Hver gang du forlater meg

Happy lillelørdag! Sola har steika i Tønsberg i hele dag, som har ført til noen deilige timer i sola. Det er jo aldri godt å si hvor mange slike dager vi får, så det er bare å benytte seg av de når man kan! Med sol, varme og sommer kommer også mer tid til å lese. Endelig. Jeg orker aldri å sette meg ned med en bok om vinteren når det er mørkt ute, men nå har jeg mer enn nok av overskudd til å lese. Leselysten kom heldigvis tilbake etter at jeg leste Engletreet, så nå er jeg i full gang med en annen bok.

Her for noen uker siden fikk jeg en bok, som ei venninne har skrevet i et prosjekt på skola. Den ble fort lest ferdig, og nå er jeg snart halvveis i den nyeste boka til Linnéa Myhre; Hver gang du forlater meg. Dere har virkelig gått glipp av noe dersom dere ikke har lest noen av bøkene hennes. De er vakre, tøffe og ærlige. De handler om spiseforstyrrelsen hennes, psykisk helse, terapi og kjærlighet. En god dose av alt, egentlig. Bøkene hennes er lette å lese, og før du vet ordet av det, er du ferdig. 

Processed with VSCO with a5 preset

Nå skal jeg nyte sola enda litt til, sammen med boka mi. Håper dere har en fantastisk fin kveld, og at sola skinner like mye hos dere! 

Har du lest noen av bøkene hennes?

4 kommentarer

Elise Amanda

21.06.2017 kl.23:38

Jeg har lest de to første, men denne står absolutt på boklista mi!

Alexandra Flaa

22.06.2017 kl.01:02

Elise Amanda: Den har kommet ut i pocket, så nå er den billigere! :)

Sandra Marie

22.06.2017 kl.00:26

lest alle, de er så bra!

Alexandra Flaa

22.06.2017 kl.01:02

Sandra Marie: Helt enig!

Skriv en ny kommentar

hits