alexandra flaa

Nå begynner helvete 10.07.2017

God mandag dere! Har dere det bra? Nå er det mandag igjen, og jeg vet jo at man skal prøve å starte uka med en positiv tanke, men det er ikke så lett denne uka. Det er duket for Slottsfjell festivalen i Tønsberg, som betyr sabla mye å gjøre på jobb. Her snakker vi fullt kjør dagen lang! Vi er så heldige å ha den ene campen rett ved butikken, noe som forsåvid er veldig bra, men fy søren så mye det er å gjøre. Det blir lange køer i kassa, og det tar enda lengre tid når man er nødt til å sjekke legitimasjon, sånn for sikkerhetsskyld. Jeg nekter å gjøre feil der! 

Jeg skal jobbe seks dager denne uka, og den ene dagen jeg har fri, skal jeg selv på Slottsfjell.. Det kommer til å bli utrolig tøft, men jeg kan trøste meg med at jeg starter ferie neste mandag! Da er det bare å lade opp batteriene og gjøre de siste forberedelsene før det blir en etterlengta tur til Tyrkia. Herregud som jeg gleder meg! 


 

Ellers var jo Sondre og jeg i Hemsedal i helga, hvor vi tok turen innom Hallingmarken på fredag, istedenfor lørdagen. Jeg må ærlig innrømme at jeg ble ganske skuffa.. Hallingmarken er liksom ikke som det var, føler jeg. Eller kanskje det bare er litt kjipt fordi det virker som at det kun handler om å drikke når man er der? Jeg fikk uansett kjøpt lakris, så da var jeg fornøyd! Bildene under er fra Hallingmarken i fjor, og kanskje var det mer stas da siden lillebror hadde så stor glede av det? 


 

Skal du på Slottsfjell?
Var du på Hallingmarken?

3 Kommentarer skjul

Mathias Folke Nordby

10.07.2017 kl. 13:19
For ha en fin tur til Tyrkia da!: Nei jeg har ikke vært på Slottsfjell eller Hallingmarken.

Jeg har lagt ut ny vlog som jeg håper DU har lyst og sjekke og ta en titt på :D Også Ønsker jeg deg en super fin uke :)

Alexandra Flaa

10.07.2017 kl. 13:21
Mathias Folke Nordby: Tusen takk! Ønsker deg en fin uke :D

Hege Kristin

10.07.2017 kl. 14:53
så gøy :D

har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg, gjerne bli med 😃

Skriv en ny kommentar

Om meg

Alexandra Flaa

Jeg er ei 19 år gammel jente fra Hallingdal, som nå er ute på nye eventyr i Tønsberg. Jeg blogger om min psykiske helse, trening og livet ellers. Rett og slett en livsstilsblogg, tror jeg. KONTAKT: alexandraflaa@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits