alexandra flaa

Dette fascinerer meg 10.06.2017

God lørdag dere! Har dere noen spennende planer for helga? Jeg har tatt på meg noen ekstravakter på jobben, så jeg har enda en arbeidshelg. Nå som jeg har tatt en tidlig sommerferie står jeg friere til å både jobbe og å gjøre andre ting, som å reise til Oslo for å ha ett møte. Ja, jeg var altså i Oslo i går for ett møte, som gikk veldig bra! Det var angående ett samarbeid, men det er fremdeles litt finish igjen, så dere får høre mer når det braker løs til høsten av! Jeg kan bare si at dere bør virkelig glede dere!! 

Jeg valgte å hente fetteren og kusina mi på skola i går, siden det var så lenge siden jeg hadde sett dem. Når jeg da fortalte at jeg skulle til Oslo, ville jo selvfølgelig kusina mi være med. Så det ble både business og kosetur! Lillesøsteren min har også flytta til Oslo nå nylig, så da fikk jeg også muligheten til å være med henne noen timer. Kusina mi og meg gikk litt rundt i Oslo før jeg skulle på møte, av den enkle grunn at jeg ikke kan lese kart, og vi gikk i feil retning. For min del var det litt hell i uhell, mens kusina mi heller ble sliten. På denne lille turen vår fant vi nemlig flere gater dekket av grafitti. Ahh, jeg bare elsker grafitti! Det er en ting jeg bare kan stå og beundre lenge. Tenk og kunne være så flink til å tegne, eller hva man skal kalle det? 

Nå må jeg kaste i meg noen brødskiver og komme meg på arbeid! Nyt denne solfylte, late lørdagen ♥

Hva skal du i helga?
Liker du grafitti?

6 Kommentarer skjul

Victoria

10.06.2017 kl. 12:26
Jeg syntes det selv er utrolig stilig! Veldig fine bilder :)

Alexandra Flaa

10.06.2017 kl. 12:59
Victoria: Tusen takk! Ha en strålende dag :)

Martemeomamma

10.06.2017 kl. 12:30
Fine dere er begge to <3 Kos deg videre i helgen <3

Alexandra Flaa

10.06.2017 kl. 18:59
Martemeomamma: Takk det samme! :)

Sandra Marie

10.06.2017 kl. 14:16
så kos :D

Alexandra Flaa

10.06.2017 kl. 18:59
Sandra Marie: Det var det! God helg :D

Skriv en ny kommentar

Om meg

Alexandra Flaa

Jeg er ei 19 år gammel jente fra Hallingdal, som nå er ute på nye eventyr i Tønsberg. Jeg blogger om min psykiske helse, trening og livet ellers. Rett og slett en livsstilsblogg, tror jeg. KONTAKT: alexandraflaa@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits