alexandra flaa

I sommer skal jeg 01.07.2017

God lørdag ♥ Har dere det fint? Nyter dere late og solfylte dager? I dag er jeg på jobb, så det passer jo perfekt å dele mine sommerplaner. Jeg har tenkt litt på å skrive ett innlegg om ting man kan finne på i ferien, med tanke på at ikke alle har muligheten til å reise jorda rundt. Hadde det vært noe? Kom gjerne med tips i kommentarfeltet! Her får dere uansett mine sommerplaner, i mest mulig riktig rekkefølge. 

Hawai-bursdag
Camilla, en kollega og venninne skal faktisk feire bursdagen sin i dag. Det er hawai for alle pengene, og jeg krysser fingrene for at det jeg har kjøpt på wish duger! Det blir utrolig hyggelig uansett!

Hallingmarken 
Oh yes, jeg tar turen til Hemsedal for å få med meg Hallingmarken. Det ser dessverre dårlig ut til at jeg rekker å få med meg konserten på fredag, men det blir i alle fall en tur på lørdagen. For de som ikke vet det, så er Hallingmarken fult av karuseller, jalla-boder, konserter, god stemning og konserter! Én av de store tingene som skjer i Hallingdal i løpet av sommeren. Bildet er lånt fra Hallingmarken sin facebookside. 

Hallingmarken sitt bilde.

Slottsfjell festivalen
Så heldig som jeg er, så fikk jeg hele én dag fri fra jobb den uka det er mest å gjøre på jobb. Fredagen er det endelig min tur til å oppleve galskapen og Astri S. I fjor var det ikke et tema en gang å reise på Slottsfjell, siden jeg akkurat hadde fått jobb i Tønsberg, men i år er jeg altså så heldig! Skal noen av dere på Slottsfjell? Bildet er lånt fra wikipedia. 

Bilderesultat for slottsfjellet festival

Jobbe
Det er kanskje ikke en overraskelse at jeg skal jobbe masse i sommer? Jeg har allikevel fått to uker ferie, som skal brukes godt! 

Oslotur 
Jeg må en tur inn til Oslo også, for å utføre vippeløft før jeg skal på ferie. Det er noe jeg har vurdert og tenkt på lenge, men jeg har vært redd for at det ødelegger vippene mine.. Når det kom på 50% hos Beauty House, så jeg ikke noen grunn til å ikke prøve! Kanskje skal jeg slå det sammen med å besøke litt familie? 

Studietilbud
Bare to dager før jeg reiser på ferie får jeg tilbud om studieplass.. Det er nervepirrende, men spennende! Jeg har karakterene til å komme inn, men man kan jo aldri være sikker?? 

Tyrkia
Åjadda! For en uke siden bestilte Sondre og jeg tur til Tyrkia. Vi skal tilbringe en hel uke på et digg hotell, som bokstavligtalt ligger på stranda, med all-inclusive. Her snakker vi en liten suite med balkong og havutsikt. Det skal bli så utrolig deilig! Og ja, han er ikke nevnt på bloggen tidligere, men han er helt fantastisk ♥ Alle bildene er hentet her

Sunprime Alanya Beach - Adults Only, Alanya

Sunprime Alanya Beach - Adults Only, Alanya, Kjøkken i rom

Sunprime Alanya Beach - Adults Only, Alanya, Strand

Sunprime Alanya Beach - Adults Only, Alanya, Strand 

Ny tatovering?
Jeg er helt fast bestemt på å fortsette på det som skal bli en halv sleeve, når jeg først skal tilbake til Tyrkia. Planen er jo i utgangspunktet og ha totalt tre roser på armen, i minne for tre familiemedlemmer, men så har jeg blitt så usikker på om jeg skal ha forskjellige blomster.. Det skal jo være der for alltid, så det må bli perfekt! Tro meg, jeg har sett side opp og ned på tatoveringer på pinterest.... 


 

Late dager på stranda
Utenom disse ferieplanene håper jeg på å nyte noen late dager på stranda, eller i hagen, for å få så mye sol på kroppen som mulig! Tonje stikker på ferie neste uke, og der blir hun borte i nesten en måned.. Så da må jeg nyte tiden med andre venner, eller bare være hjemme og slappe av. Jeg håper i alle fall på mange kvelder med grilling og kubbespill! 

Utenom dette har jeg lovet en venninne at vi skal til Ullared, så da får vi bare se når vi får til det! Nå er jeg spent på å høre dine ferieplaner! Skal du noe spesielt, eller bare være hjemme?

Hva skal du i sommer?

7 Kommentarer skjul

Sandra Marie

01.07.2017 kl. 11:20
Vippeløft ødlegger ikke vippene i det hele tatt (vippeextension derimot ødlegger), så der kan du være helt trygg, fint blir det også :-D Høres ut som du skal få en fin sommer, du må ha det supert :D Har vært på to ferier allerede, så nå tror jeg at jeg skal roe den ned de neste ukene, uten om en tur til hjembyen min, skal i brylupp i dag da! :)

Alexandra Flaa

02.07.2017 kl. 01:11
Sandra Marie: Ååå, så deilig!! Kos deg masse resten av sommeren <3

Victoria Grøtting

01.07.2017 kl. 21:37
Høres ut som du vil få en kjempe fin sommer! Her er planen å lade opp å bli frisk før jeg skal tilbake til jobb! Er nyoperert og selv om jeg føler meg helt fin bør jeg nok høre på legen og kose meg med late dager og serie!

Alexandra Flaa

02.07.2017 kl. 01:11
Victoria Grøtting: Ta tiden til hjelp og nyt late dager!!

05.07.2017 kl. 02:07
Hvilket studie skal du gå?

Alexandra Flaa

05.07.2017 kl. 07:19
Anonym: Jeg har søkt lærer 5-10 klasse :)

05.07.2017 kl. 16:18
Lurer også på hvorfor dere ikke bor på Airbnb eller billige leiligheter? Mye billigere, og dermed blir dere ikke "tied down" til hotellet, slik at dere bare kan være turister :-)

Alexandra Flaa

05.07.2017 kl. 22:24
Anonym: Fordi vi ønsket å bo på hotell :) Vi hadde mulighet til å bo i leiligheten til foreldrene mine, men det gjorde vi ikke :) dessuten var det billigere med pakkereise og all-inclusive enn bare flybilletter :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Alexandra Flaa

Jeg er ei 19 år gammel jente fra Hallingdal, som nå er ute på nye eventyr i Tønsberg. Jeg blogger om min psykiske helse, trening og livet ellers. Rett og slett en livsstilsblogg, tror jeg. KONTAKT: alexandraflaa@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits