Hjemmetrening - armer

God fredag dere! Har dere noen spennende planer på agendaen? Noen av dere er vel kanskje på Palmesus? Jeg startet denne fredagen med en tur på treningssenteret. Det ble en god og hard økt på de stakkars armene mine.. Noen flere som har planer om å bruke helga til å trene? Nå som sommeren er her, er det kanskje ikke like fristende for alle å reise på et treningssenter for å få kjørt kroppen litt, og det er sikkert ikke alle som har mulighet til å trene på senter heller.. Derfor tenkte jeg å dele noen øvelser med dere som dere enkelt kan gjøre hjemme- uten utstyr. Eller, du kan bruke noe utstyr for at det skal bli tyngre, men det kan være ting du allerede har i hus! Siden jeg trente armer i dag, har jeg bestemt meg for å starte med armer her også, så kommer mage/rygg og bein/rumpe i nær fremtid! Høres det bra ut? 


Dette kan du få bruk for under økta
stol, benk
noe tungt å holde i (flaske med vann, bøker) 


 

Noe av det vanskeligste med å starte og trene var å finne ut av hvor mange repetisjoner og set man skulle ta av hver øvelse. Jeg låste meg en periode på å bare kjøre 10 repetisjoner av hver øvelse, 3 ganger.. Nå stiller jeg meg mer fritt til det, og kjører heller til jeg er sliten. I utgangspunktet vil jeg ta minst 10x3, men klarer jeg mer, så kjører jeg på. Hvis det er en øvelse jeg har økt i vekter, kan jeg heller gå ned til 6 eller 8 repetisjoner, og gjøre øvelsen i 4 omganger. Du må altså kjenne litt på dette selv, og se hva du klarer- men husk, du skal bli sliten og pushe deg selv! Vi kjører videre til øvelsene, shall we?

Push up (kan også gjøres på knærne)


Dips på benk

 

Skulderpress
SKULDERPRESS

 

Biceps curl 
BICEP CURLS

 

Push up på benk 
Bilderesultat for push up på benk

 

Triceps 
Bilderesultat for triceps øvelser med manualer

Da er det bare å prøve seg frem! Der det er brukt manualer på bildene, kan du fint utføre øvelsen uten manualer eller med andre ting for at øvelsen skal bli litt tyngre. Hvis du er usikker på hvordan øvelsen gjøres, er det bare å google øvelsen, så finner du mange gode forklaringer, videoer og bilder på hvordan du skal gjøre det, og hvordan du ikke skal gjøre det! Ingen grunn til å ligge på latsiden selv om det er ferie. Jeg skal i alle fall gjøre mitt for å holde formen igjennom sommeren! 

Hva syns du om innlegget? Vil du ha flere lignende?
Skal du trene i sommer?


#trening #hjemmetrening #armer #workout #sommerkroppen 

Én kommentar

Hilde

30.06.2017 kl.13:58

Fine treningstips for hjemme trening :)

Skriv en ny kommentar

hits