommer jeg plutselig tilbake, som nå. For nå er jeg tilbake med enda ett innlegg om hjemmetrening! Som jeg har sagt utallige ganger, det hjelper ikke bare trene om vinteren.. Eller, joda, alt hjelper.. Men er det ikke bedre å fordele treningen jevnt utover året, istedenfor å ta skippertak i ny og ne? Forrige gang skrev jeg om øvelser du kan gjøre for armer- hvis du ikke har lest det kan du klikke HER. Denne gangen er det duket for bein, som er noe jeg virkelig elsker å trene. 

Som jeg også nevnte forrige gang, må man nesten bare prøve seg frem når det gjelder repetisjoner og sett. Ikke lås deg til ett hvis tall, og prøve å variere. Hvis du tar 10x3 i en øvelse, betyr ikke det at du ikke kan ta 8x4 i en annen øvelse. Push deg selv- du klarer mer enn du tror!! Jeg har funnet flere øvelser til bein enn hva jeg gjorde til armer, så her kan du plukke ut noen av øvelsene du vil gjøre, også kan du prøve noen andre øvelser neste gang du trener bein. 

 


Dette kan du få bruk for under økta
stol, benk
noe tungt å holde i (flaske med vann, bøker) 


 

Eselspark
Bilderesultat for donkey kick exercise

 

Glute bridge 
Bilderesultat for glute bridge exercise

 

Utfall
Bilderesultat for utfall

 

Bulgarsk utfall
Bilderesultat for bulgarian squat

 

Knebøy
Bilderesultat for knebøy uten vekter

 

Wall sit
Bilderesultat for wallsit

 

 

Jeg hadde en beinøkt tidligere i dag, hvor jeg brukte en del av disse øvelsene. Det er også veldig mange andre øvelser man kan gjøre, så det er egentlig bare å finne frem google hvis dette ikke var nok. Fremover vil jeg fokusere mer på kondisjonstrening også, og prøve å jogge minst én gang i uka, så lenge det er bra vær. Jeg klarer kun å løpe ute i regn hvis jeg er i et spesielt humør.. Hvem løper vel frivillig i regnet?

Har du trent i dag?
Hva syns du om øvelsene?


#trening #fitness #workout #hjemmetrening #rumpe

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits