Getaway

Hei og god formiddag dere!

Jeg sitter egentlig og jobber med eksamen, som jeg skal ha i morgen.. men motivasjonen er som vanlig ikke på topp. Denne gangen tok det 40 minutter før jeg begynte å se på flyreiser, istedenfor å jobbe. Det er så mye mer fristende å bestille en ferietur langt bort, enn å sitte med nesa ned i boka. Jeg vet at det hele er over på denne tiden i morgen, men det hjelper liksom ikke. Jeg kom opp i naturfag muntlig, og det er egentlig helt ok. Det eneste som var nedtur med dette er at jeg ikke forstår læreren min helt, og hun forventer mer av meg enn hva jeg klarer å gi. Noen ganger kan det selvfølgelig være motiverende når en lærer mener du kan mer enn du selv tror, men nå er det eksamen det er snakk om. Jeg er ikke villig til å ta noen som helst sjanser, jeg vil safe. 

Regnet spruter ned, og det er grått og trist ute. Da er det kanskje ikke så rart at jeg jobber i mot meg selv og går inn på alle flyselskaper jeg kjenner til, bare for å se om det er noen billige turer. Jeg er i utgangspunktet ferdig på skolen i morgen, etter eksamen. Det eneste som gjenstår er å levere inn bøkene.. og det gjør det ikke akkurat mindre fristende å bare hoppe på et fly!

Altså dere, bare se på disse bildene jeg fant på pintereset.. Er det rart jeg vil reise og se så mye av verden som mulig!? Det er så mange fine og skjulte skatter!

Hva er dine beste tips for å jobbe med eksamen?
Skal du reise i nærmeste fremtid?

6 kommentarer

Sharone

07.06.2017 kl.11:24

Fine bilder :D Lykke til på eksamen! :)

Alexandra Flaa

07.06.2017 kl.11:46

Sharone: Tusen takk! :)

07.06.2017 kl.12:45

Det er sååå kjedelig å ikke ha motivasjon til eksamen. Det er så fælt! Jeg hadde eksamen i mai, og hadde 0 motivasjon til å lese. Meen, det som funket for meg, er at man passer på å få nok søvn, spis frokost, og drikk vann. Når du da setter deg ned med boka, så leser du til du merker du ikke får med deg mer. Da tar du pause, tenker på noe annet, også leser du når du ikke er så trøtt lenger. Slik fortsetter man til et bestemt tidspunkt (f.eks. kl 16). Det funket for meg. Da føler man at man har gjort så godt man kan. Det nytter ikke å lese når man sovner eller ikke får med seg hva man leser, så da er det bedre å ta pause etter en times lesing. Det kan også hjelpe å lese høyt! Lykke til :-D

Alexandra Flaa

07.06.2017 kl.13:27

Anonym: Ahh, tusen takk for fantastisk tips! :D

Victoria Larsen

07.06.2017 kl.14:30

Åh, kjempe fine bilder! Lykke til på eksamen :)

Alexandra Flaa

08.06.2017 kl.02:34

Victoria Larsen: Tusen takk! :)

Skriv en ny kommentar

hits